2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Dicektim aslında da hadi dedim yine kızdırmayım Ama canım o dediğinden çekti nerden bulucam ben burda şimdi onu şaka şaka aslında doğru ama onu uzun zamandır canım istiyor burda olmayıncada avucumu yalayıp memişlerime sürüyorum Yoksa senin pipcanda mı hareket ediyor artık annesi

Aynen canım benimde gözümde canlandı tam çatlak bu kız ya burdan güldürüyor bizi yan yana olsak hiç düşünemiyorum bile :)))) yazın toplaşakta tatile gidelim yanına :))

doğurmayacan sen herhalde vallaha öbür yaza gelin
çocuklan mı ilgilencem senlenmiii DDD
diğer yaza bekliyorum başımüstüne

ne çatlak karılarsınız yaa gülmekten okuyamıyom bizde dövüşmekten sevişmeye fırsat bulamıyoz.. taciz edincede kızıyom kocişe ne ayıp diye zaten kanka olduk diyo oda

günaydın tatlişkom
sende cok fenasın hee
haberi yokmuş yacııııııııııık
naapcan kıss hani jartiyermi giyicen
beni atcaklar sonunda buradan
nickimi değiştirip geri gelirim

kokoreç yemek yasak zaten :)bütün sakatlar yasak :)

herkese merhaba:)
konusmalarınızı okudum bayıldım hepinize sohbetlere ben yeni katıldım aranıza 23 ekim bizimde start sımdı 12 . haftanın içindeyim gelecek hafta carsamba uzun kontrol var cok merak edıyorum cok korkuyorum kafamda milyonlarca soru hayırlısı.. on kere yazayım tabıı heyecandan bırde..:)

Son düzenleme:
herkese merhaba:)
konusmalarınızı okudum bayıldım hepinize sohbetlere ben yeni katıldım aranıza 23 ekim bizimde start sımdı 12 . haftanın içindeyim gelecek hafta carsamba uzun kontrol var cok merak edıyorum cok korkuyorum kafamda milyonlarca soru hayırlısı..

yaa msj silinebiliyomu
vaala billaaa bilerekten şaapmadım vurma kkarabiber vurmayın

vallaaa silinebiliyomuuuu ağzımdan kaçtı kiii:18:

kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaa catlatlar dedınız aksam üst degıstırırken bırde baktımkı benım gögüsler asagı sarkmıs ve tümm catlakk:18::18::18::18::18:yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa göbişde bırsey yok ama ben ne yapimm şimdikinnnnnnnn ya ark.sıparıs verdmm eczenedey ugrarasa badem yagı -zeytın yaglı karısımı krem sorucak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26: ama sımdıden catlanırmıkı yarın sut dolunca benım tesısler full dolar heralde yaaaaaaaaaaaaaaaa

bugun bebegımle gezmeye gıdecegız sohbetımız vardaa bol KUR AN dınlemeler ınsll

hayırlı evlatlar olurlar

seni cok sevıyorummm karnımdakı küçüçük melegimmmmmmmmmmmm baban ve ben seni bütün ilgi ve alakamız ile bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
birden haykırasım geldii melegıme bu sozleriimiii cünkü her gece uyumadan konusuyoruz göbişimizide oratmıza alıpp ee artık tepkı de vereek yasa geldii hehe cok sükür yarabbımmmmm herkeslere yasatsın bu duygularıı ecmaın ınsl

hoşgeldin aramıza azıcık deliyizdir biz hayırlı olsun bebişin sağsalim kucağına al işallah

Yemek molası çoçuk içerde kudurdu büzüştü ben yemeğe didiyom çok kaynatmayın azıcık sizde bişeyler yiyin bebişler beslensin

kıslar bişi dicem aranızda kapalı arkadaşlarım vardır lohusalık tacı hakkında alternatif fikri olan varmı. benim hep hayalimdi kırmızı kurdela takmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…