grubun en gevezesi hamisseyda sen ne iş yapıyon kız çatır çatır yazabiliyosun , maşallah ne kebap bir iiş
bence ananı parise göndersek orada kaybolsa deseydin
hemen iki lafa yelkenler suya düşmüş
akıllım kaptın paris gezisinide
benimkide hadi kokoreç yiyek derD DDDDDDDD
ayh çok güldüm
barışmanıza sevindim insanın bi tarafı eksik kalıyor
kocişler ahh kocişler
owwww bi kıpırtımı var neeeee
acık daha naz yap uzaya götürsünD DDDD
Aynen canım benimde gözümde canlandı tam çatlak bu kız ya burdan güldürüyor bizi yan yana olsak hiç düşünemiyorum bile :)))) yazın toplaşakta tatile gidelim yanına :))
Kızlar uyarı aldık sonunda..! Mesaj gideceği yere ulaşmıştır umarım...!!!
doğurmayacan sen herhalde vallaha öbür yaza gelin
çocuklan mı ilgilencem senlenmiiiD DD
diğer yaza bekliyorum başımüstüne
günaydınlar herkese ,
sonunda gelebildim şükür:))))
umarım hepiniz iyisinidir kuzular
kocişlerden bahsedilmiş.yazık bizimkisi bir aydır çok kıvranıyor dr izin verdi ama kendisinin bundan haberi yok
c.tesi süpriz yapıcam da rahatlasın artık:)))))))))
Dicektim aslında da hadi dedim yine kızdırmayımAma canım o dediğinden çekti nerden bulucam ben burda şimdi onu şaka şaka aslında doğru ama onu uzun zamandır canım istiyor burda olmayıncada avucumu yalayıp memişlerime sürüyorum Yoksa senin pipcanda mı hareket ediyor artık annesi
Dicektim aslında da hadi dedim yine kızdırmayımAma canım o dediğinden çekti nerden bulucam ben burda şimdi onu şaka şaka aslında doğru ama onu uzun zamandır canım istiyor burda olmayıncada avucumu yalayıp memişlerime sürüyorum Yoksa senin pipcanda mı hareket ediyor artık annesi [/QUOTE
abowww
vallaaa bilerekten yazmadım
msj silinebiliyomuuu
Dicektim aslında da hadi dedim yine kızdırmayımAma canım o dediğinden çekti nerden bulucam ben burda şimdi onu şaka şaka aslında doğru ama onu uzun zamandır canım istiyor burda olmayıncada avucumu yalayıp memişlerime sürüyorum Yoksa senin pipcanda mı hareket ediyor artık annesi
herkese merhaba:)
konusmalarınızı okudum bayıldım hepinize sohbetlere ben yeni katıldım aranıza 23 ekim bizimde start sımdı 12 . Haftanın içindeyim gelecek hafta carsamba uzun kontrol var cok merak edıyorum cok korkuyorum kafamda milyonlarca soru hayırlısı..
hıhh gelmeyiz bizde istemiyorsanSu sesine gideriz bizde orası çocukluda kabul eder
kokoreç yemek yasak zaten :)bütün sakatlar yasak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?