- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
kızlar merhaba...
bende bugün hamile olduğumu öğrendim
sat 12 ekim.doktora sormadım ama beklenen tarih 20 temmuz çıktı.
kkdaki hamilelik çizelgesinde bulunduğum günde daha ileri gösteriyor kese görünür falan diyor.
bu anlatımlı çizelgeyi nasıl yaparım kızlar???
daha biz kese falan göremedik tabi.haftaya yine gideceğim inş.
3 ay ilişki yasaklıyoruz dedi bu arada.
yemem içmem konusunda hiçbir şey söylemedi.
sanırım doktoru değiştireceğim.
hemogram testini bile ben istedim.
dış gebelik mi değil mi henüz belli değil şuan inş. öle değildir Rabbim...
neler yiyorsunuz,nelere dikkat ediyorsunuz,yazarsanız çok sevinirim.
kizlar ya icimi ferahlattiniz, acikcasi bu kadar cabuk olacagni hesaplamamistik esimde cook sevindi o zaten bebek istiyomus ama ben daha 27 yasindayim ne bilim diyordum hep 30 yasina kadar beklemek istiyordum su an kafam cok karisik tamolarak anne moduna giremedim gibi doktorda öyle 6 haftalik diyince korktum ya zaten tamolarak anlamadim doktoru 5+1 haftalik dedi 6 haftalik oluyo dedi tam olarak ben olayi karayamadim dahaarkadaslar siz ne kadar iyisiniz böyle yaa galiba sizinle birlikte anneliye hazirlancam insallah
kızlar bugün kbb doktoruna muayeneye gittim. ve ilaçlar zarar vermesin diye kadın doğumada muayene oldum veeeeeeeeeeeeee bebeğimin pıtpıtlarını gördük. ... 6+2 haftalıkmışım doktor kalp atışları gayet güzel dedi vitaminde yazdı tabii. başta ekranda küçücüktü kesede beyaz bir nokta gibiydi sonra doktor yaklaştırdı ve kesenin içini net bir şekilde gördük. doktor bak kalbimizde atıyor dedi. çok mutluyum darısı başınıza.
kızlar bugün kbb doktoruna muayeneye gittim. ve ilaçlar zarar vermesin diye kadın doğumada muayene oldum veeeeeeeeeeeeee bebeğimin pıtpıtlarını gördük. ... 6+2 haftalıkmışım doktor kalp atışları gayet güzel dedi vitaminde yazdı tabii. başta ekranda küçücüktü kesede beyaz bir nokta gibiydi sonra doktor yaklaştırdı ve kesenin içini net bir şekilde gördük. doktor bak kalbimizde atıyor dedi. çok mutluyum darısı başınıza.
tabii insallah Allah herkesin bebegini korusun olmayana da versin insallah yani 5+1 6 haftalik olmuyomu?? 5 haftalikmi oluyo?? Sali günü tekrar doktora gitcem iyice bir sorim. Kafam karisik oldugundan hicbirsey anlamamisim ben yahuu
öncelikle seni tebrik ederim canım. anlatımlı çizelgeyi sol üst köşede kontrol paneli var oraya tıkla sonra sağ tarafta profil değişikliği seçeneğini tıkla ve çıkan sayfada muhtemel doğum tarihi yazan yerin kutucuğuna gün ay yıl şeklinde aralarını - işareti ile ayırarak yaz ve sayfanın en altında kaydeti tıkla. böylece anlatımlı çizelge otomatik çıkacaktır. İnşallah anlatabilmişimdir kolay gelsin canım.
bende temmuz annesi olacağım...ay çok güzel
hayırlı olsun sen de keselenmişsin:)merhaba kızlar ben de kesesimi gördüm karında çok şükür alttan bakılmadı önceden düşük yaptığım için progestron iğnesi verdi on gün sonra tekrar çağırdı hayırlısı bakalım
çok aşırı bir bulantı yoksa hap içmeyin diyor doktorlarrr...yani dayanabildiğimiz kadar dayanmalıyız dayanamıyorsak hap.canım bunun ilacı var bulantılar için doktorunuz vermiyormu
bugün sen de keseyi gördün demek 6.hafta bittikten sonra kalbii duyuluyoooogünaydın sizlerede güzel annişler bende bugün kesemi gördüm pıt pıtlrı göremedim ne zaman gördünüz kalp atışlarını siz...
canım benim...ailene hamileyim dersin ne zaman hamile olduğun belli zaten evlendiğinde hamile kalmişsın iştee...5+1 yanii 6 haftalık değilsin 5 haftalıksın 6. haftadan 1 gün almışsın 6.haftan bitince 6 haftalık olacaksın....yaniii sıkma canını böyle ufak tefek hesaplarla.....biraz zaman geçince daha iyi anlarsın alışırsın bu fikre...inşşş sağlıklı bir gebelik geçirirsin....ben de hamile kalıncaya kadar hesaplamanın böyle yapıldığını bilmiyodumm.kizlar ya icimi ferahlattiniz, acikcasi bu kadar cabuk olacagni hesaplamamistik esimde cook sevindi o zaten bebek istiyomus ama ben daha 27 yasindayim ne bilim diyordum hep 30 yasina kadar beklemek istiyordum su an kafam cok karisik tamolarak anne moduna giremedim gibi doktorda öyle 6 haftalik diyince korktum ya zaten tamolarak anlamadim doktoru 5+1 haftalik dedi 6 haftalik oluyo dedi tam olarak ben olayi karayamadim dahaarkadaslar siz ne kadar iyisiniz böyle yaa galiba sizinle birlikte anneliye hazirlancam insallah
kalp atışını duyan ikincii şanslı anne adayımız sensin bcanım tebriklerrrrr.....inşşş bir dahaki gidişinde hareketlerini de görürsünkızlar bugün kbb doktoruna muayeneye gittim. ve ilaçlar zarar vermesin diye kadın doğumada muayene oldum veeeeeeeeeeeeee bebeğimin pıtpıtlarını gördük. ... 6+2 haftalıkmışım doktor kalp atışları gayet güzel dedi vitaminde yazdı tabii. başta ekranda küçücüktü kesede beyaz bir nokta gibiydi sonra doktor yaklaştırdı ve kesenin içini net bir şekilde gördük. doktor bak kalbimizde atıyor dedi. çok mutluyum darısı başınıza.
bende temmuz annesi olacağım...ay çok güzel
Hayırlı olsun tatlım bebişin.benim temmuz doğumlu bir kızım var şimdi buda temmuz doğumlu olacakben yengeç burcundan çok memnunum biraz fazla anneci ama olsun.
Hayırlı olsun tatlım bebişin.benim temmuz doğumlu bir kızım var şimdi buda temmuz doğumlu olacakben yengeç burcundan çok memnunum biraz fazla anneci ama olsun.
hayırlı olsun sen de keselenmişsin:)
çok aşırı bir bulantı yoksa hap içmeyin diyor doktorlarrr...yani dayanabildiğimiz kadar dayanmalıyız dayanamıyorsak hap.
bugün sen de keseyi gördün demek 6.hafta bittikten sonra kalbii duyuluyoooo
canım benim...ailene hamileyim dersin ne zaman hamile olduğun belli zaten evlendiğinde hamile kalmişsın iştee...5+1 yanii 6 haftalık değilsin 5 haftalıksın 6. haftadan 1 gün almışsın 6.haftan bitince 6 haftalık olacaksın....yaniii sıkma canını böyle ufak tefek hesaplarla.....biraz zaman geçince daha iyi anlarsın alışırsın bu fikre...inşşş sağlıklı bir gebelik geçirirsin....ben de hamile kalıncaya kadar hesaplamanın böyle yapıldığını bilmiyodumm.
kalp atışını duyan ikincii şanslı anne adayımız sensin bcanım tebriklerrrrr.....inşşş bir dahaki gidişinde hareketlerini de görürsün
hayırlı olsun canımm....çok güzel tabiii aramıza hoş geldin...
gözünüzaydııııııııııınnnnnayyyy darısı bizee... alttanmı baktı doktor yoksa kasıktanmı baktı cnm..? bende 6+4'te gidicem İnşallah...
kese 5.haftada görünüyoo karından daha önce de alttan bakıldığında görülebiliyorr...hoş bulduk ya kesesi nezaman görünüyo..
ii akşamlar kızlar..bende bugün keseyi görenlerdenim...allahıma sonsuz şükürler olsun....2 hafta sonra da inş kalp atışlarını görücez...benim gibi keseyi görenleri ve pıtpıtları duyanları tebrik ediyorum...allah devamını getirsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?