2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

öncelikle seni tebrik ederim canım. anlatımlı çizelgeyi sol üst köşede kontrol paneli var oraya tıkla sonra sağ tarafta profil değişikliği seçeneğini tıkla ve çıkan sayfada muhtemel doğum tarihi yazan yerin kutucuğuna gün ay yıl şeklinde aralarını - işareti ile ayırarak yaz ve sayfanın en altında kaydeti tıkla. böylece anlatımlı çizelge otomatik çıkacaktır. İnşallah anlatabilmişimdir kolay gelsin canım.

kizlar ya icimi ferahlattiniz, acikcasi bu kadar cabuk olacagni hesaplamamistik esimde cook sevindi o zaten bebek istiyomus ama ben daha 27 yasindayim ne bilim diyordum hep 30 yasina kadar beklemek istiyordum su an kafam cok karisik tamolarak anne moduna giremedim gibi doktorda öyle 6 haftalik diyince korktum ya zaten tamolarak anlamadim doktoru 5+1 haftalik dedi 6 haftalik oluyo dedi tam olarak ben olayi karayamadim daha arkadaslar siz ne kadar iyisiniz böyle yaa galiba sizinle birlikte anneliye hazirlancam insallah

kızlar bugün kbb doktoruna muayeneye gittim. ve ilaçlar zarar vermesin diye kadın doğumada muayene oldum veeeeeeeeeeeeee bebeğimin pıtpıtlarını gördük. ... 6+2 haftalıkmışım doktor kalp atışları gayet güzel dedi vitaminde yazdı tabii. başta ekranda küçücüktü kesede beyaz bir nokta gibiydi sonra doktor yaklaştırdı ve kesenin içini net bir şekilde gördük. doktor bak kalbimizde atıyor dedi. çok mutluyum darısı başınıza.

ne demek canım benim 5+1 de şöyle düşün 5 hafta bitmiş 6. haftadan 1 gün almışsın gibi inan bana ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin burda insanların çoğu bebek iiçin yıllarca beklemiş ilk bebeklerini kaybetmiş rabbime sürekli şükret vede dua et sağlıklı ve uzun ömürlü kucağına almanda nasip olsun inşallah

hayırlı olsuuunnn çok şükür

gözünüzaydııııııııııınnnnn ayyyy darısı bizee... alttanmı baktı doktor yoksa kasıktanmı baktı cnm..? bende 6+4'te gidicem İnşallah...

tabii insallah Allah herkesin bebegini korusun olmayana da versin insallah yani 5+1 6 haftalik olmuyomu?? 5 haftalikmi oluyo?? Sali günü tekrar doktora gitcem iyice bir sorim. Kafam karisik oldugundan hicbirsey anlamamisim ben yahuu

tabii insallah Allah herkesin bebegini korusun olmayana da versin insallah yani 5+1 6 haftalik olmuyomu?? 5 haftalikmi oluyo?? Sali günü tekrar doktora gitcem iyice bir sorim. Kafam karisik oldugundan hicbirsey anlamamisim ben yahuu

6 haftalık oluyo canım

canımm çok teşekkür ederim.
hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.
çok güzel anlatmışsın,yaptım bende sayende,çok sağol yardımcı oldun

Son düzenleme:
hayırlı olsun sen de keselenmişsin:)
canım bunun ilacı var bulantılar için doktorunuz vermiyormu
çok aşırı bir bulantı yoksa hap içmeyin diyor doktorlarrr...yani dayanabildiğimiz kadar dayanmalıyız dayanamıyorsak hap.
günaydın sizlerede güzel annişler bende bugün kesemi gördüm pıt pıtlrı göremedim ne zaman gördünüz kalp atışlarını siz...
bugün sen de keseyi gördün demek 6.hafta bittikten sonra kalbii duyuluyoooo
canım benim...ailene hamileyim dersin ne zaman hamile olduğun belli zaten evlendiğinde hamile kalmişsın iştee...5+1 yanii 6 haftalık değilsin 5 haftalıksın 6. haftadan 1 gün almışsın 6.haftan bitince 6 haftalık olacaksın....yaniii sıkma canını böyle ufak tefek hesaplarla.....biraz zaman geçince daha iyi anlarsın alışırsın bu fikre...inşşş sağlıklı bir gebelik geçirirsin....ben de hamile kalıncaya kadar hesaplamanın böyle yapıldığını bilmiyodumm.
kalp atışını duyan ikincii şanslı anne adayımız sensin bcanım tebriklerrrrr.....inşşş bir dahaki gidişinde hareketlerini de görürsün
bende temmuz annesi olacağım...ay çok güzel

hayırlı olsun canımm....çok güzel tabiii aramıza hoş geldin...

Hayırlı olsun tatlım bebişin.benim temmuz doğumlu bir kızım var şimdi buda temmuz doğumlu olacak ben yengeç burcundan çok memnunum biraz fazla anneci ama olsun.

hayırlı olsun canım...ben de yengecim eşim de yengeç bebiş de yengeç olursa süper bir yengeç ailesi olacaz inşşş:)ben de burcumdan memnunum....

Hayırlı olsun tatlım bebişin.benim temmuz doğumlu bir kızım var şimdi buda temmuz doğumlu olacak ben yengeç burcundan çok memnunum biraz fazla anneci ama olsun.

Ay tamam işte anneci olsun çok güzel hepimiz için hayırlı olsun..Temmuzun bende yeri ayrı biz temmuzda evlendik ve hep bebişimiz temmuzda olsun diyorduk Allah gönlümüze göre verdi

hoş bulduk ya kesesi nezaman görünüyo..

gözünüzaydııııııııııınnnnn ayyyy darısı bizee... alttanmı baktı doktor yoksa kasıktanmı baktı cnm..? bende 6+4'te gidicem İnşallah...

canım kasıktan baktı. yani karnımdan ultrasonda göründü. seninkide 6+4te kesin görünür. çünkü benim 6+2de göründü. hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşalllah...

ii akşamlar kızlar..bende bugün keseyi görenlerdenim...allahıma sonsuz şükürler olsun....2 hafta sonra da inş kalp atışlarını görücez...benim gibi keseyi görenleri ve pıtpıtları duyanları tebrik ediyorum...allah devamını getirsin inş..

hoş bulduk ya kesesi nezaman görünüyo..
kese 5.haftada görünüyoo karından daha önce de alttan bakıldığında görülebiliyorr...

ayyyy ne güzel hemen hemen hepimiz keseleri gördük artık gelsın pıt pıt pıtlar

Merhaba kızlar :124:
Biz de bugün ilk doktor kontolümüze gittik veee keselendik çok şükür
Haftaya tekrar doktorumuz çağırdı,gidip kesenin büyümesine bakıcaz
Ağustosta bi düşüğüm olduğu için yakın takip yapçaz dedi.
Ayrıca şu an günde 1 folbiol,1 coraspin 100,2 tane progestan alıyorum.
İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…