günaydın canım hoşgeldin biz iyi gibiyiz döt ağrısı baldır ağrısı gidiyo seninkide güzelmiş süpriz parti güzelce hazırlanırsın adam şoklarda ne oluyoruz der artık sende cumartesi büyük gün desene
kıslar bişi dicem aranızda kapalı arkadaşlarım vardır lohusalık tacı hakkında alternatif fikri olan varmı. benim hep hayalimdi kırmızı kurdela takmak
günaydın tatlişkom
sende cok fenasın hee
haberi yokmuş yacııııııııııık
naapcan kıss hani jartiyermi giyicen
beni atcaklar sonunda buradan
nickimi değiştirip geri gelirim
afiyet olsun leyloşum ben 1 saate acıkır yerim ancaYemek molası çoçuk içerde kudurdu büzüştü ben yemeğe didiyom çok kaynatmayın azıcık sizde bişeyler yiyin bebişler beslensin
tacı takamayacagımız içinn kırmızı bır yazma yapmak ıstıyorumm igne oyası modelliii canımmm bızım ıcın ıdeal bence ama ayrı ozel odan olursaa al bır foto da barii öle bır pozun olsunn esın ceker sonucda fotonuuolmaz mı??
kıslar bişi dicem aranızda kapalı arkadaşlarım vardır lohusalık tacı hakkında alternatif fikri olan varmı. benim hep hayalimdi kırmızı kurdela takmak
uyarımız hayırlı olsun :))))))))))
güle güle kullanalım
bana hala msj atan yok ayrıca çok kırılıyorumD
ben hem tacımı hemde rujumu sürüp poz vercem ne diyosunnn
bayılıyorum o fotolara hani yeni doğurmuş süslü püslü pozunuda vermiş
canım bende kapalıyım yazma değilde böyle satenle şifon karışımı kaymacak rahat bi kumaşa iğne oyası yapmıştı annem çeyizime, bi pembe bi mavi doğum yaparsan örtersin diye yaptı çok güzeller. kız olursa pembe erkek olursa mavişi örtcemkıslar bişi dicem aranızda kapalı arkadaşlarım vardır lohusalık tacı hakkında alternatif fikri olan varmı. benim hep hayalimdi kırmızı kurdela takmak
biçok kişi yazmıştı burda burnum kanıyo diye geçen gün bendede oldu korktum ama normalmiş hamilelikte. soracam fırsat bulamadım canım sen ilk doğumunu erciyestemi yapmıştın 200tl yaptım yazmışınya dün. ne kadar uygunmuş öyle bizde merak ediyoduk ne kadardır diye sen 200 yazınca içimize su serpildikızlar 3 gündür ara ara burnum kanıyor burnu kanayan varmı acaba:26:
biçok kişi yazmıştı burda burnum kanıyo diye geçen gün bendede oldu korktum ama normalmiş hamilelikte. soracam fırsat bulamadım canım sen ilk doğumunu erciyestemi yapmıştın 200tl yaptım yazmışınya dün. ne kadar uygunmuş öyle bizde merak ediyoduk ne kadardır diye sen 200 yazınca içimize su serpildi
ben hem tacımı hemde rujumu sürüp poz vercem ne diyosunnn
bayılıyorum o fotolara hani yeni doğurmuş süslü püslü pozunuda vermiş
iyiymiş valla yaa korkuyodumevet canım erciyeste yaptım zeki yaptırmıştı o zaman bana normal doğumda sezeryanda 200tl demişti bizimki acil sezeryan oldu 200tl ödedik 2 yıl önce
iyiymiş valla yaa korkuyodum
Zaten senden farklı birşey beklemem :)))) ama bende aynını düşünüyorum makyaj mazemelerimi de alıcam yanıma :)
tamam kızlar tuzdan uzaklaşmaya çalışıcam ama evde yemek yapıyoruz sonuçta ve eşimde yiyor heptende tuzsuz yapamamki ya
ömürde 12tlydi evet ama hastane değişince fiyatta arttı 30du en son gittiğimde. ama değer yani yarım saat muayene ediyor sağolsun. sordum bikaç kişiye en fazla 200 verirsin paracı değil doktor dediler. bide erciyesin oda hizmeti hemşireleri falan nasıldı?şimdi aynı hastanede demet hanıma gidiyorum bakalım o ne kadar diyecek aldığım duyumlara göre oda 200 veya 300tl ye yapıyormuş ama doktoruna göre değişiyor aynı hastanede zuhal hanım var onun sezeryanı 800tl ye yaptığını duymuştum gerçi mustafa bey fazla para almaz sanırım ömürdeyken muyene ücreti 12tl idi şimdi kaç canım ablamda 15 tatilde gelince gidecekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?