2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

aman iyi olunda kuzum döt ağrıları geçer
ivit benim için büyük gün 8 aydır evliyim.4 aydır tık yok:)))) heyecanla bekliyorum haftasonunu artıkım leyloşum

kıslar bişi dicem aranızda kapalı arkadaşlarım vardır lohusalık tacı hakkında alternatif fikri olan varmı. benim hep hayalimdi kırmızı kurdela takmak

tacı takamayacagımız içinn kırmızı bır yazma yapmak ıstıyorumm igne oyası modelliii canımmm bızım ıcın ıdeal bence ama ayrı ozel odan olursaa al bır foto da barii öle bır pozun olsunn esın ceker sonucda fotonuu olmaz mı??

günaydın tatlişkom
sende cok fenasın hee
haberi yokmuş yacııııııııııık
naapcan kıss hani jartiyermi giyicen
beni atcaklar sonunda buradan
nickimi değiştirip geri gelirim

sanırım yavrum öleyim biraz.
ilk başlarda çok korkuyordum bişi olur die.dr herşey normal kaldığın yerden devam edebilirsin dedi ama kociş bilmiyordu1 ay iyi idare ettim ama kaçacak yerim kalmadı

büyük ihtimal öle yaparım geceleğe uygunda şal ayarlarız artık napalım

kıslar bişi dicem aranızda kapalı arkadaşlarım vardır lohusalık tacı hakkında alternatif fikri olan varmı. benim hep hayalimdi kırmızı kurdela takmak

ben hem tacımı hemde rujumu sürüp poz vercem ne diyosunnn
bayılıyorum o fotolara hani yeni doğurmuş süslü püslü pozunuda vermiş

uyarımız hayırlı olsun :))))))))))
güle güle kullanalım
bana hala msj atan yok ayrıca çok kırılıyorum D

sen bana mesaj atki cevap yazam ayolll.. ne mesajı istiyon annamadımki sen bence başka şeyler istiyoooooooooooooonnnnn

kuzumm bende kapalıyım... doğumdan sonra hastanede ve evde takmak için kırmızı güzel bi şal yaptırmayı düşünüyorum henüz aklımda pek bi model yok accık araştırma yapmam lazım.. hatta oturup kendim bile işleyebilirimm

ınsl...

biz gidiyoruzzzz bay bayy

canım bende kapalıyım yazma değilde böyle satenle şifon karışımı kaymacak rahat bi kumaşa iğne oyası yapmıştı annem çeyizime, bi pembe bi mavi doğum yaparsan örtersin diye yaptı çok güzeller. kız olursa pembe erkek olursa mavişi örtcem ama suzanın dediği gibi taclardanda al eşin arkadaşların falan çekerler güzel bi foto

kızlar 3 gündür ara ara burnum kanıyor burnu kanayan varmı acaba:26:
biçok kişi yazmıştı burda burnum kanıyo diye geçen gün bendede oldu korktum ama normalmiş hamilelikte. soracam fırsat bulamadım canım sen ilk doğumunu erciyestemi yapmıştın 200tl yaptım yazmışınya dün. ne kadar uygunmuş öyle bizde merak ediyoduk ne kadardır diye sen 200 yazınca içimize su serpildi

evet canım erciyeste yaptım zeki yaptırmıştı o zaman bana normal doğumda sezeryanda 200tl demişti bizimki acil sezeryan oldu 200tl ödedik 2 yıl önce

bende kapalıyım ilk hamileliğimde açıktım şimdi bunda bende kırmızı tülbent takarım sanırım gerçi özel odaya alıyorlar ama kayınbabam kaynım gelirler o yüzden kapatmam lazım

iyiymiş valla yaa korkuyodum

şimdi aynı hastanede demet hanıma gidiyorum bakalım o ne kadar diyecek aldığım duyumlara göre oda 200 veya 300tl ye yapıyormuş ama doktoruna göre değişiyor aynı hastanede zuhal hanım var onun sezeryanı 800tl ye yaptığını duymuştum gerçi mustafa bey fazla para almaz sanırım ömürdeyken muyene ücreti 12tl idi şimdi kaç canım ablamda 15 tatilde gelince gidecekte

tamam kızlar tuzdan uzaklaşmaya çalışıcam ama evde yemek yapıyoruz sonuçta ve eşimde yiyor heptende tuzsuz yapamamki ya

kızlar sizin doktorlarınız tuzu azaltmanızı mı söyledi bilmiyorum ama benim doktorumun aşırı tuzlu olmamak şartıyla normal yemeklerde vs. tuzu azaltma da kesme de çünkü vücudun tuz ihtiyacı da var ama eğer aksi bir durum oluşursa zaten tirotlere bakıldığında çıkar o zaman tedbirini alırız dedi. Ödem ve şişlikler özellikle 5. aydan sonra artıyormuş ve ayakta uzun süre kalmak bunu tetikliyormuş hamile arkadaşlardan 6-7 aylık hamile olanlardan ayak numarası büyüyen bile var zaman geçtikçe bakalım daha nelerle karşılaşacağız.

ömürde 12tlydi evet ama hastane değişince fiyatta arttı 30du en son gittiğimde. ama değer yani yarım saat muayene ediyor sağolsun. sordum bikaç kişiye en fazla 200 verirsin paracı değil doktor dediler. bide erciyesin oda hizmeti hemşireleri falan nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…