2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok güzel ilgileniyorlar canım hizmetleri iyiydi zeki doğumdan 1 saat sonra bana yemek bile yedirmişti

teşekkür ederim canım tavsiyen için:)

pipican merıklıları burda mııı hazır olun geliyoooo ama biriniz oğluma söylerseniz fururum sizi evde katliyam çıkartır

kızlar 3 gündür ara ara burnum kanıyor burnu kanayan varmı acaba:26:

var canım var,ben varım nerde ne zaman kanayacağı belli olmuyor hem de.2-3 hafta önce başlamıştı sanırım.peçetede görüyordum hep ama dün damla damla baya kanadı.
doktor normal,sıkıntı olursa çok kbb uzmanı yakıyor o damarı dedi.
ben yaktırmayı düşünmüyorum tabi,ilerlemezse.
sümkürmemeye dikkat et ki daha çok kanamasın.geçmiş olsun.

TOPİK YÖNETİCİSİ HANIM!!!

Hiç kimsenin kalbini kırmayım diyorum , şu mübarek gün zorla insanın ağzını açtırıyorsunuz.
Burada millet , bel altı espriler yaparken , afrodizyak ot tavsiyeleri verirken , kocasıyla yaptığı aşne-fişneyi anlatırken ^BEĞEN^ butonuna basmaktan kolların yoruldu. Ağzın kulaklarında sohbete çok güzel eşlik ettin. AFERİN! sana.

Şimdi kalkıp ta bana nerede nasıl davranacağımı öğretemezsin. Ben 37 yaşındayım. 15 yıllık öğretmenim. Senin yaşında öğrencilerim var. Sen , bana nerede nasıl davranacağımı öğretecek ; yaşa , bilgiye , kültüre , tecrübeye , yetişkinliğe sahip değilsin!!! Gel , sen benim sıramda otur , ben sana hayat dersi vereyim!!! Nerede nasıl davranılacağını öğreteyim sana.

Sen önce , Kadınlar Kulübü Forum Kurallarını oku , öğren , ondan sonra burada yöneticilik tasla. Kadınlar hamamı gibi , sen sus ,sen sus diye yöneticilik yapılmaz. Burada 15 kişiye tablo düzenlemeyle yönetici olunmaz!!! Sen önce kendini yetiştir. Benden tavsiye , önce adalet kavramını öğren. Al sana , bir hayat dersi daha vereyim. Sen sen ol , şahsa yapılan saldırıları örtbas yapmaya kalkışma!!! Bu ideal yöneticinin sergileyeceği bir tavır değildir. Çünkü ,adaleti sağlayamadığın için , sen de bu şekilde suça iştirak etmiş olursun.

Artık bu foruma hiç bir şekilde yazmama kararı aldım. Çünkü , bu topikte kaliteli bir paylaşım olmadığı kanaatindeyim. Buraya girip te harcadığım zamana yazıkmış. Sizleri , bol dedikodulu , kaynana-elti-görümce çekiştirmeli , bel aşağı espirili , KALİTELİ PAYLAŞIMLARINIZLA !!! başbaşa bırakıyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin...

İyi edersin bizde senin gibi birini aramızda görmekten hoşlanmayız zaten emin olabilirsin sizin gibi kişiler yüzünden huzurumuz kaçtı 2 gündür biz durumumuzdan gayet memnununuz memnun olmayanların yolu açık olsun kimseyi zorla tutacak Halimiz yok beğenmiyorsan gidersin burda bunları söylemene hiç gerek yok güle güle .

kızlarrrrr çenelr düşümüş gene valla başladım okumaya geçmişi ama oku oku bitmiyor kuzular neyse medicalparktan aradılar beni kızlar şikayet ettim diye yardım edelim şöle böle diye demekki şikayet etmeden olmuyormuş bu işler
neyse hepiciniz iyimisiniz bakem kuzucuklar

ben pink dream'in söylediği şeylerin bazılarına katılıyorum..bazı sohbetler gerçekten gereksiz..karı-koca arasındaki muhabbetlerr mesela..tamam anlatılıyor da bunu aramızda samimiyetten dolayı abartanlar olduğunu düşünüyorum ama küstüm oynamıyorum şeklinde yazışmalar da 15 yıllık bir öğretmene yakışmamış..ben olayın öncesini geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum ama yine de karşılıklı atışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.çünkü burda kimse kimseyi tanımıyor ve insan tanımadığı birine,kendi özelinden bir şeyleri paylaşma konusunda daha rahat olabiliyor bazen..anlatacak kimse yoksa burda paylaşmanın da bir sakıncası olduğunu sanmıyorum tabi abartmamak kaydıyla...

ahahaha sen ıyıymıssın bızde ayda 1 ama bu benden kaynaklanıyo hamılelıkten sonra asırı derecede canım yanıyoo doktprada dıyemedımm

ben de hamile kaldığımdan beri zaten ara verdik ama olduğunda da tahriş olmuş gibi yanma oluyordu hatta yarım bırakıyorduk,doktoruma sordum,hamilelik ödem oluştururmuş normalmiş yani bu acı hissi..

sana söyleyeceğim sadece birkaç cümle var.. polemiğe girmezdim ama haddini çok aştın... öncelikle benim yaşımı ve mesleğimi, kişiliğimi bilmeden hakkımda yorum yapamazsın... sen öğretmenim 37 yaşındayım diyosun, ne mesleğini nede yaşının vermiş olması gereken olgunluğu yansıtmıyosun.. büyük bir saldırı içerisindesin.. sinirin kime bilemiyorum ama ön yargıyla kimseyi tanımadan aptalca yorumlarını kendine sakla... 37 yaşındasın ama 10 yaşındaki çocuktan farkın yok... topikten bi gitde bizde bi rahata erelim hadi güzelim....!!!!!!!!!

Son düzenleme:
istersen ordinaryus profesör ol ama önce 'İNSAN' ol.
çalışarak her mertebeye erişilebilir ama 'İNSANLIK' erişilemez,öğrenilir.
sahip olduğun mertebe altında ezilirsen,sindiremezsen işte böyle 'İNSANLIK' taslarsın anca.
fazla söze ne hacet.görünen köy...

...Atasözü...

Kızlar konu nerden nereye geldi yanlış anlaşmalar sonucu kimse bu kadar sinirlenmesin bebişlere yazık herkes herşeyi söylemekte özgür ama kırıcı olmadan birbirimizin gönlünü acıtmadan istemeyen hoşuna gitmediği şeyleri yazmaz ya da o konu hakkında yorum yapmaz bu gerginliği okumak gerçekten can sıkıcı burda kardeş gibiyiz en mahrem şeyleri bile ti ye alıp belki kendimizle dalga geçiyoz hepimiz güzel bi yolun içindeyiz kah ağlayıp kah gülüyoz biribirimizi teşvik ediyoz birbirimizi sahiplendik tek kendi bebeğim için değil burdaki tüm bebekleri seviyorum onlar için endişe ediyorum iyi haber aldığımda gerçekten seviniyorum bi uyarı daha alıp topiğimizi zora sokmayalım bu olay ikinci oluyo ve herseferinde aynı gerginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…