ömürde 12tlydi evet ama hastane değişince fiyatta arttı 30du en son gittiğimde. ama değer yani yarım saat muayene ediyor sağolsun. sordum bikaç kişiye en fazla 200 verirsin paracı değil doktor dediler. bide erciyesin oda hizmeti hemşireleri falan nasıldı?
Canım herhalde çatlama olucak sende ama be kadr çok kaşırsan okadar çok çatlar diyorlar Kaşınğı zaman bebek yağı yada krem kullan kaşıntını biraz alır. Bende çok şükür içimde birşey yokta ama karnım kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum yada hafif kaşıyorum
iyi bari ya valla içim rahatladı. doktor iyi ama insan endişeleniyor ister istemez. sağol bilgiler içinçok güzel ilgileniyorlar canım hizmetleri iyiydi zeki doğumdan 1 saat sonra bana yemek bile yedirmişti
iyi bari ya valla içim rahatladı. doktor iyi ama insan endişeleniyor ister istemez. sağol bilgiler için
Bu arada canım sen bugün kaçıncı haftandasın ?
kızlar 3 gündür ara ara burnum kanıyor burnu kanayan varmı acaba:26:
doğumdan cıkınca nasıl görünces kimbilir
çocuk buruşuk biz yırtık pırtık :)))))
şaka maka ben çıçıyorum korkudan :18:
pipican merıklıları burda mııı hazır olun geliyoooo ama biriniz oğluma söylerseniz fururum sizi evde katliyam çıkartır
kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum....
sürekli uyarı mahiyetinde bişeyler yazmaktan gerçekten ben sıkılıyorum çünkü kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım...
burada hep beraber ortak bi noktamız olduğu için buluştuk hepimizin dengesi alt-üst olmuş durumda hormonlardan kaynaklı ve maalesef bayanlar olarak bi ortamı kadınlar hamamına çevirmekte üstümüze yok...
topikte yapılan ısrarlı atışmalarınızdan ben gerçekten çok yoruldum...
Kazenden sürekli uyarı alıyoruz çocuk gibi ve böyle giderse gerçekten topik kapanabilir...
kimin kimle sorunu varsa bunu çözmek için topikteki ortak kullanım alanını değil, özel mesaj yöntemini kullanmalarını rica ediyorum...
kimse bizi buraya zorla getirmedi ve kimse bizi burada zorla tutmuyor.. sonuçta hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama özel olabilecek bütün herşeyimizi paylaşıyoruz...
şu son 15 gündür topiğin huzurunun iyice kaçtığına inanıyorum ve gerçekten çok huzursuzum bu konuda...
HERKES BİRBİRİNE BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI VE NEZAKETLİ DAVRANIRSA, HER KONUYU KENDİ ÜSTÜMÜZE ALINMAZSAK ÇOK SEVİNİRİM.. ÇÜNKÜ BURADA YAZAN BAZI YAZIŞMALAR BENİ ÇOK GERİYO VE EMİNİMKİ BİRÇOK ARKADAŞIMDA BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR...
TOPİĞİMİZİN HUZURU İÇİN LÜTFEN BİRAZ DAHA ANLAYIŞ DİYORUM KIZLAR.....!!!!
TOPİK YÖNETİCİSİ HANIM!!!
Hiç kimsenin kalbini kırmayım diyorum , şu mübarek gün zorla insanın ağzını açtırıyorsunuz.
Burada millet , bel altı espriler yaparken , afrodizyak ot tavsiyeleri verirken , kocasıyla yaptığı aşne-fişneyi anlatırken ^BEĞEN^ butonuna basmaktan kolların yoruldu. Ağzın kulaklarında sohbete çok güzel eşlik ettin. AFERİN! sana.
Şimdi kalkıp ta bana nerede nasıl davranacağımı öğretemezsin. Ben 37 yaşındayım. 15 yıllık öğretmenim. Senin yaşında öğrencilerim var. Sen , bana nerede nasıl davranacağımı öğretecek ; yaşa , bilgiye , kültüre , tecrübeye , yetişkinliğe sahip değilsin!!! Gel , sen benim sıramda otur , ben sana hayat dersi vereyim!!! Nerede nasıl davranılacağını öğreteyim sana.
Sen önce , Kadınlar Kulübü Forum Kurallarını oku , öğren , ondan sonra burada yöneticilik tasla. Kadınlar hamamı gibi , sen sus ,sen sus diye yöneticilik yapılmaz. Burada 15 kişiye tablo düzenlemeyle yönetici olunmaz!!! Sen önce kendini yetiştir. Benden tavsiye , önce adalet kavramını öğren. Al sana , bir hayat dersi daha vereyim. Sen sen ol , şahsa yapılan saldırıları örtbas yapmaya kalkışma!!! Bu ideal yöneticinin sergileyeceği bir tavır değildir. Çünkü ,adaleti sağlayamadığın için , sen de bu şekilde suça iştirak etmiş olursun.
Artık bu foruma hiç bir şekilde yazmama kararı aldım. Çünkü , bu topikte kaliteli bir paylaşım olmadığı kanaatindeyim. Buraya girip te harcadığım zamana yazıkmış. Sizleri , bol dedikodulu , kaynana-elti-görümce çekiştirmeli , bel aşağı espirili , KALİTELİ PAYLAŞIMLARINIZLA !!! başbaşa bırakıyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
ahahaha sen ıyıymıssın bızde ayda 1ama bu benden kaynaklanıyo hamılelıkten sonra asırı derecede canım yanıyoo doktprada dıyemedımm
Eki Görüntüle 609155
hiç benzemiyor hiç....
TOPİK YÖNETİCİSİ HANIM!!!
Hiç kimsenin kalbini kırmayım diyorum , şu mübarek gün zorla insanın ağzını açtırıyorsunuz.
Burada millet , bel altı espriler yaparken , afrodizyak ot tavsiyeleri verirken , kocasıyla yaptığı aşne-fişneyi anlatırken ^BEĞEN^ butonuna basmaktan kolların yoruldu. Ağzın kulaklarında sohbete çok güzel eşlik ettin. AFERİN! sana.
Şimdi kalkıp ta bana nerede nasıl davranacağımı öğretemezsin. Ben 37 yaşındayım. 15 yıllık öğretmenim. Senin yaşında öğrencilerim var. Sen , bana nerede nasıl davranacağımı öğretecek ; yaşa , bilgiye , kültüre , tecrübeye , yetişkinliğe sahip değilsin!!! Gel , sen benim sıramda otur , ben sana hayat dersi vereyim!!! Nerede nasıl davranılacağını öğreteyim sana.
Sen önce , Kadınlar Kulübü Forum Kurallarını oku , öğren , ondan sonra burada yöneticilik tasla. Kadınlar hamamı gibi , sen sus ,sen sus diye yöneticilik yapılmaz. Burada 15 kişiye tablo düzenlemeyle yönetici olunmaz!!! Sen önce kendini yetiştir. Benden tavsiye , önce adalet kavramını öğren. Al sana , bir hayat dersi daha vereyim. Sen sen ol , şahsa yapılan saldırıları örtbas yapmaya kalkışma!!! Bu ideal yöneticinin sergileyeceği bir tavır değildir. Çünkü ,adaleti sağlayamadığın için , sen de bu şekilde suça iştirak etmiş olursun.
Artık bu foruma hiç bir şekilde yazmama kararı aldım. Çünkü , bu topikte kaliteli bir paylaşım olmadığı kanaatindeyim. Buraya girip te harcadığım zamana yazıkmış. Sizleri , bol dedikodulu , kaynana-elti-görümce çekiştirmeli , bel aşağı espirili , KALİTELİ PAYLAŞIMLARINIZLA !!! başbaşa bırakıyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?