Oooowwww arkadaslar hayirdir yaa yine girmissiniz birbirinize arkadasim pinkdream sen niye ustune aldinki. Irmegan genel anlamda herkez icin bir aciklama yapti ismini bile vermedi niye olayi bukadar kisisellestirdin, bukonu hakkinda bende fikrimi soylemis olmama ragmen ustume almadim..bir birimize karsi saygisizlik yapmayalim lutfen guzelim topigimiz kapanacak
kaldığımız yerden devam tabiki,hiçbirşey olmamış gibi.Bu dönemde hiç birşey huzurumuzu bozamaz ,buna izin de vermeyiz zaten değil mi kızlar?
kötülüklere kulak tıkayalım
iyiliklere hay hay
Kıssss ben korkmuyorum bilmiyorum ya nasıl bişi ondan herhalde :)))))) ama şiş oluruz kesin makyaj da yapsak düzelirmiyiz ki :)))
Kızlaaaaaaaarrr konu yöneticimiz irmegan malesef bu tartışmalar yüzünden ceza aldı
Yarın saat 2'de cezası bitecek, uslu durmanızı ve hepinizi öptüğünü söyledi
Bu öpücükler irmegandan
kıslar 3lü tarama için doktorunuz bişi dedimi ????
benım uyuz doktorum kısa ve öz konustugu ıcın bende heyecandan hangı soruyu soracagımı sasırdıgım ıcın bırseyler dedı ama ne anlama gelıyo bılmıyorum :26:
4 ocakta muayene gıtmıstım 1 ay sonra kontrole gel sonra 1 hafta sonra tekrar gel detaylı organ taraması yapalım onda da bırsey cıkmazsa dahada bırsey olmaz dedı
3 tarama hangısı oluyodukı yaa benım kafa ıyıce karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?