2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kimse kimseye hayat dersi vermedi yöneticide topiğin huzuru bozulmasın diye uyarı yaptıda, pohpohlanmayıp arkasında durulmayınca her fırsatta mesleğiyle övünen birinin zoruna gitmiş. o kadar çocuk arasında kalınca çocuklaşması normal. herkesle polemiğe girip huzursuz bi ortam yaratan birini bizde istemiyoruz zaten. aynen devam kızlar takılmayın hiç..

Hamilesiniz, hassassınız, duygu iniş çıkışları oluyor, hepsine amenna ama kimse kimseye topikten git diyemez, polemiğe giremez, tartışamaz.

Ayrıca, tartışmalara son verilsin diye iyi niyetle yapılmış bir uyarıya karşılık çıkış yapılamaz.
Lütfen topiğinizde sükuneti sağlayın artık.

Hepinize hayırlı, sağlıklı bir hamilelik dilerim...

Oooowwww arkadaslar hayirdir yaa yine girmissiniz birbirinize arkadasim pinkdream sen niye ustune aldinki. Irmegan genel anlamda herkez icin bir aciklama yapti ismini bile vermedi niye olayi bukadar kisisellestirdin, bukonu hakkinda bende fikrimi soylemis olmama ragmen ustume almadim..bir birimize karsi saygisizlik yapmayalim lutfen guzelim topigimiz kapanacak

kaldığımız yerden devam tabiki,hiçbirşey olmamış gibi.Bu dönemde hiç birşey huzurumuzu bozamaz ,buna izin de vermeyiz zaten değil mi kızlar?
kötülüklere kulak tıkayalım
iyiliklere hay hay

kimse kimseye cvp yazmak zorunda degil herkesi memnun etmek hele hic kolay degil insan yeri geliyo kardesiyle atisiyo ki burda birbirini tanimayan kac kisi hayatla ilgili yasadiklarimizla ilgili seyler paylasiyoruz.. evet ortam gergin sukut elbette saglanacak ve yonetici kimseyi kirmadan isim vermeden incitmeden biraz sakin olalim demis ne var bunda...

yas muhabbeti ayri bir konu akıl saygi sevgi anlayis yasta degil bastadir...

kimsenin kimseyi kirmaya uzmeye hakki yok beraber ayni yolda yuruyoruz birbirimize destek olarak kimimiz agrisini anlatacak kimimiz kilosunu kimimiz catlakini kimimiz kocasini kimimiz dua isteyecek ki ben buna cok inanirim birbirini tanimayan insanlarin yine birbirlerine dua etmesi na kadar guzel birsey

lutfen birbirimizi kirmadan yolumuza devam edelim hamileyiz gerginiz ama azicik anlayisla hallederiz

hepinizide optuk teyzeleriii bide kirilanlara hediye ettik

bu gidişle olan topiğe olacak valla.

karambiberim karabiberim femolovemmm katiliyorum size aynen lutfen eskisi gibi devam edelim muusmutlu olalimmmm

Kızlaaaaaaaarrr konu yöneticimiz irmegan malesef bu tartışmalar yüzünden ceza aldı

Yarın saat 2'de cezası bitecek, uslu durmanızı ve hepinizi öptüğünü söyledi

Bu öpücükler irmegandan

Kızlaaaaaaaarrr konu yöneticimiz irmegan malesef bu tartışmalar yüzünden ceza aldı

Yarın saat 2'de cezası bitecek, uslu durmanızı ve hepinizi öptüğünü söyledi

Bu öpücükler irmegandan

üzüldüm gerçekten.konuyla hiç alakası yokken,neler oldu.
ilk ve son olur bu inşallah.
hiç üzme kendini irmegancım,sen iyi bir yöneticisin.

irmeganciiimmmmm hemencecik don geri arramizaaaa bizde seni kocamaaaannn optuk

kıslar 3lü tarama için doktorunuz bişi dedimi ????

benım uyuz doktorum kısa ve öz konustugu ıcın bende heyecandan hangı soruyu soracagımı sasırdıgım ıcın bırseyler dedı ama ne anlama gelıyo bılmıyorum :26:
4 ocakta muayene gıtmıstım 1 ay sonra kontrole gel sonra 1 hafta sonra tekrar gel detaylı organ taraması yapalım onda da bırsey cıkmazsa dahada bırsey olmaz dedı
3 tarama hangısı oluyodukı yaa benım kafa ıyıce karıstı

tek ayak üstünde durucaklarmış yarına kadar
öpüyorum cokcok ''kabak'' size patladı resmen

bi yemek yedim neler olmuş
yarın unuturuz hepsini inşallah

sorma beniim uyuz doktorta bişi demedi dün gittiğim doktor sordu doktorunuz 3lü tarama için gün verdimi diye yok dedim bişi demedi bana şimdi aklıma düştü. 3lü taramayı 16-18 haftalar arasında yapmak gerekiyormuş kan değerleri ve ultrason sonuçları ile değerlendiriliyormuş yapılması gerekliymiş.şimdi bende merak içerisindeyim size bi danışayım dedim kıslar ???

canım yarın hayırlısıyla dönceksin aramıza aklımızdasın sanırım senada ceza aldı oda en kısa zamanda döner işallah kendine bebişe iyi bak taaamm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…