2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlarr markafonıde bebetto dıye bır markanın bebıs urunlerınde indirimi var bakın ıstersenız.
ben dayanamadım alt acma şeysi aldımm

İrmegan bu sözleri haketmiyorsun sakın takılma sen iyi bir yöneticisin seni seviyoruz gerisi boş

Kizlar hapsurduktan sonrs karninizda kiprasim oluyor mu.ben hep dikkat ediyorum.hspsurduktan sonra patirtilar oluyor.korkuyor minnoşum heralde:26:

kıyamam yaa hiç alakan olmayan bişeyden dolayı ceza aldın biz bekliyoruz senoşla seni uslu uslu üzmeyin sakın kendinizi boşyere

kızlarr markafonıde bebetto dıye bır markanın bebıs urunlerınde indirimi var bakın ıstersenız.

canım sorma pek şirinler minik minik ama annem aldırmıyor bana.kendisi alacakmış.ben de 7.aya kadar bir çöp bile almak istemiyorum.Allah kimseyi bu yoldan döndürmesin.Düşmez kalkmaz bir Allah.Ne olacağımız bilinmez.Hayırla alalım kucağımıza da kıyafetleri eksik olsun.

ayy bende öyleyımm almak ıstemıyorumm allah buyuk yarın ne olur bılınmez dıyorum sonra aklıma kotu seyler getırmım dıyorum
bırde cok ufak tefek seyler ama alıcanak o kadar cok sey varkı. ufak ufakda bırıktıreyım dıyorum. dayanamıyorum gorunce gecenlerde hastane cıkısı aldımm
yaa bırılerıne acıpda gostermek ayrı bır heves napimm

çok geçmiş olsun canım aynı seyi bende yasıyorum iğne vurduruyorum pozitif düşünmeye çalıs bebeklerimizi saglıcakla kucaklarız inşallah

vallahamı böylemi olucaz:111:

ben bır duzıneden fazla yenı dogum yapmıs kadın gordumm hıc bırı boyle degıldı acaba bızımkılere amelıyat hanede baska seylermı yaptılar
hee gorduklerımın hepsı sezeryandı sadece 1 tanesı normal dogumdu ohh gule oynaya geldı ılk defa o kadar rahat olanı gormustum

canım bir de alt açma bu şekil ben yeğenime almıştım.kullanmadılar.bir yere giderken dalin in,1 marka daha vardı hatırlayamadım paketlerde çoklu alt açmaları var,az yer kaplıyor.içi pamuklu altı naylon,su geçirmez.bebek saldımı at yenisini kullan.bu tür alt açmaları temizlemek,leke çıkarmak zor oluyormuş.aklında bulunsun.- :)

dogru mantıklıı aslında alırken benımde aklıma geldıde ılk zamanlar da alt ac harıcınde üstünde yatar dıyede dusundum:26:

canlar benim aklıma bişey takıldı şimdi biz sürekli göbeğimizde çatlak oluşucak diye krem kullanmaya başladık burda isimler paylaştık karını hallettik diyelim ama yüzümüzde lekeler oluşursa ne yapcaz hamilelikte oluyomuş ya bende olmadı daha ama karnımıza bi çare bulduk yüzümüze ne yapcaz neyle temizlicez hiç bu konuda fikri olan var mı

darısı başımıza ozaman bilemiyorum nasıl giderim doğuma

yıkarım ortalığııı kesinn

doğru diyosun ama benim duyduğum kadarıyla
hamilelikte oluşan lekelerin ^'neredeyse' tamamı geçiyormuş
ve annenin kendi memik sütünü yüzüne sürüncede geçermiş

Kizlar hapsurduktan sonrs karninizda kiprasim oluyor mu.ben hep dikkat ediyorum.hspsurduktan sonra patirtilar oluyor.korkuyor minnoşum heralde:26:

bende de oluyor.acaba bana mı öyle geliyor diyordum.ben hapşırıyorum peşi sıra pıt pıt ediyor göbeğimde birşeyler.
yavaş yavaş hissetmeye başlayacağız inşallah annesi.hayırla,sağlıkla inşallah.

kızlar ne oldu yaa
gene biri kavga cıkarmış hey Allah ım

benim bebişin cinsiyeti küçük bir ihtimalle belli oldu ama kesin değilmiş...
yanılma payı ne kadar acaba yaaa üffff

he bu arada bebişim maşallahh çok iyi :)))))

Son düzenleme:

hayırlı olsun ...:)

yüzümüz için güneş kremi kullanıcaz bildiğim kadarıyla doktoruna danış onlarda tavsiye ediyorlar günlük evde bile olsan sabah akşam sür.. ve lekenmeler doğumdan sonra büyük bir kısmı geçiyo ve kız bebekte daha çok oluyo diye biliyorum..

sagol canım hemde devlet hastanesinde söyledi ultrasona bakan doktor ama .... ne biliyim bana da kesin gibi geliyo keşke kesim deseydi yaaaaaaaaaaa

ben geçen hafta gittiğimde 12+6yken işte...sordum..kıza benziyor dedi..ultrason aletini bebeğin bcak arasına doğru tuttu ama kapalıydı bacağı gözümüyordu..tipinden filan mı benzetti bilmiyorum ki...11 şubatta artık öğrenirim..o zaman 17+4 olcak... :)kız mı peki erkek mi senin..anlamadım ya da kaçırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…