kızlarr markafonıde bebetto dıye bır markanın bebıs urunlerınde indirimi var bakın ıstersenız.
ben dayanamadım alt acma şeysi aldımm
canım sorma pek şirinler minik minik ama annem aldırmıyor bana.kendisi alacakmış.ben de 7.aya kadar bir çöp bile almak istemiyorum.Allah kimseyi bu yoldan döndürmesin.Düşmez kalkmaz bir Allah.Ne olacağımız bilinmez.Hayırla alalım kucağımıza da kıyafetleri eksik olsun.
Eki Görüntüle 609155
hiç benzemiyor hiç....
vallahamı böylemi olucaz:111:
kızlarr markafonıde bebetto dıye bır markanın bebıs urunlerınde indirimi var bakın ıstersenız.
ben dayanamadım alt acma şeysi aldımm
canım bir de alt açma bu şekil ben yeğenime almıştım.kullanmadılar.bir yere giderken dalin in,1 marka daha vardı hatırlayamadım paketlerde çoklu alt açmaları var,az yer kaplıyor.içi pamuklu altı naylon,su geçirmez.bebek saldımı at yenisini kullan.bu tür alt açmaları temizlemek,leke çıkarmak zor oluyormuş.aklında bulunsun.- :)
ben bır duzıneden fazla yenı dogum yapmıs kadın gordumm hıc bırı boyle degıldıacaba bızımkılere amelıyat hanede baska seylermı yaptılar
hee gorduklerımın hepsı sezeryandı sadece 1 tanesı normal dogumdu ohh gule oynaya geldı ılk defa o kadar rahat olanı gormustum
canlar benim aklıma bişey takıldı şimdi biz sürekli göbeğimizde çatlak oluşucak diye krem kullanmaya başladık burda isimler paylaştık karını hallettik diyelimama yüzümüzde lekeler oluşursa ne yapcaz hamilelikte oluyomuş ya bende olmadı daha ama karnımıza bi çare bulduk yüzümüze ne yapcaz neyle temizlicez hiç bu konuda fikri olan var mı
Kizlar hapsurduktan sonrs karninizda kiprasim oluyor mu.ben hep dikkat ediyorum.hspsurduktan sonra patirtilar oluyor.korkuyor minnoşum heralde:26:
kızlar ne oldu yaa
gene biri kavga cıkarmış hey Allah ım
benim bebişin cinsiyeti küçük bir ihtimalle belli oldu ama kesin değilmiş...
yanılma payı ne kadar acaba yaaa üffff
he bu arada bebişim maşallahh çok iyi :)))))
canlar benim aklıma bişey takıldı şimdi biz sürekli göbeğimizde çatlak oluşucak diye krem kullanmaya başladık burda isimler paylaştık karını hallettik diyelimama yüzümüzde lekeler oluşursa ne yapcaz hamilelikte oluyomuş ya bende olmadı daha ama karnımıza bi çare bulduk yüzümüze ne yapcaz neyle temizlicez hiç bu konuda fikri olan var mı
hayırlı olsun ...:)
sagol canım hemde devlet hastanesinde söyledi ultrasona bakan doktor ama .... ne biliyim bana da kesin gibi geliyo keşke kesim deseydi yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?