doğru diyosun ama benim duyduğum kadarıyla
hamilelikte oluşan lekelerin ^'neredeyse' tamamı geçiyormuş
ve annenin kendi memik sütünü yüzüne sürüncede geçermiş
anladım öle bişey bende duymuş gibiyim bu memik pek işe yarıyo maşallah çoçuğu doyurcak bizi güzelleştircekişin şakası işallah hiçbirimiz olmayız aklıma geldi de soram bi dedim
Keşke pink_dream adlı üyeye haddi olmadan ve bir üye olarak (konu sahibi bile değiller) onu yazma bunu deme gibi uyarıda bulunanlarda gerekli cezaları alsalardı..
Ozaman bu uygulama daha adil olurdu.. Son yazdıkları çok fazla olmuş asla katılmıyorum...
Ama başlarda böyle değildi ve çok üzerine gidildi yazık oldu...
biz konuyu kapattık arkadaşım geç kaldın sanırım.
Artık daha huzurlu bir topikte paylaşımda bulunmak istiyoruz ahali olarak.
bu böyle biline!
bugün ilk defa bebişime 3 tane tulum atlet tarzı çıtçıtlı kıyafet aldım . sonra arkadaşım aradı ona söyledim oda çok büyük tepki verdi. hata yapmışım gibi hissettim, sakın alma 6. aya kadar dedi.. bende allah korusun dedim hiç bişey demedi de..insanlar hakkındada kötü düşünmek istemiyorum ama.... çok üzüldüm..
kızlar ne oldu yaa
gene biri kavga cıkarmış hey Allah ım
benim bebişin cinsiyeti küçük bir ihtimalle belli oldu ama kesin değilmiş...
yanılma payı ne kadar acaba yaaa üffff
he bu arada bebişim maşallahh çok iyi :)))))
bebişin güle güle sağlıkla giysin canım.
her hamileye diyorlar aynı şeyi,7. aya kadar alma ne olacağı bilinmez.kötü niyetli dememiştir inan.
içini ferah tut,herşey güzel olacak inşallah.
amma ekşın olmuşş
imregana üzüldüm ama :26:
ay sonu kontrolum vardı cinsiyetide tam belli olucaktı (2 li testte yüzde yetmiş erkek dedi ama) çamlıca erdem den pazar günü için randevu alim dr ma düzenli başlim istedim dr hanımlar hafta içi 4 e kadar cmrt günü öğlene kadar varmış eşimde bi tek pazar günü evde gene birlikte gidemiceznapalım artık kendimlen gelir kendimlen giderim
ekşın bizim göbek adımı bebek
bizde her kontrole eşimle gidioruz sıkıldım ben anemle ablamla gitmek istiyorum
onlarda görsün :)))
gitcek kimse yokmu pikiii
2013 temmuz anneleirinin bebiklerinin isimleri diye topik nasıl olurdu sizce :) daha erken mi?
2013 temmuz anneleirinin bebiklerinin isimleri diye topik nasıl olurdu sizce :) daha erken mi?
canlar benim aklıma bişey takıldı şimdi biz sürekli göbeğimizde çatlak oluşucak diye krem kullanmaya başladık burda isimler paylaştık karını hallettik diyelimama yüzümüzde lekeler oluşursa ne yapcaz hamilelikte oluyomuş ya bende olmadı daha ama karnımıza bi çare bulduk yüzümüze ne yapcaz neyle temizlicez hiç bu konuda fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?