2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
doğru diyosun ama benim duyduğum kadarıyla
hamilelikte oluşan lekelerin ^'neredeyse' tamamı geçiyormuş
ve annenin kendi memik sütünü yüzüne sürüncede geçermiş

anladım öle bişey bende duymuş gibiyim bu memik pek işe yarıyo maşallah çoçuğu doyurcak bizi güzelleştircekişin şakası işallah hiçbirimiz olmayız aklıma geldi de soram bi dedim

[video=youtube;Gysc5RwqzjI]http://www.youtube.com/watch?v=Gysc5RwqzjI&feature=youtu.be[/video]

KızlaR 2 aşkım için hazırladımmm

Keşke pink_dream adlı üyeye haddi olmadan ve bir üye olarak (konu sahibi bile değiller) onu yazma bunu deme gibi uyarıda bulunanlarda gerekli cezaları alsalardı..
Ozaman bu uygulama daha adil olurdu.. Son yazdıkları çok fazla olmuş asla katılmıyorum...
Ama başlarda böyle değildi ve çok üzerine gidildi yazık oldu...

biz konuyu kapattık arkadaşım geç kaldın sanırım.
Artık daha huzurlu bir topikte paylaşımda bulunmak istiyoruz ahali olarak.
bu böyle biline!

bugün ilk defa bebişime 3 tane tulum atlet tarzı çıtçıtlı kıyafet aldım . sonra arkadaşım aradı ona söyledim oda çok büyük tepki verdi. hata yapmışım gibi hissettim, sakın alma 6. aya kadar dedi.. bende allah korusun dedim hiç bişey demedi de..insanlar hakkındada kötü düşünmek istemiyorum ama.... çok üzüldüm..

bebişin güle güle sağlıkla giysin canım.
her hamileye diyorlar aynı şeyi,7. aya kadar alma ne olacağı bilinmez.kötü niyetli dememiştir inan.
içini ferah tut,herşey güzel olacak inşallah.

cnm merak ettim ne dedi doktor bebeğin cinsiyeti için:))

amma ekşın olmuşş
imregana üzüldüm ama :26:
ay sonu kontrolum vardı cinsiyetide tam belli olucaktı (2 li testte yüzde yetmiş erkek dedi ama) çamlıca erdem den pazar günü için randevu alim dr ma düzenli başlim istedim dr hanımlar hafta içi 4 e kadar cmrt günü öğlene kadar varmış eşimde bi tek pazar günü evde gene birlikte gidemicez napalım artık kendimlen gelir kendimlen giderim

bebişin güle güle sağlıkla giysin canım.
her hamileye diyorlar aynı şeyi,7. aya kadar alma ne olacağı bilinmez.kötü niyetli dememiştir inan.
içini ferah tut,herşey güzel olacak inşallah.

inşallah canım hepimiz için herşey güzel olsun.. evet genelde öyle derler bende zaten endişeli aldım o da kursağımda kaldı :) neyse artık insan dayanamıyoki..

ekşın bizim göbek adımı bebek
bizde her kontrole eşimle gidioruz sıkıldım ben anemle ablamla gitmek istiyorum
onlarda görsün :)))
gitcek kimse yokmu pikiii

irmegoş senoşşşşşşşşş

dilinis bugünlük şişicekkk ama napaaaalım D
yharın dötüme furun bugün benimdir D:

2013 temmuz anneleirinin bebiklerinin isimleri diye topik nasıl olurdu sizce :) daha erken mi?

gobiş topiği açtı irmegan amma burası kadar rağbet görmedi bi göbiş ekleseniz güzel göbişlere baksak sonra isim topiği açsak nasıl olur acaba

canım benim çene etrafında 1 ay önce siyahlıklar oluştu bu hafta ancak geçti bundan sonra da oluşabilirmiş doğumda kadar devam ederse doğum sonrasında geçiyormuş söylentiler bu yönde. Leke falan bence normal burda 5 aylık hamile bir bayan var burnu kocaman olmuş kendi bile hayret ediyor el ayak şişse hadi anlayacağım ödem ama burnum nasıl kocaman oldu diyor. Hamilelik baya farklı bölgelerde değişikliklere sebep oluyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…