2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gobiş topiği açtı irmegan amma burası kadar rağbet görmedi bi göbiş ekleseniz güzel göbişlere baksak sonra isim topiği açsak nasıl olur acaba

herkes genelde burda olduğu için paylaşımlar burda daha çok :) tamam bu haftasonu eklicem göbüş resmi :) isim topişi göbüşten daha rağbet görür bence :) ama burası kdara değilll

herkes genelde burda olduğu için paylaşımlar burda daha çok :) tamam bu haftasonu eklicem göbüş resmi :) isim topişi göbüşten daha rağbet görür bence :) ama burası kdara değilll

bence de isim daha çok rağbet görür.hem bir fikir de olabilir bizlere.bir sürü isim konuşulacak çünkü.

benimde o aklıma geldi çıkarsa lekelere bişey sürülcek mi diye bi araştırmak gerek sanırım o 5 aylık tanıdığın bebeği kız mı kızda burun kocaman olurmuş derler

benimde o aklıma geldi çıkarsa lekelere bişey sürülcek mi diye bi araştırmak gerek sanırım o 5 aylık tanıdığın bebeği kız mı kızda burun kocaman olurmuş derler

evet kız:)) bu arada o oluşan lekelere ve değişikliklere kayısı yağı ve limon yağının iyi geldiğini duydum en azından kimyasaldan daha iyi:)) Limon yağı asitli olduğu için biraz yakıyor ama kayısı yağı cildi çok yumuşak yapıyor kokusu da güzel ben bunları kullanacağım eğer leke artarsa genelde kız annenin güzelliğini alır diyorlar belki burun büyümesi de ondandır benim bebiş oğlan ne demeye çenemde siyahlık yaptıysa:) gerçi çok şükür geçti:))

NAsılsınız?Oku oku şaşı oldum yeminleee :)) Bi de ben yazayım dedim..1 aydır beni terk eden bulantılar bütün hararetiyle geri döndü.Periişan durumdayım..Bu haftalarda da olurmuymuş yaaa.Acaba anormal bi durum mu varki Pazartesi 4lü testimizin sonucunu alacağız sabırsızlıkla bekliyorum.Hayırlı sonuçlar olur inşallah.Var mı 4lü test yaptıran başkaa kimse ?? Topiğe1 gün girmedim yer yerinden oynamış ama kapanmasın topik sakın yaaa..Buraya sık yazamasamda okumak bile eğlenceli oluyor.Özellikle ŞEYDA favormisin hee :))

doğru kimyasaldan daha iyi yaza doğru güneş kremlerini yanımızdan ayırmamalıyız ve fazla güneşe çıkmamamız lazım diger yağlarda iyi gelebilir cinsiyeti öğrenmişin gözünaydın bende kısmetse salı günü öğrencem meraktayım artık çok

canım benim doktorum 11 haftalıkken söyledi çok şükür doktordan yana sıkıntımız yok 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım oğlancık ne alemde merak ediyorum büyüdü mü:)) ilk çocuğumuz olduğu için kız oğlan fark etmiyor tek duam hepimiz hayırlı sağlıklı evlat sahipleri olmamız cinsiyetin önemi hayırlı sağlıklı olmazsa kız olsa da boş erkek olsa da öğrenince yazarsın biz de öğrenmiş oluruz bebişinin cinsiyetini.

benim bulantılarım hala azalmadı hatta sadece sabah değil gece uyurken bile yataktan fırlıyorum doktoruma sordum 3 aydan sonra azalır ya da geçer ancak genetiktir annenizin hamileliği sizinle paraleldir onda bulantı devam ettiyse sizde de devam etme olasılığı yüksek dedi annemin 9 ay devam etmiş 2 kardeşiz bulantım olmasaydı her şey kokmasaydı 10 tane doğum yapmaya ne var derdi haklıymış sadece bulantı bile perişan ediyor umarım test sonucun da iyi çıkar ve aksilik olmaz

listede ekli olan diğer arkadaşlar nerede?
neden girmiyorlar topiğe?
topikte 3-5 kişiyle muhabbet dönüyor.
herkes girsin,paylaşalım,okuyup güzelleşelim

paylaşılmayan bilgi,ölü bilgidir.

Selam herkese,
Kızlar oku oku yetişemiyorum artık size ya :))
Yarın dr gidiyoruz. ve çok önemli, 2.li taramada kan değerlerini beğenmedim demişti tekrar ayrıntılı görüntülü tarama yapacaklar...:18::18::18::18::18::18:

Günlerdir aklım çıkıcak bir sorun çıkarsa diye, umarım herşey yolunda olur, en kesin çözüm amniosentez ama ondan da korkuyorum.
Anlayacağınız yarın bizim için çok önemli bize dua edin olur mu güzel haberlerle gelelim....

benimde yarın yapılacak tüm testler....güzel haberler almanı dilerim :)

endişelenme canım,inşallah güzel haberlerle gelirsin.amniyosentez derse de doktor hiç korkma,2 kişi var tanıdıgım yaptıran -bebekleri turp gibi 2 yaşında 2 si de- hiç acı hissetmedik dediler.

iyi düşün iyi olsun canım.negatif olup bebeği de etkileme.sen mutlu ,huzurlu ol ki annesi o da olsun.

Canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah.Allah hepimizi bebeklerimizle sağlıkla kavuştursunn...
Dua ile...

Kızlar bu arada farkındamısın ne cok temmuz annesi var...Hakketen ekimde hamile kalan ne cok kişi olmuş ben 9 ay bekleyip ekimde hamile kalanlardanım...
Kurban bayramııı bereketiii bebeklerimizzzzz galibaaaa:)

Kızlar bu arada farkındamısın ne cok temmuz annesi var...Hakketen ekimde hamile kalan ne cok kişi olmuş ben 9 ay bekleyip ekimde hamile kalanlardanım...
Kurban bayramııı bereketiii bebeklerimizzzzz galibaaaa:)

iyi tespit.olabilir,hiç aklıma gelmemişti.

slm kızlar

aslında geçmişi okkuyup beni merak ettinizmi bakmak istiyodum ama çok zor geldi maşalllah devirmişsiniz sayfaları
hastaydım biliyosununz
iki günüdür yatak döşek anamın yanında yatıyorum
bugün biraz iyiyim geldim bı bakayım size dedim
çok fena üşütmüşüm çok kemiklerime kadar işlemiş melet
dün resmen belden altım tutmadı
mıdemide üşüttüğüm için hiç bişey yiyiemiyorum iki gündür
yediğimi çıkartıyorum
ama toparlandım bakalım bıraz sizler nasılsınınz

o lekeler güneşten ötürü oluyomuş diye biliyorum ben e biz kış hamilesiyiz son zamanlardada dikkat edicez artık

geçmiş olsun canım,merak ettik ,etmez miyiz hiç?
Allah şifa versin tez zamanda.c vitaminini atlama.azıcık ye ama yemeden olmaz.
hamileyken daha bir zormuş herşey.
ağırlaştıkça ne yapacağım diye düşünüyorum.
benim de baş ağrılarım tavan , burun kanamaları arttı ve her yerim dökülüyor bildiğin.
dikkat et kendine ve bebişine.

Canım duygu değişimi,fizik değişimi hepsi hamileliğe alışmak bana çok zor geldi 4 ayı devirdim ama hala alışamadım hamileliğe.Hele bulantı olayı offf.Etrafımdaki hamilelerde görüyordum nazlanıyorlar sanıyordum çok kınamışım başıma geldi bide benim faranjitim var arada tutar 1 hafta süründürür dünden beri o başladı yine bulantımı da tetikliyo boğazdaki gıcıklanma.Annelik hakkaten zormuş..Bebişler sağlıkla gelsinlerde şu çektiğimiz her şeye razıyız :)

benimde yarın yapılacak tüm testler....güzel haberler almanı dilerim :)

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah sende güzel haberler alırsın.Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın

Canımm inşallah...Seninde güzel haberler almanı diliyorum.Allah bebeklerimizle imtihan etmesin çok zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…