aaaa yalnız değilmişimbenim de canım tam 2 haftadır falan çok bira çekiyor -buzzzz gibi kapağı yeni açılmış- ben de 1 yudum alsam yetcek ama çok zararlıymış kanıtlı ispatlı off doğduktan sonrada emzircem o zaman hiç içmem direk süte karışcak, bize enaz 1buçuk sene var, emsin kızlarımız yeter ki sabrederizz of çok çekiyor benim de söyleyemiyordum kimseye (( hani normalde bira seven biri değilim benim için varsa yoksa mojito ama garip canım istiyor işte napalım şekerrr :/
geçmiş olsun canım,merak ettik ,etmez miyiz hiç?
Allah şifa versin tez zamanda.c vitaminini atlama.azıcık ye ama yemeden olmaz.
hamileyken daha bir zormuş herşey.
ağırlaştıkça ne yapacağım diye düşünüyorum.
benim de baş ağrılarım tavan , burun kanamaları arttı ve her yerim dökülüyor bildiğin.
dikkat et kendine ve bebişine.
:2:kızalr ne oldu topikte bazı arkadaşların hesabı pasif olmuş :26::26::26::26:
2013 temmuz anneleirinin bebiklerinin isimleri diye topik nasıl olurdu sizce :) daha erken mi?
slm kızlar
aslında geçmişi okkuyup beni merak ettinizmi bakmak istiyodum ama çok zor geldi maşalllah devirmişsiniz sayfaları
hastaydım biliyosununz
iki günüdür yatak döşek anamın yanında yatıyorum
bugün biraz iyiyim geldim bı bakayım size dedim
çok fena üşütmüşüm çok kemiklerime kadar işlemiş melet
dün resmen belden altım tutmadı
mıdemide üşüttüğüm için hiç bişey yiyiemiyorum iki gündür
yediğimi çıkartıyorum
ama toparlandım bakalım bıraz sizler nasılsınınz
:2:
ortalık karıştı azcık cnm gereksiz yere
kendinede bebişede dikkat et herkes çok merak etti seni bide simgefoniyi merak ettik senden haber aldıktan ondan haber yok daha
Off kızlar ya bende bebeğimi hissetmek istiyorum artık..17.haftadayız ama ben hiç bi hareket hissetmedim.Ne öyle kayma ne dalgalanma ne de bişey burada tarif ediyor arkadaşlar kendimi dinliyorum ama tık yok..Lütfen bebeğim ya ben burdayım de annene artık
Canım kız bebekleri geç hareketleri hissettirir bende öle olmuştu ama hissettikten sonrada hiç durmaz döner durur. dişini sık 2 hafta sonra başlar tekmük atmaya:)
iyi akşamlar sevgili anne olmayı bekleyenler. Bende felaket diş sızlamaları mevcut hamile kaldığımdan beri ne sıcak ne soğuk içemiyom yaa durup dururken bile sızım sızım sızlıyor sizede oluyormu kızımda hiç yaşamadım. kalsiyum eksikliğimi acaba? offff
kızalr ne oldu topikte bazı arkadaşların hesabı pasif olmuş :26::26::26::26:
Off kızlar ya bende bebeğimi hissetmek istiyorum artık..17.haftadayız ama ben hiç bi hareket hissetmedim.Ne öyle kayma ne dalgalanma ne de bişey burada tarif ediyor arkadaşlar kendimi dinliyorum ama tık yok..Lütfen bebeğim ya ben burdayım de annene artık
normal zamanda bile dayanılmazken hamileyken daha zor olsa gerek.Allah yardımcın olsun.2. bebeğin galiba.İlki kaç yaşında?
canım cogu gaz sancısı hissedebilyormuş
daha erken merak etme:)))
bende bişiler hissediyorum ama tam bebek diye düşünemiyo insan cok dert etme ultrasonda hareketli olarak görmek daha güzel:)))
ya evet yaa fena ay sonu kontrolüm var dr kalsiyum destekliyeci alıyım bari bu hamileliğimde sütü zor içiyorum peynir ve ayranla idare ediyorum. evet 2. hamileliğim ama 1.siyle alakası yok yaw. kızım var 4 yaşı biticek 6 martta
benim doktorum özellikle günde 2 bardak süt içmemi 2 kase yoğurt yememi ve de mutlaka 1 şişe maden suyu içmemi söyledi.Bebek kalsiyumsuz kalmazmış ama annenin depolarından götürümüş biz bunları kendimiz için içiyoruz işte bende zoraki yemeye içmeye çalışıyorum işte.Allah bağışlasın canım sen deneyimli bi annesin :)
Hepimizin bebeklerini inşallah hımmm soda içebilirim sağol canım aklıma gelmemişti.
slm kızlar
aslında geçmişi okkuyup beni merak ettinizmi bakmak istiyodum ama çok zor geldi maşalllah devirmişsiniz sayfaları
hastaydım biliyosununz
iki günüdür yatak döşek anamın yanında yatıyorum
bugün biraz iyiyim geldim bı bakayım size dedim
çok fena üşütmüşüm çok kemiklerime kadar işlemiş melet
dün resmen belden altım tutmadı
mıdemide üşüttüğüm için hiç bişey yiyiemiyorum iki gündür
yediğimi çıkartıyorum
ama toparlandım bakalım bıraz sizler nasılsınınz
canım benim doktorum 11 haftalıkken söyledi çok şükür doktordan yana sıkıntımız yok 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım oğlancık ne alemde merak ediyorum büyüdü mü:)) ilk çocuğumuz olduğu için kız oğlan fark etmiyor tek duam hepimiz hayırlı sağlıklı evlat sahipleri olmamız cinsiyetin önemi hayırlı sağlıklı olmazsa kız olsa da boş erkek olsa da öğrenince yazarsın biz de öğrenmiş oluruz bebişinin cinsiyetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?