2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hahahah bende mojito hastasıyım birayı hiç sevmem ama geçen gün eşim içti bir güzel koktu bir güzel koktu anlatamam ben dr sordum hafif dilini değdir dedi ama ben cesaret edemiyom eşime yasakladım evde bira içmeyi onuda anlayamıyom zaten evde bi dünya içki varken adam içki içiceği zaman bira içiyo napçan bunları turşusunumu kurcan dedim kolleksiyon yapıyorum diyo

ya sorma kzu ilaç alamıyosun vucud güçsüz
devirdi valla grip beni

kızalr ne oldu topikte bazı arkadaşların hesabı pasif olmuş :26::26::26::26:
:2:
ortalık karıştı azcık cnm gereksiz yere
kendinede bebişede dikkat et herkes çok merak etti seni bide simgefoniyi merak ettik senden haber aldıktan ondan haber yok daha

Geçmiş olsun canım aman dikkat et bebeğine de kendine de.Bende annemi isityorum ya iki gündür hiç halim yok..

Off kızlar ya bende bebeğimi hissetmek istiyorum artık..17.haftadayız ama ben hiç bi hareket hissetmedim.Ne öyle kayma ne dalgalanma ne de bişey burada tarif ediyor arkadaşlar kendimi dinliyorum ama tık yok..Lütfen bebeğim ya ben burdayım de annene artık

:2:
ortalık karıştı azcık cnm gereksiz yere
kendinede bebişede dikkat et herkes çok merak etti seni bide simgefoniyi merak ettik senden haber aldıktan ondan haber yok daha

neyse cnm sormayım şimid ne oldu die bizde ceza almayalım ama kızlara üzüldüm her ne olduysa
sinefikomu bak bende merak ettim
iyidir inş.
bende bi bakım sizlere dedim iki gün oldu bakamadım topike
şimidide kaçacam azcık baş ağrım var

iyi akşamlar sevgili anne olmayı bekleyenler. Bende felaket diş sızlamaları mevcut hamile kaldığımdan beri ne sıcak ne soğuk içemiyom yaa durup dururken bile sızım sızım sızlıyor sizede oluyormu kızımda hiç yaşamadım. kalsiyum eksikliğimi acaba? offff

Canım kız bebekleri geç hareketleri hissettirir bende öle olmuştu ama hissettikten sonrada hiç durmaz döner durur. dişini sık 2 hafta sonra başlar tekmük atmaya:)

Canım kız bebekleri geç hareketleri hissettirir bende öle olmuştu ama hissettikten sonrada hiç durmaz döner durur. dişini sık 2 hafta sonra başlar tekmük atmaya:)

ilk bebeğim ve tepiklenmeye nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam doktor cinsiyetine kesin birşey söylemedi yüksek ihtimal kız dedi sanırım benim 20.haftayı bulacak hareketi hissetmem

normal zamanda bile dayanılmazken hamileyken daha zor olsa gerek.Allah yardımcın olsun.2. bebeğin galiba.İlki kaç yaşında?

canım cogu gaz sancısı hissedebilyormuş
daha erken merak etme:)))
bende bişiler hissediyorum ama tam bebek diye düşünemiyo insan cok dert etme ultrasonda hareketli olarak görmek daha güzel:)))

normal zamanda bile dayanılmazken hamileyken daha zor olsa gerek.Allah yardımcın olsun.2. bebeğin galiba.İlki kaç yaşında?

ya evet yaa fena ay sonu kontrolüm var dr kalsiyum destekliyeci alıyım bari bu hamileliğimde sütü zor içiyorum peynir ve ayranla idare ediyorum. evet 2. hamileliğim ama 1.siyle alakası yok yaw. kızım var 4 yaşı biticek 6 martta

canım cogu gaz sancısı hissedebilyormuş
daha erken merak etme:)))
bende bişiler hissediyorum ama tam bebek diye düşünemiyo insan cok dert etme ultrasonda hareketli olarak görmek daha güzel:)))

Ultrasonda o kadar hareketli ki maşallah.onu öyle görmesem bebeğimde mi sorun var diyeceğim :) ne bileyim yaa hep diyorlar hamileliğin en güzel tarafı o hareketleri hissetmek diyor benim etrafımdakiler de insan merak ediyor :)

benim doktorum özellikle günde 2 bardak süt içmemi 2 kase yoğurt yememi ve de mutlaka 1 şişe maden suyu içmemi söyledi.Bebek kalsiyumsuz kalmazmış ama annenin depolarından götürümüş biz bunları kendimiz için içiyoruz işte bende zoraki yemeye içmeye çalışıyorum işte.Allah bağışlasın canım sen deneyimli bi annesin :)

Hepimizin bebeklerini inşallah hımmm soda içebilirim sağol canım aklıma gelmemişti.

Hepimizin bebeklerini inşallah hımmm soda içebilirim sağol canım aklıma gelmemişti.

benim en nefret ettiğim şeydi maden suyu ama gel gör ki hamilelikte en sevdiklerimden tiksindim ağzıma sürmeyeceğim şeyleri yiyip içiyorum :)) tuhaf bişey bu hamilelik yavv bi okadar güzel

Son düzenleme:
masallah bir girip bakayim diyorum sayfalar almis basini gitmis yetisemyiorum son sayfalari okuyup cikiyorum bu arada insallah hepimiz rahat hamilelikler geciririz

Acayip merak ettim ettik hepimiz izin aldın heralde diye de yazdım kötü üşuttun demek kuzum anan melekler gibi bakıyordur gerçi sen kendine dikkat et c vitamini tüket üsutme toparlan en kısa zamanda don buraya

En önemlisi sağlıklı olması hayirlisiyla iyi olsunlarda en bası o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…