2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bugün nasılsınız bakalım?
geçmişi okuyamıyorum... kusura bakmayın...
bugün hiç bakamadım arkadaşım gelmişti... bugün inanılmaz heyecanlıyız... Allah kısmet ederse babişkomuz gelicek bu akşam... yarınnnn daaaaaaa doktor teyzemize gidiyoruz... bakarsınız cinsiyetimiz belli olur... hem bişey daha var beni heyecanlandıran... dualarınıza ihtiyacımız var güzel anneler... geçtiğimiz hafta bebeğimizin şansına evim şahaneye başvurmuştum... ve düün aradılar... yarın için görüşmeye çağırdılar... lütfen dua edin kızlar... bizi seçsinler minik meleğimizin şansına... lüttfeeennnnnn

Hiç telaş yapma hiçbir sorun yoktur hersey yolunda isallah dualarımız seninle güzel haberlerle don isallah

leylamer bazı arkadaşların pasifleştirilmesiyle ilgili bilgin varmı? irmeganda pasif olmuş

Var canım bi konu vardı yiyeceklerle ilgili bi arkadas kendi üstüne aldı gecmis sayfalarda var bugün oldu o arkadas bişeyler yazdı irmeganda topik yoneticisi olarak herkesin birbirine nezaketi olması gereken bi yazı yazdı hepimizeydi bu uyarı ama o arkadas yine üstüne aldı bişeyler yazdı haklı olarakta irmegan sinirlendi tam anlatamadım kısaca bu irmegan yarın 2 ye kadar girmeme ceza aldı be gerginlik oldu gecmisi biraz oku görürsün güzelim topigi bi kişi karıştırdı

Erken mı gelcek kocan ne güzell cok sevindim sağsalim kavuşun evim şahane süpermis isallah olur kuzunun şansına

arkadaşlar ben dün cisiyeti öğrendimmmm.beni de tabloya ekleyin lütfennnn:)

sat:5 ekim
tahmni dgm tarihi:12 temmuz
ilk bebeğmz
ankara

sanırım bu kadardı bilgiler...:)
çok mutlyum hep içimden kız geçiyodu ...

canım ilk hamilelikte 20. haftaya kadar hissetmek zormuş ama 20. haftadan sonra hissetmeyen kalmıyormuş:)

çok geçmiş olsun... ama bu kadar zorlama kendini... bi doktoruna danış istersen... bende diş ağrım sebebiyle hem antibiyotik hemde ağrı kesici kullandım... mutlaka doktoruna danışmalısın... yazık günah... Allah yardımcın olsun...

canım ilk hamilelikte 20. haftaya kadar hissetmek zormuş ama 20. haftadan sonra hissetmeyen kalmıyormuş:)

biz her şeyde geriden geliyoruz bi çok kişi kesin cinsiyeti öğrendi 17.haftam bitiyor bbeğimin cinsiyetini kesin olarak bilmiyorum ve bi daha ki randevum 1 mart ayrıntılı ultrasonun ardından olacak.Hareket desen 1 kere bile öyle farklı birşey hissetmedim ki hissedenler var ben dediğin gibi 20.haftada ancak hissedeceğim sanıırm 20.haftayı da geçerse şşaşırmam :)) neyi çok istesem hemen olmaz benim hayatımda hayırlısı bakalım.Kuzum sağlıklı olsunda varsın geç hissedeyim :)

Erken mı gelcek kocan ne güzell cok sevindim sağsalim kavuşun evim şahane süpermis isallah olur kuzunun şansına

allah kısmet ederse 12-1 gibi evde olur inşallahh...
inşallah olur... minik meleğimin şansına...
bugün bize gelen arkadaşım da kızın olucak diyip duruyo... rabbim hayırlısını nasip etsin...

Kuzum gözün aydın,kavuşuyorsunuz sonunda.inşallah seni seçerler bebeğinin şansına.izleriz biz de.ee hangi odayı değiştirmeyi düşünüyorsun?

Kuzum gözün aydın,kavuşuyorsunuz sonunda.inşallah seni seçerler bebeğinin şansına.izleriz biz de.ee hangi odayı değiştirmeyi düşünüyorsun?

aminnn Allah razı olsun... inşallah
aslında ilk önce banyo diye düşündük... bu arada biz şu an kiradayız... kayınvalidemin evine taşınıcaz inşallah (daha az kirayla-malesef bedava değil) oranın da banyosu kötü... orası için başvurdum... çünkü yeni evli olduğumuzdan eşyalarımız çok güzel... tam da istediğimiz gibi... salonda falan gerek yok yani değişikliğe ama mutfak da olabilirmiş aslında demeye başladık... bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallahhh

Oooh ne güzel,kafan biraz olsun rahatlamıştır cinsiyetini öğrenince.
Hayırlı,sağlıklı evlat olsun inşallah.
Darısı başımıza.
Valla ha tekmeledi ha tekmeleyecek modundayım ben.zaman geçtikçe daha mı sabırsız oluyorum ne :)

Öyle deme geriden geliyoruz falan.geç oldun da güç olmasın diye dua et.herşey yolundadır içini ferah tut canım.

Ehiehi arada gelde kaynatak bu koca agizlilar cok kavgaci ehi DDDD
Bulantilar bendede bi tuhaf bigun var bi gun yok anlamiyorum artik alistimda olmayinca noluyooo diyorum :))

Allah senden de razı olsun canım benim.
Taşınma işini hiç sevmem ben inşallah ne olduğunu anlamadan,yorulmadan taşınıverirsiniz.
Kv nin evi de bedava olsa iyiymiş tabi yabancı değil sonuçta ama olsun,elden ne gelir ki.
Değişikliği en pahalı olan odayı yaptırabilirsin mesela :))) tabi siz bilirsiniz yinede.
Gönlünce olur inşallah her istediğin.

Leylosssssssss
ogrenelim artik amaaaa p.tesi ben sonra sen ve gullusum ama ilk senos ogrencekkkk sipama don bile alamadim daha mavimi pempemiiii ehiiii :)))))))))

hayırlısı olsun cnm inşallah sizi seçerler bence mutfağı yaptırın
nasıl bir kv o öle ayıp yani

Son düzenleme:

Gullusum seni merak etmezmiyiz leylos basta olmak uzere herkes merak etti sorduk ama bi haber cikmadi cooook gecmis olsun hasta olmasaydin totosa saplak geliyodu anneminde terlik atisi meshur
Hosgeldin kuzum bebiste sende iyisiniz dimiiiiii

aslında banyo diye başvurduk... değişiklik olabiliyosa mutfağın yapılması tercihim... çünkü banyoyu yaptırmamız kolay olabilir... ama dediğim gibi o iki yer dışında ihtiyaç yok
hayırlısı olsun cnm inşallah sizi seçerler bence mutfağı yaptırın
nasıl bir kv o öle ayıp yani
inşallahh... öyle kayınvalide bizimki... düğünümüze bile gelmeyen nursuz bişi... hatta istemeye bile gelmeyen yüzsüz de diyebiliriz... hem alsın kirasını... onun çenesini kapatmakla uğraşamam sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…