Selam herkese,
Kızlar oku oku yetişemiyorum artık size ya :))
Yarın dr gidiyoruz. ve çok önemli, 2.li taramada kan değerlerini beğenmedim demişti tekrar ayrıntılı görüntülü tarama yapacaklar...:18::18::18::18::18::18:
Günlerdir aklım çıkıcak bir sorun çıkarsa diye, umarım herşey yolunda olur, en kesin çözüm amniosentez ama ondan da korkuyorum.
Anlayacağınız yarın bizim için çok önemli bize dua edin olur mu güzel haberlerle gelelim....
leylamer bazı arkadaşların pasifleştirilmesiyle ilgili bilgin varmı? irmeganda pasif olmuş
bugün nasılsınız bakalım?
geçmişi okuyamıyorum... kusura bakmayın...
bugün hiç bakamadım arkadaşım gelmişti... bugün inanılmaz heyecanlıyız... Allah kısmet ederse babişkomuz gelicek bu akşam... yarınnnn daaaaaaa doktor teyzemize gidiyoruz... bakarsınız cinsiyetimiz belli olur... hem bişey daha var beni heyecanlandıran... dualarınıza ihtiyacımız var güzel anneler... geçtiğimiz hafta bebeğimizin şansına evim şahaneye başvurmuştum... ve düün aradılar... yarın için görüşmeye çağırdılar... lütfen dua edin kızlar... bizi seçsinler minik meleğimizin şansına... lüttfeeennnnnn
Off kızlar ya bende bebeğimi hissetmek istiyorum artık..17.haftadayız ama ben hiç bi hareket hissetmedim.Ne öyle kayma ne dalgalanma ne de bişey burada tarif ediyor arkadaşlar kendimi dinliyorum ama tık yok..Lütfen bebeğim ya ben burdayım de annene artık
Günaydın kızlar,
Valla hepinizden özür dilerim, dün biraz düşüncesizce konuştum sanırım, bu kadar kendinizi dinlemeyin , iyiyim deyin iyi olun falan demiştim, akşamdan beri başım zonkluyor,saat 03 te uyandım tuvalete kalktım ağrıdan göz çukurlarım bile acıyodu,sabah uyandım hala ağrı başımda,zaten 3 aydır da kulağım ağrıyo,hamile olduğum için ilaç alamıyorum,
Bugün biraz sessiz olun lütfen başım fena
canım ilk hamilelikte 20. haftaya kadar hissetmek zormuş ama 20. haftadan sonra hissetmeyen kalmıyormuş:)
Erken mı gelcek kocan ne güzell cok sevindim sağsalim kavuşun evim şahane süpermis isallah olur kuzunun şansına
bugün nasılsınız bakalım?
geçmişi okuyamıyorum... kusura bakmayın...
bugün hiç bakamadım arkadaşım gelmişti... bugün inanılmaz heyecanlıyız... Allah kısmet ederse babişkomuz gelicek bu akşam... yarınnnn daaaaaaa doktor teyzemize gidiyoruz... bakarsınız cinsiyetimiz belli olur... hem bişey daha var beni heyecanlandıran... dualarınıza ihtiyacımız var güzel anneler... geçtiğimiz hafta bebeğimizin şansına evim şahaneye başvurmuştum... ve düün aradılar... yarın için görüşmeye çağırdılar... lütfen dua edin kızlar... bizi seçsinler minik meleğimizin şansına... lüttfeeennnnnn
Kuzum gözün aydın,kavuşuyorsunuz sonunda.inşallah seni seçerler bebeğinin şansına.izleriz biz de.ee hangi odayı değiştirmeyi düşünüyorsun?
masallah bir girip bakayim diyorum sayfalar almis basini gitmis yetisemyiorum son sayfalari okuyup cikiyorum bu arada insallah hepimiz rahat hamilelikler geciririz
Oooh ne güzel,kafan biraz olsun rahatlamıştır cinsiyetini öğrenince.arkadaşlar ben dün cisiyeti öğrendimmmm.beni de tabloya ekleyin lütfennnn:)
sat:5 ekim
tahmni dgm tarihi:12 temmuz
ilk bebeğmz
ankara
sanırım bu kadardı bilgiler...:)
çok mutlyum hep içimden kız geçiyodu ...
Valla ha tekmeledi ha tekmeleyecek modundayım ben.zaman geçtikçe daha mı sabırsız oluyorum ne :)canım ilk hamilelikte 20. haftaya kadar hissetmek zormuş ama 20. haftadan sonra hissetmeyen kalmıyormuş:)
biz her şeyde geriden geliyoruz bi çok kişi kesin cinsiyeti öğrendi 17.haftam bitiyor bbeğimin cinsiyetini kesin olarak bilmiyorum ve bi daha ki randevum 1 mart ayrıntılı ultrasonun ardından olacak.Hareket desen 1 kere bile öyle farklı birşey hissetmedim ki hissedenler var ben dediğin gibi 20.haftada ancak hissedeceğim sanıırm 20.haftayı da geçerse şşaşırmam :)) neyi çok istesem hemen olmaz benim hayatımdahayırlısı bakalım.Kuzum sağlıklı olsunda varsın geç hissedeyim :)
NAsılsınız?Oku oku şaşı oldum yeminleee :)) Bi de ben yazayım dedim..1 aydır beni terk eden bulantılar bütün hararetiyle geri döndü.Periişan durumdayım..Bu haftalarda da olurmuymuş yaaa.Acaba anormal bi durum mu varkiPazartesi 4lü testimizin sonucunu alacağız sabırsızlıkla bekliyorum.Hayırlı sonuçlar olur inşallah.Var mı 4lü test yaptıran başkaa kimse ?? Topiğe1 gün girmedim yer yerinden oynamış ama kapanmasın topik sakın yaaa..Buraya sık yazamasamda okumak bile eğlenceli oluyor.Özellikle ŞEYDA favormisin hee :))
aminnn Allah razı olsun... inşallah
aslında ilk önce banyo diye düşündük... bu arada biz şu an kiradayız... kayınvalidemin evine taşınıcaz inşallah (daha az kirayla-malesef bedava değil)oranın da banyosu kötü... orası için başvurdum... çünkü yeni evli olduğumuzdan eşyalarımız çok güzel... tam da istediğimiz gibi... salonda falan gerek yok yani değişikliğe ama mutfak da olabilirmiş aslında demeye başladık... bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallahhh
doğru kimyasaldan daha iyi yaza doğru güneş kremlerini yanımızdan ayırmamalıyız ve fazla güneşe çıkmamamız lazım diger yağlarda iyi gelebilir cinsiyeti öğrenmişin gözünaydın bende kısmetse salı günü öğrencem meraktayım artık çok
aminnn Allah razı olsun... inşallah
aslında ilk önce banyo diye düşündük... bu arada biz şu an kiradayız... kayınvalidemin evine taşınıcaz inşallah (daha az kirayla-malesef bedava değil)oranın da banyosu kötü... orası için başvurdum... çünkü yeni evli olduğumuzdan eşyalarımız çok güzel... tam da istediğimiz gibi... salonda falan gerek yok yani değişikliğe ama mutfak da olabilirmiş aslında demeye başladık... bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallahhh
slm kızlar
aslında geçmişi okkuyup beni merak ettinizmi bakmak istiyodum ama çok zor geldi maşalllah devirmişsiniz sayfaları
hastaydım biliyosununz
iki günüdür yatak döşek anamın yanında yatıyorum
bugün biraz iyiyim geldim bı bakayım size dedim
çok fena üşütmüşüm çok kemiklerime kadar işlemiş melet
dün resmen belden altım tutmadı
mıdemide üşüttüğüm için hiç bişey yiyiemiyorum iki gündür
yediğimi çıkartıyorum
ama toparlandım bakalım bıraz sizler nasılsınınz
aslında banyo diye başvurduk... değişiklik olabiliyosa mutfağın yapılması tercihim... çünkü banyoyu yaptırmamız kolay olabilir... ama dediğim gibi o iki yer dışında ihtiyaç yokAllah senden de razı olsun canım benim.
Taşınma işini hiç sevmem ben inşallah ne olduğunu anlamadan,yorulmadan taşınıverirsiniz.
Kv nin evi de bedava olsa iyiymiş tabi yabancı değil sonuçta ama olsun,elden ne gelir ki.
Değişikliği en pahalı olan odayı yaptırabilirsin mesela :))) tabi siz bilirsiniz yinede.
Gönlünce olur inşallah her istediğin.
inşallahh... öyle kayınvalide bizimki... düğünümüze bile gelmeyen nursuz bişi... hatta istemeye bile gelmeyen yüzsüz de diyebiliriz... hem alsın kirasını... onun çenesini kapatmakla uğraşamam sonra...hayırlısı olsun cnm inşallah sizi seçerler bence mutfağı yaptırın
nasıl bir kv o öleayıp yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?