slm kızlar
kızalr ne oldu topikte bazı arkadaşların hesabı pasif olmuş :26::26::26::26:
Bazi gecmis tartismalar alevlendi kuzum
Irmegos ve senosum cezali maalesef yarina kadar sanirsam
canımmm yüzdekı lekeler ıcın dogum anında annenın sacı surulurmus kv mler anemler öle dıyordu sacınız o lekelerı cıkartırmıs bayagı bırr ınsll ...canlar benim aklıma bişey takıldı şimdi biz sürekli göbeğimizde çatlak oluşucak diye krem kullanmaya başladık burda isimler paylaştık karını hallettik diyelimama yüzümüzde lekeler oluşursa ne yapcaz hamilelikte oluyomuş ya bende olmadı daha ama karnımıza bi çare bulduk yüzümüze ne yapcaz neyle temizlicez hiç bu konuda fikri olan var mı
ayy cok duygulandım bende yapmak ıstıyorum yarın hemen alısmalara baslasam sana ayıp etmıs olurmuyum sekerr:26:[video=youtube;Gysc5RwqzjI]http://www.youtube.com/watch?v=Gysc5RwqzjI&feature=youtu.be[/video]
KızlaR 2 aşkım için hazırladımmm
aynen sker ya 2-3 haftadır yoktu 1 haftadır gerısabahları öglemeye basaladım nıden kı acabaaaaaaaNAsılsınız?Oku oku şaşı oldum yeminleee :)) Bi de ben yazayım dedim..1 aydır beni terk eden bulantılar bütün hararetiyle geri döndü.Periişan durumdayım..Bu haftalarda da olurmuymuş yaaa.Acaba anormal bi durum mu varkiPazartesi 4lü testimizin sonucunu alacağız sabırsızlıkla bekliyorum.Hayırlı sonuçlar olur inşallah.Var mı 4lü test yaptıran başkaa kimse ?? Topiğe1 gün girmedim yer yerinden oynamış ama kapanmasın topik sakın yaaa..Buraya sık yazamasamda okumak bile eğlenceli oluyor.Özellikle ŞEYDA favormisin hee :))
Selam herkese,
Kızlar oku oku yetişemiyorum artık size ya :))
Yarın dr gidiyoruz. ve çok önemli, 2.li taramada kan değerlerini beğenmedim demişti tekrar ayrıntılı görüntülü tarama yapacaklar...:18::18::18::18::18::18:
Günlerdir aklım çıkıcak bir sorun çıkarsa diye, umarım herşey yolunda olur, en kesin çözüm amniosentez ama ondan da korkuyorum.
Anlayacağınız yarın bizim için çok önemli bize dua edin olur mu güzel haberlerle gelelim....
kızlar bi sorum olacak size ben 16 haftalık hamileyim rahmimi hep kasıklarımda hissediyorum bebeğimi kasıklarımda taşıyorum galiba siz de durumlar nasıl nerde hissediosunuz yarın doktor randevum var ona da sorucam ama merak ettim şimcik(
kızlar bi sorum olacak size ben 16 haftalık hamileyim rahmimi hep kasıklarımda hissediyorum bebeğimi kasıklarımda taşıyorum galiba siz de durumlar nasıl nerde hissediosunuz yarın doktor randevum var ona da sorucam ama merak ettim şimcik(
Skldm yaaaa hem koca dotlusunuz hemde skcniz ben didiyommmm tatli ruyalar hamiscanlar yarina pozitif gelin taammi akillim antalya ucuyor yagmurdan firtinadan
evet bende aynı hisler içindeyim özellikle eğilip kalkarken ve hareket ederken sol kasığım ağrıyo ve düşcekmiş gibi geliyo yada kopcakmış gibi garip bi his sanki kalça kemiğim etimi delip geçcekmiş gibi:2: cevabını bekliyorum sor bakalım doktoruna kocama diyom beni acile götür götürmüyo ben bebişimide görürdüm hem
Öyle deme geriden geliyoruz falan.geç oldun da güç olmasın diye dua et.herşey yolundadır içini ferah tut canım.[/QUOTE .!.:Yok canım bebeğim gayet sağlıklı Allahıma şükürler olsun hatta 5 gün önden gidiyor ama biraz nazlıyız :) mahremini göstermedi, annesini tepiklemedi daha ondan yazdım öyle :) tabiki geç olsun da kuzum yeterki sağlıklı olsun.
Ehiehi arada gelde kaynatak bu koca agizlilar cok kavgaci ehiDDDD
Bulantilar bendede bi tuhaf bigun var bi gun yok anlamiyorum artik alistimda olmayinca noluyooo diyorum :))
Kuşum senden kimseye sıra gelmez ki topikteDD ömürlüksün yeminlee.Senin yorumlarında olmasa topiğin neşesi olmayacak valla...
aynen sker ya 2-3 haftadır yoktu 1 haftadır gerısabahları öglemeye basaladım nıden kı acabaaaaaaa:52::52::52::52::51::50: [B .!.:[FONT=[/FONT][/B]ı
canım bilmiyorum ki ya ne güzel geçti bulantılar rahatım artık derken tekrar hortladı sabah ve gece çok şiddetleniyor.Öğlen iyiyim..Bulantı olmasa hamilelik ballı kaymakneyse o da tuzu biberi olsun :)
Leylosssssssss
ogrenelim artik amaaaa p.tesi ben sonra sen ve gullusum ama ilk senos ogrencekkkk sipama don bile alamadim daha mavimi pempemiiii ehiiii :)))))))))
Skldm yaaaa hem koca dotlusunuz hemde skcniz ben didiyommmm tatli ruyalar hamiscanlar yarina pozitif gelin taammi akillim antalya ucuyor yagmurdan firtinadan
Valla öğrenelim artık hepimiz arkaarkayiz pazar pztesi salı isallah guzel haberler bizi belkiyo donlari da alır donatiriz bebisleri
valla bende dört gözle bekliyorum randevumuz cuma günü kız mı oğlan mı pembe mi mavi mi çatlıycam artık
Acayip merak ettim ettik hepimiz izin aldın heralde diye de yazdım kötü üşuttun demek kuzum anan melekler gibi bakıyordur gerçi sen kendine dikkat et c vitamini tüket üsutme toparlan en kısa zamanda don buraya
Var canım bi konu vardı yiyeceklerle ilgili bi arkadas kendi üstüne aldı gecmis sayfalarda var bugün oldu o arkadas bişeyler yazdı irmeganda topik yoneticisi olarak herkesin birbirine nezaketi olması gereken bi yazı yazdı hepimizeydi bu uyarı ama o arkadas yine üstüne aldı bişeyler yazdı haklı olarakta irmegan sinirlendi tam anlatamadım kısaca bu irmegan yarın 2 ye kadar girmeme ceza aldı be gerginlik oldu gecmisi biraz oku görürsün güzelim topigi bi kişi karıştırdı
Gullusum seni merak etmezmiyiz leylos basta olmak uzere herkes merak etti sorduk ama bi haber cikmadi cooook gecmis olsun hasta olmasaydin totosa saplak geliyodu anneminde terlik atisi meshur
Hosgeldin kuzum bebiste sende iyisiniz dimiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?