2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canımmm yüzdekı lekeler ıcın dogum anında annenın sacı surulurmus kv mler anemler öle dıyordu sacınız o lekelerı cıkartırmıs bayagı bırr ınsll ...
ark.eczeneye sormusda 50 tl ye bır krem varmıs prof lar onerıyormuss hayırlısı bakalımm

[video=youtube;Gysc5RwqzjI]http://www.youtube.com/watch?v=Gysc5RwqzjI&feature=youtu.be[/video]

KızlaR 2 aşkım için hazırladımmm
ayy cok duygulandım bende yapmak ıstıyorum yarın hemen alısmalara baslasam sana ayıp etmıs olurmuyum sekerr:26:

aynen sker ya 2-3 haftadır yoktu 1 haftadır gerısabahları öglemeye basaladım nıden kı acabaaaaaaa

aynen yaa bıtmıyor bır turlu sayfalarr
anım neden amınıyosentes fılan dusunuyorsun allah korusunn bır sorun cıksa(kii yaradandan gelen hersey dr lar ne ka var desene dogumda ıkmadıgı oluyorr)ne yapacaksınkı ben o yusdne hıcc mı hıcc test fılan yaptırmadımm ben bu beebgı 4 sendır yolunu gozluyoryaradan verdıkden sonra ınsl saglıklsından olur da allah korusun öle bırs sey olsa sankı aldıracakmıydımm heee
bnm ark.hast. bos kese ıın yatıyordu gecen sene yanında kaldımm orda aynı sekılde devlet oldugu ıcın baska hastlarda vardıkıbırı n den cok etkılendımmm 5 aylık gebe mıs dr lar ozurlu demıslerr esı hast.bırakmıs kadını aldırmadan gelem ben ımzayı attım dıye kadın sbh aksam aglıyormus bızım gıtımızde 5 gundur kadına ıgne yapıyorlarıskı kanaması olsun dıye dıger hastalar dusmesın dıe ıgne yapılırken bunaa sırf esı ıstedıgı ıcınnn ıgne yapıyorlardıı ve rabbımın ısı ıstee kadın tam 1 hafta sonra dusurdu vee o kadar cok agladıkııı halı ıcler acısı böle bılıncsız bır toplumm mu desem nee!!!YARADAN onu da hepsınıde yaradırken bıze sabrınıda sıfasınıda yukluyor ınsll o yusden hı gerek yok ole testlere bunlar bnm gorusum bılgım tabıı karar senınn yada sızınn ama ne olursa olsun kafamızaa şüphe sokmak hem bıze hemde bebegımızı pekkk uzecek derım benn genede sen bılrsın sekerrr ıımden egcenler bayagı uzun oldu ama neysee affett:26:sadece paylasmak ıstedımmm ınsl korktugumuza ugramayız cumleten saglıklıca kuagımıza alırız yavrularımızıııı
ı

kızlar bi sorum olacak size ben 16 haftalık hamileyim rahmimi hep kasıklarımda hissediyorum bebeğimi kasıklarımda taşıyorum galiba siz de durumlar nasıl nerde hissediosunuz yarın doktor randevum var ona da sorucam ama merak ettim şimcik(

Kasıklarında değildir canım ,sana öyle geliyordur.göbek deliğinden biraz aşağıda olması gerek ,yukarı çıktığı haftalar artık,öyle biliyorum yani.
Sorunca bizi de bilgilendir canım.

evet bende aynı hisler içindeyim özellikle eğilip kalkarken ve hareket ederken sol kasığım ağrıyo ve düşcekmiş gibi geliyo yada kopcakmış gibi garip bi his sanki kalça kemiğim etimi delip geçcekmiş gibi:2: cevabını bekliyorum sor bakalım doktoruna kocama diyom beni acile götür götürmüyo ben bebişimide görürdüm hem

Skldm yaaaa hem koca dotlusunuz hemde skcniz ben didiyommmm tatli ruyalar hamiscanlar yarina pozitif gelin taammi akillim antalya ucuyor yagmurdan firtinadan

yarın gittiğim gibi sorucam buraya da yazarım doktorun dediklerini

Leylosssssssss
ogrenelim artik amaaaa p.tesi ben sonra sen ve gullusum ama ilk senos ogrencekkkk sipama don bile alamadim daha mavimi pempemiiii ehiiii :)))))))))

Valla öğrenelim artık hepimiz arkaarkayiz pazar pztesi salı isallah guzel haberler bizi belkiyo donlari da alır donatiriz bebisleri

Skldm yaaaa hem koca dotlusunuz hemde skcniz ben didiyommmm tatli ruyalar hamiscanlar yarina pozitif gelin taammi akillim antalya ucuyor yagmurdan firtinadan

Koca memikli kaçtın demek valla burasında uçuyor yağmur fırtına uçuracak Kociste yok Çorktum azıcık gelse bari

yaa kızlar konuyu uzatmak istemiyorum ama söylemessem kendimi kötü hissedirim bende bir kaç gün önce eşime naz yaptığımı anlatırken mevsimi olmayan bir meyveyi yazmışım
umarım bu tartışmalar benim düşünmeden yazdığım bir yazı yüzünden çıkmamıştır gerçekten çok üzüldüm. iyi geceler.

Valla öğrenelim artık hepimiz arkaarkayiz pazar pztesi salı isallah guzel haberler bizi belkiyo donlari da alır donatiriz bebisleri

valla bende dört gözle bekliyorum randevumuz cuma günü kız mı oğlan mı pembe mi mavi mi çatlıycam artık

kızlar hepinize günaydın güzel, huzurlu , mutlu ve sağlıklı bir haftasonu geçirmenizi dilerim:==))

günaydın kızlar..herkese iyi haftasonları...ben niyeyse c.tesi pazar pek bi bunalıyorum.

erkendende kalktım bugün bitmez gibi.

Acayip merak ettim ettik hepimiz izin aldın heralde diye de yazdım kötü üşuttun demek kuzum anan melekler gibi bakıyordur gerçi sen kendine dikkat et c vitamini tüket üsutme toparlan en kısa zamanda don buraya

yafu ne olmuş iki gün kayboldum olan olmuş
her ne olduysa topiğin yarısı püf olmuş kuzular
saol leylam
sorma mahvolmuş durumdayım inş. ilerlemden iyileşirim cnm
çok zor oluyo ilaç ta kullanamayınca

iyide bunda kızacak ne var herkese yapılmış yerinde bi uyarı bence
sonuçta alabilen var alamayan var
hamişiz nefiz çeker
neyse bi şey demeyecem ama üzüldüm

Gullusum seni merak etmezmiyiz leylos basta olmak uzere herkes merak etti sorduk ama bi haber cikmadi cooook gecmis olsun hasta olmasaydin totosa saplak geliyodu anneminde terlik atisi meshur
Hosgeldin kuzum bebiste sende iyisiniz dimiiiiii

saol gülüm daha iyiyiz ama tam anlamıyala toplalanamadım daha
bebeğimi merak ediyorum ssalı gelsede bi görsem
doktorum korkma bişey olmaz dio ama insan kokuyo işte

gunaydınlarrr nasılsınız annıslerr
gullumsun canım cok gecmısler olsun dıkkat et kendıne :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…