2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum Uzun zamandur bulantılarım azalmıştı baya ama bugün bulantıyla uyandım direk banyoya öğürmekten öldüm boğazlarım acıyor yaa ne zaman tamamen bitecek 15+3 olduk artık

Gunaydiinnn
Hafta sonu calismaktan nefret ediyoruuummmmm.

nerdesiniz kimsecikler yok topikte

günaydın canım ben sabahın köründen beri bekliyorum gelen olsun diye çoğu uyuyor haftasonu uyumak mantıklı çoğu da bizim gibi kahvaltı faslında saat 6.30'dan ütü yapmaktan belim koptu haftaiçi işte çalış haftasonu evde çalış kahvaltı faslı bitinceye kadar inş uyanan çok olur:)

neyse yavaş yavaş gelenler olmuş ama ben gidicem birazdan malum bugün c.tesi temizlik faslı var

yafu ne olmuş iki gün kayboldum olan olmuş
her ne olduysa topiğin yarısı püf olmuş kuzular
saol leylam
sorma mahvolmuş durumdayım inş. ilerlemden iyileşirim cnm
çok zor oluyo ilaç ta kullanamayınca

Canim 3 ayin bittiyse doktora gidip ilac alabilirsin gitmemek daha tehlikeli ben 1 hafta sabrettim sonunda gittim doktora antibiyotik verdi simdi iyiyim

Canim 3 ayin bittiyse doktora gidip ilac alabilirsin gitmemek daha tehlikeli ben 1 hafta sabrettim sonunda gittim doktora antibiyotik verdi simdi iyiyim

cnm gitmezmiym gittim
valla giderkende kendi doktrumu aradım acile gidioyrum die
aciledeki doktorda benim doktorumda soğukalğınlığı haplarını vermiyo
ihlamur
portakal yapacaz bişeyler
bide viks verdi doktor sür boğazına dedi
işte biraz iyiyim

Bana da sogukalginligi icin ilac vermedi sadece antibiyotik verdi birde aksamlari vicsgibi birseyi yatmadan burnuma sikiyorum ve devamli sicak su meyve caylariiciyorum simdi iyiyim cok sukur oksurmekten cigerlerim sokuluyordu artik

Bana da sogukalginligi icin ilac vermedi sadece antibiyotik verdi birde aksamlari vicsgibi birseyi yatmadan burnuma sikiyorum ve devamli sicak su meyve caylariiciyorum simdi iyiyim cok sukur oksurmekten cigerlerim sokuluyordu artik

sorma ya ayene bende boğazıma bağrıma viks sürüyorum nefesimi açıyo boğazları yumuşatıyo
valla gülüm allah yardımcımız olsun inş. biz hastalanmadan kış biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…