2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar meraba şimdi doktordan gelldik:)) herşey yolundaymış çok şükür cinsiyetimizi de öğrendik bi kızımız olcakmış:)))çok sevindik allah gönlümüze göre verdi çok şükür...ben bendeki belirtileri yazayım hamile kaldığımı öğrendiğimden beri erkek hissediodum hatta çevremdekilerde ole hissediodu, bulantım çok oldu hala devam edio hatta hastanede bile yattım yediğim serumun hatti hesabı yok yüzümde sivilceler çıktı popom çok küçüldü sürekli ekşi yedim etten tiksindim aklıma geldikçe daha da yazarım. çok mutluyum allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...:))

bulantıların ve hastanedeki serumlar için geçmiş olsun canım ayrıca kızçen de hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar biz de dün gittik doktora bebek cinsiyeti göstermedi 10 haftalıktan ettiği tahminle kaldı of ya dört gün sonra tekrar çağırdı göremezse bir ay daha doktor yok. sağlığı iyiyimiş şükür dörtlü testi de yaptı. hastaneye de zam gelmiş her şeyi doğum kim bilir kaç olmuştur allah yardımcımız olsun

Canımmm hayırlı olsun ilk bebekmi? Bu arada bende erkek hissediyom benimkini çevremdeki herkesde erkek diyor bakalım ne olacak. Artık cicilerini hazırlamaya başlayabilirsin hadi bakalımm

Ayyy lapa lapa kar yagiyor.millet elmadag da kayak yapmaya gitti.ben de oturuyom.alisveris merkezine gidecektim kanz magazasina o bile yalan oldu.ama cok guzel yagiyorr..m

Hepimiz önce sağlık sonra cinsiyet diyoruz. Meraktanda çatlıyoruz bu sayfayı gördünüzmü bilmiyorum ama hiç değilse bilimsel veriler içeriyor bizde bu yöntemle tahminde bulunabiliriz. ben tuttum bu sayfayı hehehe

canım sıkkınn

dün esımle agız dalası yaptıkk (o konustu ben dınledımm her zamankı gıbı)sımdı gecmıse dalarsam cokk uzun olur yanı bebek ozlememıse fılan 4 senden sonra oldu bızım bebegımızz ve ben bırazda olsa nazlandırılmak ıstıyorum herkerslerden en ıı sıde esımdenn ama esım bnm yaptıgım herseyı normal bu bebegı ıstıyorrduk vs.sozlerle benı sakınlastırıyorr ama ben dıyorum sımart benı bıraz ya bır daha ılk bebemız olmayacak ınsl ıkıncıde bu duygular daha degısık olucak fılan dıyorum amannnnnnnnn ve gece ıı geceler dedı uyudu ama ben ıcım ıcımı yedı bebegımıde uzdum sessız sessız agladımmm gece hıc uyuyamadımmm bır ara dalmısım uyandımkı gece aynı ruh halındeyım ve sbhda öle uyandım sbh benı optu ama hıc karsılık vermek gelmedı ıcmden ıstıyorkı her an guleryuslu suzan olsun her an pozıtıf olsunama bu hallerde benden cokksey beklemesı ve karsılıgında yapmamasıı zoruma gıdıyorr bız bırde kv lerle oturdugumuz ıcın oda ayrı bır konuu amannnnnnn kv dede kaynanalık yappmıyor allah var ama koydelerdı 2 ay once geldıler dedım anne mutfak dısında tumm ısler benım (kii 4 sendır hepsı bendeydıı)bulanıyorum dedımm ama zaman zaman gene bana kalıyorr cok sukur gene her halımıze ama ıstıyorum kı canın ne ıstıyor kızım??yada kendı kızını dusundugu gıbı olmazda bırazda olsa dusunsun ıstıyorumm sımdık dogum yapan gorumcem gelecek mıs haftaya ona mantı sıkayımda dolaabına atsın dıyor bnmde gonlum yok ev bark harabe olucakk ve hepp sırtımdan gececek benımmm üf akıl verın bana her seyım ıcınden cıkmak ıstıyorumm aamaa cıkamıyorum da amann belkıde dıceksınız kıraya cıkk dıe ama 4 sendır cıkmadım sımdıde evımı almadan cıkmak ıstemıyorummm..bu arada kv de ve eesım elıne ne gecerse ye dıyor ıstahın ıı dıyor ama bundan sonra hıc bır sey yemıycemm suandada dun 6 da yedıgımle duruyorum ama ıcım almıyorr bulanıyorum ne olursa ye dıyorlar ama bır kesde olsunn sunu yaptım yada sunu aldımm demıyorlar bende yemıycemmm onlarla yemek fılan !!!

umarım ıcımdekılerı sıze dokebılmısımdırr sımdıden sagolun bayagıda yazdımmm

bıraz rahatladım yaa ıyiki varsınız

suzancım eşinden beklentilerin konusunda sonuna kadar haklısın sonuç itibariyle ikinizin bebeğini dünyaya getireceksin ama kayınvaliden konusunda kendini üzmemek için canım ondan zerre kadar beklentin bile olmasın çünkü kan bağın yok ne kızına yaptığı mantıyı yapar ne de canın bir şey istiyor mu diye sorar( annem de kayınvalidem de nerdeyse bize 1000 küsür km uzakta dolayısıyla ancak telefonla irtibat sağlıyoruz gerçi annem arada geliyor kayınvalide senede bir defa geliyor o da 15 tatil annem aradığında kızım sesin yine kötü geliyor çok mu bulantın oldu kendini yorma üzme dikkat et diye dil döküyor bir şey canın istiyor mu kargoyla göndereyim hemen söyle diye soruyor diğeri arıyor oooo sesin iyi geliyor tipi gibisin hamilelik sana yaramış diyor El insaf çok şükür halime ama haftada 36 saat derse giriyorum bulantılarım sadece sabah değil gece gündüz öğlen fark etmeden devam ediyor her gün sabah 8'de evden çıkıp akşam 8.5 9'dan önce dönemiyorum çünkü 2 öğretim dersim de var baya yorucu geçti bu 4 ay ama birine göre tipi gibi oluyorsun. Bebek için doktor erkek dedi şu an duam kısmetse kimseyi üzmeyecek bir kayınvalide olmak rabbim bununla sınamasın eleştirdiğimiz insanların durumuna düşürmesin Allah nazardan korusun eşim sanki o ananın o babanın evladı değil onlarla alakası yok ailesi gibi olsa inan 1 gün evli kalamazdım aynı yerde yaşamamıza rağmen telefon da bile kadın her türlü sorun çıkartıyor 1 hafta sonra gelecekler bırak isteğin var mı canın bir şey istiyor mu diye sormayı nezaketen geleceğini bana bile söylemiyor eşimi arayıp her gün geleceğiz oğlum az kaldı diyor hayat tuhaf ele karışmak zor denilirdi gerçekten zormuş Allah yardımcın olsun aynı evde yaşamak daha zorlayıcı olsa gerek.

Ayyyy kuzum benim kıyamam sana ve senin lokumuna:26::26::26:
Hiç birşeyi takma kafana diyeceğim ama şu dönemde herşeyi
takıyor insan kafasına.Sen bebişini düşün ve zamanın güzelliğinin
tadını çıkar dediğin gibi ilk hamileliğimiz bizim

Canım maalesef çoğu erkek bebek doğana kadar karnındaki bebekten pek bişey anlamıyolar. Biz hamile olduğumuz söylendiği an annelik duygularımızada start veriliyor ama babalar öle değil. Erkeklerden bizi ayıran en büyük özelliğimiz bu zaten tamamen duygusal varlıklar olarak yaratılmışız. Bende ilk hamileliğimde eşime çok kızardım. Zaman zaman bebeği istemiyormu acaba derdim. Çünkü hamile olunca daha farklı olsun istiyorsun. Nazlanmak istiyorsun. eee tabi hamilelik hormonlarıda boş durmuyor en ufak şeyi sorun yapıyorsun.Doğunca herşey çok farklı oluyor Bebeğimiz doğduğunda eşim öyle farklı biri olmuştuki hepimiz çok şaşırmıştık. Ne istediğimizi çoğu anlamıyor. Kv konusuna gelince bazen ince düşünemeyebilir. Sen söyle ona anne canım bunu istedi yapalımmı de. Kızını düşündüğü gibi seni düşünemeyebilir. Hamileliğinin tadını çıkart ben ilkinde bunu becerememiştim şimdi öyle yapıyorum canım istiyorsa sölüyorum. hiç bişey için kendimi zorlamıyorum ne iş ne yemek istemiyorsam yapmıyorum sende öle yap yat uzan dinlen keyfini çıkar.

dün acile gittik kızlar devlet hastanesine sol kasığımda ağrı vardı. bebişimi gördüm gayet sağlıklıymış. ama öyle bişeye şahit oldum ki devlet hastanelerine bi kere daha şüpheyle bakıyorum. bütün gece ağlamaktan içim dışıma çıktı. eşim zaten hiç götürmek istemiyodu ben biliyodum böyle bişey olcağını dedi. paylaşmak isterim çok sinir oldum ama siz üzülmeyin bari:2:

evet zor ama benım esımkatıı ,sabıt fıkırlı bır an bakıyorum cok cokk ii ama tamm ıstedıgımm zamanlarda ıse hıc yanımda degıll yada ben öle anlıyorum kv me zaten takılmıyorum eltım sagolsun oda aynı seylerden gecetgı ıcın hıccccccccc kv unsurunu goz onune alma dıyor o yusden esım bana anlıyorum senı dıyor alamıyory a o zoruma gıdıyor rabbım kolaylık versın ne dıyımmmmmmm hakkımızda hayırlısı ınll cnm

aynen dr bızıde erkek dedı ve bende kv kıamak fılan ıstemıyorumm ınsl hayırlı anne ler oluruzz onlarda evlatttt

sagol cnm kolay gelsın sanadaaa

haklısın aslın daa hıc bır seyı takmamam gerekk su dınlenme konusu fılann zaten esımde dıyor sen dınlendınde annem nemı dınlenıyorsun dedı dıyor pekımm mademm dedıgını yapayım hehehe sukur duselıyor moralım kızlar cok sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn esımde dıyorkucagıma alana kdr ben baba oldugumu anlayamakı dıee ama dun dıyor ya dr erken gıtsık ultrasndan gorum dıe ama nerdee taa cuma gıdecegız aman anlar degısıyor fıırlarde ınsl gusel gusel yasarızz

ınsl cok sagolun kızlar ıyıkı varsınız yaaaaa

canım bir de şöyle düşün o ananın yetiştirdiği evladın sabit fikri düşüncesi vs. kolay yıkılmaz sabır istiyor Eşime evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep dedim ki para pul maaş tip vs. için evlenmiyorum sadece ömür boyu kim ya da ne olursa olsun ardımda duracak birisi olacağın için evleniyorum sakın ailen benim aramda ikili oynama onları kandırırsın beni kandıramazsın sadece haklısın hayatım demekle iş bitmez icraatin olmayacaksa evlenme evlensen bile bunu yapmazsan dul demişler umrumda olmaz boşanırım dedim. İnsan sonuna kadar ardında olmasını istiyor başlangıçta bu sözlerimi normal olarak algıladı ben çok ciddiyim ardımda durmayan insanla ömür geçirmem bir iki olay oldu ailesine ağzını açmadı tabi buna sonra pişman ettim şimdi onları kırmadan söylüyor ama anlayan yok cahille uğraşmak zor Erkeklerin bir de hatası aile yuva kurduklarını hemen kabullenemiyorlar sanki aile ile yaşıyorlar gibi geliyor zaman geçip çocuk vs. olunca değişmeye başlıyorlar o gariplerin de suçu yok göbekten bağlı ana babaları var üzülüyorum hallerine iki arada bir derede kalmak kötü . Ben artık ailesini takmıyorum konuşmuyorum bile elimden geleni yaptım anlamadılar bundan sonra gönlümü almaya onlar uğraşacak kendi aylarca üzdüm onların dünya umrunda değil istedikleri zaten üzmek huzursuzluk çıkartmak onları yok sayınca hayat daha güzel eşin de inş zamanla anlar her anlamda desteğini esirgemez. Bayanlar zaten duygusal hamilelik daha beter yapıyor naz niyaz isteklerin gayet normal olur olmaz şeylere takılıp ağlayıp üzülüyoruz bunların yanında insan eşi tarafından mutlu edilmeyi istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…