2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Geçmiş olsun canım ne oldukine hastanede

öncelikle hepinize merhabalr diyorumm.ben 2010 şubat annesiyimm arkadaşlar şimdii 3 yaşında bir oğlum varr..allah sizin meleklerinizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..bizede böyle çocuğu büyük anneler yazınca duygulanırdık..öyle güzel bir duyguki sağlıkla kavuşun.bir avazda inşallah..arkadaşlar benim ortanca kardeşimm sizinle birlikte hamile tiroidi yüksek çıkmış ts hormonu .üst sınır 2 olması gerekiyorken 2.2 çıkmış. doktor 2 hafta sonra gel test yapıcaz artarsa sorun olabilir artmazsa olmazz ama kontrol altına almamız laızm demiş. sizde bu durumu yaşayan yoktur inşallah ama varsa ne yapması gerekiyor doktorlarınız ne önerdi nasıl tedavi ediliyoo ilaçla kontrolemi alınıyoo ne yemeli, ne yemeli yardımcı olursanız çok sevinirimm..merakla cevabınız bekleyeceğim..bende hamileleikte tansiyon sorunu yaşadımm resimdeki oğlum prematüre 32 haftalık doğdu şimdi koca adam lütfen cevap verinn merak ettiğiniz bir konu varsa bende yardımcı olurumm sizlere..

arkadaşlar Merhaba ben gece bir kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam sol kasığımı hissetmiyordum ve bacağımı birileri yukarıya doğru çekiyor gibiydi siz dede oluyormuuuuuuuu

Ayyy lapa lapa kar yagiyor.millet elmadag da kayak yapmaya gitti.ben de oturuyom.alisveris merkezine gidecektim kanz magazasina o bile yalan oldu.ama cok guzel yagiyorr..m

benımkı yuksekk bızde genetık sanırım annemler teyzemler hepsınde tıroıt var.
ben ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde doktora kontrol ıcın gıttım ıste tahlıler yapııldı suan tam sonucları aklımda deıl ama sanırım üst sınır 4 cıvarıydı benımkı 3 falan cıkmıstı ama doktor hamılelıkte 2 altında olması lazım dedı ve ılac verdı o gun bu gündür kullanıyorum doguma kadar devam edeceksın dedı :26: sabahları ac karnına ıcılıyo. onun harıcınde herhangı bır dıyet vermedı tıroıt ıcın :26:

arkadaşlar Merhaba ben gece bir kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam sol kasığımı hissetmiyordum ve bacağımı birileri yukarıya doğru çekiyor gibiydi siz dede oluyormuuuuuuuu

geçmiş olsun canım bende de oldu hatta korkup doktoruma gittim normal bu ağrılar zamanla alışacaksın kanama vs. gibi aksi bir durum olmadıkça sıkıntı olmaz ayaklarını sıcak tut üşütmemeye gayret et kasık ağrısını en çok hamilelikte soğuk tetikler bu idrar yolu iltihabına da sebep olur dikkat et diye sıkı sıkı tembihledi

cok sukur agrılarım yok ama kasıklarımda fecı yırtılma oluyo dıyodumya dun aksam ıyıce kotu oldum adım atamıyrdum esım koluma gırıp tuvalate falan gotrdu benı sankı karnımda kocaman bır kesık var adım attıkca ayrılıyodu yatakda bıle doneme oldum neyse cokkkkkkkkkkkkkkkk sukurkı bugun gecmıs cok az var. sanırım vucutda hamılelık dolayısıyla bazı değişimler oldugu ıcın bızlerde boyle oluyoruz en kötü gunlerımız böyle olsunn inşş

Geçmiş olsun canım ne oldukine hastanede

bekliyodum dışarda içerden bağırmaya başladılar ebeye aciiil hasta doğuruyo diye ebede yan taraftan bağırıyo üstümü giyinip geliyorum diye. neyse ebe hanım sallana sallana geldi sallana sallana çıktı tekerlekli sandalye aldı.. içerdekiler feryat figan hadi hadi diye kadın diyoki tamam ya doğurcak heralde normal olan bu ne bağırınıyonuz. kadını aldılar tekerlekli sandalyeye yazık kadıncık çıktı geliyo dedikçe onlar kapa bacaklarını sık açma diye bağırıyolar kadın doğumhaneye gidemeden yan odaya alındı ve resmen doğurtulmaya başlandı tekerlekli sandalyede.. kadıncık çığlık çığlığa ama sonuç bebek ölü doğdu. bu bir ihmal sonucumudur yoksa Allah'ın takdirimi bilemem. ama hemşirenin bebek elinde ağlayan kadıncığı hiç anlamadın mı karnında oynamadığını diye azarlaması normal değil bilirim. o an kendimi nasıl attım dışarı bilemedim doktorun yanına bile girmicektim ama zar zor topladım kendimi

offfffff cok kotu yaa belkı allahın takdırı belkı ebenın sucu bılemeyız ama allah sabır versınn o anacıga kım bılır ne heves beklemıstır 9 ay yolunun allahım kımseye göstermesın inşş

aynı şekilde kızlar son zamanlarda bende gece sabaha karşı öyle bir agrıyla kalkar oldum. sabahları da yataktan kalkarken hafiften zorlanmalar ve bel agrısı başladı birde.

Acaba ben mi çok evhamlıyım diyordum demek ki rutin bir durummuş bu neyse ki:) Konuyu açtığınız için teşekkürler..

Son düzenleme:

bende dün kontole gitmiştim
guatr testini yeniden yapmamız lazım 10 gün sonra gel dedi

sanırım benimde sınırdan yüksek cıktı...
ama onun için hiç bir sey söylemedi ....

umarım bir sorun cıkmaz...

Rabbim sabır versin o kadıncağıza zor sağ salim kucağına almak yerine cansız bedeni görmek hepimizi Allah korusun ve hiçbirimizi evlat gibi zor sınavla sınamasın

Şimdi tiroidi yüksek 2 tanıdığım var biri guatr hastasıydı ve hamileliği boyunca ilaç kullanmıştı ve sürekli kontrol altındaydı ama o zaten genç kızlığından beri guatrdan troidi yükseliyordu. Diğer tanıdığımın ise tiroidi yüksek çıktı ama hamileliktendi onunki guatr testi ve diğer kan testleri çok önemli derecede bulmadı dr ama arada biir testi yeniledi. yani bazen hamilelik yapabiliyor bazende hamilelik farklı bir hastalığı açığa vurabiliyor. geçmiş olsun hamilelik yapıyor olabilir.

ayyyyyyy yolasım geldi kadını ne malum karnında öldüğü belki beklemekten öldü pissss kadın yaaaaa canım sen hangi şehirdesin hangi hastane bu ayyyy gıcıkk oldummmm

ayyyyyyy yolasım geldi kadını ne malum karnında öldüğü belki beklemekten öldü pissss kadın yaaaaa canım sen hangi şehirdesin hangi hastane bu ayyyy gıcıkk oldummmm

bursadayım şvktylmz hastanesi. bilmiyoruz Allah'ın takdirimi ihmal mi ama gördüğüm hiç hoş bi resim değildi

saoll ablacımm verdiğinn içinn çok sevindimm sorunn olmasındaa ilaç olsunn hiç bişşi olmaz canımm..tuzlu filan ye yeme bişi dedimi peki doktor ablacım..veya yükselticek şeyler yarmı acaba gıdalarda.. ama ilaç dengeliyodur yesenizde dimi..ben kendimde 20. haftadan sonra tansiyon çıktı 6 ilaç alıyodumm günde düşün gebe gebe sağlık olsunn allahımm meleklerinizi korusun canımm arada yazarım ablam ben sana sorun yoksa nasılsın diye ...kardeşime diyeyimde sevinsinn ..saoll cnm

öncelikle takdiri ilahi tabi ama ben o ebeninn varyaa allahımm merhametsiz insan eline bırakmasınn allah görürü..yazıkk kadına kıyamam acısı kendine yetmiyoo karışmış gibi oldumm ama yazınızı görünce dayanamadımm..allah sabır versin o anneye..bide bursa yazmışınn yaa bende ordann evlendimm izmire ailemm ve sizinle hamile olan kardeşimde bursada..pat diye konuya dalmış oldumm kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…