2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

tüylerim ters döndü bu ne vicdansızlık ya

ne kusuru..insanlar bazen nerde ve niçin orda olduklarını unutuyorlar. bende izmirden bursaya gelin geldim ailem izmirde

Kizlar merhaba ben 16+3 gunluk hamileyim .aranizda 3 lu tarama testi yaptirmayan var mi ? Bnm cevremdeki kisilerden ikili test duzgun cikinca 3 lu taramayi istememisler ama doktorum benden istedi , hersey yolunda diyor gerci ama merak ettm sizde istediler mi diye:44:

antalyadan selamlar herkeseeeeeeeee, kaç gündür girememiştim işten güçten dışarda fırtına yağmur kıyamet kaç sayfa olmuş nasıl okuycam şimdi ben bunları yaaaa

çok şüküüürrrrrr sadece okumaktan kurtulduuummmmmmmm ne kötü bişeymiş yafuuu okuyupta yazamamakk ama artık geçti şüküüüüüüüüüüüürrr

Cok kötü Oldum o kare gözümün önüne geldi Rabbim o anneye sabır versin o ebeleri bi sn boğmak istedim

Canım benim üzülme elbet esın anlayacaktir seni hepimiz ilgi bekliyoruz bende sabah ağladım bi posta hormonlardan mıdır nedir Kv mı takma kendi evine çıksan gercekten iyi olur kapını kapatır esine bakarsın şimdi olmasa bile isallah ileride olur canım sıkma sakın kendini

kızlar dün benim ceza günümdü heralde gündüz burda yaşanan olaydan ötürü ceza aldım, akşamda eve giderken trafik polisi çevirdi emniyet kemerini takmadığım için ceza yazdı özel durumum var hamileyim sıktığı için takamıyorum desemde ikna edemedim uyuz adamı zaten ben dünü hiç sevmedim bi daha olmasın öyle bi günn çok stresli ve gıcık bi gündü benim içinn....

Bende 14-3 hamileyim yavaş yavaş bebiş için hazırlıklara başlamak istiyorum ama bebişime neler almam gerek neler kullanılıyor neler gereksiz bilmiyorum tecrübeli anelerden yardım istiyorum

hmm senin iin biraz şansız bi gün olmuş

hmm senin iin biraz şansız bi gün olmuş

gerçekten öyleydi.. eşimde çok gergindi dün erkenden yattım uyudum vallaa... bugün içim daha huzurlu çok şükür... kuzum sen nerdesin orda kar varmııı...? Ben şimdi kocatepedeyimde burda zerre kar yok merl yazmış kar yağıyo diye eşim aradı az önce bizim evin o tarfta etliktede yağıyomuş burda hiç bişi yokkk :44:

Valla öğrenelim artık hepimiz arkaarkayiz pazar pztesi salı isallah guzel haberler bizi belkiyo donlari da alır donatiriz bebisleri

ben bide o kadar hissediyorum pipican pipican didim
ama bi don almaya korktum yeminle
belli olmaz bu işler hayırlısı olsun leyloşum
yarın senoş ile başlıyoooo ehi ilk donu o alcak

ben bide o kadar hissediyorum pipican pipican didim
ama bi don almaya korktum yeminle
belli olmaz bu işler hayırlısı olsun leyloşum
yarın senoş ile başlıyoooo ehi ilk donu o alcak

senanın eşi randevuyu bugüne aldırtmııışşşş şimdi kesin doktordadırrr oooooooooo

yok cnm ben tandoğandayım burda bişey yok

Bende 14-3 hamileyim yavaş yavaş bebiş için hazırlıklara başlamak istiyorum ama bebişime neler almam gerek neler kullanılıyor neler gereksiz bilmiyorum tecrübeli anelerden yardım istiyorum

siz bilirsiniz ama bence daha erken..
acele etmeyin daha 26 haftanız var ..
ben 7 aylıktan sonra almaya başlamıştım.
eşya almak yerine para biriktirin daha iyi. Allah korusun kötü birşey olursa sonra o eşyalara dokunamıyor insan.

bebek bezi stoklamıştık biz. (2 paket 1 numara,2 paket 2 numara)
biberon almıştım dr browns idi. ama sonraları memnun kalmadım.cam biberon almak daha iyi diye düşünüyorum
1 paket her ihtimale karşın mama almıştım
2 takım zıbın
hastane çıkışı
2 takım ayaklı pijama tarzı kıyafet
ilk zamanlar için çıtçıtlı badi almayın giydirilmiyor
battaniye
mendil
gögüsler için mutlakaaaaaa lansonih krem alın ve doğumdan 1 hafta önce sürmeye başlayın
gögüs pedi
emzirmeye uygun atlet veya sütyen
alkol göbek bağı için
bebek için eldiven,şapkası bol olsun:)
tırnak makası,tarağı,şampuan,kulak temizleme çubuğu,
çorap
bebek anakucağı
park yatak aldık biz gayet memnunum
nevresim takımı,yastık,yorgan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…