bekliyodum dışarda içerden bağırmaya başladılar ebeye aciiil hasta doğuruyo diye ebede yan taraftan bağırıyo üstümü giyinip geliyorum diye. neyse ebe hanım sallana sallana geldi sallana sallana çıktı tekerlekli sandalye aldı.. içerdekiler feryat figan hadi hadi diye kadın diyoki tamam ya doğurcak heralde normal olan bu ne bağırınıyonuz. kadını aldılar tekerlekli sandalyeye yazık kadıncık çıktı geliyo dedikçe onlar kapa bacaklarını sık açma diye bağırıyolar kadın doğumhaneye gidemeden yan odaya alındı ve resmen doğurtulmaya başlandı tekerlekli sandalyede.. kadıncık çığlık çığlığa ama sonuç bebek ölü doğdu. bu bir ihmal sonucumudur yoksa Allah'ın takdirimi bilemem. ama hemşirenin bebek elinde ağlayan kadıncığı hiç anlamadın mı karnında oynamadığını diye azarlaması normal değil bilirim. o an kendimi nasıl attım dışarı bilemedim doktorun yanına bile girmicektim ama zar zor topladım kendimi
öncelikle takdiri ilahi tabi ama ben o ebeninn varyaa allahımm merhametsiz insan eline bırakmasınn allah görürü..yazıkk kadına kıyamam acısı kendine yetmiyoo karışmış gibi oldumm ama yazınızı görünce dayanamadımm..allah sabır versin o anneye..bide bursa yazmışınn yaa bende ordann evlendimm izmire ailemm ve sizinle hamile olan kardeşimde bursada..pat diye konuya dalmış oldumm kusura bakmayın
bekliyodum dışarda içerden bağırmaya başladılar ebeye aciiil hasta doğuruyo diye ebede yan taraftan bağırıyo üstümü giyinip geliyorum diye. neyse ebe hanım sallana sallana geldi sallana sallana çıktı tekerlekli sandalye aldı.. içerdekiler feryat figan hadi hadi diye kadın diyoki tamam ya doğurcak heralde normal olan bu ne bağırınıyonuz. kadını aldılar tekerlekli sandalyeye yazık kadıncık çıktı geliyo dedikçe onlar kapa bacaklarını sık açma diye bağırıyolar kadın doğumhaneye gidemeden yan odaya alındı ve resmen doğurtulmaya başlandı tekerlekli sandalyede.. kadıncık çığlık çığlığa ama sonuç bebek ölü doğdu. bu bir ihmal sonucumudur yoksa Allah'ın takdirimi bilemem. ama hemşirenin bebek elinde ağlayan kadıncığı hiç anlamadın mı karnında oynamadığını diye azarlaması normal değil bilirim. o an kendimi nasıl attım dışarı bilemedim doktorun yanına bile girmicektim ama zar zor topladım kendimi
çok şüküüürrrrrr sadece okumaktan kurtulduuummmmmmmmne kötü bişeymiş yafuuu okuyupta yazamamakk ama artık geçti şüküüüüüüüüüüüürrr
çok şüküüürrrrrr sadece okumaktan kurtulduuummmmmmmmne kötü bişeymiş yafuuu okuyupta yazamamakk ama artık geçti şüküüüüüüüüüüüürrr
hoş gelidn bi gittim ortalık karışmış ya
neyse bunla geçmiş olsun
Hosgeldin isallah bi daha olmazzz seni özledik cnm
canım sıkkınn
dün esımle agız dalası yaptıkk (o konustu ben dınledımm her zamankı gıbı)sımdı gecmıse dalarsam cokk uzun olur yanı bebek ozlememıse fılan 4 senden sonra oldu bızım bebegımızz ve ben bırazda olsa nazlandırılmak ıstıyorum herkerslerden en ıı sıde esımdenn ama esım bnm yaptıgım herseyı normal bu bebegı ıstıyorrduk vs.sozlerle benı sakınlastırıyorr ama ben dıyorum sımart benı bıraz ya bır daha ılk bebemız olmayacak ınsl ıkıncıde bu duygular daha degısık olucak fılan dıyorum amannnnnnnnn ve gece ıı geceler dedı uyudu ama ben ıcım ıcımı yedı bebegımıde uzdum sessız sessız agladımmm gece hıc uyuyamadımmmbır ara dalmısım uyandımkı gece aynı ruh halındeyım ve sbhda öle uyandım sbh benı optu ama hıc karsılık vermek gelmedı ıcmden ıstıyorkı her an guleryuslu suzan olsun her an pozıtıf olsunama bu hallerde benden cokksey beklemesı ve karsılıgında yapmamasıı zoruma gıdıyorr bız bırde kv lerle oturdugumuz ıcın oda ayrı bır konuu amannnnnnn kv dede kaynanalık yappmıyor allah var ama koydelerdı 2 ay once geldıler dedım anne mutfak dısında tumm ısler benım (kii 4 sendır hepsı bendeydıı)bulanıyorum dedımm ama zaman zaman gene bana kalıyorr cok sukur gene her halımıze ama ıstıyorum kı canın ne ıstıyor kızım??yada kendı kızını dusundugu gıbı olmazda bırazda olsa dusunsun ıstıyorumm sımdık dogum yapan gorumcem gelecek mıs haftaya ona mantı sıkayımda dolaabına atsın dıyor bnmde gonlum yok ev bark harabe olucakk ve hepp sırtımdan gececek benımmm üf akıl verın bana her seyım ıcınden cıkmak ıstıyorumm aamaa cıkamıyorum da amann belkıde dıceksınız kıraya cıkk dıe ama 4 sendır cıkmadım sımdıde evımı almadan cıkmak ıstemıyorummm..bu arada kv de ve eesım elıne ne gecerse ye dıyor ıstahın ıı dıyor ama bundan sonra hıc bır sey yemıycemm suandada dun 6 da yedıgımle duruyorum ama ıcım almıyorr bulanıyorum ne olursa ye dıyorlar ama bır kesde olsunn sunu yaptım yada sunu aldımm demıyorlar bende yemıycemmm onlarla yemek fılan !!!
umarım ıcımdekılerı sıze dokebılmısımdırr sımdıden sagolun bayagıda yazdımmm
bıraz rahatladım yaa ıyiki varsınız
kızlar dün benim ceza günümdü heraldegündüz burda yaşanan olaydan ötürü ceza aldım, akşamda eve giderken trafik polisi çevirdi emniyet kemerini takmadığım için ceza yazdı özel durumum var hamileyim sıktığı için takamıyorum desemde ikna edemedim uyuz adamı zaten ben dünü hiç sevmedim bi daha olmasın öyle bi günn çok stresli ve gıcık bi gündü benim içinn....
hmm senin iin biraz şansız bi gün olmuş
Valla öğrenelim artık hepimiz arkaarkayiz pazar pztesi salı isallah guzel haberler bizi belkiyo donlari da alır donatiriz bebisleri
nasılsınız nabıonuz iyisiniz iyiii
gecmişi okuyup geleyim
cezalılar gelmişler öpüyorum
ben bide o kadar hissediyorum pipican pipican didim
ama bi don almaya korktum yeminle
belli olmaz bu işler hayırlısı olsun leyloşum
yarın senoş ile başlıyoooo ehi ilk donu o alcak
gerçekten öyleydi.. eşimde çok gergindi dün erkenden yattım uyudum vallaa... bugün içim daha huzurlu çok şükür... kuzum sen nerdesin orda kar varmııı...? Ben şimdi kocatepedeyimde burda zerre kar yok merl yazmış kar yağıyo diye eşim aradı az önce bizim evin o tarfta etliktede yağıyomuş burda hiç bişi yokkk :44:
Bende 14-3 hamileyim yavaş yavaş bebiş için hazırlıklara başlamak istiyorum ama bebişime neler almam gerek neler kullanılıyor neler gereksiz bilmiyorumtecrübeli anelerden yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?