Koca memikli kaçtın demek valla burasında uçuyor yağmur fırtına uçuracak Kociste yok Çorktum azıcık gelse bari
saol gülüm daha iyiyiz ama tam anlamıyala toplalanamadım daha
bebeğimi merak ediyorum ssalı gelsede bi görsem
doktorum korkma bişey olmaz dio ama insan kokuyo işte
Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorumUzun zamandur bulantılarım azalmıştı baya ama bugün bulantıyla uyandım direk banyoya öğürmekten öldüm boğazlarım acıyor yaa ne zaman tamamen bitecek 15+3 olduk artık
annelik kuzum bu insan korkmaz mıııı hiiiç
totosunu yediğim salı günü görücen Allah kısmet edrse iidir meraklanma
güllüşümmm
çok şüküüürrrrrr sadece okumaktan kurtulduuummmmmmmmne kötü bişeymiş yafuuu okuyupta yazamamakk ama artık geçti şüküüüüüüüüüüüürrr
kızlar dün benim ceza günümdü heraldegündüz burda yaşanan olaydan ötürü ceza aldım, akşamda eve giderken trafik polisi çevirdi emniyet kemerini takmadığım için ceza yazdı özel durumum var hamileyim sıktığı için takamıyorum desemde ikna edemedim uyuz adamı zaten ben dünü hiç sevmedim bi daha olmasın öyle bi günn çok stresli ve gıcık bi gündü benim içinn....
çok şüküüürrrrrr sadece okumaktan kurtulduuummmmmmmmne kötü bişeymiş yafuuu okuyupta yazamamakk ama artık geçti şüküüüüüüüüüüüürrr
kızlar meraba şimdi doktordan gelldik:)) herşey yolundaymış çok şükür cinsiyetimizi de öğrendik bi kızımız olcakmış:)))çok sevindik allah gönlümüze göre verdi çok şükür...ben bendeki belirtileri yazayım hamile kaldığımı öğrendiğimden beri erkek hissediodum hatta çevremdekilerde ole hissediodu, bulantım çok oldu hala devam edio hatta hastanede bile yattım yediğim serumun hatti hesabı yokyüzümde sivilceler çıktı popom çok küçüldü sürekli ekşi yedim etten tiksindim aklıma geldikçe daha da yazarım. çok mutluyum ...:))
verilir verilir veriyorum zaten
Amin canım benim ALLAH ömür boyu ayırmasın yanımdan
siz bilirsiniz ama bence daha erken..
acele etmeyin daha 26 haftanız var ..
ben 7 aylıktan sonra almaya başlamıştım.
eşya almak yerine para biriktirin daha iyi. Allah korusun kötü birşey olursa sonra o eşyalara dokunamıyor insan.
bebek bezi stoklamıştık biz. (2 paket 1 numara,2 paket 2 numara)
biberon almıştım dr browns idi. ama sonraları memnun kalmadım.cam biberon almak daha iyi diye düşünüyorum
1 paket her ihtimale karşın mama almıştım
2 takım zıbın
hastane çıkışı
2 takım ayaklı pijama tarzı kıyafet
ilk zamanlar için çıtçıtlı badi almayın giydirilmiyor
battaniye
mendil
gögüsler için mutlakaaaaaa lansonih krem alın ve doğumdan 1 hafta önce sürmeye başlayın
gögüs pedi
emzirmeye uygun atlet veya sütyen
alkol göbek bağı için
bebek için eldiven,şapkası bol olsun:)
tırnak makası,tarağı,şampuan,kulak temizleme çubuğu,
çorap
bebek anakucağı
park yatak aldık biz gayet memnunum
nevresim takımı,yastık,yorgan
kızlar meraba şimdi doktordan gelldik:)) herşey yolundaymış çok şükür cinsiyetimizi de öğrendik bi kızımız olcakmış:)))çok sevindik allah gönlümüze göre verdi çok şükür...ben bendeki belirtileri yazayım hamile kaldığımı öğrendiğimden beri erkek hissediodum hatta çevremdekilerde ole hissediodu, bulantım çok oldu hala devam edio hatta hastanede bile yattım yediğim serumun hatti hesabı yokyüzümde sivilceler çıktı popom çok küçüldü sürekli ekşi yedim etten tiksindim aklıma geldikçe daha da yazarım. çok mutluyum allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...:))
saoll ablacımm verdiğinn içinn çok sevindimm sorunn olmasındaa ilaç olsunn hiç bişşi olmaz canımm..tuzlu filan ye yeme bişi dedimi peki doktor ablacım..veya yükselticek şeyler yarmı acaba gıdalarda.. ama ilaç dengeliyodur yesenizde dimi..ben kendimde 20. haftadan sonra tansiyon çıktı 6 ilaç alıyodumm günde düşün gebe gebe sağlık olsunn allahımm meleklerinizi korusun canımm arada yazarım ablam ben sana sorun yoksa nasılsın diye ...kardeşime diyeyimde sevinsinn ..saoll cnm
aynen cnm yaa ama bırde onlar anlasaa hormnlar dese alltan alsalar ıcıhh pozıtıf konussalarrrcanım bir de şöyle düşün o ananın yetiştirdiği evladın sabit fikri düşüncesi vs. kolay yıkılmaz sabır istiyorEşime evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep dedim ki para pul maaş tip vs. için evlenmiyorum sadece ömür boyu kim ya da ne olursa olsun ardımda duracak birisi olacağın için evleniyorum sakın ailen benim aramda ikili oynama onları kandırırsın beni kandıramazsın sadece haklısın hayatım demekle iş bitmez icraatin olmayacaksa evlenme evlensen bile bunu yapmazsan dul demişler umrumda olmaz boşanırım dedim. İnsan sonuna kadar ardında olmasını istiyor başlangıçta bu sözlerimi normal olarak algıladı ben çok ciddiyim ardımda durmayan insanla ömür geçirmem bir iki olay oldu ailesine ağzını açmadı tabi buna sonra pişman ettim şimdi onları kırmadan söylüyor ama anlayan yok cahille uğraşmak zor Erkeklerin bir de hatası aile yuva kurduklarını hemen kabullenemiyorlar sanki aile ile yaşıyorlar gibi geliyor zaman geçip çocuk vs. olunca değişmeye başlıyorlar o gariplerin de suçu yok göbekten bağlı ana babaları var üzülüyorum hallerine iki arada bir derede kalmak kötü . Ben artık ailesini takmıyorum konuşmuyorum bile elimden geleni yaptım anlamadılar bundan sonra gönlümü almaya onlar uğraşacak kendi aylarca üzdüm onların dünya umrunda değil istedikleri zaten üzmek huzursuzluk çıkartmak onları yok sayınca hayat daha güzel eşin de inş zamanla anlar her anlamda desteğini esirgemez. Bayanlar zaten duygusal hamilelik daha beter yapıyor naz niyaz isteklerin gayet normal olur olmaz şeylere takılıp ağlayıp üzülüyoruz bunların yanında insan eşi tarafından mutlu edilmeyi istiyor
hayırlısı ıle ınsll ogunlerde gelecek emınım sıcacık brı yuvamız sevınc dolu aılemıs olucakk yavrumla beraberrrrrrrrCanım benim üzülme elbet esın anlayacaktir seni hepimiz ilgi bekliyoruz bende sabah ağladım bi posta hormonlardan mıdır nedir Kv mı takma kendi evine çıksan gercekten iyi olur kapını kapatır esine bakarsın şimdi olmasa bile isallah ileride olur canım sıkma sakın kendini
ayy canım nıye takmıyonn sen kemerını bakımkızlar dün benim ceza günümdü heraldegündüz burda yaşanan olaydan ötürü ceza aldım, akşamda eve giderken trafik polisi çevirdi emniyet kemerini takmadığım için ceza yazdı özel durumum var hamileyim sıktığı için takamıyorum desemde ikna edemedim uyuz adamı zaten ben dünü hiç sevmedim bi daha olmasın öyle bi günn çok stresli ve gıcık bi gündü benim içinn....
kızz seyda nırdesınız gene bugun az ugradınız bakamm sızzz hamsi kusun laanasılsınız nabıonuz iyisiniz iyiii
gecmişi okuyup geleyim
cezalılar gelmişler öpüyorum
dıkkt et cnm kayma amannnnn cnm saglıkcımısın sen??ank daKar bi durup bi yağıyor Ankara forumdaydım dışarı bi çıktım her yer çamur deryası.Pencereden kar izlemek güzelde iş yürümeye gelince sevmiyorum :) Arabaya gidene kadar paçalarım yarısına kadar ıslandı.Kv ye geldim şimdi.O temizlik yapıyor ben size yazıyorum :)) Akşamdan beri sağ kasığım ve de belimin sağ tarafında bi ağrı var.Biraz daha devam ederse hastanemin nöbetçi hekimine bi gidip görüneyim diyorum.Belki bıu kez bebğim gösterir mahremini bize
İrmegan cezaların için geçmiş olsun tekrarı olmasın inşlh :)
allah bagıslasın canımmmm ınsll hayırlı evlat olsunlarrrrrrrrrrrrrrselam kızlar nasılsınız?
bir süredir yazıcam yazıcam fırsat olmadı.
ikinci paşam geliyor Rabbimin izniylee
herşey yolunda çok şükür.
ben daha dr a cinsiyeti sormadan erkek dedi :)
sağlıklı olsun da cinsiyet çok da önemli değil.
çifte paşa anası olucam inşallahhh
Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,imanlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
kızlar dün benim ceza günümdü heraldegündüz burda yaşanan olaydan ötürü ceza aldım, akşamda eve giderken trafik polisi çevirdi emniyet kemerini takmadığım için ceza yazdı özel durumum var hamileyim sıktığı için takamıyorum desemde ikna edemedim uyuz adamı zaten ben dünü hiç sevmedim bi daha olmasın öyle bi günn çok stresli ve gıcık bi gündü benim içinn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?