2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Koca memikli kaçtın demek valla burasında uçuyor yağmur fırtına uçuracak Kociste yok Çorktum azıcık gelse bari

oyyy kuzumm bilsem kaçmazdım
akşam çok sıkıcıydı beeeee
bende yağmur eşliğinde kedimlen oynaştım

not: kedim gerçek bir kedi olup başka yanlış anlamalara sebep olmasın
bazılarınız çok fesat kıssssss

saol gülüm daha iyiyiz ama tam anlamıyala toplalanamadım daha
bebeğimi merak ediyorum ssalı gelsede bi görsem
doktorum korkma bişey olmaz dio ama insan kokuyo işte

annelik kuzum bu insan korkmaz mıııı hiiiç
totosunu yediğim salı günü görücen Allah kısmet edrse iidir meraklanma
güllüşümmm

bende bugün kendimi dolmuştan attım
temiz havada kar etmedi
geçmeyecek sanırsam tamamen
geçmezse geçmesin
olmayıncada sıpama bişemi oldu
diyorum hak bana

Hosgeldin cezali:))tabii trafik cezasi kotu olmus uzuldum tak kizim emniyet kemerini senin guvenligin icin o

geçmiş olsun bir daha olmasın canım ben de hiç takmıyorum nefret ediyorum emniyet kemerinden bir gün umarım ceza yemem

çok şüküüürrrrrr sadece okumaktan kurtulduuummmmmmmm ne kötü bişeymiş yafuuu okuyupta yazamamakk ama artık geçti şüküüüüüüüüüüüürrr

hoşgeldinnnnnn... irmegan gelmişken ayağının tozuyla benim doğumu yanlış yazmışın canım 2 ağustos olucak bir ara değiştirirsen iyi olur

Kar bi durup bi yağıyor Ankara forumdaydım dışarı bi çıktım her yer çamur deryası.Pencereden kar izlemek güzelde iş yürümeye gelince sevmiyorum :) Arabaya gidene kadar paçalarım yarısına kadar ıslandı.Kv ye geldim şimdi.O temizlik yapıyor ben size yazıyorum :)) Akşamdan beri sağ kasığım ve de belimin sağ tarafında bi ağrı var.Biraz daha devam ederse hastanemin nöbetçi hekimine bi gidip görüneyim diyorum.Belki bıu kez bebğim gösterir mahremini bize

İrmegan cezaların için geçmiş olsun tekrarı olmasın inşlh :)

aboooow
öncelikle kızın olacakmış cok sevindim sağlıklı olmasınaa
sonracığıma et yemek hariç tüm belirtiler aynı dötüm küçük
memeklerim taş
benimdemi kızım olacak yoksaaaam :))))))))
allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

sağol cnm deneyimlerini paylaştığın için

hayrlı olsun canm,ben de 17snde öğrndim cinsiyeti benmde kızm olacak inş. hep kız hissetmiştm...sennkinin aksine benm bulantım çok nadir oldu ama çok iştahlı değilim,sivilceler bendede çıktı,ekşi,acı yedm......Ben de senn gibi çok mutluyum kızmn ismi de hazırdııı.DERİN olacak inş.

selam kızlar nasılsınız?
bir süredir yazıcam yazıcam fırsat olmadı.
ikinci paşam geliyor Rabbimin izniylee
herşey yolunda çok şükür.
ben daha dr a cinsiyeti sormadan erkek dedi :)
sağlıklı olsun da cinsiyet çok da önemli değil.

çifte paşa anası olucam inşallahhh

Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,imanlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

canım doktor tıroıtle ılgılı olarak sunu ye bunu yeme demedı ama hamıle oldugum ıcın 3 beyazdan uzak dur dedı (un tuz seker) ama bunun troıtle alakalı soylemedı dedıgım gıbı.
tansıyon işi baya zor oluyomus sanırım bendede suan ıcın tam tersı durum var cok dusuyo gecen aksam 8-4 du ertası gunde ufaktan bır baygınlık gecırdım. zaten normaldede cok dusuktur ama sımdı baya sarsıyo benı eee tabı tuzlu yememeyede dıkkat edınce hepten dusuyo bılmıyom napcam doktora gıdınce bır sorucam dusuk tansıyon zarar verırmı dıye
kardesınede allahtan acıl sıfalar dılıyorum fazla kafasına takmasın bunlar basır seyler allahım daha beterınden korusun meleklerımızı

ırmegann hoss geldınnn
alıntı yapamadım bırde ceza yemıssınn hamıleyım takamam deme istisna göstermezlerr hatta gecen aksam esım bulmus bana gösterıyodu alalımmı dıye hamıle kemerı var özel karnına gelmıyoo bende ılk defa gördummm ne dıyeyım gecmısler olsunn

çok şüküüürrrrrr sadece okumaktan kurtulduuummmmmmmm ne kötü bişeymiş yafuuu okuyupta yazamamakk ama artık geçti şüküüüüüüüüüüüürrr

hoşşşşşgeldinnnnnnnnnnnnnn :):):):)))))
şişti dimiii dilinnnnn ehiii
vallaha yokluğunuz hissediliyooo
hadi anlatt naaaptınnn

aynen cnm yaa ama bırde onlar anlasaa hormnlar dese alltan alsalar ıcıhh pozıtıf konussalarrr:26:neyse bunada sukur dıyelım beterın beterı var elhamdulıllahh
hayırlısı ıle ınsll ogunlerde gelecek emınım sıcacık brı yuvamız sevınc dolu aılemıs olucakk yavrumla beraberrrrrrrr
ayy canım nıye takmıyonn sen kemerını bakım
saglık ıcın takk ama uzuldum genede yaaaaaaaaaaaa bende esıme papagan gıbı tekrarlarım tak su kemerı dıyeeee sukur daha ceza almadıkk

nasılsınız nabıonuz iyisiniz iyiii
gecmişi okuyup geleyim
cezalılar gelmişler öpüyorum
kızz seyda nırdesınız gene bugun az ugradınız bakamm sızzz hamsi kusun laa

dıkkt et cnm kayma amannnnn cnm saglıkcımısın sen??ank da

allah bagıslasın canımmmm ınsll hayırlı evlat olsunlarrrrrrrrrrrrrr

ehliyetide hayırladın yani
geldimi üstüste gelir canişkom
geçtiiii gittttiiiiiiiiiiiiiiii önümüze bakalımmmmmm göbüşümüzden görebilirsek tabiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…