2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hosgeldin cezali:))tabii trafik cezasi kotu olmus uzuldum tak kizim emniyet kemerini senin guvenligin icin o

ehee cezalıı sevdim ben bunuuu polis de öyle dedi kendiniz için kullanmıyosanız bebeğiniz için kullanın dedi bozuldum :26:

hoşgeldin sefalar getirdin irmegancım:))

geçmiş olsun bir daha olmasın canım ben de hiç takmıyorum nefret ediyorum emniyet kemerinden bir gün umarım ceza yemem

hoşbulduk cnm teşekkür ederimm... ben normalde takıyodum hepp eşimide alıcaktım iştende 5-10 dk geç çıktık unutuvermişim 77 tlye patladı ya napim artıkın kocam ödesin ehe

hoşgeldinnnnnn... irmegan gelmişken ayağının tozuyla benim doğumu yanlış yazmışın canım 2 ağustos olucak bir ara değiştirirsen iyi olur

hoşbulduk cnm düzelteyim birazdan...

bugün hava bi acayip zaten ankarada... teşekkür ederim canımm...

hoşgeldin canımm arayı uzatma heeeeee kızarım vallaa... Hayırlı olsun ikinci paşanız inşallah hayırlı bir evlat olur anacına babacına...

hoşbulduk canım benimm.. he yaaaa durduk yere bide o çıktı işte sıktığından değil de ceza yazmasın diye dedim ama yemedi

ayy canım nıye takmıyonn sen kemerını bakım
saglık ıcın takk ama uzuldum genede yaaaaaaaaaaaa bende esıme papagan gıbı tekrarlarım tak su kemerı dıyeeee sukur daha ceza almadıkk

unutmuşum takmayııııı :26: ben dersimi aldımki zatenn sabah eşime diyorumki kemerini takkkkk bi ceza daha yemeyelim

hamileler için emniyet kemerleri var bende ondan alıcam bu hafta 100-150 arası bişi bende takamıyorum kemeri tam göbeme geliypo sıkıyo

neeeeeeee
kedin mi var kızım bebek geliyo ver kediyi başkasına başka hayvanmı bulamadın kedi besliyomuş tehlikeli kızım kedi xaten pis hayvan kokuyo kediler
sakın tepki vermeyin kedi hariç hayvanları severim hatta 2 yıl köpek besledim ama kedilerle bi türlü yıldıxım barışmadı sevmiyorum en şirinini en temizini bile getirsen sevemiyorum direk kedi kokusu geliyo burnuma

kızlar bide şey dicem size bizim bebişler yaz bebişleri olcak alcanız kıyafetleri ona göre alın tabi yaşadığınız şehre göre değişir ben izmirde yaşıyorum yaz aylarında cehennemden beter burası o yüzden ben sadece kolsuz badi almayı düşünüyorum ayağına bi çorap tamamdır bide akşamları uyurken giydirmek için ince ama uzun kollu patikli badi alıcam

benim karnımı sıkmaya başladı valla pantolonlar daha erkenmi bilmiyorum ama bol gelen pantolonlar şimdi otururken karnımı sıkıyo düğme açıyorum bi çare bulmam lazım artık (( kasık kısımları hala bol ama düğmeyi kapattığım yerler çok sıkıyo napcamı şaşırdım yaa hamilelik pantolonlar için erken daha lastikli bişiler bakcam ben de aslına bakarsanızda hiç gram kilo almadım karnım büyümeye başladı ama hissediyorum anlamadım gitti

ben sadece 1 tanesini uzun kollu aldım oda hastaneden çıkışta giyer diye hemen dışarının sıcaklığına alışamaz belki ama onun dışında kısa kollu almaya özen gösteriyorum uzun olan 3 tane var onlarda 3-6 ay için yanii eylül ekim gibi giydiririm diye düşündüm...

canım erken demeee dar gıyınmek zaralımıs ben enn bol gelen malz gıyıyoum ve dısarı cıkarken hamıs etegı ve pantolanunu gıyıyorummm sıkmıcaz gobıslerıı sal gıtsınn hehehe

kızlar kramlar lar bası dertte olan var mı 1 haftsdır gece uyutmuyor soleyım dıyorum hep kk ya unutuyorum yaa helede soluma yatınca sol kolum ve dıger yerlerım dum duz yatmayınca gecmıyor yatagınnn 4-3 bızım sımdıden hhehehe esım kenara kıvrılıyorr kramplardan adamdanda uzaklastım hehehe dum duz yatınca ancak sıgıyorumm hehe

ayy cok tatlıı yaaaaaaaaaaaaaa

bol bol lazım olaca k bır gerecccccc

benim tedim hhhiiiç dısarı cıkmıyooo ablası

temiscik aşısıda var benden daha titiz kumunu babası değiştiriyoo
tontikimi kimselere vermem kediler zararlı değil ben baya araştırdım evde beslenen kediler değil en azından içim rahat
bende kedili bir evde büyüdüm hemde 7 ilee 12 arası kediyle büyüdümmmm :))):):):):):)))))))
korkum yok ve onları coook seviyorumm

valla oğlum olsaydı adını aras koyucaktım kesin. ama kız işte bence çok güzel isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…