senanın eşi randevuyu bugüne aldırtmııışşşş şimdi kesin doktordadırrr oooooooooo
Hosgeldin cezali:))tabii trafik cezasi kotu olmus uzuldum tak kizim emniyet kemerini senin guvenligin icin o
hoşgeldin sefalar getirdin irmegancım:))
geçmiş olsun bir daha olmasın canım ben de hiç takmıyorum nefret ediyorum emniyet kemerinden bir gün umarım ceza yemem
hoşgeldinnnnnn... irmegan gelmişken ayağının tozuyla benim doğumu yanlış yazmışın canım 2 ağustos olucak bir ara değiştirirsen iyi olur
Kar bi durup bi yağıyor Ankara forumdaydım dışarı bi çıktım her yer çamur deryası.Pencereden kar izlemek güzelde iş yürümeye gelince sevmiyorum :) Arabaya gidene kadar paçalarım yarısına kadar ıslandı.Kv ye geldim şimdi.O temizlik yapıyor ben size yazıyorum :)) Akşamdan beri sağ kasığım ve de belimin sağ tarafında bi ağrı var.Biraz daha devam ederse hastanemin nöbetçi hekimine bi gidip görüneyim diyorum.Belki bıu kez bebğim gösterir mahremini bize
İrmegan cezaların için geçmiş olsun tekrarı olmasın inşlh :)
selam kızlar nasılsınız?
bir süredir yazıcam yazıcam fırsat olmadı.
ikinci paşam geliyor Rabbimin izniylee
herşey yolunda çok şükür.
ben daha dr a cinsiyeti sormadan erkek dedi :)
sağlıklı olsun da cinsiyet çok da önemli değil.
çifte paşa anası olucam inşallahhh
Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,imanlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
ırmegann hoss geldınnn
alıntı yapamadım bırde ceza yemıssınnhamıleyım takamam deme istisna göstermezlerr hatta gecen aksam esım bulmus bana gösterıyodu alalımmı dıye hamıle kemerı var özel karnına gelmıyoo bende ılk defa gördummm ne dıyeyım gecmısler olsunn
ayy canım nıye takmıyonn sen kemerını bakım
saglık ıcın takk ama uzuldum genede yaaaaaaaaaaaa bende esıme papagan gıbı tekrarlarım tak su kemerı dıyeeee sukur daha ceza almadıkk
bak şimdiii merakkktan ölcem ben bilmiyodum domus sölemedi bana
gelsinde güsel haberleerleeee
kızlar dün benim ceza günümdü heraldegündüz burda yaşanan olaydan ötürü ceza aldım, akşamda eve giderken trafik polisi çevirdi emniyet kemerini takmadığım için ceza yazdı özel durumum var hamileyim sıktığı için takamıyorum desemde ikna edemedim uyuz adamı zaten ben dünü hiç sevmedim bi daha olmasın öyle bi günn çok stresli ve gıcık bi gündü benim içinn....
oyyy kuzumm bilsem kaçmazdım
akşam çok sıkıcıydı beeeee
bende yağmur eşliğinde kedimlen oynaştım
not: kedim gerçek bir kedi olup başka yanlış anlamalara sebep olmasın
bazılarınız çok fesat kıssssss
hamileler için emniyet kemerleri var bende ondan alıcam bu hafta 100-150 arası bişi bende takamıyorum kemeri tam göbeme geliypo sıkıyo
neeeeeeee
kedin mi var kızım bebek geliyo ver kediyi başkasına başka hayvanmı bulamadın kedi besliyomuş tehlikeli kızım kedi xaten pis hayvan kokuyo kediler
sakın tepki vermeyin kedi hariç hayvanları severim hatta 2 yıl köpek besledim ama kedilerle bi türlü yıldıxım barışmadı sevmiyorum en şirinini en temizini bile getirsen sevemiyorum direk kedi kokusu geliyo burnuma
kızlar bide şey dicem size bizim bebişler yaz bebişleri olcak alcanız kıyafetleri ona göre alın tabi yaşadığınız şehre göre değişir ben izmirde yaşıyorum yaz aylarında cehennemden beter burası o yüzden ben sadece kolsuz badi almayı düşünüyorum ayağına bi çorap tamamdır bide akşamları uyurken giydirmek için ince ama uzun kollu patikli badi alıcam
gelsinde döveris elbirliğiylennnnn
oğluşun için paylaştığınn çoook şeker bayıldımmmm... bende yaza böyle bol 2 tane pantolon alıcam İnşallah modeli güzelmiş beğendimm
benim karnımı sıkmaya başladı valla pantolonlar daha erkenmi bilmiyorum ama bol gelen pantolonlar şimdi otururken karnımı sıkıyo düğme açıyorum bi çare bulmam lazım artık(( kasık kısımları hala bol ama düğmeyi kapattığım yerler çok sıkıyo napcamı şaşırdım yaa hamilelik pantolonlar için erken daha lastikli bişiler bakcam ben de aslına bakarsanızda hiç gram kilo almadım karnım büyümeye başladı ama hissediyorum anlamadım gitti
hamileler için emniyet kemerleri var bende ondan alıcam bu hafta 100-150 arası bişi bende takamıyorum kemeri tam göbeme geliypo sıkıyo
neeeeeeee
kedin mi var kızım bebek geliyo ver kediyi başkasına başka hayvanmı bulamadın kedi besliyomuş tehlikeli kızım kedi xaten pis hayvan kokuyo kediler
sakın tepki vermeyin kedi hariç hayvanları severim hatta 2 yıl köpek besledim ama kedilerle bi türlü yıldıxım barışmadı sevmiyorum en şirinini en temizini bile getirsen sevemiyorum direk kedi kokusu geliyo burnuma
kızlar bide şey dicem size bizim bebişler yaz bebişleri olcak alcanız kıyafetleri ona göre alın tabi yaşadığınız şehre göre değişir ben izmirde yaşıyorum yaz aylarında cehennemden beter burası o yüzden ben sadece kolsuz badi almayı düşünüyorum ayağına bi çorap tamamdır bide akşamları uyurken giydirmek için ince ama uzun kollu patikli badi alıcam
Valla bu akşam emir le Arda'yı da sildim söyle bi çağırayım hangisi daha hoş gelicek kulağa diye Aras daha çok hoşuma gitti benimde şimdi kocamın aklına girmek kaldı kandırırım ben onu nasılsa :)))))
benim tedim hhhiiiç dısarı cıkmıyooo ablası
temiscik aşısıda var benden daha titiz kumunu babası değiştiriyoo
tontikimi kimselere vermem kediler zararlı değil ben baya araştırdım evde beslenen kediler değil en azından içim rahat
bende kedili bir evde büyüdüm hemde 7 ilee 12 arası kediyle büyüdümmmm :))):):):):):)))))))
korkum yok ve onları coook seviyorumm
Valla hiç geçmedi sevmedim ben bu ceza işini hepinizi çok özledim güzel haberlerle geldim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?