2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ya ne güzel bi örnek. ama ben biraz inancımı dengeleyemiyorum henüz daha zaten hissetmeye başlamadım. ilk başta zaten yüzde 90 özürlü dediklerinden alınıcak gözüyle baktık hep. bağlanmak istemedim yıkıcı olmasın diye. daha yeni yeni ultrason yapılırken ekrana bakabiliyorum önceden gözlerimi sıkı sıkı kapatıp sadece ağlıyodum eşim dinliyodu doktorun söylediklerini. şimdi de suçluluk duyuyorum. çok tedirginim endişelerim çok çok fazla. zaten normalde evhamlı bi yapım var. kötü şeyler düşünmemeye hep iyi düşünmeye çalışıyorum. normal bi hamileymiş gibi görmeye çalışıyorum kendimi. ama her konuda yarımım işte. inş. bu verdiğin örnek gibi benim içinde herşey yolunda gider dua etmekten sabretmekten başka bişi gelmiyor elimizden.

Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))

hadi gözün aydın pipican annesi

Valla hiç geçmedi sevmedim ben bu ceza işini hepinizi çok özledim güzel haberlerle geldim :)))

gözünüz aydın canımmmmmmmmmmmm hayırlı olsunınsl da cınsıyet fark etmess oglusumunn ark.dısıı hehehe

ya kızlar bende vıdeo ıstıyorumm dr desem verırımıkı acabaaa evde sıkıldıkca ızlerım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:

bız namaza gıder bass bassssss

böyle araştırmadan okumadan kediler tehlikeli demiyormusunuz çileden çıkıyorum ama bu milletin huyudur bilmeden konuşmak birde bu yorumları beğenmiş arkadaşlar hangi zihniyetle bilmiyorum

hayırlı olsun cnm

listede ekli olan diğer arkadaşlar nerede?
neden girmiyorlar topiğe?
topikte 3-5 kişiyle muhabbet dönüyor.
herkes girsin,paylaşalım,okuyup güzelleşelim

paylaşılmayan bilgi,ölü bilgidir.

çoğunlukla hergün girsemde, 2 gün giremeyince 100den fazla sayfa oluyor her seferinde tek tek *hızlı hızlı okuyordum paylaşımlara katılıp cevap yazıyordum ama gerçekten önemli olan bazı soruların, konuların, paylaşımların arada kaynadığını muhabbetin 3-4 kişi arasında kaldığını gördüm artık 1-2 gün giremediğimde 100ün üzerinde sayfa okumak zor geliyor ve çok vaktimi alıyor, geçmişide okuyamayınca fazla katılamıyorum size artık :/ sadece son 5-6 sayfayı okuyorum

keşke çözümü olsa mesela 2013 temmuz anneleri grubunda topicler mi açsak??;

1)ailevi (eş kv anne vb) problemler 2)ağrılar kasılmalar kanamalar 3)doktor kontrol dönüşü haberler 4)bebişlerin isimleri 5)diğerleri vs......vs.... gibi.
takip etmesi daha mı kolay olur acaba bilemedim, gerçekten üzgünüm bu konuda.

tatlımm gozunuz aydınnn hayrlı bır evlat olur ıns.
yaa bızım uyuz doktor nıye vıdeo vermıyoooo gercı bızım sıpa hareket etmıyokı beyfendı yangelıp yatıyo adam neyın vıdeosunu versınnn

Sağol canım benim çok sevindik bizde eşim kızda olsa çok sevinirdim kıvırcık saçlı olurdu belki dedi hemen ciciler aldık :))) video için biz ayrıyetten para ödedik özel diye canım oranın parasıyla 70 tl falan oluyor .ama8 dk değer oğluşum için :)

Allah razı olsun canım benim inşallah Rabb'ime hayırlı kul bize hayırlı evlat olur inşallah. Bizimkide bu sefer fazla keyfini bozmak istemedi ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyor sıpam :)

bazı arkadaşların üslupları çok kırıcı cevap vermeyi gerektiricek türde ama ben kimseyle polemiğe girmem dünkü olayda zaten usluplar yüzünden yaşandı lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın bayanlar küstüm oynamıyorum demem hiç bir zaman ama bundan sonra bebeğimle ilgili bir konu olduğunda yorum yazıcam sadece onun dışında ben artık muhabbetlerde yokum ağız tadıyla birbirimizle dalga geçip şakalaşamıyoruz iyi muhabbetler

ben sadece yanlış bilgi vermenizi eleştirdim onun dışında konuşmalarınıza bir laf söylemedim hattanızı kabul ediceğinize küstüm oynamıyorum daniskasını yapmışsınız neyse fikir zihniyetlerimiz başka yerlerde siz beni anlamayı red ediceksiniz nasılsa

sen yurt dısındamıydın seker?? hmm burda hıc duymadım ark.lardan vıdeo da yurt ıdısındaysan ondandırrr

neyse kızlar aksamaa yemek yapıcamm hepınızde cokk opuldunuz kızcesı olanlar oglumdaa öptu ona göre heee
e pişt pipi can lılarr oglusumla ogluslarınızz hep tanısık olsun heee biz YOZGAT lıyız ona göre sölimm deee heeee YİGİDİN HARMAN OLDUGU YERDENIZ heheheneyse cok optumm yemek gecıkecek cenem yuusndenn muckkkkkk

gözün aydın canım beklediğine değdi desene :) hislerinde yanılmamışsın :) daha durrr ilerde o pipişin sünnet videolarını izleyeceksin :)

bu göbişimm

bu da bebişimm

güzel haberlerle gelin annesiiiii bebişin fotosunuda isteriz heee ona göre

teyzesi sayende cesaret edip paylaştım :)) bilemiyorum pek net çekilmemiştir tabi de neyse bir şey var aşağı yukarı görülüyor...

veee cinsiyetii..doktorumuz dedi ki %90 oğluşumuz olacakmış....ben 1350den sonra yazılanları okumadım yeni gelişmeler var mı kaçırdığım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…