Valla hiç geçmedi sevmedim ben bu ceza işini hepinizi çok özledim güzel haberlerle geldim :)))
tontikimin pipisini yeeeeeeee
daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum canım, eşimin bir arkadaşının ikiz bebeklerinden 1inde varmış omfalosel; ki ikiz bebeklerde zaten gelişim geriliği oluyormuş, daha riskli oluyormuş bu omfalosel, ona rağmen sağlıklı bir şekilde sezeryanla dünyaya gelmiş hemen ameliyat olmuş, alışveriş merkezinde karşılaşmıştık yaklaşık 2 yaşlarındaydılar 2bebekte çok tatlıydı maşallah hiçbir problemleri yokmuş. içini ferah tut canım, kızın annesinin ne kadar güçlü sabırlı metanetli olduğunu görsün o da sağlıklı bir şekilde büyümeye devam etsin
Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))
hadi gözün aydın pipican annesi
Valla hiç geçmedi sevmedim ben bu ceza işini hepinizi çok özledim güzel haberlerle geldim :)))
gözünüz aydın canımmmmmmmmmmmm hayırlı olsunınsl da cınsıyet fark etmess oglusumunn ark.dısıı hehehePipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))
hamileler için emniyet kemerleri var bende ondan alıcam bu hafta 100-150 arası bişi bende takamıyorum kemeri tam göbeme geliypo sıkıyo
neeeeeeee
kedin mi var kızım bebek geliyo ver kediyi başkasına başka hayvanmı bulamadın kedi besliyomuş tehlikeli kızım kedi xaten pis hayvan kokuyo kediler
sakın tepki vermeyin kedi hariç hayvanları severim hatta 2 yıl köpek besledim ama kedilerle bi türlü yıldıxım barışmadı sevmiyorum en şirinini en temizini bile getirsen sevemiyorum direk kedi kokusu geliyo burnuma
kızlar bide şey dicem size bizim bebişler yaz bebişleri olcak alcanız kıyafetleri ona göre alın tabi yaşadığınız şehre göre değişir ben izmirde yaşıyorum yaz aylarında cehennemden beter burası o yüzden ben sadece kolsuz badi almayı düşünüyorum ayağına bi çorap tamamdır bide akşamları uyurken giydirmek için ince ama uzun kollu patikli badi alıcam
Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))
listede ekli olan diğer arkadaşlar nerede?
neden girmiyorlar topiğe?
topikte 3-5 kişiyle muhabbet dönüyor.
herkes girsin,paylaşalım,okuyup güzelleşelim
paylaşılmayan bilgi,ölü bilgidir.
tatlımm gozunuz aydınnn hayrlı bır evlat olur ıns.Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))
gözünüz aydın canımmmmmmmmmmmm hayırlı olsunınsl da cınsıyet fark etmess oglusumunn ark.dısıı hehehe
ya kızlar bende vıdeo ıstıyorumm dr desem verırımıkı acabaaa evde sıkıldıkca ızlerım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:
bız namaza gıder bass bassssss
tatlımm gozunuz aydınnn hayrlı bır evlat olur ıns.
yaa bızım uyuz doktor nıye vıdeo vermıyoooogercı bızım sıpa hareket etmıyokı beyfendı yangelıp yatıyo adam neyın vıdeosunu versınnn
bazı arkadaşların üslupları çok kırıcı cevap vermeyi gerektiricek türde ama ben kimseyle polemiğe girmem dünkü olayda zaten usluplar yüzünden yaşandı lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın bayanlar küstüm oynamıyorum demem hiç bir zaman ama bundan sonra bebeğimle ilgili bir konu olduğunda yorum yazıcam sadece onun dışında ben artık muhabbetlerde yokum ağız tadıyla birbirimizle dalga geçip şakalaşamıyoruz iyi muhabbetler
sen yurt dısındamıydın seker?? hmm burda hıc duymadım ark.lardan vıdeo da yurt ıdısındaysan ondandırrrSağol canım benim çok sevindik bizde eşim kızda olsa çok sevinirdim kıvırcık saçlı olurdu belki dedi hemen ciciler aldık :))) video için biz ayrıyetten para ödedik özel diye canım oranın parasıyla 70 tl falan oluyor .ama8 dk değer oğluşum için :)
güzel haberlerle gelin annesiiiii bebişin fotosunuda isteriz heee ona göre
kız çıkarsa dötümle gülcem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?