Sağol canım benim çok sevindik bizde eşim kızda olsa çok sevinirdim kıvırcık saçlı olurdu belki dedi hemen ciciler aldık :))) video için biz ayrıyetten para ödedik özel diye canım oranın parasıyla 70 tl falan oluyor .ama8 dk değer oğluşum için :)
Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))[/QUOT
diyeee diyeeeee pipican cıkardın aferim kıssss
allah analı babalı musmutlu hayırlı bi evlat doğurmayı nasip etsin inşallahhh
seni adına çok sevindim senoşummm canım benimmmmm
böyle araştırmadan okumadan kediler tehlikeli demiyormusunuz çileden çıkıyorum ama bu milletin huyudur bilmeden konuşmak birde bu yorumları beğenmiş arkadaşlar hangi zihniyetle bilmiyorum
hayırlı olsun cnm
ayy cok tatlıı yaaaaaaaaaaaaaa
bol bol lazım olaca k bır gerecccccc
bazı arkadaşların üslupları çok kırıcı cevap vermeyi gerektiricek türde ama ben kimseyle polemiğe girmem dünkü olayda zaten usluplar yüzünden yaşandı lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın bayanlar küstüm oynamıyorum demem hiç bir zaman ama bundan sonra bebeğimle ilgili bir konu olduğunda yorum yazıcam sadece onun dışında ben artık muhabbetlerde yokum ağız tadıyla birbirimizle dalga geçip şakalaşamıyoruz iyi muhabbetler
sakin ol kuzum benim :):):)
ivit kediler hakkında yanlış düşüncede olan
cok arkadasımı bilgilendirmeye calıstım bende
güsel güsel anlattım bizi ne kadar cok sevdiklerinden anladıklarından bahsettim
senin kaç kedin varrr cinsmi adları neeeeee anlatsanaaaa tontikmiii seninkilerde :):):):):):))))
Eki Görüntüle 610283 Eki Görüntüle 610284
şumi(siyam-int ten hamile bir bayan evden gönderdiği için 3 yaşında sahiplendik çocumu mis kokulumu suanda 6 yaşında) pamuk(çok büyük bir kaza geçirdi gözümün önünde vet iyileştirdi sağ olsun ve bizimle 2 yaşında ) ayşe (8 aylık küçük terminatör evin canını okuyan diğer çocuklarımı tacizde sınır tanımayan bir sokak arasında poposundan fışır fışır ishal akerken bulduğum büyüttüğüm yürüyen duman renkli bulutum-yerinde durmadığı için sadece küçüklük resmi var)
sen yurt dısındamıydın seker?? hmm burda hıc duymadım ark.lardan vıdeo da yurt ıdısındaysan ondandırrr
neyse kızlar aksamaa yemek yapıcamm hepınızde cokk opuldunuz kızcesı olanlar oglumdaa öptu ona göre heeee pişt pipi can lılarr oglusumla ogluslarınızz hep tanısık olsun heee biz YOZGAT lıyız ona göre sölimm deee heeee YİGİDİN HARMAN OLDUGU YERDENIZ hehehe neyse cok optumm yemek gecıkecek cenem yuusndenn muckkkkkk
gözün aydın canım beklediğine değdi desene :) hislerinde yanılmamışsın :) daha durrr ilerde o pipişin sünnet videolarını izleyeceksin:)
Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))
Eki Görüntüle 610244
bu göbişimm
Eki Görüntüle 610245
bu da bebişimm
teyzesi sayende cesaret edip paylaştım :)) bilemiyorum pek net çekilmemiştir tabi de neyse bir şey var aşağı yukarı görülüyor...
veee cinsiyetii..doktorumuz dedi ki %90 oğluşumuz olacakmış....ben 1350den sonra yazılanları okumadım yeni gelişmeler var mı kaçırdığım acaba?
amaninnn oğluşumuzakanka mı geliyor :))) gözünüz aydın canım
Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))[/QUOT
diyeee diyeeeee pipican cıkardın aferim kıssss
allah analı babalı musmutlu hayırlı bi evlat doğurmayı nasip etsin inşallahhh
seni adına çok sevindim senoşummm canım benimmmmm
Teşekkür ederim tatlım benim :))) ben sna dedim ama pipican diye :)) bak seninkide pipili çıkıcak inşallah :)) Rabbim hepimizin bebeklerini. Sağlıklı sıhatli doğurmayı nasip etsin inşallah ,
Eki Görüntüle 610244
bu göbişimm
Eki Görüntüle 610245
bu da bebişimm
teyzesi sayende cesaret edip paylaştım :)) bilemiyorum pek net çekilmemiştir tabi de neyse bir şey var aşağı yukarı görülüyor...
veee cinsiyetii..doktorumuz dedi ki %90 oğluşumuz olacakmış....ben 1350den sonra yazılanları okumadım yeni gelişmeler var mı kaçırdığım acaba?
öncelikle hepinize merhabalr diyorumm.ben 2010 şubat annesiyimm arkadaşlar şimdii 3 yaşında bir oğlum varr..allah sizin meleklerinizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..bizede böyle çocuğu büyük anneler yazınca duygulanırdık..öyle güzel bir duyguki sağlıkla kavuşun.bir avazda inşallah..arkadaşlar benim ortanca kardeşimm sizinle birlikte hamile tiroidi yüksek çıkmış ts hormonu .üst sınır 2 olması gerekiyorken 2.2 çıkmış. doktor 2 hafta sonra gel test yapıcaz artarsa sorun olabilir artmazsa olmazz ama kontrol altına almamız laızm demiş. sizde bu durumu yaşayan yoktur inşallah ama varsa ne yapması gerekiyor doktorlarınız ne önerdi nasıl tedavi ediliyoo ilaçla kontrolemi alınıyoo ne yemeli, ne yemeli yardımcı olursanız çok sevinirimm..merakla cevabınız bekleyeceğim..bende hamileleikte tansiyon sorunu yaşadımm resimdeki oğlum prematüre 32 haftalık doğdu şimdi koca adam lütfen cevap verinn merak ettiğiniz bir konu varsa bende yardımcı olurumm sizlere..
Teşekkür ederim tatlım benim :))) ben sna dedim ama pipican diye :)) bak seninkide pipili çıkıcak inşallah :)) Rabbim hepimizin bebeklerini. Sağlıklı sıhatli doğurmayı nasip etsin inşallah ,
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah kuzum benim
yeaaaaaaaa
hayırrr gidemessinn işteeee
ben senide muhabbetinide seviyorum
sakin sakin cvp verirsin olur biter konuda uzamaz
gidip öyle kitaba filanda sarmaaaa bakk
asıl yazmazsan ben küsücemmmmmmmm
küsme kızzz
burdayım ben
dötünü keserim trip atma buda gidiyoo didim
burada sohbet eden cok az kişi var zaten paylaşım yapanda
asagıda koca ağızlılar öyleeee okuyooo gidiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?