2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

amaninnn oğluşumuzakanka mı geliyor :))) gözünüz aydın canım

sakin ol kuzum benim :):):)
ivit kediler hakkında yanlış düşüncede olan
cok arkadasımı bilgilendirmeye calıstım bende
güsel güsel anlattım bizi ne kadar cok sevdiklerinden anladıklarından bahsettim
senin kaç kedin varrr cinsmi adları neeeeee anlatsanaaaa tontikmiii seninkilerde :):):):):):))))

yeaaaaaaaa
hayırrr gidemessinn işteeee
ben senide muhabbetinide seviyorum
sakin sakin cvp verirsin olur biter konuda uzamaz
gidip öyle kitaba filanda sarmaaaa bakk
asıl yazmazsan ben küsücemmmmmmmm

şumi(siyam-int ten hamile bir bayan evden gönderdiği için 3 yaşında sahiplendik çocumu mis kokulumu suanda 6 yaşında) pamuk(çok büyük bir kaza geçirdi gözümün önünde vet iyileştirdi sağ olsun ve bizimle 2 yaşında ) ayşe (8 aylık küçük terminatör evin canını okuyan diğer çocuklarımı tacizde sınır tanımayan bir sokak arasında poposundan fışır fışır ishal akerken bulduğum büyüttüğüm yürüyen duman renkli bulutum-yerinde durmadığı için sadece küçüklük resmi var)

çogunuz cinsiyetini öğrenmissiniz yaa benim daha 2 haftam var meraktan olucem :))) zaman cbk gecsın yaaaa:))))

çok güzeller ve çok tatlılar
benim oğluşum 2 yasında sayılır sara hastası bisde evlat edindik
alan aile sara olduğunu anlayınca bırakmış pshopa yacık benim kuzuma
çok grurludur sen çok hayır işlemişsin sokaklarda o kadar cok varki
ama onları savunucam diye kırma kimseyi eskiden bende cok tepki gösterirdim
ama herşey sevgiyle oluyor benim düşüncem bu yönde bebekim

Canım burdaki kontrol olduğum hastanede vermiyor zaten onun arası çok uzun olduğundan biz dayanamayıp arada özele gidiyoruz bugün de özele gittik orda verdiler ek bi ücret ödeyerek tabi. Yoksa daha doktor randevumuza çok var 15 Şubat

gözün aydın canım beklediğine değdi desene :) hislerinde yanılmamışsın :) daha durrr ilerde o pipişin sünnet videolarını izleyeceksin :)

İnşallah canım Rabbim o günleride göstersin inşallah bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

gözün aydın canım :)

Maşallah canım 41 kere çok sevindim bende bugün oğluşum olacağını öğrendim hayırlısıyla ) erkekler önde gidiyor :)

ikinize de kırk bin kere maşaallah ben kilo alıyorum bedenim değişiyor hiç canım foto falan çekinmek istemiyor pantolonlarım kapanmıyor(

benim de hamileliğin başlangıcında yapılan testlerde tsh4,83 çıkmıştı ama t4 normaldi iki hafta sonra tekrarla dedi doktorun tekrarladım ilaç kullanmadan 2,69 düştü doktor normal dedi ama hamile kalmadan çok önce tsh ve guatırıma baktırmıştım herşey normaldi hamilelikte çıkıyormuş galiba

dötünü keserim trip atma buda gidiyoo didim
burada sohbet eden cok az kişi var zaten paylaşım yapanda
asagıda koca ağızlılar öyleeee okuyooo gidiyooo

kesersen dötsüz kalırım kociş döte takmış durumlarda memnunum ben kalsın yani
sefiyorum dötümü
zaten bu aralar döt ve memikten ibaretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…