2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bizde ya defne ya derin koycaz tatlım nasip olursa kızlarımız adaş olacak:)

kesersen dötsüz kalırım kociş döte takmış durumlarda memnunum ben kalsın yani
sefiyorum dötümü
zaten bu aralar döt ve memikten ibaretim

şimdi kıscaklar yine dötmemek muhabbeti yapıyom diye
ama ivit haklısın kalsın madem onlar işine yarasın
ben hamallık yapıyorum her geçen gün pissa kulesi gibi öne doğru
eğiliyorum sanki

şimdi kıscaklar yine dötmemek muhabbeti yapıyom diye
ama ivit haklısın kalsın madem onlar işine yarasın
ben hamallık yapıyorum her geçen gün pissa kulesi gibi öne doğru
eğiliyorum sanki

kızmaz kimse canım merak etme
ben senin niye erkek cocuk istediğini buldum kamu oyuna duyurcam

Maşallah canım 41 kere çok sevindim bende bugün oğluşum olacağını öğrendim hayırlısıyla ) erkekler önde gidiyor :)

biz perşembe öğredik de foruma giremedim o zamandan bu yana, allahım bir heyecanlanıyorum bir sakinleşiyorum bakalım doğana kadar daha ne heyecanlar olacak, sanırım isim konusuna başlayacağız yavaş yavaş :))
evet bu sene erkek senesiymiş bir arkadaşım da öyle dedi, hatta geçen yıl kardeşinin kızı olmuş da "geçen sene kardeşimin bile kızı oldu hiç erkek yoktu" diye bize şaşırdı :))

ikinize de kırk bin kere maşaallah ben kilo alıyorum bedenim değişiyor hiç canım foto falan çekinmek istemiyor pantolonlarım kapanmıyor(

çok sağol canım, canım ben de dört ayda 6 kilo almışım dr her seferinde aman dikkat diyor ama ne fayda ben de iki haftadır hamile pantolonları giyiyorum 5. aya kadar giymem diye direttim ama baktım ki en sonunda bol sandığım pantolonlarımın bile yemekten sonra fermuarını açmam gerekti ben de daha inat etmedim..ben pek fırsat bulamasam da bebişime hatıra olsun diye ara ara göbişimin fotolarını çekmek istiyorum, ne kadar kilo alırsak alalım bu hallerimiz o kadar özel ve güzel ki

canım ben 47 kilo hamile kaldım şu an 50 oldum güya 3 kg aldım ama kendimi 30 kg almış gibi hissediyorum biliyorum hamilelik ve bu anlarımız güzel ve özel ama bedenimdeki değişimler inanılmaz rahatsız ediyor hala iç çamaşırlarım falan aynı hem alt hem üst beden değişmedi ama sadece pantolonlarımın önleri zorluyor sürekli tayt tunik triko elbise takılıyorum

ya bunlar çok güzel biri unnadodan diğeri de gitti gidiyordan mı buldukça paylaşsana çok tatlılar
ınsl canım evet bende bayıl dım yaaaaaaaaa k.kartım olsaa ıkısınıde alırım ama kullanmıyoruzkıı amcası nınkını ayarlayıp alabılırım ama hehehehe

kızlar bebegımle fılm ızlıyoruz bızz lınkını vereyım belkım ızlersınız sızde kocısım abılerıyle bu aksam ıcın sehır dısına cıktı memlekete gıttıler gesmeyee bısde eltımlerle fılm ızlıyoruzz arada bakaım sıze heeeeeee

http://jetfilmizle.com/atesin-dustugu-yer-izle.html--ates dustugu yer

sen de öyle deyince ben de 10 kilo falan aldın sandım :)) en kolayı tayt bence de elimde ols a full giyerim ben 68dim şimdi 74 oldum tostosunum anlayacağın :))

canım ya ben unnadodakini alıverdim sayende. gelir inş, sen de alırsın inş hatta al kampanya süresi az kaldı diye biliyorum :))

Moğalistan'da çocuk olmak
[video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/101362/mogolistanda-cocuk-olmak[/video]

biraz fazla doğa ile iç içe geldi bana :44: biraz da hüzünlü

Son düzenleme:

oğlumuşşş geliyoorrr oğlumuuşşşş... şu şeydoşda pipicanı öğrenince memeikleri inecek pipicana eriyo bisim kısss darısı onaaaaaaaaaaaaaaaa

oyyyyyyyy maşallah sizeee canım beniimm... Rabbim sağlıklı doğumlarını nasip etsin... bizim oğluş pek belli olmuyo ama ben kafasını gördüm gibimm yirim onun toca tafasınıııııı

inermi çıkarmı bilmiyorummm irmoş :)))))
omadı senoşun oğluşunu severissss napalımmmm

inermi çıkarmı bilmiyorummm irmoş :)))))
omadı senoşun oğluşunu severissss napalımmmm

dur şimcik yorum yapmıyom bennn sende öğrenden ondan sonra göstercem ben ikinizedeeeeeeeeee seninkide pipican çıkarsaaa ben kızıma ne ciciler alırım çatlarsınız orta yerinizdeeennn hahahaaaa

şeydoooooooşşş ben kedileri çooooooooooook seviyorummm hatta hamile olduğumu öğrendiğim ay ablamın kedisi var adı mercan doğum yaptı 2 tane tontişimiz olduuu onlardan birini alcaktım ama hamiş olduğumu öğrenince maalesef alamadım bak resimlerinide ekleyim sanaaaaaaaaaaaaaa

beyazlı şapşalı alcaktım işteeee paşammm o beniiiiiiiiiimmmm iki kardeş birbirine çooook düşkün görmen lazııımmmmm

dur şimcik yorum yapmıyom bennn sende öğrenden ondan sonra göstercem ben ikinizedeeeeeeeeee seninkide pipican çıkarsaaa ben kızıma ne ciciler alırım çatlarsınız orta yerinizdeeennn hahahaaaa

o cicilere bende hastayım yhaaa nasıl yapsam bilmiyorum

kızmı doğursam ne diyonnnn ehiiiiiiiiiiiiiehiehiiiiiii

oyyyyyy sunların cocuktan ne farkı var yerim ben bunları nasılda sarılmısssss
böcewkkkkkkkkkkkkk ben heran onunlayımmmmm mis gibi kokuyoo kıssss dısarı cıktığı yokkineeeeee

niye almadın ki?

oyyyyyy sunların cocuktan ne farkı var yerim ben bunları nasılda sarılmısssss
böcewkkkkkkkkkkkkk ben heran onunlayımmmmm mis gibi kokuyoo kıssss dısarı cıktığı yokkineeeeee

eveettt tertemizler ama doktor kedi ve köpekten uzak dur dedi bi toksoplazmamı neyse o negatif çıkmış çiğ et ve kedi köpek yasak didiiii ondan korktumduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…