hayrlı olsun canm,ben de 17snde öğrndim cinsiyeti benmde kızm olacak inş. hep kız hissetmiştm...sennkinin aksine benm bulantım çok nadir oldu ama çok iştahlı değilim,sivilceler bendede çıktı,ekşi,acı yedm......Ben de senn gibi çok mutluyum kızmn ismi de hazırdııı.DERİN olacak inş.
kesersen dötsüz kalırım kociş döte takmış durumlarda memnunum ben kalsın yani
sefiyorum dötümü
zaten bu aralar döt ve memikten ibaretim
şimdi kıscaklar yine dötmemek muhabbeti yapıyom diye
ama ivit haklısın kalsın madem onlar işine yarasın
ben hamallık yapıyorum her geçen gün pissa kulesi gibi öne doğru
eğiliyorum sanki
kızmaz kimse canım merak etme
ben senin niye erkek cocuk istediğini buldum kamu oyuna duyurcam
Maşallah canım 41 kere çok sevindim bende bugün oğluşum olacağını öğrendim hayırlısıyla) erkekler önde gidiyor :)
ikinize de kırk bin kere maşaallah ben kilo alıyorum bedenim değişiyor hiç canım foto falan çekinmek istemiyor pantolonlarım kapanmıyor(
biz perşembe öğredik de foruma giremedim o zamandan bu yana, allahım bir heyecanlanıyorum bir sakinleşiyorum bakalım doğana kadar daha ne heyecanlar olacak, sanırım isim konusuna başlayacağız yavaş yavaş :))
evet bu sene erkek senesiymiş bir arkadaşım da öyle dedi, hatta geçen yıl kardeşinin kızı olmuş da "geçen sene kardeşimin bile kızı oldu hiç erkek yoktu" diye bize şaşırdı :))
çok sağol canım, canım ben de dört ayda 6 kilo almışım dr her seferinde aman dikkat diyor ama ne fayda ben de iki haftadır hamile pantolonları giyiyorum 5. aya kadar giymem diye direttim ama baktım ki en sonunda bol sandığım pantolonlarımın bile yemekten sonra fermuarını açmam gerekti ben de daha inat etmedim..ben pek fırsat bulamasam da bebişime hatıra olsun diye ara ara göbişimin fotolarını çekmek istiyorum, ne kadar kilo alırsak alalım bu hallerimiz o kadar özel ve güzel ki
ınsl canım evet bende bayıl dım yaaaaaaaaa k.kartım olsaa ıkısınıde alırım ama kullanmıyoruzkıı amcası nınkını ayarlayıp alabılırım ama heheheheya bunlar çok güzel biri unnadodan diğeri de gitti gidiyordan mı buldukça paylaşsana çok tatlılar
canım ben 47 kilo hamile kaldım şu an 50 oldum güya 3 kg aldım ama kendimi 30 kg almış gibi hissediyorum biliyorum hamilelik ve bu anlarımız güzel ve özel ama bedenimdeki değişimler inanılmaz rahatsız ediyorhala iç çamaşırlarım falan aynı hem alt hem üst beden değişmedi ama sadece pantolonlarımın önleri zorluyor sürekli tayt tunik triko elbise takılıyorum
ınsl canım evet bende bayıl dım yaaaaaaaaa k.kartım olsaa ıkısınıde alırım ama kullanmıyoruzkıı amcası nınkını ayarlayıp alabılırım ama hehehehe
kızlar bebegımle fılm ızlıyoruz bızz lınkını vereyım belkım ızlersınız sızde kocısım abılerıyle bu aksam ıcın sehır dısına cıktı memlekete gıttıler gesmeyee bısde eltımlerle fılm ızlıyoruzz arada bakaım sıze heeeeeee
Nothing found for Atesin-dustugu-yer-izle --ates dustugu yer
Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))
Eki Görüntüle 610244
bu göbişimm
Eki Görüntüle 610245
bu da bebişimm
teyzesi sayende cesaret edip paylaştım :)) bilemiyorum pek net çekilmemiştir tabi de neyse bir şey var aşağı yukarı görülüyor...
veee cinsiyetii..doktorumuz dedi ki %90 oğluşumuz olacakmış....ben 1350den sonra yazılanları okumadım yeni gelişmeler var mı kaçırdığım acaba?
oğlumuşşş geliyoorrr oğlumuuşşşş... şu şeydoşda pipicanı öğrenince memeikleri inecekpipicana eriyo bisim kısss darısı onaaaaaaaaaaaaaaaa
oyyyyyyyy maşallah sizeee canım beniimm... Rabbim sağlıklı doğumlarını nasip etsin... bizim oğluş pek belli olmuyo ama ben kafasını gördüm gibimm yirim onun toca tafasınıııııı
inermi çıkarmı bilmiyorummm irmoş :)))))
omadı senoşun oğluşunu severissss napalımmmm
dur şimcik yorum yapmıyom bennn sende öğrenden ondan sonra göstercem ben ikinizedeeeeeeeeeeseninkide pipican çıkarsaaa ben kızıma ne ciciler alırım çatlarsınız orta yerinizdeeennn hahahaaaa
şeydoooooooşşş ben kedileri çooooooooooook seviyorummm hatta hamile olduğumu öğrendiğim ay ablamın kedisi var adı mercan doğum yaptı 2 tane tontişimiz olduuu onlardan birini alcaktım ama hamiş olduğumu öğrenince maalesef alamadım bak resimlerinide ekleyim sanaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 610535 Eki Görüntüle 610536
beyazlı şapşalı alcaktım işteeee paşammm o beniiiiiiiiiimmmm iki kardeş birbirine çooook düşkün görmen lazııımmmmm
şeydoooooooşşş ben kedileri çooooooooooook seviyorummm hatta hamile olduğumu öğrendiğim ay ablamın kedisi var adı mercan doğum yaptı 2 tane tontişimiz olduuu onlardan birini alcaktım ama hamiş olduğumu öğrenince maalesef alamadım bak resimlerinide ekleyim sanaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 610535 Eki Görüntüle 610536
beyazlı şapşalı alcaktım işteeee paşammm o beniiiiiiiiiimmmm iki kardeş birbirine çooook düşkün görmen lazııımmmmm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr gülecem diye göbeğim çatladııı bi izleyin noooluuurrr...
İngilizlerin kaygan kaldırımla imtihanı! - DÜNYA - Haber 7 TV
oyyyyyy sunların cocuktan ne farkı var yerim ben bunları nasılda sarılmısssss
böcewkkkkkkkkkkkkk ben heran onunlayımmmmm mis gibi kokuyoo kıssss dısarı cıktığı yokkineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?