2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba bugün doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi. 12 haftalıkken bana büyük ihtimal erkek demişti ben kız bebek istiyordum. bugün mucize oldu ve doktor bana kız olduğu müjdesini verdi anlatamam yaşadığım mutluluğu. bebeğimin sağlığı yerinde.

maşallaaaahhh canım beniim... Rabbim gönlündekininasip etmiş ne güzell.. İnşallah sağlıcakla gelir dünyaya.. Allah bağışlasın...

nelere nelere kızıyoo bu cadaloslarrr

niye kısss

he valla herkeste bi gerginlik bi gerginlik döt memik demeye bile korkar olduk baksana

şimdi eğer kız cocuk olursa senin evcil öküsün onu daha çok sevcek onla daha çok ilgilencek çünkü erkekler kız cocuklarına ölüp biterler kızlar cilveli oluyo bu sefer senle fazla ilgilenmicek sende kıskancan tripcan moduna bağlıcan ondan erkek cocuk istiyon sen

ınsl cnm yaa

kızcesı olacaklar baksınnn

ınsl cnm yaa

kızcesı olacaklar baksınnn

çok şekerrrrsin sennnn maşallah gözleride çok güsel
ben hep allahtan eli ayağı düzgün sağlıklı bi çocuk istedim kız erkek farketmedi ama gönlümde hep kız vardı eşim daha çok kız istiyodu bizimde kızımız olucak ama hepte kız erkek farketmez sağlıklı bi bebğim olduğunda göz rengi dedemin gibi mavi olsun istedim ne çocukları ne torunları hiç birimizde yok belki bu duamda kabul olur kimbilir ama ilk ve öncelikli duam eli ayağı düzgün sağlıklı doğması

inşallah saglıklıca olur cnm bende ısıtıyorum kaynımın ıkısınınde golerı mavıs ınsl olur dıye hayırlısı ınslll canım

aaa

senn adına mutlu oldumda benım durum ne oldu o vakıt dr bana erkek dedı 13 haftalıkkene kemık yapısındanmı anladınız dedım yokk pıpı gordum dedıı ve 2-3 gun sonra baska bır dr da erkek dedı pıpı var dedıı ama sımdık sen öle dıyıncee aklımda kaldııı sencee sana öle bırseyler demısmıydıı kı nee cnmm

eveettt tertemizler ama doktor kedi ve köpekten uzak dur dedi bi toksoplazmamı neyse o negatif çıkmış çiğ et ve kedi köpek yasak didiiii ondan korktumduuuuu

üzüldüm cnm kuzenimin de negatif çıktı ve sucuğa aş eriyordu bol bol yedi ve mikrobu kaptı çok zor günler geçirdi ama şimdi maşallah mis kokulu bir prensesi var deniz isminde ellerinizden öper

ii geceler hanımlarr uykumuz geldı bızımmmm

yarimm koçışın geldımı kızz sımdıkde bızımkı gıttı bugun onsuz uyucazz yataa yarın aksama gelicekkk!!!

ii geceler hanımlarr uykumuz geldı bızımmmm

yarimm koçışın geldımı kızz sımdıkde bızımkı gıttı bugun onsuz uyucazz yataa yarın aksama gelicekkk!!!

ewet dün gecegeldi çok şükür... bugün de bebişimizi görüp geldik
doktor teyzemiz %80 erkek dedi... çünkü bacakbacak üstüne atmıştı... kordon bağı da olabilir dedi... ben tam olarak organı görmeden söylemem çok yanılıyorum diyor her seferinde... bekliyoruz bakalım hayırlısı...

kızlar bugün karnımda pıt pıt diye bir şeyler hissettim çok cansız acaba bebek mi bağırsak hareketi mi anlamıyorum da sonuçta ilk hamileliğim sanki hafifçe birisi parmağıyla pencere tıklatıyor gibi:))

kizlar iki gündür giremedim okuyamadimda konulari..
en son doktorda yasadiklarimi anlatmistim yorum yazan arkadaslar olmussa kusura bakmayin cvp yazamadiigm icin
bi iki yorumu gördüm sadece ona cvp vereyim..
benim yasadiklarim devlet hastanesinde falan olmadi avrupanin tam göbegi isvicrede oldu
yani zaten özel muayenehane odasi
doktoru degistirmeyi düsünüyorum hic istemezdim degisik degisik doktora gitmeyi
hamilelik sürecini ayni doktorla gecirmek en güzeli aslinda ama napim hic memnun kalmadim bu sefer
sevincle cikmak yerine bes karis surat aglamakli gözlerle ciktim
neyse sisirmeyeyim kafanizi simdi
hepimizin ayri ayri sikintilari dertleri var..
bebisim ve ben hepinizi sevgiyle kucakliyor öpüyoruz..

Bende de oluyor bikaç gündür öyle pıt pıtlar :)) bebiş bence. en azından ben öyle düşünmek istiyorum bu arada benimde ilk bebeğim. haftayada kontrolüm var. bebişi gördükten sonra heyecandan unutmazsam sorucam doktora bebişin hareketlerini mi hissetmişimdir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…