merhaba bugün doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi. 12 haftalıkken bana büyük ihtimal erkek demişti ben kız bebek istiyordum. bugün mucize oldu ve doktor bana kız olduğu müjdesini verdi anlatamam yaşadığım mutluluğu. bebeğimin sağlığı yerinde.
nelere nelere kızıyoo bu cadaloslarrr
niye kısss
bizide catlatcan yaniii illaaaaa
ehiehiehueheueheueheueDDDDDDDD
ınsl cnm yaasen de öyle deyince ben de 10 kilo falan aldın sandım :)) en kolayı tayt bence de elimde ols a full giyerim ben 68dim şimdi 74 oldum tostosunum anlayacağın :))
canım ya ben unnadodakini alıverdim sayende. gelir inş, sen de alırsın inş hatta al kampanya süresi az kaldı diye biliyorum :))
ınsl cnm yaa
kızcesı olacaklar baksınnn
çok şekerrrrsin sennnn maşallah gözleride çok güsel
ben hep allahtan eli ayağı düzgün sağlıklı bi çocuk istedim kız erkek farketmedi ama gönlümde hep kız vardı eşim daha çok kız istiyodu bizimde kızımız olucak ama hepte kız erkek farketmez sağlıklı bi bebğim olduğunda göz rengi dedemin gibi mavi olsun istedim ne çocukları ne torunları hiç birimizde yok belki bu duamda kabul olur kimbilir ama ilk ve öncelikli duam eli ayağı düzgün sağlıklı doğması
aaamerhaba bugün doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi. 12 haftalıkken bana büyük ihtimal erkek demişti ben kız bebek istiyordum. bugün mucize oldu ve doktor bana kız olduğu müjdesini verdi anlatamam yaşadığım mutluluğu. bebeğimin sağlığı yerinde.
dıkkt et cnm kayma amannnnn cnm saglıkcımısın sen??ank da [/QUOTE .!.:Yok canım öğretmenim..
çogunuz cinsiyetini öğrenmissiniz yaa benim daha 2 haftam var meraktan olucem :))) zaman cbk gecsın yaaaa:))))
eveettt tertemizler ama doktor kedi ve köpekten uzak dur dedi bi toksoplazmamı neyse o negatif çıkmış çiğ et ve kedi köpek yasak didiiii ondan korktumduuuuu
hmm tmm cnmm hayırlıs ınsll bızım hast demısındee heheYok canım öğretmenim..
heheh bızımmkı cuma gunuuu onu cokk ozledım ama ben yaaaaaaaaaabnmde 2.5 haftam varzaman geçmiyoooo
ii geceler hanımlarr uykumuz geldı bızımmmm
yarimm koçışın geldımı kızz sımdıkde bızımkı gıttı bugun onsuz uyucazz yataa yarın aksama gelicekkk!!!
kızlar bugün karnımda pıt pıt diye bir şeyler hissettim çok cansız acaba bebek mi bağırsak hareketi mi anlamıyorum da sonuçta ilk hamileliğimsanki hafifçe birisi parmağıyla pencere tıklatıyor gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?