Heeeeyyyt edebsizlerrrr muhabbetiniz pek muhim:))))) kiiizziiim okadar aratmayin adamlari yazik gunah bizde de ne hikayeler var adam mart kedisi gibi her firsati kullaniyor yazik ben de aciyom haline fazls uzmuyom:))))
he valla herkeste bi gerginlik bi gerginlik döt memik demeye bile korkar olduk baksana
şimdi eğer kız cocuk olursa senin evcil öküsün onu daha çok sevcek onla daha çok ilgilencek çünkü erkekler kız cocuklarına ölüp biterler kızlar cilveli oluyo bu sefer senle fazla ilgilenmicek sende kıskancan tripcan moduna bağlıcan ondan erkek cocuk istiyon sen
[video=youtube;u9ZPik4rTJQ]http://www.youtube.com/watch?v=u9ZPik4rTJQ[/video]
Kizlar günaydin..
Bana gün pek aydin olmadi :-(
Ise gitmek icin evden ciktim kapinin önü buzmus kendimi yerde buldum cok kötü düstüm :-(((
Suan isyerindeyim sicagiyla fazla bisey hissetmedim ama simdi heryerim agriyor.. Sol tarafimin üzerine düstüm sol elim sis ve kalca kemigim cok agriyor.
Suan yalnizim isyerinde arkadas 1,5 saat sonra gelecek o gelir gelmezde hastaneye gidecegim..
Agrilar umrumda degil sadece bebegim icin korkuyorum ssbahtan beri agliyorum:-((
Bebegim güclü ona bisey olmaz ama kalbini duymadan onu görmeden icim rahat etmez...
Kizlar günaydin..
Bana gün pek aydin olmadi :-(
Ise gitmek icin evden ciktim kapinin önü buzmus kendimi yerde buldum cok kötü düstüm :-(((
Suan isyerindeyim sicagiyla fazla bisey hissetmedim ama simdi heryerim agriyor.. Sol tarafimin üzerine düstüm sol elim sis ve kalca kemigim cok agriyor.
Suan yalnizim isyerinde arkadas 1,5 saat sonra gelecek o gelir gelmezde hastaneye gidecegim..
Agrilar umrumda degil sadece bebegim icin korkuyorum ssbahtan beri agliyorum:-((
Bebegim güclü ona bisey olmaz ama kalbini duymadan onu görmeden icim rahat etmez...
canım geçmiş olsun ağlama lütfen bebeğin emin ol sadece tedirgin olmuştur çünkü kaç kat koruması var tabi doktoruna gidip görünce rahatlarsın ama Allah korusun içini biraz ferah tut üzülme ki o da üzülmesin
canım geçmiş olsun ağlama lütfen bebeğin emin ol sadece tedirgin olmuştur çünkü kaç kat koruması var tabi doktoruna gidip görünce rahatlarsın ama Allah korusun içini biraz ferah tut üzülme ki o da üzülmesin
geçmiş olsun canım .. hemen kötü şeyle rgetirme aklına
eminim bişe yoktur bu sıkı sıkı tutunuyo sıpalarımız bizee
ağlama üsme kendiniiii de bebeşinideee oldumu akıllımmmm :107:
Sagol canim iyi ki varsiniz kizlar insanin ici rahatliyor biraz..
Arkadasin gelmesini bekliyorum az kaldi..
Ise gelmek zorunda olmasa idim ben de kalkmazdim.. Ozaman bisey de olmazdi sicak evimde oturur ayaklarimi uzatir tv izlerdim..
Haber veririm elbet ilgin icin sagol canimm
Ben 31 güne bir regl oluyordum..ilkkez günüm geçti ocak 17 sinde hasta olmam gerekiyodu olmadım gebelik düşünüyordum 19 unda eşimle birlikte oldum ve 3-4 saat sonra kanamam oldu ağrılarım arttı bütün gece hala çok açık rente kan geliyor çevremdekiler hamilelik belitisi olduğuu söylemişlerdi belimde karnımda kramp oluyor göğüslerimde çok ağrıyordu test yapmadım dr. Gidecektim pazartesi acaba düşük falanmı yoksa hamie değil miydim yardımcı olabilir isini kızlar bana(
oğlumuşşş geliyoorrr oğlumuuşşşş... şu şeydoşda pipicanı öğrenince memeikleri inecekpipicana eriyo bisim kısss darısı onaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah ona da pipican nasip eder inşallah canım ama bu sefer senin kızı paylaşamayız kukucan olsun onunki :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?