2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ayin 11 de doktorda kontrolum var cinsiyetini ögrenicem cok merak ediyorum hemde coooook zaman gecmiyor gibi

Heeeeyyyt edebsizlerrrr muhabbetiniz pek muhim:))))) kiiizziiim okadar aratmayin adamlari yazik gunah bizde de ne hikayeler var adam mart kedisi gibi her firsati kullaniyor yazik ben de aciyom haline fazls uzmuyom:))))

kafasındakı ortuye bak :)))))))
butun dunyaya ılan ettiği lafa bak :)))))))))
gece gece hıç gulecegım yoktu:))))))))))

Merhaba
Son günlerde neler oluyor bilemiyorum ama buranın dışarıdan okunduğunu ve mesajlarınızın ASLA silinemeyeceğini unutmayın. Lütfen paylaşımlarınızı yaparken günlük hayatta söyleyemediklerinizi buraya yazarak başlığın çizgisini bozmamanızı son kez rica ediyorum. Bu mesajı neden yazdın konusuna gelince eşiniz ile yaşadıklarınız sizin ÖZELİNİZDİR burada bunu dillendirmek oldukça talihsiz bir paylaşım. Lütfen bu konuda özen gösterin....

ehe eheeeee

şimdi tek prenses benim sonra papucum dama atılır

öksde kıss istiyooo hemde deli gibi babasının kızı olcakmısss neler neler yapcaklarmışş.. şimdiden 2.plandayım desene
ablamın küccük kısı gecen gün babasına ne demiş biliyonmuuuuu???????
babaaaaaaaaaa ben dahaaa güşelimmmmmm değilmiiiiiiii ????????? DDDDDDDDD:
öldüm gülmekten annesiyle kıyaslıyo cadalossss :):):):):):)))))))))))

günaydın kıssslarrrr
pazar pazarda bi ben varım kendime yazıyorum
dün gece yine kopmuş kıyamet
ne desek suc ne konussak biri takılıyooor
takıntıları bi kenara bırakalım artık neşelenmek için
paylaşmak için buradayız sakayla karısık anlatıyoruz
ama hepsi gerçek gülerek birbirimizden yardım bekliyoruz
inşallah düzelir artık bu topik...
daha fazla soğutmayın kimseyi topik kapanmaz belki ama yazacak kimse kalmayınca topiğinde bi anlamı yok..

Kizlar günaydin..
Bana gün pek aydin olmadi :-(
Ise gitmek icin evden ciktim kapinin önü buzmus kendimi yerde buldum cok kötü düstüm :-(((
Suan isyerindeyim sicagiyla fazla bisey hissetmedim ama simdi heryerim agriyor.. Sol tarafimin üzerine düstüm sol elim sis ve kalca kemigim cok agriyor.
Suan yalnizim isyerinde arkadas 1,5 saat sonra gelecek o gelir gelmezde hastaneye gidecegim..
Agrilar umrumda degil sadece bebegim icin korkuyorum ssbahtan beri agliyorum:-((
Bebegim güclü ona bisey olmaz ama kalbini duymadan onu görmeden icim rahat etmez...

canım geçmiş olsun ağlama lütfen bebeğin emin ol sadece tedirgin olmuştur çünkü kaç kat koruması var tabi doktoruna gidip görünce rahatlarsın ama Allah korusun içini biraz ferah tut üzülme ki o da üzülmesin

geçmiş olsun canım .. hemen kötü şeyle rgetirme aklına
eminim bişe yoktur bu sıkı sıkı tutunuyo sıpalarımız bizee
ağlama üsme kendiniiii de bebeşinideee oldumu akıllımmmm :107:

Tesekkür ederim canim güzel sözlerin icin..
Biliyorum ona bisey olmaz o zaten cok güclü bi bebek..
Iste ama annelik böyle bisey demek hersey onun iyiligi sagligi icin, kendi agrilarim umrumda degil..
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun kollasin

geçmiş olsun canım .. hemen kötü şeyle rgetirme aklına
eminim bişe yoktur bu sıkı sıkı tutunuyo sıpalarımız bizee
ağlama üsme kendiniiii de bebeşinideee oldumu akıllımmmm :107:

Sagol canim iyi ki varsiniz kizlar insanin ici rahatliyor biraz..
Arkadasin gelmesini bekliyorum az kaldi..

Ise gelmek zorunda olmasa idim ben de kalkmazdim.. Ozaman bisey de olmazdi sicak evimde oturur ayaklarimi uzatir tv izlerdim..
Haber veririm elbet ilgin icin sagol canimm

Ise gelmek zorunda olmasa idim ben de kalkmazdim.. Ozaman bisey de olmazdi sicak evimde oturur ayaklarimi uzatir tv izlerdim..
Haber veririm elbet ilgin icin sagol canimm

canım 6 aylık hamile iken arkadaşım direkt karnının üzerine çok sert bir şekilde yolda düştü panik oldu karnından darbe aldığı için doktora gitti doktoru bebeğin korumasının fazla olduğu ve şok şükür hiçbir şey olmadığını söyledi senin de inşaallah acıların azalır eminim bebiş de bir şey yoktur ama insan tedirgin olunca onu görmeden rahat edemiyor

Ben 31 güne bir regl oluyordum..ilkkez günüm geçti ocak 17 sinde hasta olmam gerekiyodu olmadım gebelik düşünüyordum 19 unda eşimle birlikte oldum ve 3-4 saat sonra kanamam oldu ağrılarım arttı bütün gece hala çok açık rente kan geliyor çevremdekiler hamilelik belitisi olduğuu söylemişlerdi belimde karnımda kramp oluyor göğüslerimde çok ağrıyordu test yapmadım dr. Gidecektim pazartesi acaba düşük falanmı yoksa hamie değil miydim yardımcı olabilir isini kızlar bana (

Tünaydın kızlar,güzel bir pazar geçiririz inşallah.

Antalya da rüzgar yok bugün,güneşli mis gibi bir hava var.
Gece doğru dürüst uyuyamadım,sabaha doğru uyumuşum ilk defa bu saate kadar ta ki ısrarlı bir şekilde zil çalana kadar.nefret ederim biri tarafından uyandırılmaktan,kendim uyanmayslım.

Açtım kapıyı ,apartmanı temizleyen kadın temizlik için gelmiş.ayakkabıları dizmiş eşiğe,ayakkakabıları alsanız diye ben bastım dedi.
Aldım ayakkabıları uyandırılmsnın verdiği sinirle basmayın zile dedim.
Zaten toparlamışsın ,eşiği de silmiyorsun,ki ayakkabıyla basmam eşiğe,sen diziyorsun .... Neyse.
Bir de pazar pazar sayesinde ilk defa bu saatlere kadar uyuduğum uykumdan oldum.

Ee siz neler yapıyorsunuz kızlar?

geçmiş olsun bence idrar testi yap nöbetçi eczaneden alıp test pozitif çıkarsa pazartesiyi beklemeyip bir doktora gitmen mantıklı adet düzensizliğinden olabilir hamile olup olmadığın belli olmadığı için düşük mü bilinmez gerçi idrar testinde belli de olmayabilir en garantisi özel bir hastaneye gidip kan verip b-hcg'ne baktırman çünkü idrar testinde bazen 10 gün geçmeden hamile olsan bile belli olmuyor benim öyle olmuştu bana sorarsan kesin sonuç alıp içini rahatlatman için gidip kandan baktır gebelik olup olmadığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…