sana da tünaydın canım insanın haftasonu gereksiz bir şey yüzünden uyandırılması sinir bozucu güzel bir kahvaltıdan sonra sinirin geçer mutlu bir pazar geçirirsin. Bir taraftan topiği takip edip diğer taraftan da bitmek bilmeyen sınav kağıtlarını okumaya çalışıyorum kızların çoğu sanırım pazar keyfi yapıyorlar ortalıkta yoklar:))Tünaydın kızlar,güzel bir pazar geçiririz inşallah.
Antalya da rüzgar yok bugün,güneşli mis gibi bir hava var.
Gece doğru dürüst uyuyamadım,sabaha doğru uyumuşum ilk defa bu saate kadar ta ki ısrarlı bir şekilde zil çalana kadar.nefret ederim biri tarafından uyandırılmaktan,kendim uyanmayslım.
Açtım kapıyı ,apartmanı temizleyen kadın temizlik için gelmiş.ayakkabıları dizmiş eşiğe,ayakkakabıları alsanız diye ben bastım dedi.
Aldım ayakkabıları uyandırılmsnın verdiği sinirle basmayın zile dedim.
Zaten toparlamışsın ,eşiği de silmiyorsun,ki ayakkabıyla basmam eşiğe,sen diziyorsun .... Neyse.
Bir de pazar pazar sayesinde ilk defa bu saatlere kadar uyuduğum uykumdan oldum.
Ee siz neler yapıyorsunuz kızlar?
inermi çıkarmı bilmiyorummm irmoş :)))))
omadı senoşun oğluşunu severissss napalımmmm
canım ben dilim döndüğünce yardım etmeye çalıştım başka inan fikrim yokKızlar bana yardımcı olacak kimse yok mu(((( kendim adına çok endişeleniyorummmm???
dur şimcik yorum yapmıyom bennn sende öğrenden ondan sonra göstercem ben ikinizedeeeeeeeeeeseninkide pipican çıkarsaaa ben kızıma ne ciciler alırım çatlarsınız orta yerinizdeeennn hahahaaaa
şeydoooooooşşş ben kedileri çooooooooooook seviyorummm hatta hamile olduğumu öğrendiğim ay ablamın kedisi var adı mercan doğum yaptı 2 tane tontişimiz olduuu onlardan birini alcaktım ama hamiş olduğumu öğrenince maalesef alamadım bak resimlerinide ekleyim sanaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 610535 Eki Görüntüle 610536
beyazlı şapşalı alcaktım işteeee paşammm o beniiiiiiiiiimmmm iki kardeş birbirine çooook düşkün görmen lazııımmmmm
çoook teşekür ederimmm sağolun :) ama benim adetim düzensizz değilim kesinlikle günüm geçmezdi hafta sonuna denk geldi bu ay hayallerim suya düştü anlaşılan :))
sana da tünaydın canım insanın haftasonu gereksiz bir şey yüzünden uyandırılması sinir bozucu güzel bir kahvaltıdan sonra sinirin geçer mutlu bir pazar geçirirsin. Bir taraftan topiği takip edip diğer taraftan da bitmek bilmeyen sınav kağıtlarını okumaya çalışıyorum kızların çoğu sanırım pazar keyfi yapıyorlar ortalıkta yoklar:))
oğlumuşşş geliyoorrr oğlumuuşşşş... şu şeydoşda pipicanı öğrenince memeikleri inecekpipicana eriyo bisim kısss darısı onaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah ona da pipican nasip eder inşallah canım ama bu sefer senin kızı paylaşamayız kukucan olsun onunki :))))
heee buldun pipicanın rahatladın tabiii
benim oğluşum olcek abi olcak o kız kardeşine
Ben 31 güne bir regl oluyordum..ilkkez günüm geçti ocak 17 sinde hasta olmam gerekiyodu olmadım gebelik düşünüyordum 19 unda eşimle birlikte oldum ve 3-4 saat sonra kanamam oldu ağrılarım arttı bütün gece hala çok açık rente kan geliyor çevremdekiler hamilelik belitisi olduğuu söylemişlerdi belimde karnımda kramp oluyor göğüslerimde çok ağrıyordu test yapmadım dr. Gidecektim pazartesi acaba düşük falanmı yoksa hamie değil miydim yardımcı olabilir isini kızlar bana(
Kizlar günaydin..
Bana gün pek aydin olmadi :-(
Ise gitmek icin evden ciktim kapinin önü buzmus kendimi yerde buldum cok kötü düstüm :-(((
Suan isyerindeyim sicagiyla fazla bisey hissetmedim ama simdi heryerim agriyor.. Sol tarafimin üzerine düstüm sol elim sis ve kalca kemigim cok agriyor.
Suan yalnizim isyerinde arkadas 1,5 saat sonra gelecek o gelir gelmezde hastaneye gidecegim..
Agrilar umrumda degil sadece bebegim icin korkuyorum ssbahtan beri agliyorum:-((
Bebegim güclü ona bisey olmaz ama kalbini duymadan onu görmeden icim rahat etmez...
kızlar bugün karnımda pıt pıt diye bir şeyler hissettim çok cansız acaba bebek mi bağırsak hareketi mi anlamıyorum da sonuçta ilk hamileliğimsanki hafifçe birisi parmağıyla pencere tıklatıyor gibi:))
merhaba bugün doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi. 12 haftalıkken bana büyük ihtimal erkek demişti ben kız bebek istiyordum. bugün mucize oldu ve doktor bana kız olduğu müjdesini verdi anlatamam yaşadığım mutluluğu. bebeğimin sağlığı yerinde.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr gülecem diye göbeğim çatladııı bi izleyin noooluuurrr...
İngilizlerin kaygan kaldırımla imtihanı! - DÜNYA - Haber 7 TV
o cicilere bende hastayım yhaaa nasıl yapsam bilmiyorum
kızmı doğursam ne diyonnnn ehiiiiiiiiiiiiiehiehiiiiiii
merhaba bugün doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi. 12 haftalıkken bana büyük ihtimal erkek demişti ben kız bebek istiyordum. bugün mucize oldu ve doktor bana kız olduğu müjdesini verdi anlatamam yaşadığım mutluluğu. bebeğimin sağlığı yerinde.
Herhalde sen ümidi kestin pipicandan :)))
ınsl cnm yaa
kızcesı olacaklar baksınnn
Erken dönemde öğrenenlerde değişiklikler başladı :))))) halimecim seninkide değişirse görürüm ben seni)))))
ewet dün gecegeldi çok şükür... bugün de bebişimizi görüp geldik
doktor teyzemiz %80 erkek dedi... çünkü bacakbacak üstüne atmıştı... kordon bağı da olabilir dedi... ben tam olarak organı görmeden söylemem çok yanılıyorum diyor her seferinde... bekliyoruz bakalım hayırlısı...
kızlar bugün karnımda pıt pıt diye bir şeyler hissettim çok cansız acaba bebek mi bağırsak hareketi mi anlamıyorum da sonuçta ilk hamileliğimsanki hafifçe birisi parmağıyla pencere tıklatıyor gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?