2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
sana da tünaydın canım insanın haftasonu gereksiz bir şey yüzünden uyandırılması sinir bozucu güzel bir kahvaltıdan sonra sinirin geçer mutlu bir pazar geçirirsin. Bir taraftan topiği takip edip diğer taraftan da bitmek bilmeyen sınav kağıtlarını okumaya çalışıyorum kızların çoğu sanırım pazar keyfi yapıyorlar ortalıkta yoklar:))

Lyre, merak ettiğim bir konudan bahsetmişsin.
Benim de negatifti toksoplazma.doktor pozitif olsaydı iyiydi demişti.dikkat etmem gerekenlerden bahsetti.
Kardeşin virüsü hamileyken mi kaptı?
Sucuk ben de yiyorum,çiğ yediği için mi kaptı?
Son olarak bebekte bir etkisi olmamıştır umarım.

dur şimcik yorum yapmıyom bennn sende öğrenden ondan sonra göstercem ben ikinizedeeeeeeeeee seninkide pipican çıkarsaaa ben kızıma ne ciciler alırım çatlarsınız orta yerinizdeeennn hahahaaaa

:))) valla dün elim hep elbiselere gitti minik minik kız için çalışmalara fazla uzun sene beklemicem gibi :))) ama oğluşum bitane annesi kurban olsun ona :)) ama şeydoşum seninki erkek çıkmazsa valla bizde çok gülcez gibi ))

çoook teşekür ederimmm sağolun :) ama benim adetim düzensizz değilim kesinlikle günüm geçmezdi hafta sonuna denk geldi bu ay hayallerim suya düştü anlaşılan :))

Annemmm çok güzel bunlar ya :))

çoook teşekür ederimmm sağolun :) ama benim adetim düzensizz değilim kesinlikle günüm geçmezdi hafta sonuna denk geldi bu ay hayallerim suya düştü anlaşılan :))

bence test yaptırmadan belli olmaz çünkü gebe olup üstüne görenler de olabiliyor sonuçta test 1 saatte çıkıyor yaptırsan için de rahat eder eğer gebelik yoksa bile mutlaka vardır bir hayır sıkma canını yaradan doğru zamanı bizden daha iyi beliyor yaklaşık bebek isteyip 7 ay sonrasında hamile kaldım her ay üzülmekten yorulmuştum artık olmuyor diye kanaat getirirken ekim de hamile kaldım korunmayıp hemen ilk ayda hamile kalanlara imreniyorum maşaallah diyorum

Evet sorma canım.inşaallah dediğin gibi olur.
Sana da kolay gelsin canım.tez zamanda işin biter ,dinlenirsin sen de inşaallah.

eczaneden test al yap belkide adetin başlayacakta olabilir canım ihmal etme düşük başlangıcı falansa ilaç verir doktor

geçmiş olsun canımm içini ferah tut bişey olmaz onu güzel güzel melekler koruyor üzme kendini

kelebek kanadı çırpışı gibi ani ve kesik kesikse bebişin tekmüklüyor demektir :)

gözün aydın canımmm kalbinin istediği olmuşş sağlıkla kucakla prensesini inşallah...

Erken dönemde öğrenenlerde değişiklikler başladı :))))) halimecim seninkide değişirse görürüm ben seni )))))

Erken dönemde öğrenenlerde değişiklikler başladı :))))) halimecim seninkide değişirse görürüm ben seni )))))

halimee kimmm kıssss
yok halime no halime dont halime
securtyyy bakarmısınızzzzzzzz :82: bu hanım bizi deşifre ediyoooooo

değişmess onun değişmessss

Canım biz dün gördük oğluşumun pipisini açtı bacaklarını ben buradayım dedi doktor göstermese bile çok belliydi :)) yoksa bende doktorda görmese tereddütte kalırsım ama şimdi %99 :)

Bebektir canım inşallah ama tama olarak 18. Haftadan sonra diyor doktorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…