2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

İçin rahat olsun canım Allah'ın izniyle birşey olmadı bebeğine yoksa kanaman olurdu Allah korumuş

Canım kanamanın olması tuhaf öyle bi hamilelik belirtisi olmaz ki yani ben ilk duyuyorum yani tutunun ca bebek kanama oluyor bazılarında ama oda bulaşık gibi oluyor.

hayırlı olsun canımm allah gönlüne göre verdi

Hayırlı olsun canım erkekler ağırlıklı gidiyor bu ay :)

Bebektir canım inşallah ama tama olarak 18. Haftadan sonra diyor doktorlar :)

bilemedim ki canım doktorum 14. haftadan itibaren başlar ama daha kasları güçsüz olduğunda hele bir ilk gebelikte hamileler daha geç hisseder demişti bakalım bugün de var zamanla kuvveti artarsa bebiştir yoksa hayırlısıyla bir gün bana tepki verecektir:))

tatlim bise olmamistir sen icini ferah tut kizlarinda dedigi gibi bebisin cok iyi bi sekilde korunuyo ben ogluma 3 aylik hamileyken inan bana merdivenden inerken ayagim kaydi dustum 5 basamak assaga kadr belimi ve sag tarafimi cok sert carptim ama hemen kalktim yurudum hastaneye bile gitmek gelmedi aklima =) ama allaha sukur hic bise olmamisti.. seninkinede olmamistir. git bi gör bebegini icin rahat etsin bizede haber ver canim.

canim bence sen adet olcaksin cunku bendede yerlesme kanamasi olmustu ama kahverengiydi ve cok azdi öle adet sancisi gibide sanci cekmedim.. en iyisimi sen test al yap eger negatifse zaten yoktur hem icinde süphe kalmaz

Amanin 20 sayfayı oku oku bitiremedim ya ben gözlerim acıdı hepinize iyi pazarlar dün temizlik yaptım hiç giremedim ev almış başını gitmiş sena kuzum oğlun oluyomuş pek sevindim gözünaydın pipicanı gördün rahatladın seni gidi hayırlısı güzel haberler bizde alırız artıkım sıra seydoşta o da güzel haberlerle döner işallah cinsiyet öğrenen tüm canlar hayırlı olsun sağlıkla yavrularını alın kucağınıza birazdan koçişle bebek arabası oda falan bakmaya gitcez azıcık fikir edinelim di mi bi pzar var çalışmadığımız yürüyüş yapalım hepinizi öpüyorum ve seviyorum

korkma kuzum için rahat etmezse bi acile git baktır ağlama yoktur bişey gönlünü ferah tut ama acile gidiver derim

kızlar genelde sayfadaki üyelerin ilk bebekleri sanırım yaş ortalamamızı merak ettim :)) Benim 28 bazen diyorum erken evlenip yuva kursaydım şimdi 2. bebeğe hamile kalırdım:) Yaşıtlarım aldı başını gidiyor:))

benim 2. bebegim olcak allah nasip ederse.. 25 yasindayim canim

hayırlısı canımmmmmmmmmmm saglıklı olsundaaa yeter o bızeee

Maşallah 41 kere ne kadar güselll ama benim oğluşum da yakışıklı olucak bikerem hıhhh :)))
aynen seker benım oglusumda bölee olucak hehehehesaglıklısından hayırlısından ınsallahh

amin...evt canim benim 6 ay sonra oldu :) öle hemen olmuyo taabiki

benim akıllı eşim gibi çoğunda ilk seferde olur düşüncesi var halbuki bizim 7 ay sonra oldu herhangi bir sorun da yoktu doktor 12 ay normal deneyin eğer bu sürede olmazsa tedavi yöntemlerine başlarız demişti şükür 7. ayda tuttu gebelik

aleyküm selam hoş gelmişsin bebişinle:))
Hosbuldukkkk:):)

Ben de 18 de evlendim.5 senenin sonunda oldu bebegim...sukur rabbim e.hayirlisi ne zamansa o zaman oluyor...

amanin bacılar naptınız böyle 3 gün giremedim sayfalar akmış akmış ama insan bizi de düşünür az sohbet edelim hamileler meraklı olur nasıl okuyacaklar bu kadar sayfayı der cuma günü doktora gittik yine göstermedi benim bebeğim cinsiyetini, doğumda hemsire diyecek herhalde hayırlı olsun bir oğlunuz ya da bir kızınız oldu diye öyle öğreneceğiz galiba

ohh ohh gezin kuzum
sağol güsel dileklerin için inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz s
alıda sıra size geliyor heyecan dorukta benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…