Kizlar günaydin..
Bana gün pek aydin olmadi :-(
Ise gitmek icin evden ciktim kapinin önü buzmus kendimi yerde buldum cok kötü düstüm :-(((
Suan isyerindeyim sicagiyla fazla bisey hissetmedim ama simdi heryerim agriyor.. Sol tarafimin üzerine düstüm sol elim sis ve kalca kemigim cok agriyor.
Suan yalnizim isyerinde arkadas 1,5 saat sonra gelecek o gelir gelmezde hastaneye gidecegim..
Agrilar umrumda degil sadece bebegim icin korkuyorum ssbahtan beri agliyorum:-((
Bebegim güclü ona bisey olmaz ama kalbini duymadan onu görmeden icim rahat etmez...
Ben 31 güne bir regl oluyordum..ilkkez günüm geçti ocak 17 sinde hasta olmam gerekiyodu olmadım gebelik düşünüyordum 19 unda eşimle birlikte oldum ve 3-4 saat sonra kanamam oldu ağrılarım arttı bütün gece hala çok açık rente kan geliyor çevremdekiler hamilelik belitisi olduğuu söylemişlerdi belimde karnımda kramp oluyor göğüslerimde çok ağrıyordu test yapmadım dr. Gidecektim pazartesi acaba düşük falanmı yoksa hamie değil miydim yardımcı olabilir isini kızlar bana(
Pipican diye diye pipisini gördük rahatladık kızlar maşallah çok tatlıydı ama ellerini yumuk yapmış yüzünü kapatıyordu minik sıpam herşey yolundaydı çok şükür doktor teyzemiz baya baktı gösterdi bize 8 dk videoda verdi çokkkk mutlu olduk çokk :))))
selam kızlar nasılsınız?
bir süredir yazıcam yazıcam fırsat olmadı.
ikinci paşam geliyor Rabbimin izniylee
herşey yolunda çok şükür.
ben daha dr a cinsiyeti sormadan erkek dedi :)
sağlıklı olsun da cinsiyet çok da önemli değil.
çifte paşa anası olucam inşallahhh
Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,imanlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
halimee kimmm kıssss
yok halime no halime dont halime
securtyyy bakarmısınızzzzzzzz :82: bu hanım bizi deşifre ediyoooooo
değişmess onun değişmessss
Bebektir canım inşallah ama tama olarak 18. Haftadan sonra diyor doktorlar :)
Selam kizlar. ..........
Kizlar günaydin..
Ise gitmek icin evden ciktim kapinin önü buzmus kendimi yerde buldum cok kötü düstüm :-(((
Suan isyerindeyim sicagiyla fazla bisey hissetmedim ama simdi heryerim agriyor.. Sol tarafimin üzerine düstüm sol elim sis ve kalca kemigim cok agriyor.
Suan yalnizim isyerinde arkadas 1,5 saat sonra gelecek o gelir gelmezde hastaneye gidecegim..
Agrilar umrumda degil sadece bebegim icin korkuyorum ssbahtan beri agliyorum:-((
Bebegim güclü ona bisey olmaz ama kalbini duymadan onu görmeden icim rahat etmez...
Ben 31 güne bir regl oluyordum..ilkkez günüm geçti ocak 17 sinde hasta olmam gerekiyodu olmadım gebelik düşünüyordum 19 unda eşimle birlikte oldum ve 3-4 saat sonra kanamam oldu ağrılarım arttı bütün gece hala çok açık rente kan geliyor çevremdekiler hamilelik belitisi olduğuu söylemişlerdi belimde karnımda kramp oluyor göğüslerimde çok ağrıyordu test yapmadım dr. Gidecektim pazartesi acaba düşük falanmı yoksa hamie değil miydim yardımcı olabilir isini kızlar bana(
kizlar günaydin..
ıse gitmek icin evden ciktim kapinin önü buzmus kendimi yerde buldum cok kötü düstüm :-(((
suan isyerindeyim sicagiyla fazla bisey hissetmedim ama simdi heryerim agriyor.. Sol tarafimin üzerine düstüm sol elim sis ve kalca kemigim cok agriyor.
bebegim güclü ona bisey olmaz ama kalbini duymadan onu görmeden icim rahat etmez...
kızlar genelde sayfadaki üyelerin ilk bebekleri sanırım yaş ortalamamızı merak ettim :)) Benim 28 bazen diyorum erken evlenip yuva kursaydım şimdi 2. bebeğe hamile kalırdım:) Yaşıtlarım aldı başını gidiyor:))
benim 2. bebegim olcak allah nasip ederse.. 25 yasindayim canim
hayırlısı canımmmmmmmmmmm saglıklı olsundaaa yeter o bızeeeewet dün gecegeldi çok şükür... bugün de bebişimizi görüp geldik
doktor teyzemiz %80 erkek dedi... çünkü bacakbacak üstüne atmıştı... kordon bağı da olabilir dedi... ben tam olarak organı görmeden söylemem çok yanılıyorum diyor her seferinde... bekliyoruz bakalım hayırlısı...
aynen seker benım oglusumda bölee olucak heheheheMaşallah 41 kere ne kadar güselll ama benim oğluşum da yakışıklı olucak bikerem hıhhh :)))
maşallah canım nazar değmesin 27 yaşında evlenince 28'de ancak anne olunuyor:))
amin...evt canim benim 6 ay sonra oldu :) öle hemen olmuyo taabiki
Hosbuldukkkk:):)aleyküm selam hoş gelmişsin bebişinle:))
benim akıllı eşim gibi çoğunda ilk seferde olur düşüncesi var halbuki bizim 7 ay sonra oldu herhangi bir sorun da yoktu doktor 12 ay normal deneyin eğer bu sürede olmazsa tedavi yöntemlerine başlarız demişti şükür 7. ayda tuttu gebelik
Amanin 20 sayfayı oku oku bitiremedim ya ben gözlerim acıdı hepinize iyi pazarlar dün temizlik yaptım hiç giremedim ev almış başını gitmişsena kuzum oğlun oluyomuş pek sevindim gözünaydın pipicanı gördün rahatladın seni gidi hayırlısı güzel haberler bizde alırız artıkım sıra seydoşta o da güzel haberlerle döner işallah cinsiyet öğrenen tüm canlar hayırlı olsun sağlıkla yavrularını alın kucağınıza birazdan koçişle bebek arabası oda falan bakmaya gitcez azıcık fikir edinelim di mi bi pzar var çalışmadığımız yürüyüş yapalım hepinizi öpüyorum ve seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?