2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım ben de 28 yaşındayım 22 yaşında evlendim, 2 sene bebek düşünmedik sonra 2 düşüğüm oldu 1 sene de öyle gitti 25 yaşında oğlum oldu, 28 yaşında da 2. bebeğim olacak Allah ın izniyle. 23 yaşında bebeğim olsaydı şimdiye 5 yaşında çocugum olurdu ama hayırlısı Rabbim o zamana uygun görmüş demekki O'ndan gelen herşeye razıyım

Son düzenleme:

çatır çatır çatırdarım ben doğuma kadar
içinden ne giçiyooo ku(k)tund ne vaaa senceeeeee

çatır çatır çatırdarım ben doğuma kadar
içinden ne giçiyooo ku(k)tund ne vaaa senceeeeee

Canım çok fark etmiyor benim için ama ilk hamileliğimden çoooook farklı ilki erkek bu kızdır galiba diyorum hayırlısı. oğlum çılgın gibiydi içimde bu pek bi sakin

Canım çok fark etmiyor benim için ama ilk hamileliğimden çoooook farklı ilki erkek bu kızdır galiba diyorum hayırlısı. oğlum çılgın gibiydi içimde bu pek bi sakin

farkediyoo diyeee demiyorum kiii akıllımmmm
ne hissediyosun diyooorummm :):):)
çılgın oğluna sakin bi kıssçe gelsin ozaman hayırlısıı...

benimkide öle diodu ilk seferde tuttururum falan die ama gördü 6 ay sonra oldu:)

senin adına çok sevindim canım doğru diyorsun Rabbim bizden daha iyi biliyor zamanı yine şükür bebeği hiçbir tedaviyle olmayanlar da var ama hep imreniyorum genç yaşta anne olanlara hem çocuklarıyla yaş farkları da az oluyor:))

benimkide öle diodu ilk seferde tuttururum falan die ama gördü 6 ay sonra oldu:)

sanki sipariş üstüne tutuyor bu bebek erkeklerin zekalarına hayranım:) Bizimki aylar geçtikçe ben nerden bileyim hayatım ilk seferde olur sanmıştım dedi durdu:) doğum kontrol hapının etkisi yok deniliyor ama bence o da etkiliyordur en azından beni etkilemiş olabilir :)

evet yaaa arkadaşlar var 38 yaşında 18 yaşında kızı var mesela bayılıyorum :)

evet cnm hamileyken kaptı onunda negatifti dikkatli ol,sadece ciğ sucuk yediği için kaptığını söyledi 3 doktor aldır bebeği derken ist da bu konuda ihtisas yapmış bir doktora gitti diğer doktorların yaptırmadığı farklı bir test yaptırdı nasış bu testi yaptırmadan aldır dediler demiş şimdi maşallah 2.5 aylık prensesi var yani mikrop kapmasına rağmen sağlıklı bir bebiş dünyaya getirdi
sebzeler iyi yıkanmış
sokak hayvanları ve dışarı çıkan ev hayvanları ile temasta bulunma
çiğ işlenmiş gıdalardan uzak dur
pastörize olmayan süt ve peynir yeme
dr zaten sana söylemiş

Seninle ayni yastayiz.sanirim ayni zamanlarda evlenip ayni zamanlarda hamile kalmisiz.dedigin gibi hemen ilk seferde hamile kalinmiyo bazeb.bnde ilk zamanlar cok sıkıntı yapmistim bebegim olmuyo diye ama cok sukur bende 28 imde ilk bebegimi kucagima alicam insallah :)

gülümsemeleri soran arkadaşım normalde cvp yazdığın yerde altta olmaları lazım he yoksa profilinden seçenekleri düzenleye gir
Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)
seçeneklerinin işaretli mi bir bak bakalım

resim eklemeyi soran arkadaşım msj yazdığın yerin üst kısmında kutucuklar var orta sırada olan kutucukların üzerinde mausu gezdir ınsert ımage yazana tıkla form computer bölümünden dosyaları seç de bilgisyarından resmi yükle ok de

yarın doktorumuz var sabahtan
cinsiyet için gidiyoruz bu sefer muayeneye değil
pipicanmı kukuhanmı görüces bakalım :):):):))))))
haber gelmesse merak etmeyin anama gidicem
müjde veririm öpüyorum çok çok
ehii çok heyecanlıyım :):):):):)))))

bebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)

Merhaba kızlar güzel dileklerinize çok teşekkürler.
Dün dr dediki görüntülemelerde sorun yok bebiş sağlıklı görünüyor. Ancak bu kan testi soru işareti.. için rahat olsun istiyorsan amniyosentez yaptıralım dedi. Bu soru işaretini 9 aya taşıyamam yapalım dedik ... Önümüzdeki günlere yapıcam bu testi...
Herkese sevgiler

bebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)
ben yazıyorum ilk öğrendiğim hafta başladım hafta hafta yazıyorum gerçi ama olsun çok güzel oluyor bu arada ben 23 yaşındayım 3buçuk yıllık evliyim şanslı dediğiniz genç annelerden olcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…