kızlar genelde sayfadaki üyelerin ilk bebekleri sanırım yaş ortalamamızı merak ettim :)) Benim 28 bazen diyorum erken evlenip yuva kursaydım şimdi 2. bebeğe hamile kalırdım:) Yaşıtlarım aldı başını gidiyor:))
amanin bacılar naptınız böyle 3 gün giremedim sayfalar akmış akmışama insan bizi de düşünür az sohbet edelim hamileler meraklı olur nasıl okuyacaklar bu kadar sayfayı der cuma günü doktora gittik yine göstermedi benim bebeğim cinsiyetini, doğumda hemsire diyecek herhalde hayırlı olsun bir oğlunuz ya da bir kızınız oldu diye öyle öğreneceğiz galiba
çatır çatır çatırdarım ben doğuma kadar
içinden ne giçiyooo ku(k)tund ne vaaa senceeeeee
Canım çok fark etmiyor benim için ama ilk hamileliğimden çoooook farklı ilki erkek bu kızdır galiba diyorum hayırlısı. oğlum çılgın gibiydi içimde bu pek bi sakin
benim akıllı eşim gibi çoğunda ilk seferde olur düşüncesi var halbuki bizim 7 ay sonra oldu herhangi bir sorun da yoktu doktor 12 ay normal deneyin eğer bu sürede olmazsa tedavi yöntemlerine başlarız demişti şükür 7. ayda tuttu gebelik
canım ben de 28 yaşındayım 22 yaşında evlendim, 2 sene bebek düşünmedik sonra 2 düşüğüm oldu 1 sene de öyle gitti 25 yaşında oğlum oldu, 28 yaşında da 2. bebeğim olacak Allah ın izniyle. 23 yaşında bebeğim olsaydı şimdiye 5 yaşında çocugum olurdu ama hayırlısı Rabbim o zamana uygun görmüş demekki O'ndan gelen herşeye razıyım
benimkide öle diodu ilk seferde tuttururum falan die ama gördü 6 ay sonra oldu:)
bizde ya defne ya derin koycaz tatlım nasip olursa kızlarımız adaş olacak:)
oyyyyyy sunların cocuktan ne farkı var yerim ben bunları nasılda sarılmısssss
böcewkkkkkkkkkkkkk ben heran onunlayımmmmm mis gibi kokuyoo kıssss dısarı cıktığı yokkineeeeee
canım resim nasıl ekleniyor ben beceremedim göbekim resmini ekleyecektim
senin adına çok sevindim canım doğru diyorsun rabbim bizden daha iyi biliyor zamanı yine şükür bebeği hiçbir tedaviyle olmayanlar da var ama hep imreniyorum genç yaşta anne olanlara hem çocuklarıyla yaş farkları da az oluyor:))
Lyre, merak ettiğim bir konudan bahsetmişsin.
Benim de negatifti toksoplazma.doktor pozitif olsaydı iyiydi demişti.dikkat etmem gerekenlerden bahsetti.
Kardeşin virüsü hamileyken mi kaptı?
Sucuk ben de yiyorum,çiğ yediği için mi kaptı?
Son olarak bebekte bir etkisi olmamıştır umarım.
ben yazıyorum ilk öğrendiğim hafta başladım hafta hafta yazıyorum gerçi ama olsun çok güzel oluyorbebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?