2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

güzel sonuçlar alırsın inşallah..

canım bende 23 yaşındayım ama yeni evlendim ben 6 ay önce :)

gezdim gezdim geldim şimdide yorgunluktan bitiyorum allahtan yarın 10 günlük rapor alcam dinlenirim artık
ben şu geçmişi bi okuyayaım bakalım

bebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)

benimde hep aklimda ama bi türlü firsat bulup günlük defteri alamadim ama en kisa süürede alicam ve yazicam bebegime

ben 27 yaşında evlendim 30 yaşındayım şimdi
eşimi liseden beri tanırım yani 15 yıldır keşke lise biterbitmez evlenseydik deriz hep şimdi 12-13 yaşında çocuğumuz olurdu ama hayatta her şey kısmet okuldu sınavdı işti derken anca 27 de evlenebildik

Sağol canım cevabın için.gerçekten dikkat etmek gerek.
Bebeğin gelişim süresi arttıkça virüs bebeğe daha çok etki ediyormuş.
Yani İlk 3 ayda virüs 7. Veya 9. Aya göre daha az hasar bırakıyormuş.
Allah (c.c) korusun cümlemizin bebeğini.

Kizlar ben geldim 4 saatlik hastane macerasindan sonra.. Allaha sükür bebegim de bende iyiyiz kirik cikik yokmus bikac gün agri olur dediler.. Elim ve sol yan kalca tarafim sis biraz ve morarma var..
Bebege baktik hareketi, kalp atislari da normal di kafatasina bayagi bi bakti ölctü ayri ayri sekilde plasenta ve suyun da iyi dedi.. Kan aldilar benim kanimla bebegin kani karismis mi diye bakilacakmis yarin yine gitmem lazimmis kontrol icin..
Bi ara el salladi ve parmagini emiyordu.. Sonra hep sirt cevirdi minigim poposunu gösterdi.. Doktor cinsiyet icinde bayagi bakti ama popo gördük sadece ve kordonunu.. Biraz dursa idi poposunun ordan belki biseyler gözükecekti ama kipir kipir di minigim merak edin biraz daha dedi..
Önemli olan sagligi herseyin yolunda olmasi.. Yarin gidince iyice emin olacagim iyi olduguna ama simdilik yolunda hersey..
Merak eden kizlar yorum yazip destek olan herkese cok tesekkür ediyorum iyi ki varsiniz canlar..
Allahim hepimizin bebegini bizlere bagislasin...

Gelmiş Geçmiş olsun canım,bir daha tekrarlamaz inşaallah.madem buzlanma oluyor dikkat et canım.

Âmin canım,cümlemizinkini bağışlasın Allah I'm.

Gelmiş Geçmiş olsun canım,bir daha tekrarlamaz inşaallah.madem buzlanma oluyor dikkat et canım.

Âmin canım,cümlemizinkini bağışlasın Allah I'm.

sagol canim...
isin kötü tarafi yürürken olmadi evin kapisindan adimimi atar atmaz oldu bir adim attim ikincisinde yerde buldum kendimi..
bundan sonra yarim adima bile dikkat ederim zaten.. agrisi da kötü allahtan incinme catlak falan yok....

geç olsun da güç olmasın canım Rabbim mutluluğunu daim etsin:))

şükür canım bak için de rahat etti allah bir daha yaşatmasın

ikili test için devlet hastanesine gittiğimde doktor söylemişti büyük ihtimal erkek diye. ertesi gün özeldeki doktoruma söyledim iyice baktı ama cinsel organı daha oluşmadı erkek demek için çok erkek tahmin etmiştir dedi. yani cinse organı görmemişti. 12 haftalıkken cinsel organ oluşmazmış

kuzuuummmm ceza almışsııınnnn noluyo topiğimize yaaaa nazar değdirdik haaa en kalabalık topik bizim en fazla sayfa bizde diyeee.... biran evvel dön aramıza cnm benimmm

ohhh cok sükür bebisinde sende iyimissiniz cok sevindim tatlim
gördünmü bak biz sana korkma demistik cok iyi korunuyo onlar ALLAH sayesinde sükürler olsun

yarin sabah saat 10:10 da benimde randevum var devletteözelde adam hic biseyini sölemio bende devlette baktircam bi ohh olsun ikisininde birbirinden haberi olmucak​belki bebisimin cinsiyetinide ögrenirim yuppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…