hoşgeldiniz bebişinde sendeBende 13 haftalık hamileyim ikinci bebeğim ... Merhaba demek istedim size
Guzel haberlerle don isallah meraklandigini biliyom kuzum ama en güzeli sağlıklı olması guzel guzel müjdeler ver bize guzel anneyarın doktorumuz var sabahtan
cinsiyet için gidiyoruz bu sefer muayeneye değil
pipicanmı kukuhanmı görüces bakalım :):):):))))))
haber gelmesse merak etmeyin anama gidicem
müjde veririm öpüyorum çok çok
ehii çok heyecanlıyım :):):):):)))))
kızlar bugün yine biri ceza almış nie ceza aldı bileniniz varmı?
kuzuuummmm ceza almışsııınnnnnoluyo topiğimize yaaaa nazar değdirdik haaa en kalabalık topik bizim en fazla sayfa bizde diyeee.... biran evvel dön aramıza cnm benimmm
Kizlar ben geldim 4 saatlik hastane macerasindan sonra.. Allaha sükür bebegim de bende iyiyiz kirik cikik yokmus bikac gün agri olur dediler.. Elim ve sol yan kalca tarafim sis biraz ve morarma var..
Bebege baktik hareketi, kalp atislari da normal di kafatasina bayagi bi bakti ölctü ayri ayri sekilde plasenta ve suyun da iyi dedi.. Kan aldilar benim kanimla bebegin kani karismis mi diye bakilacakmis yarin yine gitmem lazimmis kontrol icin..
Bi ara el salladi ve parmagini emiyordu.. Sonra hep sirt cevirdi minigim poposunu gösterdi.. Doktor cinsiyet icinde bayagi bakti ama popo gördük sadece ve kordonunu.. Biraz dursa idi poposunun ordan belki biseyler gözükecekti ama kipir kipir di minigim merak edin biraz daha dedi..
Önemli olan sagligi herseyin yolunda olmasi.. Yarin gidince iyice emin olacagim iyi olduguna ama simdilik yolunda hersey..
Merak eden kizlar yorum yazip destek olan herkese cok tesekkür ediyorum iyi ki varsiniz canlar..
Allahim hepimizin bebegini bizlere bagislasin...
daha önce topiğe hiç yazdığını görmediğim, listelerimizde falan bulunmayan biri gelip şu eşlerle ilgili konuşulan meselede femolovedan alıntı yaparak ''başındaki örtüye bak ettiği lafa bak gibi'' bi tabir kullanmış. femoloveda ona cevap vermiş sanırım bu yüzden ceza almış. niye topikle alakası olmayan birileri gelip ortalığı karıştırıyor anlamış değilim. gerçekten nazara geldik. herkeste bi gerginlik. biz topiğimizdende yöneticimizdende memnunuz hepimiz mutluyuz burda kardeş gibiyiz...
bilemedim ki canım doktorum 14. haftadan itibaren başlar ama daha kasları güçsüz olduğunda hele bir ilk gebelikte hamileler daha geç hisseder demişti bakalım bugün de var zamanla kuvveti artarsa bebiştir yoksa hayırlısıyla bir gün bana tepki verecektir:))
gerçekten kim ne karışır yaa.. yok yere kaç gündür geriliyoruzAllah Allah cok garip ya biri daha ceza almış yazılmış merak etmiştim ben anlamadım baskaları ne karışır
Merhaba kızlar güzel dileklerinize çok teşekkürler.
Dün dr dediki görüntülemelerde sorun yok bebiş sağlıklı görünüyor. Ancak bu kan testi soru işareti.. için rahat olsun istiyorsan amniyosentez yaptıralım dedi. Bu soru işaretini 9 aya taşıyamam yapalım dedik ... Önümüzdeki günlere yapıcam bu testi...
Herkese sevgiler
Amanin 20 sayfayı oku oku bitiremedim ya ben gözlerim acıdı hepinize iyi pazarlar dün temizlik yaptım hiç giremedim ev almış başını gitmişsena kuzum oğlun oluyomuş pek sevindim gözünaydın pipicanı gördün rahatladın seni gidi hayırlısı güzel haberler bizde alırız artıkım sıra seydoşta o da güzel haberlerle döner işallah cinsiyet öğrenen tüm canlar hayırlı olsun sağlıkla yavrularını alın kucağınıza birazdan koçişle bebek arabası oda falan bakmaya gitcez azıcık fikir edinelim di mi bi pzar var çalışmadığımız yürüyüş yapalım hepinizi öpüyorum ve seviyorum
kızlar genelde sayfadaki üyelerin ilk bebekleri sanırım yaş ortalamamızı merak ettim :)) Benim 28 bazen diyorum erken evlenip yuva kursaydım şimdi 2. bebeğe hamile kalırdım:) Yaşıtlarım aldı başını gidiyor:))
gerçekten kim ne karışır yaa.. yok yere kaç gündür geriliyoruz
hayırlısı canımmmmmmmmmmm saglıklı olsundaaa yeter o bızeee
aynen seker benım oglusumda bölee olucak hehehehesaglıklısından hayırlısından ınsallahh
amanin bacılar naptınız böyle 3 gün giremedim sayfalar akmış akmışama insan bizi de düşünür az sohbet edelim hamileler meraklı olur nasıl okuyacaklar bu kadar sayfayı der cuma günü doktora gittik yine göstermedi benim bebeğim cinsiyetini, doğumda hemsire diyecek herhalde hayırlı olsun bir oğlunuz ya da bir kızınız oldu diye öyle öğreneceğiz galiba
Teşekkürler canım rahatladım valla rn önemliside sağlıklı dedi doktor çok şükür :)) oğlumun olmasına da çok sevindim kızımda olsa çok sevinirdim:) Rabbim herkese nasip etsin cinsiyetini öğrendikten sonra daha çok bağlanıyorsun en azından artık oğlum diye sevebiliyorum :) darısı sizin başınıza inşallah canım benim şeyda sonra sen :))))
çatır çatır çatırdarım ben doğuma kadar
içinden ne giçiyooo ku(k)tund ne vaaa senceeeeee
Gercekten yok yere niye bilmediğimiz kişiler dahil oluyo konuya anlamadım gercekten isallah arkadasımızın cezası fazla sürmez iyi guzel seyleri hep birileri bozmak ister zaten
yarın doktorumuz var sabahtan
cinsiyet için gidiyoruz bu sefer muayeneye değil
pipicanmı kukuhanmı görüces bakalım :):):):))))))
haber gelmesse merak etmeyin anama gidicem
müjde veririm öpüyorum çok çok
ehii çok heyecanlıyım :):):):):)))))
bebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)
güzel haberlerini bekliyoruz canım
ohhh cok sükür bebisinde sende iyimissiniz cok sevindim tatlimgördünmü bak biz sana korkma demistik cok iyi korunuyo onlar ALLAH sayesinde sükürler olsun
yarin sabah saat 10:10 da benimde randevum var devletteözelde adam hic biseyini sölemio bende devlette baktircam bi ohh olsun ikisininde birbirinden haberi olmucak ​belki bebisimin cinsiyetinide ögrenirim yuppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?