2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Guzel haberlerle don isallah meraklandigini biliyom kuzum ama en güzeli sağlıklı olması guzel guzel müjdeler ver bize guzel anne

kızlar bugün yine biri ceza almış nie ceza aldı bileniniz varmı?

kuzuuummmm ceza almışsııınnnn noluyo topiğimize yaaaa nazar değdirdik haaa en kalabalık topik bizim en fazla sayfa bizde diyeee.... biran evvel dön aramıza cnm benimmm

daha önce topiğe hiç yazdığını görmediğim, listelerimizde falan bulunmayan biri gelip şu eşlerle ilgili konuşulan meselede femolovedan alıntı yaparak ''başındaki örtüye bak ettiği lafa bak gibi'' bi tabir kullanmış. femoloveda ona cevap vermiş sanırım bu yüzden ceza almış. niye topikle alakası olmayan birileri gelip ortalığı karıştırıyor anlamış değilim. gerçekten nazara geldik. herkeste bi gerginlik. biz topiğimizdende yöneticimizdende memnunuz hepimiz mutluyuz burda kardeş gibiyiz...

Gecmis olsun Allah beterinden saklasın sen ve bebisin iyisiniz çok şükür

Allah Allah cok garip ya biri daha ceza almış yazılmış merak etmiştim ben anlamadım baskaları ne karışır

Bende hissediyorum. Canım 1 haftadır dalgalanma şeklinde bebek olduğuna eminim :) seninde öyledir . Doktor 18.20 diyor ama kişiden kişiye değişir de diyorlar .

İsallah guzel hayırlı haberler alırsın icini ferah tutmaya çalış pozitif duşun olumsuz düşünme Allah yardımcın olsun canım

Teşekkürler canım rahatladım valla rn önemliside sağlıklı dedi doktor çok şükür :)) oğlumun olmasına da çok sevindim kızımda olsa çok sevinirdim:) Rabbim herkese nasip etsin cinsiyetini öğrendikten sonra daha çok bağlanıyorsun en azından artık oğlum diye sevebiliyorum :) darısı sizin başınıza inşallah canım benim şeyda sonra sen :))))

Benimde ilk bebeğim canım şimdilik 24 yaşındayım :)))

gerçekten kim ne karışır yaa.. yok yere kaç gündür geriliyoruz

Gercekten yok yere niye bilmediğimiz kişiler dahil oluyo konuya anlamadım gercekten isallah arkadasımızın cezası fazla sürmez iyi guzel seyleri hep birileri bozmak ister zaten

hayırlısı canımmmmmmmmmmm saglıklı olsundaaa yeter o bızeee

aynen seker benım oglusumda bölee olucak hehehehesaglıklısından hayırlısından ınsallahh

İnşallah canım sağlıklı sıhatli olsunlarda inşallah oğluşlarımızı çok sevicek bir aileleri olucak inşallah 4 gözle bekliyoruz valla :)

Kaçıncı haftandasın canım sen??

Minik oğlun ve sen hep sağlıklı olun isallah o kadar şey var ki kötü olan sorun olan kız erkek diye değil cok şükür sağlıklı diyosun yarın seyda da guzel haberlerle doner isallah sonra biz teyzesi

Gercekten yok yere niye bilmediğimiz kişiler dahil oluyo konuya anlamadım gercekten isallah arkadasımızın cezası fazla sürmez iyi guzel seyleri hep birileri bozmak ister zaten

hem kimsenin örtüsü kimseyi ilgilendirmez sonuçta, biz burda aylardır birbirimizle kardeş gibiyiz hiçkimsenin görüşüyle yazdıklarınıda kıyaslayıp sorgulamadık gül gibi geçinip gidiyoruz şakalaşıyoruz, dua ediyoruz birbirimize, yeri geliyor birbirimiz için üzülüp hastaneden gelmesini dört gözle bekliyoruz. niye ortalık karıştırılmaya çalışılıyor bende anlayamadım. neyse inşallah son olur. kazen bu son uyarım yazmış

Canımmm. Bende senin kadar heyecanlıyım valla senin için inşallah güzel haberlerle geliceksin tatlım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sana :))))

bebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)

Harika birşey canım hiç düşünmemiştim ama güzel fikirimiş çok beyendim :)))

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…