Kizlar ben geldim 4 saatlik hastane macerasindan sonra.. Allaha sükür bebegim de bende iyiyiz kirik cikik yokmus bikac gün agri olur dediler.. Elim ve sol yan kalca tarafim sis biraz ve morarma var..
Bebege baktik hareketi, kalp atislari da normal di kafatasina bayagi bi bakti ölctü ayri ayri sekilde plasenta ve suyun da iyi dedi.. Kan aldilar benim kanimla bebegin kani karismis mi diye bakilacakmis yarin yine gitmem lazimmis kontrol icin..
Bi ara el salladi ve parmagini emiyordu.. Sonra hep sirt cevirdi minigim poposunu gösterdi.. Doktor cinsiyet icinde bayagi bakti ama popo gördük sadece ve kordonunu.. Biraz dursa idi poposunun ordan belki biseyler gözükecekti ama kipir kipir di minigim merak edin biraz daha dedi..
Önemli olan sagligi herseyin yolunda olmasi.. Yarin gidince iyice emin olacagim iyi olduguna ama simdilik yolunda hersey..
Merak eden kizlar yorum yazip destek olan herkese cok tesekkür ediyorum iyi ki varsiniz canlar..
Allahim hepimizin bebegini bizlere bagislasin...
hem kimsenin örtüsü kimseyi ilgilendirmez sonuçta, biz burda aylardır birbirimizle kardeş gibiyiz hiçkimsenin görüşüyle yazdıklarınıda kıyaslayıp sorgulamadık gül gibi geçinip gidiyoruz şakalaşıyoruz, dua ediyoruz birbirimize, yeri geliyor birbirimiz için üzülüp hastaneden gelmesini dört gözle bekliyoruz. niye ortalık karıştırılmaya çalışılıyor bende anlayamadım. neyse inşallah son olur. kazen bu son uyarım yazmış
kızlar bugün yine biri ceza almış nie ceza aldı bileniniz varmı?
kuzuuummmm ceza almışsııınnnnnoluyo topiğimize yaaaa nazar değdirdik haaa en kalabalık topik bizim en fazla sayfa bizde diyeee.... biran evvel dön aramıza cnm benimmm
ohhh cok sükür bebisinde sende iyimissiniz cok sevindim tatlimgördünmü bak biz sana korkma demistik cok iyi korunuyo onlar ALLAH sayesinde sükürler olsun
yarin sabah saat 10:10 da benimde randevum var devletteözelde adam hic biseyini sölemio bende devlette baktircam bi ohh olsun ikisininde birbirinden haberi olmucak ​belki bebisimin cinsiyetinide ögrenirim yuppiiiii
hem kimsenin örtüsü kimseyi ilgilendirmez sonuçta, biz burda aylardır birbirimizle kardeş gibiyiz hiçkimsenin görüşüyle yazdıklarınıda kıyaslayıp sorgulamadık gül gibi geçinip gidiyoruz şakalaşıyoruz, dua ediyoruz birbirimize, yeri geliyor birbirimiz için üzülüp hastaneden gelmesini dört gözle bekliyoruz. niye ortalık karıştırılmaya çalışılıyor bende anlayamadım. neyse inşallah son olur. kazen bu son uyarım yazmış
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Bende 13 haftalık hamileyim ikinci bebeğim ... Merhaba demek istedim size
Minik oğlun ve sen hep sağlıklı olun isallah o kadar şey var ki kötü olan sorun olan kız erkek diye değil cok şükür sağlıklı diyosun yarın seyda da guzel haberlerle doner isallah sonra biz teyzesi
şükür canım bak için de rahat etti allah bir daha yaşatmasın
ohhh cok sükür bebisinde sende iyimissiniz cok sevindim tatlimgördünmü bak biz sana korkma demistik cok iyi korunuyo onlar ALLAH sayesinde sükürler olsun
yarin sabah saat 10:10 da benimde randevum var devletteözelde adam hic biseyini sölemio bende devlette baktircam bi ohh olsun ikisininde birbirinden haberi olmucak ​belki bebisimin cinsiyetinide ögrenirim yuppiiiii
Gecmis olsun Allah beterinden saklasın sen ve bebisin iyisiniz çok şükür
Aminnn canım benim çok sevindim bak dedim sana bebeğin iyidir diye içini ferah tut canım artık bırakmaz seni bebeğin :)))
Guzel haberlerle don isallah meraklandigini biliyom kuzum ama en güzeli sağlıklı olması guzel guzel müjdeler ver bize guzel anne
Teşekkürler canım rahatladım valla rn önemliside sağlıklı dedi doktor çok şükür :)) oğlumun olmasına da çok sevindim kızımda olsa çok sevinirdim:) Rabbim herkese nasip etsin cinsiyetini öğrendikten sonra daha çok bağlanıyorsun en azından artık oğlum diye sevebiliyorum :) darısı sizin başınıza inşallah canım benim şeyda sonra sen :))))
Minik oğlun ve sen hep sağlıklı olun isallah o kadar şey var ki kötü olan sorun olan kız erkek diye değil cok şükür sağlıklı diyosun yarın seyda da guzel haberlerle doner isallah sonra biz teyzesi
Kıssss sus kazen kızıcak :)
Canımmm. Bende senin kadar heyecanlıyım valla senin için inşallah güzel haberlerle geliceksin tatlım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sana :))))
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canımmm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sende öğrenirsin cinsiyetini :)))
Ne oldu.. Ben salından beri giremiyorum..n200 sayfayı gecmis..bı kardes özetlese..kime ne oldu
Cinsiyetini göstermedi benim bucur..3 hafta sonra yeniden gel dedi doktorum..kıza benziyor ama dedi..ne demek istedi kiii???
ins. ögrenirim canlarim ya bi ögrenemeyen ben kaldim sanki yawveee insallah güzel haberlerle dönerim bize dua edin....
Cinsiyetini göstermedi benim bucur..3 hafta sonra yeniden gel dedi doktorum..kıza benziyor ama dedi..ne demek istedi kiii???
Hadi yaaa nazar değdi topik e desene...neyse iyiki denk gelmemisim..ruhumu kirletmemisim...Cezalar uctu havadaaaa
Sonracigima pipicanlar aciklandi
Kvgalar edildi laflar sokuldu
biss gulmeye devam ettik
bosver kisss sana benden bahsedeyim
yarin doktora gitcem biliyonmuuuu :)))))
naapcan bu koca fitifitilileriii
Ya dondu poposunu veled..o da poposundan bı seyler görmeye çalıştı one doğru...ilki erkek benim..simdi daha bı heyecanlı oluyo..kiz mı erkek mı diyebende varim yalniz degilsin, sen insallah ögrenirsin canim bebis gösterirsin kendini..
saglikli olsun canim en önemlisi ama insallah kesin bi sekilde ögrenirsin bidaki sefer.. bende bilemedim ki simdi ne demek istemis dr tam göstermedi diye emin olamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?