2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Aminnn canım benim çok sevindim bak dedim sana bebeğin iyidir diye içini ferah tut canım artık bırakmaz seni bebeğin :)))

Dediklerin çok doğru artık bisey diyemiyorum isallah bu son olur böle seyler

kuzuuummmm ceza almışsııınnnn noluyo topiğimize yaaaa nazar değdirdik haaa en kalabalık topik bizim en fazla sayfa bizde diyeee.... biran evvel dön aramıza cnm benimmm

Neden ceza aldıki bende üzüldüm bak şimdi nazar değdirdiler topiğize şimdi bide mimlendik ya sürekli kontrol ediliyoruz :))

Canımmm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sende öğrenirsin cinsiyetini :)))

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Evet canım isallah guzel haberlerle donersin

Minik oğlun ve sen hep sağlıklı olun isallah o kadar şey var ki kötü olan sorun olan kız erkek diye değil cok şükür sağlıklı diyosun yarın seyda da guzel haberlerle doner isallah sonra biz teyzesi

Sağol teyzesi oğlum çok öptü seni teşekkür etti :))) inşallah canım hepimiz güzel haberlerle dönelim hep doktordan şeydada güzel haberlerini alsın sonrada sen bize güzel haberler ver teyzesi :)

şükür canım bak için de rahat etti allah bir daha yaşatmasın

Gecmis olsun Allah beterinden saklasın sen ve bebisin iyisiniz çok şükür

Aminnn canım benim çok sevindim bak dedim sana bebeğin iyidir diye içini ferah tut canım artık bırakmaz seni bebeğin :)))

canlarim ya hepinize cok cok tesekkür ediyorum ilgi alakaniz icin iyi ki varsiniz tekrardan...
allah bebislerinizi size, sizi ailenize esinize bebeginize bagislasin...

bikac gündür bazi sikintilar oluyor topikte ben sürekli giremedigim icin fazla sohbete katilamiyorum sizlerle..
ama okuyabildiklerimi okuyorum ve gercekten burda ki herkes cok iyi niyetli, insan canlisi, sevecen, düsünceli insanlar...
umarim ortam eski halini alir mutlu mesut sekilde yasariz birlikte..

Tuhaf bir durum gerçekten.herşeyin bu kadar üst üste gelmesi tesadüf mü bilmiyorum ama tuhaf.
Gerçekten fişlendik ,çok dikkat çeker olduk.
Umarım topikte Temmuz ayını ve sonrasını görürüz.

Ne oldu.. Ben salından beri giremiyorum..n200 sayfayı gecmis..bı kardes özetlese..kime ne oldu

Guzel haberlerle don isallah meraklandigini biliyom kuzum ama en güzeli sağlıklı olması guzel guzel müjdeler ver bize guzel anne

Amiiiiiiiiin kuzum hem kendi adimaaa hem senin adina heyecan yasiyorum bide saliyi beklcez gullusumde o zaman :)

Allahim uzun mutlu bi hayat nasip etsin insallah sen kocisim ve arasinlaaaa :))))))

Minik oğlun ve sen hep sağlıklı olun isallah o kadar şey var ki kötü olan sorun olan kız erkek diye değil cok şükür sağlıklı diyosun yarın seyda da guzel haberlerle doner isallah sonra biz teyzesi

Yarina dayanamayacam
cok ozledim yeaaaaa sipamiii

Kıssss sus kazen kızıcak :)

Banne banne ne didimkiiiiiii :)))))

Canımmm. Bende senin kadar heyecanlıyım valla senin için inşallah güzel haberlerle geliceksin tatlım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sana :))))

Ayhh bide gosteermez nanik yaparmis
anasina cektiyse beni surundurur bu sipa gostermez

Cinsiyetini göstermedi benim bucur..3 hafta sonra yeniden gel dedi doktorum..kıza benziyor ama dedi..ne demek istedi kiii???

Ne oldu.. Ben salından beri giremiyorum..n200 sayfayı gecmis..bı kardes özetlese..kime ne oldu

Cezalar uctu havadaaaa
Sonracigima pipicanlar aciklandi
Kvgalar edildi laflar sokuldu
biss gulmeye devam ettik
bosver kisss sana benden bahsedeyim
yarin doktora gitcem biliyonmuuuu :)))))
naapcan bu koca fitifitilileriii

ins. ögrenirim canlarim ya bi ögrenemeyen ben kaldim sanki yaw
veee insallah güzel haberlerle dönerim bize dua edin....

bende varim yalniz degilsin, sen insallah ögrenirsin canim bebis gösterirsin kendini..
Cinsiyetini göstermedi benim bucur..3 hafta sonra yeniden gel dedi doktorum..kıza benziyor ama dedi..ne demek istedi kiii???

saglikli olsun canim en önemlisi ama insallah kesin bi sekilde ögrenirsin bidaki sefer.. bende bilemedim ki simdi ne demek istemis dr tam göstermedi diye emin olamamis

Cezalar uctu havadaaaa
Sonracigima pipicanlar aciklandi
Kvgalar edildi laflar sokuldu
biss gulmeye devam ettik
bosver kisss sana benden bahsedeyim
yarin doktora gitcem biliyonmuuuu :)))))
naapcan bu koca fitifitilileriii
Hadi yaaa nazar değdi topik e desene...neyse iyiki denk gelmemisim..ruhumu kirletmemisim...
Ay ay kuzunu mü görcen yarin ne guzel...ben cuma gunu gördüm ama bı dönüvermedi ki görelim cinsiyeti ayol..

Ya dondu poposunu veled..o da poposundan bı seyler görmeye çalıştı one doğru...ilki erkek benim..simdi daha bı heyecanlı oluyo..kiz mı erkek mı diye

bır baktık vee kacıyoruz uykumuz varrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…