2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hadi yaaa nazar değdi topik e desene...neyse iyiki denk gelmemisim..ruhumu kirletmemisim...
Ay ay kuzunu mü görcen yarin ne guzel...ben cuma gunu gördüm ama bı dönüvermedi ki görelim cinsiyeti ayol..

Topikimize cok nazar degiyoo gercekten
neyse gececek hersey p.tesi yine senlenir buralar :)))
Iviiiit teysesiiiiii yarina cok heyecanliyim dotunu isiririm donmezse bemimkide
en kisa zamamda ogrenirsin insalla dinimiz aminnnnn

Ya dondu poposunu veled..o da poposundan bı seyler görmeye çalıştı one doğru...ilki erkek benim..simdi daha bı heyecanlı oluyo..kiz mı erkek mı diye

bugün nerdeyse 15 dk baktik bebege benimki de anca popo gösterdi..ben önce önde biseyler görünce pipi zannettim dr kordon o dedi :)

rabbim gönlüne göre verir insallah canim...
yarin tekrar gidecegim belki bi ihtimal görürüm

Cinsiyetini göstermedi benim bucur..3 hafta sonra yeniden gel dedi doktorum..kıza benziyor ama dedi..ne demek istedi kiii???

çok merak ediyorsan bir de devlet hastanesine yada başka bir doktora daha git 14. haftada büyük ihtimalle belli oluyormuş çünkü, genital tüberkül (nub çıkıntısı) diye bi çıkıntı var ordan anlıyorlarmış, kız ise bebeğe paralel erkekse yukarı doğru açılı oluyormuş 12-15 haftalar arası (http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html) , 16 haftadan sonra genital organı oluşuyormuş, benim gittiğim dr 12. haftamda böyle açıkladı ve büyük ihtimalle kız dedi ama 16. haftadan sonra kesin diyebilirim dedi, araştırdım biraz bu dr erken söylüyormuş ve yanılmıyormuş...

ayyy kızzz durr tanıyamadım seni, medicalpark işte merve hanım gidiver, sen tatili birde termal oteli sorcaktın doktoruna sordun mu??
Canimmmmm
yine usenmeden uzun uzun bilgilendirmissin beni..tesekkur ederim sana...
Ya bebek im boyle takla atar gibi duruyodu..poposu yukarda bize ters vaziyette..aşağı düz inen çizgi vardı..boyle olunca kiz bekleriz biz dedi doktorum açıkladı..ama daha erken tam kiz demek icin..3 hafta sonra gel dedi..
termal e bı şey demedi..git gez dedi zaten hamam kısmına girmicektim de mmaldivlere biraz sinirlendi..bebek ve oldugu yer gayet guzel..hic bı sorun yok..ben sana gitme diyemem ama 9 saat lik yolculuk yapmak zorundamiydin dedi..azıcık kızdı..ve senn beni yine ddinlemezsin ..3 hafta sonra maldivlere gitmeden 2 gun once gel son kez bı kontrol edeyim bari hic degilse dedi..
biz zaten oteli uçağı herseyi ayarladık ya..Allah in izniyle ölmez kalmazsak tum parayı yatırdık...insallah bı terslik olmaz hayatım...

Son düzenleme:

uçakta check in yaptırırken hamile olduğunu söylersen yardımcı olurlar belki, en öndeki koltuklara yada en azından acil çıkış kapısının ordaki koltuklara falan versinler, ayağını uzatabilirsin, 1-2 saatte bir uçakta şöyle bir tur atarsın tamam işte 9 saat geçiverir ucunda maldivler olunca gözü kara olunca insanın başına kötü şeyler gelmiyor çok, pimpiriklenenlere oluyor olan.. Allah korusun, sağ salim gidin gelin.

Cok tesekkur ederim canim..uçağımız gece 12 de..insallahbenim 1 yasindaki Ufaklik izin verirse. 5 -6 saat uyurum diyorum da ..bakalım..hayırlısı canim..senin kontrol ne zaman..3 Lü yaptircan mi

canım yaa bende kocam hep en çok beni sevsin diye erkek istiyordum biliyor musun!! daha hamile bile değilken bunu kızıma alıcam kızıma şunu yapıcam diyordu, şimdi kız olduğunu duyunca hepten abarttı dün sabah ''kızlaaaaaaar kalkın sabah oldu diyor, gelip karnıma kızımmmm acıktın mı bişeyler yiyelim hadi diyor'' kıskanıyorum hep benimle ilgilensin en çok benimle ilgilensin

Cok tesekkur ederim canim..uçağımız gece 12 de..insallahbenim 1 yasindaki Ufaklik izin verirse. 5 -6 saat uyurum diyorum da ..bakalım..hayırlısı canim..senin kontrol ne zaman..3 Lü yaptircan mi

2li-3lü-4lü yaptırmayacağım canım istatistik onların hepsi, ben istatistik okudum istatistik kendi içinde çelişen bir bilim, zaten ensemiz burnumuz normal,
ama ayrıntılı usg'ye 20-23. haftalar arası prof. yakup erata'ya gidicem. sen ne yapacaksın

Son düzenleme:
Ben de senin gibi düşünüyorum..detaylı yaptiricam sadece .. Onu da egepol de yaptırırım yani..o kadar..cuma gunu ensede 1.1 çıktı..gayet iyi dedi doktor..test yaptirmicam yani..

bebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)
canım ben ilk oğluma yazdım ve hala yazıyorum şu anda 2,5 yaşında. ikinci bebeğime de yeni başladım ama aynı günlüğe mi tutsam ayrı günlük mü başlasam bilemedim ne yapayım sizce? sonradan okuyunca çok güzel oluyor neler yazmışım neler tavsiye ederim :)

canım geçmiş olsun Rabbim korumuş

ben de bu ay öyle yaptım özele bir gidiyorum 100 lira ile çıkıyorum. bu ay devlete gittim ama doktor tırt çıktı bide çok iyi demişlerdi. başka doktora bakacağım artık bir ay özel bir ay devlet dedim. özelde doğum yaparım sanırım bende troid var bide kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum o yüzden iyi bir hastane olması lazım.

Kaçıncı haftandasın canım sen??

canım 15+4 olduk Rabbime şükür, cinsiyetimiz hala belli değil

Aminnn canım inşallah :)

Yapar mı yapar canım hiç belli olmaz senin kine ama erkek bak görürsün :)))

Son düzenleme:

Biz 16+2 de gittik doktor söylememede gördük çıkıntısını ben buradayım diyordu baya bi belliydi :)) zaten doktorlar 16 dan sonra tam net konuşabiliyorlarmış .

Çok şükür canım 16 dan sonra kesinleşir inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…