Hadi yaaa nazar değdi topik e desene...neyse iyiki denk gelmemisim..ruhumu kirletmemisim...
Ay ay kuzunu mü görcen yarin ne guzel...ben cuma gunu gördüm ama bı dönüvermedi ki görelim cinsiyeti ayol..
ins. ögrenirim canlarim ya bi ögrenemeyen ben kaldim sanki yawveee insallah güzel haberlerle dönerim bize dua edin....
Ya dondu poposunu veled..o da poposundan bı seyler görmeye çalıştı one doğru...ilki erkek benim..simdi daha bı heyecanlı oluyo..kiz mı erkek mı diye
Cinsiyetini göstermedi benim bucur..3 hafta sonra yeniden gel dedi doktorum..kıza benziyor ama dedi..ne demek istedi kiii???
Cinsiyetini göstermedi benim bucur..3 hafta sonra yeniden gel dedi doktorum..kıza benziyor ama dedi..ne demek istedi kiii???
Canimmmmmayyy kızzz durr tanıyamadım seni, medicalpark işte merve hanım gidiver, sen tatili birde termal oteli sorcaktın doktoruna sordun mu??
Canimmmmm
yine usenmeden uzun uzun bilgilendirmissin beni..tesekkur ederim sana...
Ya bebek im boyle takla atar gibi duruyodu..poposu yukarda bize ters vaziyette..aşağı düz inen çizgi vardı..boyle olunca kiz bekleriz biz dedi doktorum açıkladı..ama daha erken tam kiz demek icin..3 hafta sonra gel dedi..
termal e bı şey demedi..git gez dedi zaten hamam kısmına girmicektim de mmaldivlere biraz sinirlendi..bebek ve oldugu yer gayet guzel..hic bı sorun yok..ben sana gitme diyemem ama 9 saat lik yolculuk yapmak zorundamiydin dedi..azıcık kızdı..ve senn beni yine ddinlemezsin ..3 hafta sonra maldivlere gitmeden 2 gun once gel son kez bı kontrol edeyim bari hic degilse dedi..
biz zaten oteli uçağı herseyi ayarladık ya..Allah in izniyle ölmez kalmazsak tum parayı yatırdık...insallah bı terslik olmaz hayatım...
Cok tesekkur ederim canim..uçağımız gece 12 de..insallahbenim 1 yasindaki Ufaklik izin verirse. 5 -6 saat uyurum diyorum da ..bakalım..hayırlısı canim..senin kontrol ne zaman..3 Lü yaptircan miuçakta check in yaptırırken hamile olduğunu söylersen yardımcı olurlar belki, en öndeki koltuklara yada en azından acil çıkış kapısının ordaki koltuklara falan versinler, ayağını uzatabilirsin, 1-2 saatte bir uçakta şöyle bir tur atarsın tamam işte 9 saat geçiverir ucunda maldivler olunca gözü kara olunca insanın başına kötü şeyler gelmiyor çok, pimpiriklenenlere oluyor olan.. Allah korusun, sağ salim gidin gelin.
ehe eheeeee
şimdi tek prenses benim sonra papucum dama atılır
öksde kıss istiyooo hemde deli gibi babasının kızı olcakmısss neler neler yapcaklarmışş..şimdiden 2.plandayım desene
ablamın küccük kısı gecen gün babasına ne demiş biliyonmuuuuu???????
babaaaaaaaaaa ben dahaaa güşelimmmmmm değilmiiiiiiii????????? DDDDDDDDD :
öldüm gülmekten annesiyle kıyaslıyo cadalossss :):):):):):)))))))))))
Cok tesekkur ederim canim..uçağımız gece 12 de..insallahbenim 1 yasindaki Ufaklik izin verirse. 5 -6 saat uyurum diyorum da ..bakalım..hayırlısı canim..senin kontrol ne zaman..3 Lü yaptircan mi
Ben de senin gibi düşünüyorum..detaylı yaptiricam sadece .. Onu da egepol de yaptırırım yani..o kadar..cuma gunu ensede 1.1 çıktı..gayet iyi dedi doktor..test yaptirmicam yani..2li-3lü-4lü yaptırmayacağım canım istatistik onların hepsi, ben istatistik okudum istatistik kendi içinde çelişen bir bilim, zaten ensemiz burnumuz normal,
ama ayrıntılı usg'ye 20-23. haftalar arası prof. yakup erata'ya gidicem. sen ne yapacaksın
canım ben ilk oğluma yazdım ve hala yazıyorum şu anda 2,5 yaşında. ikinci bebeğime de yeni başladım ama aynı günlüğe mi tutsam ayrı günlük mü başlasam bilemedim ne yapayım sizce? sonradan okuyunca çok güzel oluyor neler yazmışım neler tavsiye ederim :)bebeğine günlük yazan varmııı ?? ben dün çok güzel bi defter ve renkli kalemler aldım arada sırada bebeğime yazmaya karar verdm. ileride ona güzel bişey bırakmak istiyorum :)
Kizlar ben geldim 4 saatlik hastane macerasindan sonra.. Allaha sükür bebegim de bende iyiyiz kirik cikik yokmus bikac gün agri olur dediler.. Elim ve sol yan kalca tarafim sis biraz ve morarma var..
Bebege baktik hareketi, kalp atislari da normal di kafatasina bayagi bi bakti ölctü ayri ayri sekilde plasenta ve suyun da iyi dedi.. Kan aldilar benim kanimla bebegin kani karismis mi diye bakilacakmis yarin yine gitmem lazimmis kontrol icin..
Bi ara el salladi ve parmagini emiyordu.. Sonra hep sirt cevirdi minigim poposunu gösterdi.. Doktor cinsiyet icinde bayagi bakti ama popo gördük sadece ve kordonunu.. Biraz dursa idi poposunun ordan belki biseyler gözükecekti ama kipir kipir di minigim merak edin biraz daha dedi..
Önemli olan sagligi herseyin yolunda olmasi.. Yarin gidince iyice emin olacagim iyi olduguna ama simdilik yolunda hersey..
Merak eden kizlar yorum yazip destek olan herkese cok tesekkür ediyorum iyi ki varsiniz canlar..
Allahim hepimizin bebegini bizlere bagislasin...
ohhh cok sükür bebisinde sende iyimissiniz cok sevindim tatlimgördünmü bak biz sana korkma demistik cok iyi korunuyo onlar ALLAH sayesinde sükürler olsun
yarin sabah saat 10:10 da benimde randevum var devletteözelde adam hic biseyini sölemio bende devlette baktircam bi ohh olsun ikisininde birbirinden haberi olmucak ​belki bebisimin cinsiyetinide ögrenirim yuppiiiii
Kaçıncı haftandasın canım sen??
Hareketlerini hissediyor musun peki bebeğin..
canlarim ya hepinize cok cok tesekkür ediyorum ilgi alakaniz icin iyi ki varsiniz tekrardan...
allah bebislerinizi size, sizi ailenize esinize bebeginize bagislasin...
bikac gündür bazi sikintilar oluyor topikte ben sürekli giremedigim icin fazla sohbete katilamiyorum sizlerle..
ama okuyabildiklerimi okuyorum ve gercekten burda ki herkes cok iyi niyetli, insan canlisi, sevecen, düsünceli insanlar...
umarim ortam eski halini alir mutlu mesut sekilde yasariz birlikte..
Amiiiiiiiiin kuzum hem kendi adimaaa hem senin adina heyecan yasiyorum bide saliyi beklcez gullusumde o zaman :)
Yaaa bende bende hepinizi çok seviyorum hepimiz çokkk mutlu olalım bebişlerimizle :)senakpc
Allahim uzun mutlu bi hayat nasip etsin insallah sen kocisim ve arasinlaaaa :))))))
Amin canım benim inşallah Aras konusunda daha kocadan onayı alamadık çınarda canı istiyor sanki :)))senakpc
Yarina dayanamayacam
cok ozledim yeaaaaa sipamiii
Banne banne ne didimkiiiiiii :)))))
Günlük hayatta kullanmadığınızı yazmayın diyor biz kullandığımızı yazıyoruz gene kızıyor valla benim gözüm korktu :)senakpc
Ayhh bide gosteermez nanik yaparmis
anasina cektiyse beni surundurur bu sipa gostermez
ins. ögrenirim canlarim ya bi ögrenemeyen ben kaldim sanki yawveee insallah güzel haberlerle dönerim bize dua edin....
çok merak ediyorsan bir de devlet hastanesine yada başka bir doktora daha git 14. haftada büyük ihtimalle belli oluyormuş çünkü, genital tüberkül (nub çıkıntısı) diye bi çıkıntı var ordan anlıyorlarmış, kız ise bebeğe paralel erkekse yukarı doğru açılı oluyormuş 12-15 haftalar arası (http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html) , 16 haftadan sonra genital organı oluşuyormuş, benim gittiğim dr 12. haftamda böyle açıkladı ve büyük ihtimalle kız dedi ama 16. haftadan sonra kesin diyebilirim dedi, araştırdım biraz bu dr erken söylüyormuş ve yanılmıyormuş...
canım ben ilk oğluma yazdım ve hala yazıyorum şu anda 2,5 yaşında. ikinci bebeğime de yeni başladım ama aynı günlüğe mi tutsam ayrı günlük mü başlasam bilemedim ne yapayım sizce? sonradan okuyunca çok güzel oluyor neler yazmışım neler tavsiye ederim :)
canım geçmiş olsun Rabbim korumuş
ben de bu ay öyle yaptım özele bir gidiyorum 100 lira ile çıkıyorum. bu ay devlete gittim ama doktor tırt çıktı bide çok iyi demişlerdi. başka doktora bakacağım artık bir ay özel bir ay devlet dedim. özelde doğum yaparım sanırım bende troid var bide kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum o yüzden iyi bir hastane olması lazım.
canım 15+4 olduk Rabbime şükür, cinsiyetimiz hala belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?