yooook nerdeee ben hamile olduğumu bile hissetmiyorum
günaydın anneler.
cumadan beri giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. haberi vereyim dedim hemen.
cuma doktor kontrolüm vardı. ve bir prensesim olacak inşallah.
şimdilik herşey yolunda. ancak ben gene kilo vermişim. aslında sevindim ama doktor artık kilo alman lazım diye söyledi.
kuzumu hala hissedemiyorum dedim. normaldir dedi. 1-2 haftaya hissetmeye başlarmışım. kızlar birazda kendilerini belli etmede nazlı oluyorlar.
cinsiyet konusunda epeyde uğraştırdı bizi. göstermedi , bacaklarını kapadı, kapandı. ama benim inadım yendi. öğrenemden gitmem dedim doktora :)
bakalım bir değişiklik olmazsa son dakikada doktorum kız dedi.
daha önce topiğe hiç yazdığını görmediğim, listelerimizde falan bulunmayan biri gelip şu eşlerle ilgili konuşulan meselede femolovedan alıntı yaparak ''başındaki örtüye bak ettiği lafa bak gibi'' bi tabir kullanmış. femoloveda ona cevap vermiş sanırım bu yüzden ceza almış. niye topikle alakası olmayan birileri gelip ortalığı karıştırıyor anlamış değilim. gerçekten nazara geldik. herkeste bi gerginlik. biz topiğimizdende yöneticimizdende memnunuz hepimiz mutluyuz burda kardeş gibiyiz...
Topikimize cok nazar degiyoo gercekten
neyse gececek hersey p.tesi yine senlenir buralar :)))
Iviiiit teysesiiiiii yarina cok heyecanliyim dotunu isiririm donmezse bemimkide
en kisa zamamda ogrenirsin insalla dinimiz aminnnnn
günaydın güsel hamişler
gunaydınnnnnn arkadaslar
gunaydınnnmutlu bir hafta olsun hepımız ıcınn
günaydın kızlar
hamişşeyda haberlerini bekliyoz bakalım neyin olacak yarında sıra bizde leyla
kızlar bı sıkıntım var bana bi akıl verin
ben gebe kaldıktan sonra ciddi kabızlık sıkıntısı yaşıyorum
ve hemoroidim azgınında azgını duruma geldi
neyse zeytin yağğ sürdüm krem falan kullandım biraz azaldı ama bi haftadır tuvalette ağlıyorum yine sizlerdende bu sıkıntıyı yaşayanlar vardı
bana bi yol gösterin ya
günaydın anneler.
cumadan beri giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. haberi vereyim dedim hemen.
cuma doktor kontrolüm vardı. ve bir prensesim olacak inşallah.
şimdilik herşey yolunda. ancak ben gene kilo vermişim. aslında sevindim ama doktor artık kilo alman lazım diye söyledi.
kuzumu hala hissedemiyorum dedim. normaldir dedi. 1-2 haftaya hissetmeye başlarmışım. kızlar birazda kendilerini belli etmede nazlı oluyorlar.
cinsiyet konusunda epeyde uğraştırdı bizi. göstermedi , bacaklarını kapadı, kapandı. ama benim inadım yendi. öğrenemden gitmem dedim doktora :)
gözün aydın cnm çokkkkkkkkkkkkk sevindim
hala kusmaya devam ediyomusun
kilo verdiğine göre
bende yarın gidecem dr bakalım bizim afacanın cinsiyeti ne çok heyecanlıyım cok
evet canım çok teşekkür ederim. gönlünden geçeni rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.
hemen iki tane hastane çıkışı aldık bile. bir tane annesi beğendi, bir tane babası beğendi. şimdilik alışverişte ilk hevesi atlattık.
bu kadar yeter dedik, abartmayalım :)
Bende hissediyorum. Canım 1 haftadır dalgalanma şeklinde bebek olduğuna eminim :) seninde öyledir . Doktor 18.20 diyor ama kişiden kişiye değişir de diyorlar .
Benimde ilk bebeğim canım şimdilik 24 yaşındayım :)))
Canım küçükmüş daha ama cinsiyet belli değilse erkek gibi duruyor :)))
günaydın anneler.
Cumadan beri giremiyorum. Geçmişi de okuyamadım. Haberi vereyim dedim hemen.
Cuma doktor kontrolüm vardı. Ve bir prensesim olacak inşallah.
şimdilik herşey yolunda. Ancak ben gene kilo vermişim. Aslında sevindim ama doktor artık kilo alman lazım diye söyledi.
Kuzumu hala hissedemiyorum dedim. Normaldir dedi. 1-2 haftaya hissetmeye başlarmışım. Kızlar birazda kendilerini belli etmede nazlı oluyorlar.
Cinsiyet konusunda epeyde uğraştırdı bizi. Göstermedi , bacaklarını kapadı, kapandı. Ama benim inadım yendi. öğrenemden gitmem dedim doktora :)
günaydın kızlar
hamişşeyda haberlerini bekliyoz bakalım neyin olacak yarında sıra bizde leyla
Benim de 22 yeni bitti.cok guzel erken anne olmak...maşaallah cici erken yaşta anne oluyorsun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?