2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bı sıkıntım var bana bi akıl verin
ben gebe kaldıktan sonra ciddi kabızlık sıkıntısı yaşıyorum
ve hemoroidim azgınında azgını duruma geldi
neyse zeytin yağğ sürdüm krem falan kullandım biraz azaldı ama bi haftadır tuvalette ağlıyorum yine sizlerdende bu sıkıntıyı yaşayanlar vardı
bana bi yol gösterin ya

günaydın anneler.

cumadan beri giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. haberi vereyim dedim hemen.

cuma doktor kontrolüm vardı. ve bir prensesim olacak inşallah.

şimdilik herşey yolunda. ancak ben gene kilo vermişim. aslında sevindim ama doktor artık kilo alman lazım diye söyledi.

kuzumu hala hissedemiyorum dedim. normaldir dedi. 1-2 haftaya hissetmeye başlarmışım. kızlar birazda kendilerini belli etmede nazlı oluyorlar.

cinsiyet konusunda epeyde uğraştırdı bizi. göstermedi , bacaklarını kapadı, kapandı. ama benim inadım yendi. öğrenemden gitmem dedim doktora :)

bakalım bir değişiklik olmazsa son dakikada doktorum kız dedi.

gözün aydın cnm çokkkkkkkkkkkkk sevindim
hala kusmaya devam ediyomusun
kilo verdiğine göre
bende yarın gidecem dr bakalım bizim afacanın cinsiyeti ne çok heyecanlıyım cok

yok valla bizi çekemiyolar ben anladım... olan ceza alnlara oluyo yaaa femelovee hemen gel canım arkadaşımmm......

Topikimize cok nazar degiyoo gercekten
neyse gececek hersey p.tesi yine senlenir buralar :)))
Iviiiit teysesiiiiii yarina cok heyecanliyim dotunu isiririm donmezse bemimkide
en kisa zamamda ogrenirsin insalla dinimiz aminnnnn

anaaaammmm sendemi fıratçısııııınnnnn...... belliydi zatennnn konuşmalarından töbe töbe yarebbim dinimiz aminnnn

günaydın güsel hamişler

günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydınnnnnn arkadaslar

günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydınnn mutlu bir hafta olsun hepımız ıcınn

günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için....

günaydın kızlar
hamişşeyda haberlerini bekliyoz bakalım neyin olacak yarında sıra bizde leyla

günaydııınnnnnnnnnnnnnnnn

canım bende kabızlık problemi çekiyorum ve bide ne zaman çıktığımı felanda takip edemiyorum öylede bi yanım var... hemoroid bendede var ama abartı durumda değil... ben hamiş olmadan önce bi krem almıştım eczaneden çok çok iyi gelmişti şimdi adını hatırlayamıyorum araştırmak lazım eğer hamişlerde sıkıntı yapmıyosa alda ondan kullan istersen... bideee akşamları eve gidince sıcak suda bi yarım saat kadar oturursan oda çok rahatlatıyo.. çok geçmiş olsun canım benim....

oyyyyyyyyyyyy hadi gözünüzaydııınnnnnn demek prenses geliyoooooooooooo bizimkide galiba prensess haftaya pazartesi tam net olarak öğrenicez bakalım.. sağlıklı olsunda minnoşlarımız gerisi mühüm değil

gözün aydın cnm çokkkkkkkkkkkkk sevindim
hala kusmaya devam ediyomusun
kilo verdiğine göre
bende yarın gidecem dr bakalım bizim afacanın cinsiyeti ne çok heyecanlıyım cok

kusma olayım yok. ilka yalarda oluyordu. sonradan bitti. mide bulantısı için verdiği

ilaç iyi geldi. çokta kullanmadım açıkcası. oldu bitti ilaç sevmem. yemek yiyemediğim için kilo verdiğimi düşünüyorum.

çünkü çok şükür mide bulantılarım yok artık, ama iştah da yok.

Raabim gönlüne göre versin inşallah. ama müthiş bir mutluluk. hamile olduğunuz öğrenmek farklı bir duygu, kalp atışlarını dinlemek farklı bir duygu, oiçinizde bir can olduğunu bilmek,

o cana göre yaşamak, cinsiyetini öğrenemk.......... anne olmaya giden yol rabbimin bir lütfü. rabbim isteyen herkese nasip etsin. Raabime inanmayanların bakacağı çok şey var ama

bir hamile insanla konuşsunlar yeter.

yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

oyyyyyyyyyyyy hadi gözünüzaydııınnnnnn demek prenses geliyoooooooooooo bizimkide galiba prensess haftaya pazartesi tam net olarak öğrenicez bakalım.. sağlıklı olsunda minnoşlarımız gerisi mühüm değil [/QUOTE]

evet canım çok teşekkür ederim. gönlünden geçeni rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.

hemen iki tane hastane çıkışı aldık bile. bir tane annesi beğendi, bir tane babası beğendi. şimdilik alışverişte ilk hevesi atlattık.

bu kadar yeter dedik, abartmayalım :)

bide ben frenleyebilsem azıcık kendimiii... 4 tane tulumunu aldım bakım ürünlerini şampuan krem vs. onları aldım emzik aldım dün ikea'ya gittik 2'li bebek yatağı için lastikli çarşaf aldım bebişin kıyafetleri için askı aldım...

bide kızlar ikeada cibinlik vardıı fiyatı 35 tl ydi sanırım ama çoook hoşuma gitti mobilyaları aldıktan sonra ondanda alıcam İnşallaaahhhh.... ben tutamıyorum kendimi kocişte saolsun oda öyle biz coştuk gidiyoruz hadi hayırlısı...

kızlar hepinize günaydın mutlu, huzur dolu ve sağlıklı bir haftayı hep beraber geçiririz inş. Sabah kan idrar tahlili için aç karna evden çıktım tam bir işkence gibiydi bulantılarım neden hala bitmiyorsa arabayı durdurup o rezil anları yaşamak acayip üzdü beni. Hamile olup toplu taşıt kullanmak zorunda kalanlara Allah sabır versin yardım etsin düşünemiyorum araba olmasaydı ne yapacağımı( Bulantısı hala devam eden var mı benim gece bile hala azalmadı

Bende hissediyorum. Canım 1 haftadır dalgalanma şeklinde bebek olduğuna eminim :) seninde öyledir . Doktor 18.20 diyor ama kişiden kişiye değişir de diyorlar .

canım benim kabızlık sorunu olduğu için o yüzden bağırsak mı diye ayırt edemedim ama artık az kaldı yavaş yavaş herhalde hep beraber hissedeceğiz:))

Canım küçükmüş daha ama cinsiyet belli değilse erkek gibi duruyor :)))

canım 3 hafta önce doktor erkek gibi ama ayın sonunu bekleyelim demişti cumartesi randevumuz var bakalım cinsiyetle ilgili ne duyacağız. Göbekim bana çok kocaman geliyor sen küçük yazınca şaşırdım:))

çok sevindim gözünaydın prensesin hayırlı olsun

günaydın kızlar
hamişşeyda haberlerini bekliyoz bakalım neyin olacak yarında sıra bizde leyla

günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…