günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom
Benim de 22 yeni bitti.cok guzel erken anne olmak...
yarında sizden haberleri beklicez kızlar heyecanlaaaa... bakalım sizinkiler ne... benimde haftaya pazartesi günü 28 ocakta... cinsiyetler bir bir dökülüyo hadi hayırlısı...
bide ben frenleyebilsem azıcık kendimiii... 4 tane tulumunu aldım bakım ürünlerini şampuan krem vs. onları aldım emzik aldım dün ikea'ya gittik 2'li bebek yatağı için lastikli çarşaf aldım bebişin kıyafetleri için askı aldım...
bide kızlar ikeada cibinlik vardıı fiyatı 35 tl ydi sanırım ama çoook hoşuma gitti mobilyaları aldıktan sonra ondanda alıcam İnşallaaahhhh.... ben tutamıyorum kendimi kocişte saolsun oda öyle biz coştuk gidiyoruz hadi hayırlısı...
oyyyyyyyyyyyy hadi gözünüzaydııınnnnnn demek prenses geliyoooooooooooobizimkide galiba prensess haftaya pazartesi tam net olarak öğrenicez bakalım.. sağlıklı olsunda minnoşlarımız gerisi mühüm değil
çok sevindim gözünaydın prensesin hayırlı olsun
yarında sizden haberleri beklicez kızlar heyecanlaaaa... Bakalım sizinkiler ne... Benimde haftaya pazartesi günü 28 ocakta... Cinsiyetler bir bir dökülüyo hadi hayırlısı...
süpersiniz:) 21'de üniversite bitti yüksek lisans doktora evlilik kaldı 27'ye eee bebek de ancak 28'i buldu ne yapalım buna da şükür:))
evet canım çok teşekkür ederim. gönlünden geçeni rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.
hemen iki tane hastane çıkışı aldık bile. bir tane annesi beğendi, bir tane babası beğendi. şimdilik alışverişte ilk hevesi atlattık.
bu kadar yeter dedik, abartmayalım :)
oooo sen benden de beter çıktın. biz çok abartmayalım dedik. iki hastane çıkış+3 tane zıbın+1 tane alt üst takım ile günü bitirdik. şimdilik büyük eşyalar için kenara koyalım dedik.
anneannesi mendillere iğne oynasına başladı bile :)
gördükçe alacağım için belli bir yerden her şeyi almaya gerek yok. birde istanbulun merkezi yerlerinden birinde çalışıyorum. yol üstünde bebek kıyafetleri, cevahir avm ye yakınım. bu aralar evde usta var. arada bir uğruyorum abakalım nasıl olacak. ay artık kendime kıyafet bakmaz oldum. kilo vermeme rağmen göbekten pantolonlar olmuyor. pantolon alayım dedim
kalıd öyle. kızıma alışveriş yapmak daha zevkli geliyor :)
Biz de haftaa sonu patlattik biseyler.lcw den iki tane hamile pantolonu iki de bluz aldim kendime.bebise de gs store den bi tane battaniye bir de zibin aldik.hersey gs li oldu yaaa.cok sekerrrr.insanin aldikca alasi geliyor
insan tutamıyo valla kendini.. bebiş mağazalarına girince gözümüz dönüyo yapcek bişi yokbizim annanede pek hızlı maşallahh ağız mendillerini bitirdi yelek süveter felan yapıyo onuda bi mavili bi pembeli yapıyo cinsiyeti ne olursa onu alırsın diyo anne valla aştın kendini abartma dedim yooookkk daha ben neler yapıcam ona diyo hadi biz heyecanlıyızda çevremizdekilerde bizden heyecanlı oluyolar vallaaa...
ooohhh iyi yapmışsınız cnmm.. benimde bi pantolon daha almam lazım aslında ama bebişe alcam diye unutuyorum bende kendimi... güle güle giysin cicilerinii annesiiii oyyy doğsalarda bi mıncırsak bebişlerimiziiiiiii totolarını ısırsaaakkkkkk
günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom
günaydın kızlar
hamişşeyda haberlerini bekliyoz bakalım neyin olacak yarında sıra bizde leyla
yarında sizden haberleri beklicez kızlar heyecanlaaaa... bakalım sizinkiler ne... benimde haftaya pazartesi günü 28 ocakta... cinsiyetler bir bir dökülüyo hadi hayırlısı...
saol cnm ama ben taaa akşamın 7 de doktorda olacam anca ertesi gün girebilirim
ya demi ya bencede
ben geçen söledim ama güldü hadi saçmalama dedi
zten son aylard çok sık görüşecez dedi
ama özlüyorum ya sıpamı
inş. Gösterirlerde bizde öğreniriz cinsiytlerini
kızlar hepinize günaydın mutlu, huzur dolu ve sağlıklı bir haftayı hep beraber geçiririz inş. Sabah kan idrar tahlili için aç karna evden çıktım tam bir işkence gibiydi bulantılarım neden hala bitmiyorsa arabayı durdurup o rezil anları yaşamak acayip üzdü beni. Hamile olup toplu taşıt kullanmak zorunda kalanlara Allah sabır versin yardım etsin düşünemiyorum araba olmasaydı ne yapacağımı( Bulantısı hala devam eden var mı benim gece bile hala azalmadı
çok merak ediyorsan bir de devlet hastanesine yada başka bir doktora daha git 14. haftada büyük ihtimalle belli oluyormuş çünkü, genital tüberkül (nub çıkıntısı) diye bi çıkıntı var ordan anlıyorlarmış, kız ise bebeğe paralel erkekse yukarı doğru açılı oluyormuş 12-15 haftalar arası (http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html) , 16 haftadan sonra genital organı oluşuyormuş, benim gittiğim dr 12. haftamda böyle açıkladı ve büyük ihtimalle kız dedi ama 16. haftadan sonra kesin diyebilirim dedi, araştırdım biraz bu dr erken söylüyormuş ve yanılmıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?