2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom

yarında sizden haberleri beklicez kızlar heyecanlaaaa... bakalım sizinkiler ne... benimde haftaya pazartesi günü 28 ocakta... cinsiyetler bir bir dökülüyo hadi hayırlısı...

yarında sizden haberleri beklicez kızlar heyecanlaaaa... bakalım sizinkiler ne... benimde haftaya pazartesi günü 28 ocakta... cinsiyetler bir bir dökülüyo hadi hayırlısı...

canım cinsiyetlerde değişiklik baya oluyor geç öğren ama tam öğren bana doktor erkenden erkek dedi ama ne hikmetse hala erkek gibi gelmiyor o yüzden cumartesiyi bekliyorum bakalım fikir değiştirecek mi:))

oooo sen benden de beter çıktın. biz çok abartmayalım dedik. iki hastane çıkış+3 tane zıbın+1 tane alt üst takım ile günü bitirdik. şimdilik büyük eşyalar için kenara koyalım dedik.

anneannesi mendillere iğne oynasına başladı bile :)

gördükçe alacağım için belli bir yerden her şeyi almaya gerek yok. birde istanbulun merkezi yerlerinden birinde çalışıyorum. yol üstünde bebek kıyafetleri, cevahir avm ye yakınım. bu aralar evde usta var. arada bir uğruyorum abakalım nasıl olacak. ay artık kendime kıyafet bakmaz oldum. kilo vermeme rağmen göbekten pantolonlar olmuyor. pantolon alayım dedim

kalıd öyle. kızıma alışveriş yapmak daha zevkli geliyor :)

evet canım çok teşekkür ederim. gönlünden geçeni rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.

hemen iki tane hastane çıkışı aldık bile. bir tane annesi beğendi, bir tane babası beğendi. şimdilik alışverişte ilk hevesi atlattık.

bu kadar yeter dedik, abartmayalım :)[/QUOTE]

Biz de haftaa sonu patlattik biseyler.lcw den iki tane hamile pantolonu iki de bluz aldim kendime.bebise de gs store den bi tane battaniye bir de zibin aldik.hersey gs li oldu yaaa.cok sekerrrr.insanin aldikca alasi geliyor

yarında sizden haberleri beklicez kızlar heyecanlaaaa... Bakalım sizinkiler ne... Benimde haftaya pazartesi günü 28 ocakta... Cinsiyetler bir bir dökülüyo hadi hayırlısı...

aynen canım ne heyecanlı hepimiz öyleyiz gerçi seninde aramız pek yok çok geç değil gerçi bazılarının değişebiliyomuş cinsiyetleri bakalım ne dicek hayırlısı gerçekten

süpersiniz:) 21'de üniversite bitti yüksek lisans doktora evlilik kaldı 27'ye eee bebek de ancak 28'i buldu ne yapalım buna da şükür:))

27 de evlendim.30 da hamileyim. 31 olmadan anne olacağım

daha geç kalanlar var :)

ablam ile babam arasında 18 yaş vardı. ablam büyüdükten sonra herkes babamı ( ki yaşını da göstermezdi maşallahı vardı ) ablamın nişanlısı sanırdı.

annemi de ablası sanırlardı. erken anne baba olmanın avantajlarıda var ama hayat okul,yüksel lisans, iş derken.....

Biz de haftaa sonu patlattik biseyler.lcw den iki tane hamile pantolonu iki de bluz aldim kendime.bebise de gs store den bi tane battaniye bir de zibin aldik.hersey gs li oldu yaaa.cok sekerrrr.insanin aldikca alasi geliyor[/QUOTE]

aynen canım ya ama benim kendime bir şeyler lamam lazım.çalışıncada gerekiyor. normalde eşofman daha rahat ama iş yerinde olmuyor. allahtan bu aralar işler pek yok da gene rahat giyinebiliyorum.

işler açılmaya başlayınca daha bir klasik giymek gerekecek. ay yaza da geliyor kocaman göbişle, sıcak derken oy oy oy ne yapacağız

insan tutamıyo valla kendini.. bebiş mağazalarına girince gözümüz dönüyo yapcek bişi yok bizim annanede pek hızlı maşallahh ağız mendillerini bitirdi yelek süveter felan yapıyo onuda bi mavili bi pembeli yapıyo cinsiyeti ne olursa onu alırsın diyo anne valla aştın kendini abartma dedim yooookkk daha ben neler yapıcam ona diyo hadi biz heyecanlıyızda çevremizdekilerde bizden heyecanlı oluyolar vallaaa...

Biz de haftaa sonu patlattik biseyler.lcw den iki tane hamile pantolonu iki de bluz aldim kendime.bebise de gs store den bi tane battaniye bir de zibin aldik.hersey gs li oldu yaaa.cok sekerrrr.insanin aldikca alasi geliyor

ooohhh iyi yapmışsınız cnmm.. benimde bi pantolon daha almam lazım aslında ama bebişe alcam diye unutuyorum bende kendimi... güle güle giysin cicilerinii annesiiii oyyy doğsalarda bi mıncırsak bebişlerimiziiiiiii totolarını ısırsaaakkkkkk

ablam ilk kez teyze olacak. o başka bir alemde zaten :) annemin gene 4 tane torunu var ama bebek her zaman sevilir. şimdiden loğusa yatağı için pikocu filan ramaya başlamışlar.

ya dedim ne gerek var bir tane hazır beyaz alırım dedim. demez olsaydım. dantel olayını sevmediğimden hazır şeyler daha kullanışlı geliyor bana. ama dediğim gibi demez olsaydım ve sustum sadece.

siz daha iyi bilirsiniz dedim ve boyun eğdim :))))

Gününüz aydın olsun kızçeler.:119::119:
Dualarınızı da okudum Allah'ım kabul etsin hepimizinkini

günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom

ya demi ya bencede
ben geçen söledim ama güldü hadi saçmalama dedi
zten son aylard çok sık görüşecez dedi
ama özlüyorum ya sıpamı
inş. gösterirlerde bizde öğreniriz cinsiytlerini

saol cnm ama ben taaa akşamın 7 de doktorda olacam anca ertesi gün girebilirim

saol cnm ama ben taaa akşamın 7 de doktorda olacam anca ertesi gün girebilirim

olsunn sabırlan bekleriz kii biiizzzz.....

aaaaaaaaaa bu arada doktora gidecek can kardeşlerim şimdiden anonsumu yapıyorummm tontişlerin fotosunu buraya eklemeyecekseniz gelmeyin geriiii biz bebiş görmek istiyoruuuuuuuuuuz

ya demi ya bencede
ben geçen söledim ama güldü hadi saçmalama dedi
zten son aylard çok sık görüşecez dedi
ama özlüyorum ya sıpamı
inş. Gösterirlerde bizde öğreniriz cinsiytlerini

bende özlüyom söylicem ben bakalım ne dicek ama seninki gibi diceğinden şüphem yok dediğin gibi işallah gösterirler gerçi doktor söylese bile esas detaylı ultrasyonda belli oluyomuş 20 haftalıkken falan bizim bi akraba öle olmuş kız demiş doktor ayrıntılıda hayır erkek demişler bide birsürü şey almış

Benim tam gaz devam edio cnm butun gun hiç geçmeden bulanmaya devam edio 3 ay bitince geçer diolardı ama geçmedi( bende arabayla gidip geliorum inan aynı şeyleri bende düşündüm bugun inşallah bir an önce geçer hamileliğimizin tadını çıkarırız..

kız dediyse kesin doğrudur benim arkadaşıma 10. haftada erkek dedi doğru çıktı banada kız dedi 11. haftada söylediği cinsiyetler doğru çıkıyo bide bebişleriniz popolarını dönmesin diye çikolata yiyip gidin fırıldak gibi oluyo benimki yerinde durmuyodu dr sordum doğru çikolata bebekleri hareket ettirir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…