kızlar bı sıkıntım var bana bi akıl verin
ben gebe kaldıktan sonra ciddi kabızlık sıkıntısı yaşıyorum
ve hemoroidim azgınında azgını duruma geldi
neyse zeytin yağğ sürdüm krem falan kullandım biraz azaldı ama bi haftadır tuvalette ağlıyorum yine sizlerdende bu sıkıntıyı yaşayanlar vardı
bana bi yol gösterin ya
herkese günaydıııııııııınnnnnnnn, bende cuma günü Allah izin verirse gidicem kontrolümeee 14.haftamda olucam inşallah bizim doktorda anlar nolduğunubu arada kızlar bezler konusunda bişey sorucam en iyi hangisi almaya başlıcam yavaş yavaş bez stoku yaıcam valla prima diyo çoğunluk ama dötüşleri kızarmasın cücüklerin
all işte tek acelecı ben deılmısım
bende 2 gundur aynı seyı dusunuyorum esımede dıyorum ındırımde gordukce stok mu yapsak dıye
bende prıma dusundumde bu prımanın bır yesıl dıslı olanı var bırde beyaz paketlı olan onların farkı ne kı acep aklıma bu takıldı dunden berıı
canım benim hamile kalmadan önce hemoroid sorunum vardı zaten ben yaptığım bişi söliyim sana onu yaparsan sıkıntı çekmezsin ben dr sordum yap dedi bana her akşam yatmadan 1 saat önce sıcak suyun içine 2 tane kuru incir 2 tanede siyah kayısı at 1 saat şişsin onlar sonra ye onları 2-3 gün sonra tuvalete çıktığında rahatlıcan canım canın yanmıcak bebişe bi zararı yok zaten dr kayısı ve incir ye demişti bana bende işe yarıyo bi dene bakalım bide lifli yiyecekler ye beyaz ekmek yeme tam tahıl ekmek ye bol bol su iç hergün muz yeme muz kabızlık yapar haftada 2-3 defa muz ye
Evet surekli fsrkli giyinmek gerekiyor o da sikinti oluyor.yazin full elbise giyerim ben ooohhh pufur pufur eser alttan alttan:)aynen canım ya ama benim kendime bir şeyler lamam lazım.çalışıncada gerekiyor. normalde eşofman daha rahat ama iş yerinde olmuyor. allahtan bu aralar işler pek yok da gene rahat giyinebiliyorum.
işler açılmaya başlayınca daha bir klasik giymek gerekecek. ay yaza da geliyor kocaman göbişle, sıcak derken oy oy oy ne yapacağız
herkese günaydıııııııııınnnnnnnn, bende cuma günü Allah izin verirse gidicem kontrolümeee 14.haftamda olucam inşallah bizim doktorda anlar nolduğunubu arada kızlar bezler konusunda bişey sorucam en iyi hangisi almaya başlıcam yavaş yavaş bez stoku yaıcam valla prima diyo çoğunluk ama dötüşleri kızarmasın cücüklerin
ohhh ne guzel herkesın kontolu varr bızımkı taaa 5 subattaama sanırım dayanamayıp 1 subata randevu alıcam cok merak edıyorum ne durumda dıye.
brde sızler sureklı anlatıyosunuzya ultrasonda oynadı zıpladı döndü dürdü dıye bızımkı kını hareketlendıkten sonra 2 defa gırdık ultrasona hıc hareket ederken gormedık bır keresınde cok hafıf elını oynattı o kadar. o nedenle meraktan ölüyorum nasıl hareket edıyo acaba dıye hem oynamaması bır sorun mu var anlamına gelıyo kac gundur bu konu kafamı karısıtııryo eger bu seferde oyle olursa delı edecek bu velet benıı
kızlar bı sıkıntım var bana bi akıl verin
ben gebe kaldıktan sonra ciddi kabızlık sıkıntısı yaşıyorum
ve hemoroidim azgınında azgını duruma geldi
neyse zeytin yağğ sürdüm krem falan kullandım biraz azaldı ama bi haftadır tuvalette ağlıyorum yine sizlerdende bu sıkıntıyı yaşayanlar vardı
bana bi yol gösterin ya
all işte tek acelecı ben deılmısım
bende 2 gundur aynı seyı dusunuyorum esımede dıyorum ındırımde gordukce stok mu yapsak dıye
bende prıma dusundumde bu prımanın bır yesıl dıslı olanı var bırde beyaz paketlı olan onların farkı ne kı acep aklıma bu takıldı dunden berıı
daha iyi işte bacım erkenden almak cücükler batırıp batırıp atcak sonuçta çok masraflı gelir üst üste önceden almak daha mantıklı 5-6 aya yaymak istiyorum bende böle bütün eşyalarını :))))) valla en ufak fikrim yok beyazmı yeşilmi hatta bu farkı sende duydum şimdi öğrencez zamanla kardeşşş
Evet surekli fsrkli giyinmek gerekiyor o da sikinti oluyor.yazin full elbise giyerim ben ooohhh pufur pufur eser alttan alttan:)
Ben ablama sordum o huggies dedi ama bebege gore degisiyormus cilt yapisina gore.primadan basliyacaz biz de:)deneye deneye bulacaz.
daha iyi işte bacım erkenden almak cücükler batırıp batırıp atcak sonuçta çok masraflı gelir üst üste önceden almak daha mantıklı 5-6 aya yaymak istiyorum bende böle bütün eşyalarını :))))) valla en ufak fikrim yok beyazmı yeşilmi hatta bu farkı sende duydum şimdi öğrencez zamanla kardeşşş
Benımde önümüzdeki hafta pazartesi ama nasıl geçti gel bana sor:18:Ne güzel senınki uslu maşallah kuzuma boş yere kendini sterese sokma minniğın canı istemiyodur belki yer teyzesı onuohhh ne guzel herkesın kontolu varr bızımkı taaa 5 subattaama sanırım dayanamayıp 1 subata randevu alıcam cok merak edıyorum ne durumda dıye.
brde sızler sureklı anlatıyosunuzya ultrasonda oynadı zıpladı döndü dürdü dıye bızımkı kını hareketlendıkten sonra 2 defa gırdık ultrasona hıc hareket ederken gormedık bır keresınde cok hafıf elını oynattı o kadar. o nedenle meraktan ölüyorum nasıl hareket edıyo acaba dıye hem oynamaması bır sorun mu var anlamına gelıyo kac gundur bu konu kafamı karısıtııryo eger bu seferde oyle olursa delı edecek bu velet benıı
Kuzum ben birkaç kez burada paylaştım ben de sonuç mükemmeldi
Hamileliğin 2.ayında senin gibi tuvalette ağlıyordum çok çaresizdim
Sonra netten biraz araştırınca sabah aç karnına bir yemek kaşığı
zeytinyağı içiyorum üzerine ılık bir bardak su.Gün içerisinde kuru kayısı
ceviz tüketiyorum.Ve gece yatmadan önce makyaj pamuklarına zeytinyağı
damlatıp totomun arasına sıkıştırıyorum.Şu an çok mutluyum ve huzurluyum
Ve totomu çok seviyorum
çikolata yada tatlı yiyip git fırıldak gibi oluyolar
bende sizdenimşimdiden alsak diyorum ama her bez iyi gelmiyomuş bebeğe pişik yapabiliyomuş. primadan memnun olmayanlar huggiesi tercih ediyor ama bebeğe iyi gelip gelmediğini bilmedende almak istemiyorum. yoksa çok mantıklı düşünüyoruz bence
ya deli olacam bende zeytin yağı sürdüm ama tekrarladı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?