2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ohhh ne guzel herkesın kontolu varr bızımkı taaa 5 subatta ama sanırım dayanamayıp 1 subata randevu alıcam cok merak edıyorum ne durumda dıye.
brde sızler sureklı anlatıyosunuzya ultrasonda oynadı zıpladı döndü dürdü dıye bızımkı kını hareketlendıkten sonra 2 defa gırdık ultrasona hıc hareket ederken gormedık bır keresınde cok hafıf elını oynattı o kadar. o nedenle meraktan ölüyorum nasıl hareket edıyo acaba dıye hem oynamaması bır sorun mu var anlamına gelıyo kac gundur bu konu kafamı karısıtııryo eger bu seferde oyle olursa delı edecek bu velet benıı

Herkese günaydınnn canlarım döbekli güzel hamişler nazlanıyomusunuz bakalım tadını çıkarın benım gibibenım nefesım resmen ağzımın içine bakıyor bir dediğimi iki etmiyor hep öyleydi ama bu aralar daha bir üstüme düşüyor..geçen hafta devirler vs. çok yoğun ve stresli bir hafta geçirdim iş yerinde bulantılar tam gaz devam Rabbime yalvarıyorum biraz olsun azalsın diye geçmişi tam okuyamadım çünkü çokkkhey maşallah sakın hiç birşeye kendinizi üzmeyin inanın değmez bu güzle günlerin değerini bilelim bebişlermiz en ufak sterste ve üzüntüde hissediyor artık biliyorsunuz hepinizi bebüklerinizle birlikte çoook öpüyorum

herkese günaydıııııııııınnnnnnnn, bende cuma günü Allah izin verirse gidicem kontrolümeee 14.haftamda olucam inşallah bizim doktorda anlar nolduğunu bu arada kızlar bezler konusunda bişey sorucam en iyi hangisi almaya başlıcam yavaş yavaş bez stoku yaıcam valla prima diyo çoğunluk ama dötüşleri kızarmasın cücüklerin

canım benim hamile kalmadan önce hemoroid sorunum vardı zaten ben yaptığım bişi söliyim sana onu yaparsan sıkıntı çekmezsin ben dr sordum yap dedi bana her akşam yatmadan 1 saat önce sıcak suyun içine 2 tane kuru incir 2 tanede siyah kayısı at 1 saat şişsin onlar sonra ye onları 2-3 gün sonra tuvalete çıktığında rahatlıcan canım canın yanmıcak bebişe bi zararı yok zaten dr kayısı ve incir ye demişti bana bende işe yarıyo bi dene bakalım bide lifli yiyecekler ye beyaz ekmek yeme tam tahıl ekmek ye bol bol su iç hergün muz yeme muz kabızlık yapar haftada 2-3 defa muz ye

all işte tek acelecı ben deılmısım
bende 2 gundur aynı seyı dusunuyorum esımede dıyorum ındırımde gordukce stok mu yapsak dıye
bende prıma dusundumde bu prımanın bır yesıl dıslı olanı var bırde beyaz paketlı olan onların farkı ne kı acep aklıma bu takıldı dunden berıı

daha iyi işte bacım erkenden almak cücükler batırıp batırıp atcak sonuçta çok masraflı gelir üst üste önceden almak daha mantıklı 5-6 aya yaymak istiyorum bende böle bütün eşyalarını :))))) valla en ufak fikrim yok beyazmı yeşilmi hatta bu farkı sende duydum şimdi öğrencez zamanla kardeşşş

saol cnm ya teşekkür ederim

Evet surekli fsrkli giyinmek gerekiyor o da sikinti oluyor.yazin full elbise giyerim ben ooohhh pufur pufur eser alttan alttan:)

Ben ablama sordum o huggies dedi ama bebege gore degisiyormus cilt yapisina gore.primadan basliyacaz biz de:)deneye deneye bulacaz.

çikolata yada tatlı yiyip git fırıldak gibi oluyolar

Kuzum ben birkaç kez burada paylaştım ben de sonuç mükemmeldi
Hamileliğin 2.ayında senin gibi tuvalette ağlıyordum çok çaresizdim
Sonra netten biraz araştırınca sabah aç karnına bir yemek kaşığı
zeytinyağı içiyorum üzerine ılık bir bardak su.Gün içerisinde kuru kayısı
ceviz tüketiyorum.Ve gece yatmadan önce makyaj pamuklarına zeytinyağı
damlatıp totomun arasına sıkıştırıyorum.Şu an çok mutluyum ve huzurluyum
Ve totomu çok seviyorum

bende sizdenim şimdiden alsak diyorum ama her bez iyi gelmiyomuş bebeğe pişik yapabiliyomuş. primadan memnun olmayanlar huggiesi tercih ediyor ama bebeğe iyi gelip gelmediğini bilmedende almak istemiyorum. yoksa çok mantıklı düşünüyoruz bence

bende öle duymuştum kız bebeklerde prima erkek bebeklerde haggies :))))))) kızlar daha az yapıomuş erkek bebekler daha bereketli yapıolarmış kakalarını maşallah haggiesin kenarları daha yüksekmiş galiba bize önemli değil bence primada olur ölede ollsa yaz old.için zaten sık sık değiştircez :=)))))))

allahım bızı utnadırmasın ıns. sorunsuz sekılde bebeklerımızı kucaklarımıza laırız inşşşş
bazen dıyorum dur daha acele etme dunya halı ne olur ne olmaz dıyorum sonrada ama cokkk alınacak sey var hepsı bır araya gelmesın yavas yavas bırıktırım dıyorum
şimdiden aldıklarım
1 hastane cıkısı
zıbın
hatta ateş ölcer bıle aldıkkkkkkkkkkk bunun aslında acelesı yoktu ama acelecı kocamı tutamadım daha fazla hemen almıs

Benımde önümüzdeki hafta pazartesi ama nasıl geçti gel bana sor:18:Ne güzel senınki uslu maşallah kuzuma boş yere kendini sterese sokma minniğın canı istemiyodur belki yer teyzesı onu

ya deli olacam bende zeytin yağı sürdüm ama tekrarladı valla

çikolata yada tatlı yiyip git fırıldak gibi oluyolar

en son gıttıgımde yedımmm cıkolata ama tık demedı uyuzz tam olarak ne zaman yemek gerekıyokı yanı 1 saat oncemı yoksa ultrasona gırmeden hemen oncemı??
ben 1 saat kadar önce yemıstım acaba o yuzdenmı fayda etmedı :26:

Ya ben masaj istiyom yaaaaa.heryerim tutuluyor.kalca kemigim kutleyecek gibi ama gerdiremiyom kendimi.spordan uzak kaldim.fikirlerinizi aliyim...

merhabalarrrrrrrrrrrr benım pıpıcanımdan sıze:124::119::119::119::124:kızlar bnm gebelık bu takvıme gore gıdıyor sanırım hehehehe

cunku karın ve sırt agrısı dıyor ve 3-4 gundur regl olucakmısım gıbı karnım agrıyorrr hehehe cok sukur bıze bu anıları anları yasatanaa elhamulıllahhhhhhhh

biz buhafta cuma gunu bebegımı gormeye gıdcegızz ve bu hafta her gunume bır gez me ayarladımkı cuma cabukk gelsın dıyee hehehe bgnde ılk gezımız ark.ev gormye gıdecegız bakalımmmmm

bencede doğru yoldayız kızlar almak mantıklı yaz olcağı için zaten sık değiştirilcek pişik kremi bi arkadaım sudocrem diye bişi aldı 20 liarydı bi tanesi ama 1 kez bile pişik yaşamadı kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum o kremi bende ondan alıcam 2-3 tane :)))))

ya deli olacam bende zeytin yağı sürdüm ama tekrarladı valla

Kuzum ben 2.aydan beri her gece öyle yatıyorum toto arası zeytinyağ
Ve yedikelrine çok dikkat et ben muzu haftada 2 kere filan tüketiyorum
Lifli,posalı yiyecekler tüketmeye çalışıyorum bir de ilaçlardan zaten şu an
cırcır modundayım o yüzden sorun yaşamıyorum.Çok zor bir durum
Allah yardımcın olsun:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…