herkese günaydıııııııııınnnnnnnn, bende cuma günü Allah izin verirse gidicem kontrolümeee 14.haftamda olucam inşallah bizim doktorda anlar nolduğunubu arada kızlar bezler konusunda bişey sorucam en iyi hangisi almaya başlıcam yavaş yavaş bez stoku yaıcam valla prima diyo çoğunluk ama dötüşleri kızarmasın cücüklerin
çikolata yada tatlı yiyip git fırıldak gibi oluyolar
merhabalarrrrrrrrrrrr benım pıpıcanımdan sıze:124::119::119::119::124:kızlar bnm gebelık bu takvıme gore gıdıyor sanırım hehehehe
cunku karın ve sırt agrısı dıyor ve 3-4 gundur regl olucakmısım gıbı karnım agrıyorrr hehehe cok sukur bıze bu anıları anları yasatanaa elhamulıllahhhhhhhh
biz buhafta cuma gunu bebegımı gormeye gıdcegızz ve bu hafta her gunume bır gez me ayarladımkı cuma cabukk gelsın dıyee hehehe bgnde ılk gezımız ark.ev gormye gıdecegız bakalımmmmm
allahım bızı utnadırmasın ıns. sorunsuz sekılde bebeklerımızı kucaklarımıza laırız inşşşş
bazen dıyorum dur daha acele etme dunya halı ne olur ne olmaz dıyorum sonrada ama cokkk alınacak sey var hepsı bır araya gelmesın yavas yavas bırıktırım dıyorum
şimdiden aldıklarım
1 hastane cıkısı
zıbın
hatta ateş ölcer bıle aldıkkkkkkkkkkkbunun aslında acelesı yoktu ama acelecı kocamı tutamadım daha fazla hemen almıs
herkese günaydıııııııııınnnnnnnn, bende cuma günü Allah izin verirse gidicem kontrolümeee 14.haftamda olucam inşallah bizim doktorda anlar nolduğunubu arada kızlar bezler konusunda bişey sorucam en iyi hangisi almaya başlıcam yavaş yavaş bez stoku yaıcam valla prima diyo çoğunluk ama dötüşleri kızarmasın cücüklerin
ınsallah bır aydır gormuyorum bu ay dısımısı sıktıkk gıtmıcess dıe ama her yenı gunde hadı gıdelım dıyoruz ama surd a ne kaldıkı cnmm cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHadi bakalım bende minikimi özledim gelsin pazartesi
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim 2 gündür kasılmalarım ve ağrılarım vardı bugünde afedirsiniz wc gittim peçeteye kan geldi allahtan hastane işyerimin yanında hemen gittim dr.tabi ne halde gittim tahmin edersiniz ellim ayağım titriyordu sağolsun dr sakinleştirdi sonra baktık bebeğim duruyordu kocaman olmuştu.büyüdükçe eşide genişliyormuş çok baskı yaptığı içinde bebeğin eşinde kanama vardı.progestan verdi günde 2 defa.ve sürekli yatıp dinleniceksin dedi
annişler dua edin bebeğim beni bırakmazsın şuan çok kötüyüm ve çok korkuyorum
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim 2 gündür kasılmalarım ve ağrılarım vardı bugünde afedirsiniz wc gittim peçeteye kan geldi allahtan hastane işyerimin yanında hemen gittim dr.tabi ne halde gittim tahmin edersiniz ellim ayağım titriyordu sağolsun dr sakinleştirdi sonra baktık bebeğim duruyordu kocaman olmuştu.büyüdükçe eşide genişliyormuş çok baskı yaptığı içinde bebeğin eşinde kanama vardı.progestan verdi günde 2 defa.ve sürekli yatıp dinleniceksin dedi
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
bende cumartesi market alışverişine gitmişken aldım. eşim erken dedi ama yemek kartımda limit vardı. malum hamile kaldıktan beri yemek yemiyorum.
paralar birikti. prima yeni doğan aldım bir tane. bir tanede prima yenidoğan beşyıldızlı korumadan aldım(beyaz) , iki tanede prima ıslak mendil aldım.
her alışverişte iki tane alsam iyi olur. her defasındada bir büyüğünü alırım inş.
ama ıslak mendile takıldım ben acaba kurur mu , ağzı açık olmasa bile.
en son gıttıgımde yedımmm cıkolata ama tık demedı uyuzztam olarak ne zaman yemek gerekıyokı yanı 1 saat oncemı yoksa ultrasona gırmeden hemen oncemı??
ben 1 saat kadar önce yemıstım acaba o yuzdenmı fayda etmedı :26:
Ya ben masaj istiyom yaaaaa.heryerim tutuluyor.kalca kemigim kutleyecek gibi ama gerdiremiyom kendimi.spordan uzak kaldim.fikirlerinizi aliyim...
valla ben de en son gittiğimde pek hareketli değildi,tembel benimkisi..bir dahaki sefere çikolata yyip gitcem ben de...:)mümkün olduğunca aç gitmeye çalışıyorum tartıda az çıkmak için..şimdiden 3 kg aldım yaa normal mi??
Benim tam gaz devam edio cnm butun gun hiç geçmeden bulanmaya devam edio 3 ay bitince geçer diolardı ama geçmedi( bende arabayla gidip geliorum inan aynı şeyleri bende düşündüm bugun inşallah bir an önce geçer hamileliğimizin tadını çıkarırız..
Canım bende kullanan arkadaşlarımdan birebir prima diye duydum. Hatta prima da sınıf sınıf üretmiş artık bezleri üst seri premium varmış ama o ekonomik olmadığı için normal serisini kullanıyorlar çok memnunlarmış hatta molfixin daha ucuz oldugunu ama primaya göre de daha cabuk pişik yaptıgını söylemişlerdi bana.
Sanırım forumdaki gecen yılların hamileleri bu yılın annelerine sormak en garantisi olur bu konuyu:)
Bu arada benim de gecen hafta kontrolümde %90erkek dedi bebişime ve biz tüm meraklı sülailemize yaydık bile hemen cinsiyetimizi:))
Bu hafta da 3test için tekrar gidecegim ama değişir mi acaba cinsiyet diye endişelenmeye başladım şimdi de.
Ne dersiniz kızlar aranızda fikri olan var mı bu haftalarda söylenen cinsiyet değisir mi , ne dersiniz?
günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
valla ben bütün gün çikolata yemiştim o gün sonrada migrenim tuttu zatenama dr ultrasondan yarım saat önce yesekde oluyomuş
dün sabah eşim yaptı bana masaj tabi yüzükoyun yatamadığım için yan yattım o şekilde yaptı ama çok iyi geldi benimki biraz güçlü kuvvetlidir masaj yaparken kaptırdı kendini hafif morarmalar oldu omzumdafazla güç denemesi yapmasın
aç olduğun içinde hareket etmiyo olabilir hem aldığın kilo normal ben 12+6 yım ama 3 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?