2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım bende kullanan arkadaşlarımdan birebir prima diye duydum. Hatta prima da sınıf sınıf üretmiş artık bezleri üst seri premium varmış ama o ekonomik olmadığı için normal serisini kullanıyorlar çok memnunlarmış hatta molfixin daha ucuz oldugunu ama primaya göre de daha cabuk pişik yaptıgını söylemişlerdi bana.
Sanırım forumdaki gecen yılların hamileleri bu yılın annelerine sormak en garantisi olur bu konuyu:)

Bu arada benim de gecen hafta kontrolümde %90erkek dedi bebişime ve biz tüm meraklı sülailemize yaydık bile hemen cinsiyetimizi:))
Bu hafta da 3test için tekrar gidecegim ama değişir mi acaba cinsiyet diye endişelenmeye başladım şimdi de.

Ne dersiniz kızlar aranızda fikri olan var mı bu haftalarda söylenen cinsiyet değisir mi , ne dersiniz?

Son düzenleme:
çikolata yada tatlı yiyip git fırıldak gibi oluyolar

valla ben de en son gittiğimde pek hareketli değildi,tembel benimkisi..bir dahaki sefere çikolata yyip gitcem ben de...:)mümkün olduğunca aç gitmeye çalışıyorum tartıda az çıkmak için..şimdiden 3 kg aldım yaa normal mi??

he bu aradaaaaaaaaaaa bu sabah ıkıncı sol dan tekmemi yedimmmmm puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sbh oturuyordum bır baktımm soldan bırsey gecmıs gıbı bır tepkii ve bebegimmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur

Hadi bakalım bende minikimi özledim gelsin pazartesi

Kuzum cinsiyet belli olmuş darısı bizim başımıza
Maşallah anası sünnet törenlerini de burdan paylaşacağımız
günler olur inşallah

Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim 2 gündür kasılmalarım ve ağrılarım vardı bugünde afedirsiniz wc gittim peçeteye kan geldi allahtan hastane işyerimin yanında hemen gittim dr.tabi ne halde gittim tahmin edersiniz ellim ayağım titriyordu sağolsun dr sakinleştirdi sonra baktık bebeğim duruyordu kocaman olmuştu.büyüdükçe eşide genişliyormuş çok baskı yaptığı içinde bebeğin eşinde kanama vardı.progestan verdi günde 2 defa.ve sürekli yatıp dinleniceksin dedi
annişler dua edin bebeğim beni bırakmazsın şuan çok kötüyüm ve çok korkuyorum

ben daha hiçbişey almadım valla ama maşallah şimdiden anneannesi bi yelek bide ceket ördü bende battaniye başladım örüyorum arkadaşımda kendine doğumdan kalan hasta bezleri bisürü göğüs pedleri falan varmış onları getirdi cinsiyetimiz belli olsun ona göre bakıcam artıkımm :)))))))) ama cinsiyetini öğreniyim bi zıbın alcam mimikime :))))))))

bende cumartesi market alışverişine gitmişken aldım. eşim erken dedi ama yemek kartımda limit vardı. malum hamile kaldıktan beri yemek yemiyorum.

paralar birikti. prima yeni doğan aldım bir tane. bir tanede prima yenidoğan beşyıldızlı korumadan aldım(beyaz) , iki tanede prima ıslak mendil aldım.

her alışverişte iki tane alsam iyi olur. her defasındada bir büyüğünü alırım inş.

ama ıslak mendile takıldım ben acaba kurur mu , ağzı açık olmasa bile.

Hadi bakalım bende minikimi özledim gelsin pazartesi
ınsallah bır aydır gormuyorum bu ay dısımısı sıktıkk gıtmıcess dıe ama her yenı gunde hadı gıdelım dıyoruz ama surd a ne kaldıkı cnmm cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse opuldunuz bıs kactıkkkk susleıp namaz kılıp cııcazzzzzzz

çok üzüldüüüüüüüümmmmmmmm ((((( Allahın izniyle bişeycik olmaz merak etme :)))

Allah korusun canım,bak bir şeyi yokmuş..içini ferah tut...çok büyük geçmiş olsun..

Hiçbişeycik olmaz inşallah bebişine annesi üzme kendinide onuda. hem görmüşün iyiymiş hemde kocaman olmuş dualarım seninle korkma sakın onlar sımsıkı tutundu bize inşallah

günaydın kızlar valla geçmişi oku yorum 1 saatir yazayım dedim biz iyiyiz akşama kontrol var doktor teyzemize gideceğiz ceza alan arkidişlerime üzüldüm inşallah bidaha olmaz... nazar değdi gerçekten topiğimize...

Rabbim miniğini korusun inşallah olurmu öyle şey kötü şeyler düşünme lütfen sürekli oku merak etme sımsıkını tutunmuş güzel annesine Rabbim bağışlasın olur böyle şeyler hamileliklerde kendini yorma ve stres yapma hadi bakem

ben ısalak mendıl almıcam ıslak pamuk kullanıcam allah ızın verırse ılk bır kac ay daha saglıklı oldugu soylenıyodu bır aralar :26:

valla ben bütün gün çikolata yemiştim o gün sonrada migrenim tuttu zaten ama dr ultrasondan yarım saat önce yesekde oluyomuş

Ya ben masaj istiyom yaaaaa.heryerim tutuluyor.kalca kemigim kutleyecek gibi ama gerdiremiyom kendimi.spordan uzak kaldim.fikirlerinizi aliyim...

dün sabah eşim yaptı bana masaj tabi yüzükoyun yatamadığım için yan yattım o şekilde yaptı ama çok iyi geldi benimki biraz güçlü kuvvetlidir masaj yaparken kaptırdı kendini hafif morarmalar oldu omzumda fazla güç denemesi yapmasın

aç olduğun içinde hareket etmiyo olabilir hem aldığın kilo normal ben 12+6 yım ama 3 kilo aldım

inşaallah canım:))

valla canım seninkinin değişcepğini zannetmiyorum 16.haftandasın maşallah ben de bu gittiğimde öprenirim diye bekliyorum bakalım :)))

çok geçmiş olsun kuzum panik yapma bebeğin büyümüş bak ve seninle doktor açıklamayıda yapmış demek ki olabiliyomuş neden oluyo ki acaba ağır bişey falan kaldırmadın di mi işten rapor al sakın iş yapma yat uzan dinlen geçicek ne olur korkma hiçbişey olmıcak görüceksin dua edicem çok güzel anne bebişin seni bırakır mi hiç sakın ağlama bebişler bizi hissediyo artık sen üzülürsen o da üzülür bol bol dua et yat dinlen yemene dikkat et eşin ailen yanında bizler de burdayız sakın canını sıkma

aynıyız canım 12+6 ama ben gram bile almadım (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…