2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

geçmiş olsun canım

ben ısalak mendıl almıcam ıslak pamuk kullanıcam allah ızın verırse ılk bır kac ay daha saglıklı oldugu soylenıyodu bır aralar :26:

primanın sanırım yeni doğanlar için ıslak mendili var onun bi zararı yokmuş onu kullanabilirsin ıslak pamuk tahriş ediyomuş

geçmiş olsun canım birkaç gün dinlen inş kanam durur zaten verilen ilaç etkili sen tasalanma bebişine Allahın izniyle bir şey olmaz Rabbim korusun

Hiçbişeycik olmaz inşallah bebişine annesi üzme kendinide onuda. hem görmüşün iyiymiş hemde kocaman olmuş dualarım seninle korkma sakın onlar sımsıkı tutundu bize inşallah

üzülmekden ziyade anlatılmaz duygular yaşadım bi sn içinde türlü türlü şeyler geçti aklımdan cnm .evet gördüm çok şükür kıpır kıpır rabbime binlerce kez şükürler olsun.kanamada olmazsa rahatlıycam bi hafta sonra tekrar bakacak.

saol kuzu ya yapacaz bi ayar artık

aminnn inşallah hepimizin yavrularını korusun canm benim.
bol bol dinlenicem birdahada tezmilik falan yapmıycam zaten.

rabbim korusun meleğini inş. bi şeycikler olmaz kuşum

aynıyız canım 12+6 ama ben gram bile almadım (((

almaman süper bişe buna neden üzlüyorsun ki...???ben de kusma olmadı hiç belki de ben ondan kilo aldım..ceviz fındık süt(yağlı sonuçta)bir sürü şey yedim ...
iştahtan değil..faydalı olcağından.. :)

çok sağol bitanem allahım bidaha göstermezsin inşallah hiç kimseye.anlatamam yaşadığım 5 dk olayı aklımdan binbir türlü şey geçti yemin ederim ya offff
hafta sonu biraz temizlik yaptım birde iyim die evime gidip gelmeye başlamıştım sanırım dolmuş metrobüs derken çok yoruldum bide sarsıldım.artık gitmiycem ama annemde kalıcam.bi süre dinlenmem gerekiyormuş.rapora gerek görmedi oturarak çalıştığım için evde olsa dr umda tanıyor beni kafamda çok kurarım iyice yıpratırım kendimi en iyisi çalışmak:)
allah razı olsun cnm bende hepimize dua edicem hayırlısıyla geçsin şu günlerde sağsalim evlatlarımızı alalım kollarımıza.
allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız canlarım

çok geçmiş olsun canım. rabbim bir daha yaşatmasın inş.

canım benim az çok anlayabiliyorum 5 dk yı elin ayağın titremiştir rabbim yaşatmasın bidaha allah daha beterinden korusun bende haftasonu tamizlik yaptım ama dikkatli olmak lazım sanırım bişeyler vesile oluyo gerçi doğru evde kurarsın kafana takarsın ama işteyken de kendini sakın yorma güzel annen bakar sana çabucak biter bu sen ilaçlarını ihmal etme allah senden de razı olsun bitanem dualarımız seninle hayırlısıyla geçicek bu günler

arkadaşlar bende 14 haftanın içerisindeyim allahın izni ile...çok şükür.Fakat merak ettiğim doktorum bana decavit verdi.onu kullanıyodum 3 aydan sonra artık demir hapına geç ve decavitle birlikte gyno ferro sanol kullan dedi.ben artık decavit kullanmıyorum sadece gyno yu yani demir ilacın klullanıyorum.Siz neler kullanıyosunuz...

iş yerindeki apartmanda kadn doğum uzmanı,annebebek klubü diye bir form getirdi,üye oluyorsununuz...cd filan yolluyorlar...
0800 211 70 50(ücretsiz danışma hattı)
0532 755 04 14
bunlar da telefonları..sabah 8.30-20.00 rası telefonun başında tüm sorulara cevap veriyorlarmış..aklınızda bulunsun!!

ben decavit değilde elevit kullanıyorum. 12hafta dolunca gynoferon verdi doktorum, folik asiti bıraktırdı, magnezyum bide bebek aspirni kullanıyorum.

canıımm çooooooook geçmiş olsun... korkma rabbimmm korur minik meleğiniii bu haftalarda bişey olmaz minik meleğine rabbimin izniyle... fazla yorma kendini dikkat et yeter canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…