Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim 2 gündür kasılmalarım ve ağrılarım vardı bugünde afedirsiniz wc gittim peçeteye kan geldi allahtan hastane işyerimin yanında hemen gittim dr.tabi ne halde gittim tahmin edersiniz ellim ayağım titriyordu sağolsun dr sakinleştirdi sonra baktık bebeğim duruyordu kocaman olmuştu.büyüdükçe eşide genişliyormuş çok baskı yaptığı içinde bebeğin eşinde kanama vardı.progestan verdi günde 2 defa.ve sürekli yatıp dinleniceksin dedi
annişler dua edin bebeğim beni bırakmazsın şuan çok kötüyüm ve çok korkuyorum
ben ısalak mendıl almıcam ıslak pamuk kullanıcam allah ızın verırse ılk bır kac ay daha saglıklı oldugu soylenıyodu bır aralar :26:
çok üzüldüüüüüüüümmmmmmmm((((( Allahın izniyle bişeycik olmaz merak etme :)))
aynıyız canım 12+6 ama ben gram bile almadım(((
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim 2 gündür kasılmalarım ve ağrılarım vardı bugünde afedirsiniz wc gittim peçeteye kan geldi allahtan hastane işyerimin yanında hemen gittim dr.tabi ne halde gittim tahmin edersiniz ellim ayağım titriyordu sağolsun dr sakinleştirdi sonra baktık bebeğim duruyordu kocaman olmuştu.büyüdükçe eşide genişliyormuş çok baskı yaptığı içinde bebeğin eşinde kanama vardı.progestan verdi günde 2 defa.ve sürekli yatıp dinleniceksin dedi
Hiçbişeycik olmaz inşallah bebişine annesi üzme kendinide onuda. hem görmüşün iyiymiş hemde kocaman olmuş dualarım seninle korkma sakın onlar sımsıkı tutundu bize inşallah
Kuzum ben 2.aydan beri her gece öyle yatıyorum toto arası zeytinyağ
Ve yedikelrine çok dikkat et ben muzu haftada 2 kere filan tüketiyorum
Lifli,posalı yiyecekler tüketmeye çalışıyorum bir de ilaçlardan zaten şu an
cırcır modundayım o yüzden sorun yaşamıyorum.Çok zor bir durum
Allah yardımcın olsun:26::26:
Rabbim miniğini korusun inşallah olurmu öyle şey kötü şeyler düşünme lütfen sürekli oku merak etme sımsıkını tutunmuş güzel annesine Rabbim bağışlasın olur böyle şeyler hamileliklerde kendini yorma ve stres yapma hadi bakem
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
aynıyız canım 12+6 ama ben gram bile almadım(((
çok geçmiş olsun kuzum panik yapma bebeğin büyümüş bak ve seninle doktor açıklamayıda yapmış demek ki olabiliyomuş neden oluyo ki acaba ağır bişey falan kaldırmadın di mi işten rapor al sakın iş yapma yat uzan dinlen geçicek ne olur korkma hiçbişey olmıcak görüceksin dua edicem çok güzel anne bebişin seni bırakır mi hiç sakın ağlama bebişler bizi hissediyo artık sen üzülürsen o da üzülür bol bol dua et yat dinlen yemene dikkat et eşin ailen yanında bizler de burdayız sakın canını sıkma
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
dualarınızı okudum rabbim kabul etsin
çok sağol bitanem allahım bidaha göstermezsin inşallah hiç kimseye.anlatamam yaşadığım 5 dk olayı aklımdan binbir türlü şey geçti yemin ederim ya offff
hafta sonu biraz temizlik yaptım birde iyim die evime gidip gelmeye başlamıştım sanırım dolmuş metrobüs derken çok yoruldum bide sarsıldım.artık gitmiycem ama annemde kalıcam.bi süre dinlenmem gerekiyormuş.rapora gerek görmedi oturarak çalıştığım için evde olsa dr umda tanıyor beni kafamda çok kurarım iyice yıpratırım kendimi en iyisi çalışmak:)
allah razı olsun cnm bende hepimize dua edicem hayırlısıyla geçsin şu günlerde sağsalim evlatlarımızı alalım kollarımıza.
Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız canlarım
ben decavit değilde elevit kullanıyorum. 12hafta dolunca gynoferon verdi doktorum, folik asiti bıraktırdı, magnezyum bide bebek aspirni kullanıyorum.arkadaşlar bende 14 haftanın içerisindeyim allahın izni ile...çok şükür.Fakat merak ettiğim doktorum bana decavit verdi.onu kullanıyodum 3 aydan sonra artık demir hapına geç ve decavitle birlikte gyno ferro sanol kullan dedi.ben artık decavit kullanmıyorum sadece gyno yu yani demir ilacın klullanıyorum.Siz neler kullanıyosunuz...
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?