günaydın anneler.
cumadan beri giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. haberi vereyim dedim hemen.
cuma doktor kontrolüm vardı. ve bir prensesim olacak inşallah.
şimdilik herşey yolunda. ancak ben gene kilo vermişim. aslında sevindim ama doktor artık kilo alman lazım diye söyledi.
kuzumu hala hissedemiyorum dedim. normaldir dedi. 1-2 haftaya hissetmeye başlarmışım. kızlar birazda kendilerini belli etmede nazlı oluyorlar.
cinsiyet konusunda epeyde uğraştırdı bizi. göstermedi , bacaklarını kapadı, kapandı. ama benim inadım yendi. öğrenemden gitmem dedim doktora :)
bakalım bir değişiklik olmazsa son dakikada doktorum kız dedi.
ben decavit değilde elevit kullanıyorum. 12hafta dolunca gynoferon verdi doktorum, folik asiti bıraktırdı, magnezyum bide bebek aspirni kullanıyorum.
bu haplar önemli dedi doktorum özellikle elevitte çok sayıda mineral vitamin varmış..benim önceden biraz göbeğim vardı ama artık daha sert olduğunu hissediyorum, onun dışında pek bi belirtim yok hala bulantılarım devam ediyor biraz kıpırdasalar artık :) sen nasıl hissediyosunben birek bunu kullanıyorum bakalım artık ..belki decavitte alrı kullanıyırm yanında tekrardan bu arada aynı haftalar içerisindeyiz.:) 14.haftadasın sende nasıl hissediyosun karnın çıktımı hiç :)
bide ben frenleyebilsem azıcık kendimiii... 4 tane tulumunu aldım bakım ürünlerini şampuan krem vs. onları aldım emzik aldım dün ikea'ya gittik 2'li bebek yatağı için lastikli çarşaf aldım bebişin kıyafetleri için askı aldım...
bide kızlar ikeada cibinlik vardıı fiyatı 35 tl ydi sanırım ama çoook hoşuma gitti mobilyaları aldıktan sonra ondanda alıcam İnşallaaahhhh.... ben tutamıyorum kendimi kocişte saolsun oda öyle biz coştuk gidiyoruz hadi hayırlısı...
aaa şeydanın doğumgünü demi bugün.. iyiki doğmuşun topiğin neşe kaynağı.. beklediğin haberleri verir inşallah doktorcun bugün sana. nice yıllara..Umarım doktorun sana en güzel hediyeyi verir bugün . İnşallah nice senelere bebeğin eşinle güzel mutlu yarınlara canım :)))))
maşaallah cici erken yaşta anne oluyorsun canım:)
canım 3 hafta önce doktor erkek gibi ama ayın sonunu bekleyelim demişti cumartesi randevumuz var bakalım cinsiyetle ilgili ne duyacağız. Göbekim bana çok kocaman geliyor sen küçük yazınca şaşırdım:))
günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom
canım cinsiyetlerde değişiklik baya oluyor geç öğren ama tam öğren bana doktor erkenden erkek dedi ama ne hikmetse hala erkek gibi gelmiyor o yüzden cumartesiyi bekliyorum bakalım fikir değiştirecek mi:))
bu haplar önemli dedi doktorum özellikle elevitte çok sayıda mineral vitamin varmış..benim önceden biraz göbeğim vardı ama artık daha sert olduğunu hissediyorum, onun dışında pek bi belirtim yok hala bulantılarım devam ediyor biraz kıpırdasalar artık :) sen nasıl hissediyosun
benimde çok olmadı bulantım ama yinede var bikaç güne geçer dedi doktorum. 2haftaya cinsiyetinide öğreniriz inşallah. yorgunlukla uyku bendede varbende şimdiye kadar bulantı falan yapmadı.uyku haricinde fazla bi zorluğum olmadı karnım sanki bi büyüyo bi iniyo :) ama şu haftalar dediğin gibi daha sertlik hissediyorum.ve şişti karnım :) erkenmi acaba diyorum ama demekki normal :) hadi bakalım az kaldı azzzzz :)
haklısın canım ben başka doktora gitmesem benim randevuma daha 24 gün var :)
Canım dualarınızı okudum allah kabul etsin
mercimegde yok simgefikomda yok nerdeler acaba?Nerelerdesin canım bi gittin pir gittin
çok geçmiş olsun canım. rabbim bir daha yaşatmasın inş.
canım benim az çok anlayabiliyorum 5 dk yı elin ayağın titremiştir rabbim yaşatmasın bidaha allah daha beterinden korusun bende haftasonu tamizlik yaptım ama dikkatli olmak lazım sanırım bişeyler vesile oluyo gerçi doğru evde kurarsın kafana takarsın ama işteyken de kendini sakın yorma güzel annen bakar sana çabucak biter bu sen ilaçlarını ihmal etme allah senden de razı olsun bitanem dualarımız seninle hayırlısıyla geçicek bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?