2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Hayırlısı olsun canım gözün Aydın :)

ben birek bunu kullanıyorum bakalım artık ..belki decavitte alrı kullanıyırm yanında tekrardan bu arada aynı haftalar içerisindeyiz.:) 14.haftadasın sende nasıl hissediyosun karnın çıktımı hiç :)

ben decavit değilde elevit kullanıyorum. 12hafta dolunca gynoferon verdi doktorum, folik asiti bıraktırdı, magnezyum bide bebek aspirni kullanıyorum.

ben birek bunu kullanıyorum bakalım artık ..belki decavitte alrı kullanıyırm yanında tekrardan bu arada aynı haftalar içerisindeyiz.:) 14.haftadasın sende nasıl hissediyosun karnın çıktımı hiç :)
bu haplar önemli dedi doktorum özellikle elevitte çok sayıda mineral vitamin varmış..benim önceden biraz göbeğim vardı ama artık daha sert olduğunu hissediyorum, onun dışında pek bi belirtim yok hala bulantılarım devam ediyor biraz kıpırdasalar artık :) sen nasıl hissediyosun

Umarım doktorun sana en güzel hediyeyi verir bugün . İnşallah nice senelere bebeğin eşinle güzel mutlu yarınlara canım :)))))

Ne güzel canım bende alıcam inşallah bundan sonra oğluşuma en güzellerini :))

Umarım doktorun sana en güzel hediyeyi verir bugün . İnşallah nice senelere bebeğin eşinle güzel mutlu yarınlara canım :)))))
aaa şeydanın doğumgünü demi bugün.. iyiki doğmuşun topiğin neşe kaynağı.. beklediğin haberleri verir inşallah doktorcun bugün sana. nice yıllara..

Koca memikli kuzum güzel haberlerini bekliyoz işallah doğum günün kutlu olsun eşinle ailenle bebişinle daha nice yıllara işallah allah hep klabine göre versin pastayı üflerken bizim içinde üfle sağsalim hepimiz kucaklarımıza alalım tosunları

canım 3 hafta önce doktor erkek gibi ama ayın sonunu bekleyelim demişti cumartesi randevumuz var bakalım cinsiyetle ilgili ne duyacağız. Göbekim bana çok kocaman geliyor sen küçük yazınca şaşırdım:))

Uzak ya belki bana öyle gelmiştir canım :) yakından da Çek bitane :)

günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom

Haklısın canım ben başka doktora gitmesem benim randevuma daha 24 gün var :)

Son düzenleme:
canım cinsiyetlerde değişiklik baya oluyor geç öğren ama tam öğren bana doktor erkenden erkek dedi ama ne hikmetse hala erkek gibi gelmiyor o yüzden cumartesiyi bekliyorum bakalım fikir değiştirecek mi:))

Değişmicek annesi erkek o erkek bak busefer göstercekte annesine ben erkeğim diye :)

bende şimdiye kadar bulantı falan yapmadı.uyku haricinde fazla bi zorluğum olmadı karnım sanki bi büyüyo bi iniyo :) ama şu haftalar dediğin gibi daha sertlik hissediyorum.ve şişti karnım :) erkenmi acaba diyorum ama demekki normal :) hadi bakalım az kaldı azzzzz :)

benimde çok olmadı bulantım ama yinede var bikaç güne geçer dedi doktorum. 2haftaya cinsiyetinide öğreniriz inşallah. yorgunlukla uyku bendede var

haklısın canım ben başka doktora gitmesem benim randevuma daha 24 gün var :)

24 günü bekleseydin çatlardın iyi yaptın doktora gitmekle kuzum hem bebişi gördün hem cinsiyeti öğrendin şimdi 24 gün koymaz sana çabucak geçer ben dicem 3 haftadan fazla olmasın dicem gün gün tavim karaladım bugün de bitti diye

inşallah cnm hayırlısıyla geçsin şu günler 2 hafta falan daha annemde kalıcam bakacak bana.ne olsursa olsun bidaha temzilik falan yok:)))

cumartesi dr kntr vardi 40dk gorduk oglumuzu iyi cok sukur ama yatmaya devam kalkmak yurumek yok 28. haftadan itibaren erken dogum riski varmis 32. haftaya kadar yasama sansi cok az dedi dua edin kizlar bana yavruma ne zaman dogacagini yasayacagini rabbimden baska kimse bilemez rabbim korusun yavrularimizi bize saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu olarak versin kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…