2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
inşallah cnm hayırlısıyla geçsin şu günler 2 hafta falan daha annemde kalıcam bakacak bana.ne olsursa olsun bidaha temzilik falan yok:)))

yapma canım temiz bi kadın bulursun varsa tanıdık arada ona yaptırırsın bende bi kadın alcam ayda 1 kere yada 3 haftada gelsin azıcık toparlayıp gitsin ben acayip titizim gerçi kadının üstünden yine geçerim ama tutuyom kendimi annem yardım ediyo sağolsun öle idare ediyoz sen de bi şekilde idare edersin

Öylede zor vaka canım ozandan kız anneleri en güzel 20. Haftaya kadar birşey almasınlar en güzeli kesin olanı ..

canım benim öncelikle gözünaydın bebişini görmüşsün iyiymiş neden erken doğum riskin var

Allah yardımcın olsun... Rabbim bebeğinizi size bağışlasın... Güzel şeyler düşün annesi... O da karnında yaşadığı mutlulukla sağlıkla size kavuşacağı günü beklesin...

üzme kendini cnm artık 28 haftalık doğsa bile bebişler yaşıyo pramatüre doğuyolar ama genede yaşatıyolar ve çok sağlıklı oluyolar allahtan ümit kesilmsz sen yatmaya devam et cnm herşey bebişlerimiz için

Canım bende prima alacam bez değiştirmek kötü yapıyor bebekleri neyle başlarsan öyle devam et.

haftada 1 yarım gün almak en iyisi ben 1 ay sonra haftada 1 yarım gün almaya başlıcam şimdilik ayda 1 geliyo ctesileride ben yapıyom temisliği ama yorulmaya başladım artık

canıımm çooooooook geçmiş olsun... korkma rabbimmm korur minik meleğiniii bu haftalarda bişey olmaz minik meleğine rabbimin izniyle... fazla yorma kendini dikkat et yeter canım benim...

sağol kuzum allah razı olsun.geçecek inşallah bu sıkıntılı günlerde rabbimin izniyle.
artık yormuycam temizlik falan yok umrumdada değil her taraf pis olsun valla:)))
dr da bu ayda bişi olmaz ama eşinde bi kanama olduğu için verdi progestanı umarım bi hafta bişi kalmaz

korkma canım onu size bağışlayacak olanda, ne zaman doğacağınıda bilen Allah doktor sadece ihtimali söylüyor. 28haftalık bebekler yaşıyor hem o konuda için ferah olsun. sen bol bol dua et benimde dualarımdasın inşallah. sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına

haftada 1 yarım gün almak en iyisi ben 1 ay sonra haftada 1 yarım gün almaya başlıcam şimdilik ayda 1 geliyo ctesileride ben yapıyom temisliği ama yorulmaya başladım artık

doğru söylüyosun bende haftasonu baya yoruldum cumartesileri bende yapıyom anca vakit oluyo eğer ctesileri çalışmazsam bende 3 haftada bir almayı düşünüyodum artık ama haftada yarım gün almakta mantıklı

Değişmicek annesi erkek o erkek bak busefer göstercekte annesine ben erkeğim diye :)

hayırlısı bakalım canım:) eşimin işi dolayısıyla randevuyu cumartesiye almıştık ama şimdi haber verdi normal zamanında yarın gidebilecekmişiz sürekli gün değiştiriyoruz beraber gidelim bakalım yarın 12'de ne olacak:)

Haklısın valla canım yoksa 24 gün çile olurdu daha bana kocamın başının etini yerdim Oda bildiğinden hemen almış randevu yoksa uğraşılmaz kadın milletiyle Oğluşumuzu da öğrendik çok şükür darısı başınıza canım benim :119:
Bu arada mercimeg nerde gerçekten yok hiç

kızlar... temizlik konusunda neden kocacıklarınızdan yardım almıyorsunuz?...
benim kuşum benim de yönlendirmelerimle iyi temizlik yapıyo... tabiiiki bi erkeğin bi kadın gibi temizlik yapmasını düşünemeyiz ama emin olun bunu becerebiliyorlar... hele ki minik bebeklerine bişey olmasın (Allah korusun) diye daha da hassas davranıyolar... bence haftada bir kocacıkla temizlik yapıp derin temizlik için (bahar-bayram) kadın tutulabilir mantığındayım...

canım benim öncelikle gözünaydın bebişini görmüşsün iyiymiş neden erken doğum riskin var

canim cift rahmim var erken dogum riskim o yuzden normalda diger rahmin kucuk kalmasi sıkısmasi gerekiyodu ama bende diger rahimde buyuyor oglumu alllah korusun sıkıstırabilirmis oyle iste hayirlisi

keşke ben de annemden uzak olmasaydım haftada bir gün eşim süpürüp silip toz alıyor ayda birde bayan alıyorum evin yemeği ve ütüsünü yapıyorum başka işe yaramaz oldum

bence öğrenince bayan kadar güzel yapıyorlar artık bizimki halıları yollukları kenara kaldırıp onların altını süpürüp silmeyi bile öğrendi:))

Amin canım benim üzülme inşallah sağlıklı sıhatli zamanı gelince alacaksın bebeğini kucağına dualarımız seninle ama doktorunu dinle hiç kalkma canım yerinden

keşke ben de annemden uzak olmasaydım haftada bir gün eşim süpürüp silip toz alıyor ayda birde bayan alıyorum evin yemeği ve ütüsünü yapıyorum başka işe yaramaz oldum
bikaç ay sonra üstümüzde çok büyük yük olcak. bende kendimi işe yaramaz olarak görüyorum ama olsun o kadar. bende eşimle yapıyorum temizliği ağır işleri o yapıyor. annemde ayda 1 gelip ince ince heryeri temizliyor. temizlik hastası olduğundan kadın alma ben gelirim onlar yapamaz diyor. böyle idare etcez bi 4-5ay daha

canımm bence ayrı olsun. her bebek özeldir. sonuçta ikisinin hayatıda farklı olucak herkes kendi defterini kendi evine götürür ilerde :) kesinlikle ayrı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…