mercimegde yok simgefikomda yok nerdeler acaba?
inşallah cnm hayırlısıyla geçsin şu günler 2 hafta falan daha annemde kalıcam bakacak bana.ne olsursa olsun bidaha temzilik falan yok:)))
bende özlüyom söylicem ben bakalım ne dicek ama seninki gibi diceğinden şüphem yok dediğin gibi işallah gösterirler gerçi doktor söylese bile esas detaylı ultrasyonda belli oluyomuş 20 haftalıkken falan bizim bi akraba öle olmuş kız demiş doktor ayrıntılıda hayır erkek demişler bide birsürü şey almış
cumartesi dr kntr vardi 40dk gorduk oglumuzu iyi cok sukur ama yatmaya devam kalkmak yurumek yok 28. Haftadan itibaren erken dogum riski varmis 32. Haftaya kadar yasama sansi cok az dediDua edin kizlar bana yavruma ne zaman dogacagini yasayacagini rabbimden baska kimse bilemez rabbim korusun yavrularimizi bize saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu olarak versin kucaklarimiza
cumartesi dr kntr vardi 40dk gorduk oglumuzu iyi cok sukur ama yatmaya devam kalkmak yurumek yok 28. haftadan itibaren erken dogum riski varmis 32. haftaya kadar yasama sansi cok az dedidua edin kizlar bana yavruma ne zaman dogacagini yasayacagini rabbimden baska kimse bilemez rabbim korusun yavrularimizi bize saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu olarak versin kucaklarimiza
cumartesi dr kntr vardi 40dk gorduk oglumuzu iyi cok sukur ama yatmaya devam kalkmak yurumek yok 28. haftadan itibaren erken dogum riski varmis 32. haftaya kadar yasama sansi cok az dedidua edin kizlar bana yavruma ne zaman dogacagini yasayacagini rabbimden baska kimse bilemez rabbim korusun yavrularimizi bize saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu olarak versin kucaklarimiza
herkese günaydıııııııııınnnnnnnn, bende cuma günü Allah izin verirse gidicem kontrolümeee 14.haftamda olucam inşallah bizim doktorda anlar nolduğunubu arada kızlar bezler konusunda bişey sorucam en iyi hangisi almaya başlıcam yavaş yavaş bez stoku yaıcam valla prima diyo çoğunluk ama dötüşleri kızarmasın cücüklerin
yapma canım temiz bi kadın bulursun varsa tanıdık arada ona yaptırırsın bende bi kadın alcam ayda 1 kere yada 3 haftada gelsin azıcık toparlayıp gitsin ben acayip titizim gerçi kadının üstünden yine geçerim ama tutuyom kendimi annem yardım ediyo sağolsun öle idare ediyoz sen de bi şekilde idare edersin
canıımm çooooooook geçmiş olsun... korkma rabbimmm korur minik meleğiniii bu haftalarda bişey olmaz minik meleğine rabbimin izniyle... fazla yorma kendini dikkat et yeter canım benim...
korkma canım onu size bağışlayacak olanda, ne zaman doğacağınıda bilen Allah doktor sadece ihtimali söylüyor. 28haftalık bebekler yaşıyor hem o konuda için ferah olsun. sen bol bol dua et benimde dualarımdasın inşallah. sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağınacumartesi dr kntr vardi 40dk gorduk oglumuzu iyi cok sukur ama yatmaya devam kalkmak yurumek yok 28. haftadan itibaren erken dogum riski varmis 32. haftaya kadar yasama sansi cok az dedidua edin kizlar bana yavruma ne zaman dogacagini yasayacagini rabbimden baska kimse bilemez rabbim korusun yavrularimizi bize saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu olarak versin kucaklarimiza
haftada 1 yarım gün almak en iyisi ben 1 ay sonra haftada 1 yarım gün almaya başlıcam şimdilik ayda 1 geliyo ctesileride ben yapıyom temisliği ama yorulmaya başladım artık
Değişmicek annesi erkek o erkek bak busefer göstercekte annesine ben erkeğim diye :)
24 günü bekleseydin çatlardıniyi yaptın doktora gitmekle kuzum hem bebişi gördün hem cinsiyeti öğrendin şimdi 24 gün koymaz sana çabucak geçer ben dicem 3 haftadan fazla olmasın dicem gün gün tavim karaladım bugün de bitti diye
canım benim öncelikle gözünaydın bebişini görmüşsün iyiymiş neden erken doğum riskin var
yapma canım temiz bi kadın bulursun varsa tanıdık arada ona yaptırırsın bende bi kadın alcam ayda 1 kere yada 3 haftada gelsin azıcık toparlayıp gitsin ben acayip titizim gerçi kadının üstünden yine geçerim ama tutuyom kendimi annem yardım ediyo sağolsun öle idare ediyoz sen de bi şekilde idare edersin
kızlar... temizlik konusunda neden kocacıklarınızdan yardım almıyorsunuz?...
benim kuşum benim de yönlendirmelerimle iyi temizlik yapıyo... tabiiiki bi erkeğin bi kadın gibi temizlik yapmasını düşünemeyiz ama emin olun bunu becerebiliyorlar... hele ki minik bebeklerine bişey olmasın (Allah korusun) diye daha da hassas davranıyolar... bence haftada bir kocacıkla temizlik yapıp derin temizlik için (bahar-bayram) kadın tutulabilir mantığındayım...
bikaç ay sonra üstümüzde çok büyük yük olcak. bende kendimi işe yaramaz olarak görüyorum ama olsun o kadar. bende eşimle yapıyorum temizliği ağır işleri o yapıyor. annemde ayda 1 gelip ince ince heryeri temizliyor. temizlik hastası olduğundan kadın alma ben gelirim onlar yapamaz diyor. böyle idare etcez bi 4-5ay dahakeşke ben de annemden uzak olmasaydımhaftada bir gün eşim süpürüp silip toz alıyor ayda birde bayan alıyorum evin yemeği ve ütüsünü yapıyorum başka işe yaramaz oldum
canımm bence ayrı olsun. her bebek özeldir. sonuçta ikisinin hayatıda farklı olucak herkes kendi defterini kendi evine götürür ilerde :) kesinlikle ayrı olmalıcanım ben ilk oğluma yazdım ve hala yazıyorum şu anda 2,5 yaşında. ikinci bebeğime de yeni başladım ama aynı günlüğe mi tutsam ayrı günlük mü başlasam bilemedim ne yapayım sizce? sonradan okuyunca çok güzel oluyor neler yazmışım neler tavsiye ederim :)
canım geçmiş olsun Rabbim korumuş
ben de bu ay öyle yaptım özele bir gidiyorum 100 lira ile çıkıyorum. bu ay devlete gittim ama doktor tırt çıktı bide çok iyi demişlerdi. başka doktora bakacağım artık bir ay özel bir ay devlet dedim. özelde doğum yaparım sanırım bende troid var bide kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum o yüzden iyi bir hastane olması lazım.
canım 15+4 olduk Rabbime şükür, cinsiyetimiz hala belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?