2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bence öğrenince bayan kadar güzel yapıyorlar artık bizimki halıları yollukları kenara kaldırıp onların altını süpürüp silmeyi bile öğrendi:))

tebrik ediyorum valla
benim de eşim yurtdışındayken yapmıştım öyle üstten bi süpürüp sildim (çok detaya inmedim ki sonra o yapmaz diye)... diyoki " aşkım iyi hoş güzel de neden heryeri güzelce temizlemedin... ben bile senden becerikliyim... ama olsun iyi ki yapmadın kurabiyem yorulmasın" dedi... öldüm gülmekten...

elektrik süpürgesi ve yer silme eşime ait ama ben artık temislik yapmak istemiyorum burda tam gün eve kadın aldığında 80 tl veriyorum haftada yarım aldığımda 40 vericem yarımgün sıkıldım zaten temislik yapmaktan

Hayırlı haberlerle gelin canım ne güzel yarın büssürü güzel haber var :)))

Allah yardımcın olsun... Rabbim bebeğinizi size bağışlasın... Güzel şeyler düşün annesi... O da karnında yaşadığı mutlulukla sağlıkla size kavuşacağı günü beklesin...

canım benim öncelikle gözünaydın bebişini görmüşsün iyiymiş neden erken doğum riskin var

Amin canım benim üzülme inşallah sağlıklı sıhatli zamanı gelince alacaksın bebeğini kucağına dualarımız seninle ama doktorunu dinle hiç kalkma canım yerinden

kizlar hepinizdende allah razi olsun cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. rabbim hepimizin yavrusunu korusun...

blgn cim kanamadan korkma canim benim hep oluyo bir cogunun 9 ay boyunca oluyo rabbim sana bagislasin evladini

:)) o da güzelmiş canım ben hamile kalmadan da yapıyordu ama bir yeri yapsa diğerini unutuyordu her seferinde beni bağırtıp sonucu tam öğrendi:) çok şükür eşimin erkek onu bunu yapmaz diye takıntısı yok bayanı almasam bile olur camları da siliyor ama yorulmasına kıyamıyorum ayda bir bayana devam o da güzel yapıyor :)

Kızlar bu yılın annelerinden birkaç yararlı tavsiye aldım ve onların agzından yazılanları sizlerle de paylaşmak istedim:)

-yenidoğanlar için yenidogan primada herkes hemfikir.prima dışında huggies ve canbebe kullanıp memnun olan da var..

-ilk aylar kıyafet konusunu sakın abartma..
kavurucu sıcakta çıtçıtlı badiyle duruyor bebe.. ayağına da ince pamuklu çorap al, ama 0 sıfır numara alma, sıkıyor

-doğuma yakın alışverişini artırırsın ve bebeğinin kilosuna göre alışveriş yaparsın,
benim bebiş 4 kiloya yakın doğdu, hiç yeni doğan almadım. 0-3 ay kıyafetleri bile yalnızca bir ay giydi..

-park yatak kullanıyorum, çok da memnunum.
oda satın alsan bile ilk aylarda bebek yanında duracağı ve geceleri sık emzireceğin için beşik yerine düşünebilirsin..
tatile seyahate gittiğinde de toplayıp arabana atarsın..

-anakucağı lazım değil diye düşündüm, almadım.. bebek doğunca arabada şart olduğunu gördüm..
otomobiliniz de varsa kesinlikle arabaya bağlanan özellikte, bebeğin anne karnındaki pozisyonuna uygun bi anakucağı al..
markası çok önemli değil.. evde de çok kullanışlı oluyor..

-3-4 tane ince pamuklu battaniye al, daha sonra da pazen battaniye.. kesinlikle sonbaharda pazen çok kullanışlı oluyor

-veee alışverişi abartma, şuan 6 aylık kızımız, bizden çok kıyafeti var, çok hediye geliyor,, eşyalarının 2/3ü hediye gelmiştir..

sen mesajı atınca hemen aradım canım ama ögle arası tatilmiş. siteden girdim forumu doldurup üye oldum bende. milupa annelik klubünün danışma hattıymış bu.
paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:
KISLARR BEN GELDİM....
akıllılık ettim bugun devlet hastanesine gittim salak gibi çok çok iyi doktorlar varmış dediler kayınvalidemde özele para vercenize bi gitsenize dedi.neyse zar zor randevu alıp gittik bugun 3 saat hastaneden cıkamadık bu kadar berbat olamaz yaaaa.bi doktor 58 hastaya bakıyor düşünün artık doktorun muayne etme şansı yokki 5 dak.bi insana bakması lazım ayrıca sonuç göstermeye gelen bi okadar daha hamile düşünün insan kafayı oynatır . kan tahlili için ayrı upuzun ayrı sıra idrar için apayrı ultrason için ayrııııı sanırım doktorun odasında ultrason olmadığı için muayne etmiyor.yaşın kilon borun soruluyor bide varsa şikayetini söylüyorsun.hastane kalabalık mikrop kapman an meselese. ağsımızın payını aldık bu son gidişim eşim kredi çekerim bankadan yine devlet hastanesinde yaptırmam doğumu diyo artık rezalet ötesi valla

kızlar ben şimdilik kaçar evi toplamam lazım almış başını gitmiş güya ctesi temizlik yaptım heryer heryerde

kayınvalideler hep aynı mantıkta zaten... "eskiden özel hastane mi varmış"... biz hamileliğimi ilk önce bir devlet hastanesinin acilinde beta hcg yaptırarak öğrendik... ve o esnada bir hamile geldi... karnı burnunda... kadını resmen azarladı doktor... sancısı vardı... doğum başlamamış evine git diye fırçaladı... çığlıklar atıyodu kadıncağız... canım kocam dedi ki; "ne karım ne de bebeğim bu kadar ucuz değil"... hemen araştır bi özel hastane... ama değiştirmek zorunda kalmayalım... tüm süreci geçirebileceğin, herşeyinden emin olduğun bi hastane ve doktor bul dedi... 1 buçuk ay araştırdım... tonlarca forum okudum... birsürü insanla konuştum... ve bir hastane ve doktorunda karar kıldım... şu an deliler gibi seviyoruz doktorumuzu ve her türlü şikayetimizde 7/24 arayabiliyoruz... her konuda çok aydınlatıcı ve başarılı bir doktor... yardımcı doçent ve doçentlik yolunda ilerliyor... fakat asla kibirli değil... hem hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut (rabbim ihtiyaç hissettirmesin inşallah)... fiyatları da çok uygun... muayene 80 tl... normal doğum 1050 tl... sezeryan 1550 tl...

Son düzenleme:
Selam kızlar.çook çok uzun zamandır hiç bişey yazamamıştım.ama ara ara takip etmeye çalışıyorum sizleri.cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.kv bile geldi.
çok şükür sağlığı büyümesi gayet iyi gidiyor.Rabbim hiç bozmasın cinsiyetini görebilmek uzun uzun baktı dr ama terbiyeli evladım benim öyle sıkısıkıya
kapamıştı ki minik bacaklarını göremedik. yüzde 70 -80 kız olabilir ama diğer ay net görebiliriz dedi.142gr ve 12cm olmuş benim fıstıkım
Biz bu sefer cinsiyetini öğrenir artık isim düşünmeye başlarız diyorduk ama kesin olmayınca yine kaldık beklemeye.Dün gece eşim karnıma elini koydu "nasılsın yüzde 70 kızım benim " diye seviyordu eğer erkekse kız dedim diye küser sonra bana diyor

canım sıkma canını Rabbim bir hale yola koymuştur elbet... sen içini ferh tut bebişinle hamişliğin tadını çıkart bence...

ayyy çok şanslısın canım bende yana yana özel hastane ve doktor bakıyorum şimdi.eşim cok sinirlendi devlet hastanesinde doğuma kesin temizlikçiler giriyordur yada kendi kendine doğuruyorsundur diyo doktor yokki ortada rabbim düşürmesin derler ya aynen öyle ilgili bi insan yok yaaa rabbim orada muayne olmak zorunda kalan insanlara sabır ve sağlık versin. çok zorrr işleri çokkk zorrrr

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bu geçirdiğin zorlu günleride evladını kucağına aldığında unutur gidersin.

kendine çok iyi bak ki , bebişinede bakabilesin. önce senin sağlığın.

amiiinnn... Allah yardımcısı olsun karnında bebeği olan herkesin inşallah... mecbur deneme yanılma yapıaksın.... yada google amcaya sorup benimm gibi forumları inceliyceksin... kk da çok fazla topik var hastane ve doktor önerileriyle ilgili...

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...2-bursada-kadin-dogumcu-hastahane-acilll.html

Son düzenleme:

canım bende de hiç öle kusma falan olmadı yediklerim yaramıyomu nedir anlamadım ondan canım sıkılıyo bakalım cuma günü görcez mimiki o zaman bakıcaz :)))

yaa ewet bu kaynanalar neden hep böyle.. Eskiden biz bu kadar doktora gitmezdik 15 günde , ayda gidilir miymiş (başta düşük tehlikem olduğu için haftada da gittiğim oldu napabilirim) bi öğrenirdik bi doğururduk diyolar resmen ve bana cinnet geçirtiyolar.. Bende doktor konusunda çok titizim özel muaynehanesine gidiyorum 80 tl bizimkide hastane olarak özel bir hastane oranın doktoru değil ama doğuma gidiyormuş fiyat konusunda da 6 ay önce arkadasım doğum yaptı normal 400 sezeryan 450 tl idi...

aslında kendileri de farkında ama anlamamazlıktan geliyolar.. malesef hiçbirimiz eski insanlar kadar sağlıklı beslenip-sağlıklı bi hamilelik geçiremiyoruz... resmen hormonlarla besleniyoruz.. halamın bi lafı var (1 hafta önce kızı doğum yaptı sezeryan...)bu zamandan sonra kimsenin normal doğum yapmasını beklemiyorum... çocuklar folikasit çocuğu... doğal hiçbişeyle beslenemiyolar diyo... haklı da ... hadi benim halam dünya görüşü olan bi kadın... allah herkese akıl fikir versin ne diyelim...

bu arada antalyadasın galiba.. ben istanbuldayım ve malesef gerçekten hayat burda çok pahalı... benim gittiğim hastane bedava denilecek kadar ucuz neredeyse... çünkü çok uçuk rakamlar var... yeni doğum yapan kuzenim muayenehanesine gittiği doktoruna sadece doğum için 1250 tl ve hastane kullanımından kaynaklanan da 2000 tl yi hastaneye ödedi sadece... bi de muayenehaneye gittiğinden tüm tahliller dışarda %100 ücretli... zor yani...

ewet çok zor yaşadığımız yerde önemli tabi ki bn merkez değilim ilçesinde yaşıyorum hemen hemen antalya merkez de öyle fiyat konusunda uçuk fiyatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…