bence öğrenince bayan kadar güzel yapıyorlar artık bizimki halıları yollukları kenara kaldırıp onların altını süpürüp silmeyi bile öğrendi:))
kızlar... temizlik konusunda neden kocacıklarınızdan yardım almıyorsunuz?...
benim kuşum benim de yönlendirmelerimle iyi temizlik yapıyo... tabiiiki bi erkeğin bi kadın gibi temizlik yapmasını düşünemeyiz ama emin olun bunu becerebiliyorlar... hele ki minik bebeklerine bişey olmasın (Allah korusun) diye daha da hassas davranıyolar... bence haftada bir kocacıkla temizlik yapıp derin temizlik için (bahar-bayram) kadın tutulabilir mantığındayım...
hayırlısı bakalım canım:) eşimin işi dolayısıyla randevuyu cumartesiye almıştık ama şimdi haber verdi normal zamanında yarın gidebilecekmişiz sürekli gün değiştiriyoruz beraber gidelim bakalım yarın 12'de ne olacak:)
Allah yardımcın olsun... Rabbim bebeğinizi size bağışlasın... Güzel şeyler düşün annesi... O da karnında yaşadığı mutlulukla sağlıkla size kavuşacağı günü beklesin...
canım benim öncelikle gözünaydın bebişini görmüşsün iyiymiş neden erken doğum riskin var
üzme kendini cnm artık 28 haftalık doğsa bile bebişler yaşıyo pramatüre doğuyolar ama genede yaşatıyolar ve çok sağlıklı oluyolar allahtan ümit kesilmsz sen yatmaya devam et cnm herşey bebişlerimiz için
korkma canım onu size bağışlayacak olanda, ne zaman doğacağınıda bilen Allah doktor sadece ihtimali söylüyor. 28haftalık bebekler yaşıyor hem o konuda için ferah olsun. sen bol bol dua et benimde dualarımdasın inşallah. sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Amin canım benim üzülme inşallah sağlıklı sıhatli zamanı gelince alacaksın bebeğini kucağına dualarımız seninle ama doktorunu dinle hiç kalkma canım yerinden
tebrik ediyorum valla
benim de eşim yurtdışındayken yapmıştım öyle üstten bi süpürüp sildim (çok detaya inmedim ki sonra o yapmaz diye)... diyoki " aşkım iyi hoş güzel de neden heryeri güzelce temizlemedin... ben bile senden becerikliyim... ama olsun iyi ki yapmadın kurabiyem yorulmasın" dedi... öldüm gülmekten...
sen mesajı atınca hemen aradım canım ama ögle arası tatilmiş. siteden girdim forumu doldurup üye oldum bende. milupa annelik klubünün danışma hattıymış bu.iş yerindeki apartmanda kadn doğum uzmanı,annebebek klubü diye bir form getirdi,üye oluyorsununuz...cd filan yolluyorlar...
0800 211 70 50(ücretsiz danışma hattı)
0532 755 04 14
bunlar da telefonları..sabah 8.30-20.00 rası telefonun başında tüm sorulara cevap veriyorlarmış..aklınızda bulunsun!!
KISLARR BEN GELDİM....
akıllılık ettim bugun devlet hastanesine gittim salak gibiçok çok iyi doktorlar varmış dediler kayınvalidemde özele para vercenize bi gitsenize dedi.neyse zar zor randevu alıp gittik bugun 3 saat hastaneden cıkamadık bu kadar berbat olamaz yaaaa.bi doktor 58 hastaya bakıyor düşünün artık doktorun muayne etme şansı yokki 5 dak.bi insana bakması lazım ayrıca sonuç göstermeye gelen bi okadar daha hamile düşünün insan kafayı oynatır . kan tahlili için ayrı upuzun ayrı sıra idrar için apayrı ultrason için ayrııııı sanırım doktorun odasında ultrason olmadığı için muayne etmiyor.yaşın kilon borun soruluyor bide varsa şikayetini söylüyorsun.hastane kalabalık mikrop kapman an meselese. ağsımızın payını aldık bu son gidişim eşim kredi çekerim bankadan yine devlet hastanesinde yaptırmam doğumu diyo artık rezalet ötesi valla
kızlar ben şimdilik kaçar evi toplamam lazım almış başını gitmiş güya ctesi temizlik yaptım heryer heryerde
kayınvalideler hep aynı mantıkta zaten... "eskiden özel hastane mi varmış"... biz hamileliğimi ilk önce bir devlet hastanesinin acilinde beta hcg yaptırarak öğrendik... ve o esnada bir hamile geldi... karnı burnunda... kadını resmen azarladı doktor... sancısı vardı... doğum başlamamış evine git diye fırçaladı... çığlıklar atıyodu kadıncağız... canım kocam dedi ki; "ne karım ne de bebeğim bu kadar ucuz değil"... hemen araştır bi özel hastane... ama değiştirmek zorunda kalmayalım... tüm süreci geçirebileceğin, herşeyinden emin olduğun bi hastane ve doktor bul dedi... 1 buçuk ay araştırdım... tonlarca forum okudum... birsürü insanla konuştum... ve bir hastane ve doktorunda karar kıldım... şu an deliler gibi seviyoruz doktorumuzu ve her türlü şikayetimizde 7/24 arayabiliyoruz... her konuda çok aydınlatıcı ve başarılı bir doktor... yardımcı doçent ve doçentlik yolunda ilerliyor... fakat asla kibirli değil... hem hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut (rabbim ihtiyaç hissettirmesin inşallah)... fiyatları da çok uygun... muayene 80 tl... normal doğum 1050 tl... sezeryan 1550 tl...
cumartesi dr kntr vardi 40dk gorduk oglumuzu iyi cok sukur ama yatmaya devam kalkmak yurumek yok 28. haftadan itibaren erken dogum riski varmis 32. haftaya kadar yasama sansi cok az dedidua edin kizlar bana yavruma ne zaman dogacagini yasayacagini rabbimden baska kimse bilemez rabbim korusun yavrularimizi bize saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu olarak versin kucaklarimiza
ayyy çok şanslısın canım bende yana yana özel hastane ve doktor bakıyorum şimdi.eşim cok sinirlendi devlet hastanesinde doğuma kesin temizlikçiler giriyordur yada kendi kendine doğuruyorsundur diyo doktor yokki ortada rabbim düşürmesin derler ya aynen öyle ilgili bi insan yok yaaa rabbim orada muayne olmak zorunda kalan insanlara sabır ve sağlık versin. çok zorrr işleri çokkk zorrrr
almaman süper bişe buna neden üzlüyorsun ki...???ben de kusma olmadı hiç belki de ben ondan kilo aldım..ceviz fındık süt(yağlı sonuçta)bir sürü şey yedim ...
iştahtan değil..faydalı olcağından.. :)
kayınvalideler hep aynı mantıkta zaten... "eskiden özel hastane mi varmış"... biz hamileliğimi ilk önce bir devlet hastanesinin acilinde beta hcg yaptırarak öğrendik... ve o esnada bir hamile geldi... karnı burnunda... kadını resmen azarladı doktor... sancısı vardı... doğum başlamamış evine git diye fırçaladı... çığlıklar atıyodu kadıncağız... canım kocam dedi ki; "ne karım ne de bebeğim bu kadar ucuz değil"... hemen araştır bi özel hastane... ama değiştirmek zorunda kalmayalım... tüm süreci geçirebileceğin, herşeyinden emin olduğun bi hastane ve doktor bul dedi... 1 buçuk ay araştırdım... tonlarca forum okudum... birsürü insanla konuştum... ve bir hastane ve doktorunda karar kıldım... şu an deliler gibi seviyoruz doktorumuzu ve her türlü şikayetimizde 7/24 arayabiliyoruz... her konuda çok aydınlatıcı ve başarılı bir doktor... yardımcı doçent ve doçentlik yolunda ilerliyor... fakat asla kibirli değil... hem hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut (rabbim ihtiyaç hissettirmesin inşallah)... fiyatları da çok uygun... muayene 80 tl... normal doğum 1050 tl... sezeryan 1550 tl...
yaa ewet bu kaynanalar neden hep böyle.. Eskiden biz bu kadar doktora gitmezdik 15 günde , ayda gidilir miymiş (başta düşük tehlikem olduğu için haftada da gittiğim oldu napabilirim) bi öğrenirdik bi doğururduk diyolar resmenve bana cinnet geçirtiyolar.. Bende doktor konusunda çok titizim özel muaynehanesine gidiyorum 80 tl bizimkide hastane olarak özel bir hastane oranın doktoru değil ama doğuma gidiyormuş fiyat konusunda da 6 ay önce arkadasım doğum yaptı normal 400 sezeryan 450 tl idi...
aslında kendileri de farkında ama anlamamazlıktan geliyolar.. malesef hiçbirimiz eski insanlar kadar sağlıklı beslenip-sağlıklı bi hamilelik geçiremiyoruz... resmen hormonlarla besleniyoruz.. halamın bi lafı var (1 hafta önce kızı doğum yaptı sezeryan...)bu zamandan sonra kimsenin normal doğum yapmasını beklemiyorum... çocuklar folikasit çocuğu... doğal hiçbişeyle beslenemiyolar diyo... haklı da ... hadi benim halam dünya görüşü olan bi kadın... allah herkese akıl fikir versin ne diyelim...
bu arada antalyadasın galiba.. ben istanbuldayım ve malesef gerçekten hayat burda çok pahalı... benim gittiğim hastane bedava denilecek kadar ucuz neredeyse... çünkü çok uçuk rakamlar var... yeni doğum yapan kuzenim muayenehanesine gittiği doktoruna sadece doğum için 1250 tl ve hastane kullanımından kaynaklanan da 2000 tl yi hastaneye ödedi sadece... bi de muayenehaneye gittiğinden tüm tahliller dışarda %100 ücretli... zor yani...
amiiinnn... Allah yardımcısı olsun karnında bebeği olan herkesin inşallah... mecbur deneme yanılma yapıaksın.... yada google amcaya sorup benimm gibi forumları inceliyceksin... kk da çok fazla topik var hastane ve doktor önerileriyle ilgili...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...2-bursada-kadin-dogumcu-hastahane-acilll.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?