2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne olur bır akıl verınnnnn
malum benım iç karın yırtılmasıyla basım dertte son bır haftadır butun hareketlerımı kısıtlıyo egılme dogrulma yatakta dönme hatta yururken bıle. sureklı cıyır cıyır yırtılma hıssı var bazen bos bulunup bagırıyorum bıle acıdan allah askına kımse benım kadar yırtılmıyomu tabı adı eger iç yırtılma ıse neyse bu sorunu bu kadar yasayan sadece benmıym netde de cok arastırdım hıc bır bılgı bulamadım normal karın catlakları cıkıyo hep. bu sorunun baska bır adımı var yoksa??
ve ne dersınız doktora gıtmelımıyım haftaya zaten kontrolum var :26: bır yanım gıt baktır dıyo bır yanımda belkı normaldır bunun ıcınde gıtme hiç bosuna sonucda eger öyleyse bıle doktorunda yapacagı bırsey yok sanırım dısarıdan bırsey yok cunku ne varsa ıcerdee

kızlarrr 16+0 göbişimizz... hamiş göbeğine dönmeye başladı sanırsam benimki...

Son düzenleme:

canım senin yaşadığın çok can yakıcı anladığım kadarıyla biz burda yorumda bulunuyoruz iç karın yırtılması diye ama başka bir durumda olabilir sonuçta bizler doktor değiliz tahmin yürüterek yorum yapıyoruz mühim bir durumda olabilir.. imkanın varsa bi doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum ben çünkü anladığım kadarıyla çok canını yakan bir acı... geçmiş olsun cnm...

Canım sen geçen gün burdan başka bir arkadaşın söylediği doktora gitmemişmiydin yanlış hatırlamıyorum umarım birde bahar hast. daha yeni dün iş arkadaşımın kızı dünyaya geldi sezeryan 1350 tl ödemişler uygun diyorlardı o hastane için birde... birde kızın normal doğum olabilirmiş sırf kendileri istedi diye sezeryan yapmışlar.... bak sen jale gürlülere git hiç pişman olmayacaksın... tabisi senin tercihin:)

korkmaaaaaaaaa...
bendede vardı aynı durum... cumartesi doktora gittiğmde anlattım... korkulucak bişey yok bebeğin sığamadıkça yer açıcak bunlar bişey değil dedi... ben geceleri inliyorum resmen... çığlıkla uyanıyorum o acıylaa...

ben geldim kızlar.. geçmişe şöle bi göz attım ama okuyamadım kaynamış yine buralar..
geceleri uyuyamıyorum öksürük krizlerimden 2 3 saat sürüyo sonrada sabah uyanamıyorum. sigarayı bırakmasaydım iyiydi sanki

7 gün var bebişimi görmeye çok sabırsızlanıyorum artık. ve bir kötü haber memişlerim çatlıyoo bebe yağı kullanıyorum ama niye böle oldu

ewet canımm cok yanıyoo herkes normal degıl bu kadarı dıyo gecen aksam tuvalete dahı esımın kolunda gıttım ıkı buklum halde goren sezeryan dogum yaptıda o yuzden yuruyemıyo sanar dedıgım herkes bu kadar acı normalde degıl dıyo ama bır yandanda benım fızık yapımı bıldıklerı ıcın sanırım senın karnın cok kucuk dıyolar ben asırı zayıfım bel yok gıbıydı bende. offf bılmıyorum

kizlar hepinizdende allah razi olsun cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. rabbim hepimizin yavrusunu korusun...

blgn cim kanamadan korkma canim benim hep oluyo bir cogunun 9 ay boyunca oluyo rabbim sana bagislasin evladini

canım benim sende korkma rabbim büyük sağsalim hayırlısı ile alıcaz kucağımıza yavrularımızı dualrım senin ve diğer tüm anne adayları için.

sagol canım en azından yanlız deılmısım
aynen bende oyleyım bır cıglık kopuyo bır kere eeee doktorun normal dedıde boyle bır durumda bızım yapabılecegımız bırsey varmıymıs pekı

çok saçmaa... benim ablam 15 gün önce doğum yaptı... zaruri sezeryan olduğu için de 600 tl ödediler... bi yerde bi yalnış anlaşılma olabilir... benim bahsettiğim doktor nagihan hanım... ve isteğe bağlı asla sezeryana almıyor... son dakikaya kadar bekletiyor anneyi... ama arkadaşının doktoru başkaysa ve tercihe bağlı sezeryan olarak algılandıysa o parayı ödemiş olabilirler... tamamen bu doktor tercihiyle ilgili bir durum... bunu yapan doktorlar var malesef... sırf para için sezeryanı seçenler var... ama elif arkadaşımıza özellikle nagihan hanımı önerdim o hastanede başka bi doktoru ASLA önermem demiştim...

sagol canım en azından yanlız deılmısım
aynen bende oyleyım bır cıglık kopuyo bır kere eeee doktorun normal dedıde boyle bır durumda bızım yapabılecegımız bırsey varmıymıs pekı

malesefff hayırr... beklemek...
sadece sabırla beklemek

memıs için cok erken degılmı yaa :26: demekkı sana bebe yagı yetersız gelıyo krem kullanmaya baslamadınmı ?

malesefff hayırr... beklemek...
sadece sabırla beklemek

bana herkesın dedıgı laf su sen bu aylarda boyle ıse o bebek karnında daha buyudukce ne olcaksın dyıolar. allaha sukur bu zaman kadar ne mıgde bulantısı ne as erme vs hiç bir sıkıntı yasamadan hamılelık gecrıdım ama sanırım bundan sonra zor gunler beklıyo benı gıbıme gelıyo allahım hepımze yardım etsınn

maşallahhhh

16. haftamızda bende koyayım bakalım ayy kıskandım kızzz

teşekkür ederiiiiz teyzesiii.... ne kıskanıyon ayoll sende koyda senin göbişide göreliimmmmmmm

canım sen yinede sadece içini rahatlatmak amacıyla bi git doktora bence... en azından onun ağzından duyarsında daha bi emin olursun... bizlerin bildiği bir yere kadar doktor bi ultrasonla felan bakar en azından neyin nesi çıkar ortaya...

oy maşallah cnm.yesin teyzesi onun poposunu

oyyyy bizde sizin totonusu yiriiizzz... sende koysana canımcımm...

amiinnnn
çok zayıfsan bu yaşadığın acı normal... ben bile baya baya tombulum da bu acıların çekiyorum... senin bunları yaşaman gayet normal... ablam son 2 ayında yatamamıştı bile... inşallah kolaylıkla atlatırız...

memıs için cok erken degılmı yaa :26: demekkı sana bebe yagı yetersız gelıyo krem kullanmaya baslamadınmı ?

benim cildim çatlamaya müsait korkuyodum hep korktuğum başıma geldi kırmızı kırmızı çizgiler her yanlarında hani ilk çatlamaya başladığında olur ya. almadım krem doktoruma sorup alayım diyorum. ya ne alcağımıda bilmiyorum ki herşey bişey diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…