2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ewet krem konusu tam bır sıkıntı dıkkat ettım bu forumda bıle hepımızın doktoru farklı bır krem önermıs bende cok kararsız kaldım ama sonunda yınede doktorumun verdııgnı aldım inş iyi cıkarr :26:

canım bi arkadaş bahar hastanesinde nagihan hanımı söylemişti ama o doktordan randevu almak çok zor ve çok yoğun bi doktor ayda bi anca gidebiliyorsun ayrıca mesai dışındda doğum olursa girmiyormuş o yüzden gitmedim ona.. kızlar özel muaynehanesi olan doktorada gidemiyorum çünkü çalışıyorum ben rapğor yazamıyormuş artık özel muaynehaneler.ya devlete gidicen yada özel hastaneye yoksa rapor alamıyorsun dediler araştırdım ben.jale hanımda özel muaynehanesi olan doktorlardan.

ayrıca özel muayenehanesi olan doktorlar doğumu herhangi bir hastanede yaptırıyorlar (birkaç alternatif sunuyorlar sanırım-kuzenimin öyle oldu)
hem doktora ameliyat ücreti ödüyosun... hemde o hastanenin doğum ücreti ne kadarsa onu ödüyosun... normalse normal bedeli... sezeryansa onun bedelini... bu da epeyce yüksek bi rakama denk geliyo... örneğin medicalparkta doğum 2000-2500 civarında 1000-1500 de doktora versen 3500-4000 tl gitti...

evet o yüzden bende öyle yapıcam göstericem bide çatlakları ii bişey önersin.sende faydasını görürsün inş

anadolu hastanesini öğrendinmi çalışma saatlerini kendi doktorumu önermiştim sana

evet canım aynen öyle oluyor fiyatı hadi bi şekilde çözdün desen sonuçta rapor alamazsam izinde alamam işimde sakata gelir bu sefer. rabbim yardım etsin

cuma günü sormayı umutmuştum, şimdi aradım sordum.

çatlaklar için ne kullanacağım diye.

bonal f plus diye bir krem önerdi. nette biraz gezindim de krem yok snaırım ve de biraz pahalı ama memnun kullananlar.

birde tavsiyelerde lierac phyt....... diye bir krem var. ayrıca edindiğim araştırmaları söylüyorum yağlar, bebe yağları filan karnın üst katını nemlendiriyormuş.

önemli olan biraz dipleride nemlendirmesiymiş.

akşam çıkışta bakayım eczanelere var mı bonal f plus. karın, basen, göğüs ucu hariç göğüslere sür dedi. benim baldırlarımda kaşınıyor dedim.

sürebilirsin dedi.

sizler ne yapmaya başladınız çatlaklara

benım doktorum ısrarla bonal krem önerdı nerdeyse turkıye genelınde aramadıgımız yer kalmadı doktor bulamayabılırsınız zaten demıs. sonra bonal f plus ı bulduk doktoruma sordum hemen gırdı netde ıcerıgıne baktı ewet ıcerıgı aynı bunu kullanabılırsın dedı bende sımdı bonal f plus kullanıyorum. baska gercı bonal f plusıda bulamadık eczacı esımın arkadası o getıtdırdı. hatta eczacı arkdasda bızım ıcın arastırdı bu kremın ıcınde dıgerlerınde olmayan bır etken madde varmıs o yuzden doktorunuz bunu onermıs gercekten ıcerıgıne bakarsak oldukca ıyı dedı. ayrıca dedıgım gıcı eczacı tanıs olunca bıze gelısıne verdı 35 e aldık

bende de başladı yaaa çatlaklar zaten kilo alıp verdiğim için vardı biraz şimdi tam belli ben yağlardan kullanmaya başlamıştım ama krem daha mantıklı bencede bi araştırcam bende

çok iyi o zaman. sanırım bizde bulamayacağız :)

eşimin bir arkadaşı eczacı bizede ona doğru yol gözüktü. artık ondan isteriz o getirsin.

canım sıkma canını Rabbim bir hale yola koymuştur elbet... sen içini ferh tut bebişinle hamişliğin tadını çıkart bence...

cok sagolun kizlar allah razi olsun

Eki Görüntüle 611900

kızlarrr 16+0 göbişimizz... hamiş göbeğine dönmeye başladı sanırsam benimki...

bende 17+0 oluyoruz nasipse yarin koyarim birtane becerebilirsem

canım benim sende korkma rabbim büyük sağsalim hayırlısı ile alıcaz kucağımıza yavrularımızı dualrım senin ve diğer tüm anne adayları için.

amin insallah blgn cim allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…