benim cildim çatlamaya müsait korkuyodum hep korktuğum başıma geldi kırmızı kırmızı çizgiler her yanlarında hani ilk çatlamaya başladığında olur ya. almadım krem doktoruma sorup alayım diyorum. ya ne alcağımıda bilmiyorum ki herşey bişey diyo
Canım sen geçen gün burdan başka bir arkadaşın söylediği doktora gitmemişmiydin yanlış hatırlamıyorum umarım birde bahar hast. daha yeni dün iş arkadaşımın kızı dünyaya geldi sezeryan 1350 tl ödemişler uygun diyorlardı o hastane için birde... birde kızın normal doğum olabilirmiş sırf kendileri istedi diye sezeryan yapmışlar.... bak sen jale gürlülere git hiç pişman olmayacaksın... tabisi senin tercihin:)
canım bi arkadaş bahar hastanesinde nagihan hanımı söylemişti ama o doktordan randevu almak çok zor ve çok yoğun bi doktor ayda bi anca gidebiliyorsun ayrıca mesai dışındda doğum olursa girmiyormuş o yüzden gitmedim ona.. kızlar özel muaynehanesi olan doktorada gidemiyorum çünkü çalışıyorum ben rapğor yazamıyormuş artık özel muaynehaneler.ya devlete gidicen yada özel hastaneye yoksa rapor alamıyorsun dediler araştırdım ben.jale hanımda özel muaynehanesi olan doktorlardan.
ya bu şeyda nerde saat kaç oldu meraktan çatlayacam şimdik
şeydoş anacıına gitmiştir belki bugün giremez bile... uyus hep merakta bırakıyo biziiiii
hadi ya merak ettim ama ya nesi olacak
bence onunki prensessssssssss
ewet krem konusu tam bır sıkıntı dıkkat ettım bu forumda bıle hepımızın doktoru farklı bır krem önermısbende cok kararsız kaldım ama sonunda yınede doktorumun verdııgnı aldım inş iyi cıkarr :26:
canım bi arkadaş bahar hastanesinde nagihan hanımı söylemişti ama o doktordan randevu almak çok zor ve çok yoğun bi doktor ayda bi anca gidebiliyorsun ayrıca mesai dışındda doğum olursa girmiyormuş o yüzden gitmedim ona.. kızlar özel muaynehanesi olan doktorada gidemiyorum çünkü çalışıyorum ben rapğor yazamıyormuş artık özel muaynehaneler.ya devlete gidicen yada özel hastaneye yoksa rapor alamıyorsun dediler araştırdım ben.jale hanımda özel muaynehanesi olan doktorlardan.
ayrıca özel muayenehanesi olan doktorlar doğumu herhangi bir hastanede yaptırıyorlar (birkaç alternatif sunuyorlar sanırım-kuzenimin öyle oldu)
hem doktora ameliyat ücreti ödüyosun... hemde o hastanenin doğum ücreti ne kadarsa onu ödüyosun... normalse normal bedeli... sezeryansa onun bedelini... bu da epeyce yüksek bi rakama denk geliyo... örneğin medicalparkta doğum 2000-2500 civarında 1000-1500 de doktora versen 3500-4000 tl gitti...
evet o yüzden bende öyle yapıcam göstericem bide çatlakları ii bişey önersin.sende faydasını görürsün inş
anadolu hastanesini öğrendinmi çalışma saatlerini kendi doktorumu önermiştim sana
canım doktorun ismi neydi?
cuma günü sormayı umutmuştum, şimdi aradım sordum.
çatlaklar için ne kullanacağım diye.
bonal f plus diye bir krem önerdi. nette biraz gezindim de krem yok snaırım ve de biraz pahalı ama memnun kullananlar.
birde tavsiyelerde lierac phyt....... diye bir krem var. ayrıca edindiğim araştırmaları söylüyorum yağlar, bebe yağları filan karnın üst katını nemlendiriyormuş.
önemli olan biraz dipleride nemlendirmesiymiş.
akşam çıkışta bakayım eczanelere var mı bonal f plus. karın, basen, göğüs ucu hariç göğüslere sür dedi. benim baldırlarımda kaşınıyor dedim.
sürebilirsin dedi.
sizler ne yapmaya başladınız çatlaklara
cuma günü sormayı umutmuştum, şimdi aradım sordum.
çatlaklar için ne kullanacağım diye.
bonal f plus diye bir krem önerdi. nette biraz gezindim de krem yok snaırım ve de biraz pahalı ama memnun kullananlar.
birde tavsiyelerde lierac phyt....... diye bir krem var. ayrıca edindiğim araştırmaları söylüyorum yağlar, bebe yağları filan karnın üst katını nemlendiriyormuş.
önemli olan biraz dipleride nemlendirmesiymiş.
akşam çıkışta bakayım eczanelere var mı bonal f plus. karın, basen, göğüs ucu hariç göğüslere sür dedi. benim baldırlarımda kaşınıyor dedim.
sürebilirsin dedi.
sizler ne yapmaya başladınız çatlaklara
hayırlısı bakalım bizimki ne az kaldı yarın akşamı nasıl edecem bilmiyorum valla
benım doktorum ısrarla bonal krem önerdı nerdeyse turkıye genelınde aramadıgımız yer kalmadı doktor bulamayabılırsınız zaten demıs. sonra bonal f plus ı bulduk doktoruma sordum hemen gırdı netde ıcerıgıne baktı ewet ıcerıgı aynı bunu kullanabılırsın dedı bende sımdı bonal f plus kullanıyorum. baska gercı bonal f plusıda bulamadık eczacı esımın arkadası o getıtdırdı. hatta eczacı arkdasda bızım ıcın arastırdı bu kremın ıcınde dıgerlerınde olmayan bır etken madde varmıs o yuzden doktorunuz bunu onermıs gercekten ıcerıgıne bakarsak oldukca ıyı dedı. ayrıca dedıgım gıcı eczacı tanıs olunca bıze gelısıne verdı 35 e aldık
ben senin kutunda kız hissediyorumValla bak acayip içimden geçiyo.. Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklısını nasip etsin tabiikiii...
bi de bana bi tahminnnn yapp irmegannn :d
canım sıkma canını Rabbim bir hale yola koymuştur elbet... sen içini ferh tut bebişinle hamişliğin tadını çıkart bence...
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bu geçirdiğin zorlu günleride evladını kucağına aldığında unutur gidersin.
kendine çok iyi bak ki , bebişinede bakabilesin. önce senin sağlığın.
canım benim sende korkma rabbim büyük sağsalim hayırlısı ile alıcaz kucağımıza yavrularımızı dualrım senin ve diğer tüm anne adayları için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?