2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
valla bilemiyorum ama doktorun adı doğum raporu önümde şuan muhasebeciyim ben güler yıldız diye bir doktor... hemde devamlı hastasıydı kız nasıl okadar fiyat farkı olabiliyor ozaman sancıları başladığında gittiler kız koktuğu için eşi ile ikisis karar vermiş sezeryan olması için daha cuma akşamı doğum yapmış yani....

deniz güleryüz çakmak

canım muayne ve tahlil için ne kadar alıyorlar.şimdi baktım bende haftasonu çalışıyorlarmış benim için çok iyi cumartesi için randevu alacağım.bide doğum ücretini öğrenebildinmi? çok soru sordum kusura bakma canım

canim cift rahmim var erken dogum riskim o yuzden normalda diger rahmin kucuk kalmasi sıkısmasi gerekiyodu ama bende diger rahimde buyuyor oglumu alllah korusun sıkıstırabilirmis oyle iste hayirlisi

anladım canım benim sen hiç panik yapma doktorun seni en güzel şekilde yönlendirir sen sakın yorulma bi iş yapma eminim sağlıkla bebeğin dünyaya gelecek rabbim onu herşeyden korucak sen kalbini hep güzel tut

bu akşam randevum var bu konuyu jale hanıma sorarım ama rapor kendisi yazamasa bile ayarlıyolar arkadaşları oluyo diye biliyorum yarın haber veririm sanada bende çalışıyorum normalde yazıyor diye biliyorum yarın net olarak sölerm sanada ok...

ama bak "kız korktuğu için sezeryana karar vermişler"... şartlar sebebiyle değil... dolayısıyla "isteğe bağlı sezeryan" grubuna girdiğinden o parayı ödemişler...

yok onuda konuştum ben dr ile 3 hastane sundu bana hangisini beyenirsen dedi ve kendi girecek doğuma 1500-2000 tl ye hallederiz dedi... hastane parası dahil... ama jale hanım ın gerçekten çok hastası var ama paracı bi insan değil kesinlikle ...

o zaman şanslısın... inşallah arkadaşımız da en kısa zamanda bi doktor bulabiilir...

canım şöle söyleyeyim ben sigortalı değilim şuan faydalanamıyorum o yüzden 65 lira muayene ücreti veriyorum sigortalılar ne kadar verir bilemicem 40 50 civarı olsa gerek. ben 28inde gidicem ozaman öğrencem tam fiyatı doğumla ilgili. ama forumda doğum yapan arkadaşlaar var geçen sene falan 400 yapmışlar.şimdi olsa olsa 500 dür die düşünüyorum

canım bende öyle duydum ama artık kimse sorumluluk almak istemiyormuş o yüzden yazmıyorlarmış hatır için rapor falan.bide doğumda sorun oluyormuş hastanelerin kadın doğum doktoru sayısı arttığı için dışarıdan gelen doktorlara zorluk çıkartıyorlarmış hem dogum için hemde doğumdan sonra yatışlarda.sende bi sorarsan sevinirim.

Canım olmazsa ara bi doktorunu ya ne bilim çok fazl yırtılma var diyorsun normalmiki bukadar yırtılması çok şükür bende daha hiç öyle birşey olmadı bence bi sor canım .:26:

o zaman şanslısın... inşallah arkadaşımız da en kısa zamanda bi doktor bulabiilir...

inşallah canım inşallahhhh zamanımızda daralıyor 5. aydan sonra doktorlarda kabul etmiyorlarmış

kuzum fiyatlar çok uygunmuş valla valla bende baktım şimdi cumartesi gününe randevu aldım zaten doktor doktor geziyorum yavruşumuda görmüş olurum en azından bi gidip görüşecem bakalım kocam 2 hafta süre verdi doktor bulmam için yoksa kendisi bulacakmış perişan ettin cocuğu doktor doktor gezdirirken diye bana kızıyor :26::26:

en düşük ben veriyorum o zaman bu topikte 28 tl veriyorum muayene ücreti :) daha doğum ne kadar bakmadım valla kızlar yarından sonra cinsiyetimisi öğrenirsek burdan paylaşıcammmm

canım yorumu okudum da yazmadan geçemeyeceğim annem benden önceki gebeliğinde kasıklarında ağrı var diye sıcak suya oturmuş 2- 3 saat sonra kanaması başlamış ve düşük yapmış yaşamamış ne yazık ki. sakın sıcak su gibi şeye oturmayın derim ben

kızlar benim 2. bebeğim olacagı için tecrübeliyim bezi öyle stok falan yapmayın çok cabuk büyüyoyrlar ben yaptığım stokları hep sağa sola dağıttım içim yandı yazık oldu.bez ne ki 10 dk da eşleriniz gider alır. hem her bebek farklı oluyor başkasının bebeğine prima iyi gelmiştir ama sizinkine gelmeyebilir. küçük paketlerde bebeğinize en uygun olanını denemek en mantıklısı bence. mesela prima benim oğlan küçükken acayip pişik yaptı.sonra canbebe aldık sonra tekrar primaya geçtik falan.

Ya ben masaj istiyom yaaaaa.heryerim tutuluyor.kalca kemigim kutleyecek gibi ama gerdiremiyom kendimi.spordan uzak kaldim.fikirlerinizi aliyim...

benim de öyle arkadaşım şöyle sağa sola dönüp belimi sırtımı kütürdetmek istiyorum ama yapamıyorum

Allah korusun iyi düşün iyi olsun 9 ay böyle geçiyor ama sonuç mükemmel olacak inşallah :)

canım ıslak mendil kullanmayın derim çocuk doktorunuz da söyleyecektir en masumu bile o kadar kimyasal ki. benim çocuk doktorum yıkasan bile kullanma dedi. pamuk kullandm hep bebeğimin poposu hiç pişik olmadı nerdeyse. sadece en başta bez yüzünden olmuştu o zaman ıslak mendil de kullanıyordum tabi.

Rabbim yardımcın olsun tatlım ben de ilk gebeliğimde 7 ay yattım son aylarda iyyim diye gezmeye başladım 33. haftada suyum geldi 36. hafataya zor dayandık 36 haftalık doğum yaptım

canımm bence ayrı olsun. her bebek özeldir. sonuçta ikisinin hayatıda farklı olucak herkes kendi defterini kendi evine götürür ilerde :) kesinlikle ayrı olmalı

ayrı yazarken de sıkılacağım sanki fotokopi çekseler olmaz mı aynı defteri aslı bende kalır eşim öyle demişti :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…