valla bilemiyorum ama doktorun adı doğum raporu önümde şuan muhasebeciyim ben güler yıldız diye bir doktor... hemde devamlı hastasıydı kız nasıl okadar fiyat farkı olabiliyor ozaman sancıları başladığında gittiler kız koktuğu için eşi ile ikisis karar vermiş sezeryan olması için daha cuma akşamı doğum yapmış yani....çok saçmaa... benim ablam 15 gün önce doğum yaptı... zaruri sezeryan olduğu için de 600 tl ödediler... bi yerde bi yalnış anlaşılma olabilir... benim bahsettiğim doktor nagihan hanım... ve isteğe bağlı asla sezeryana almıyor... son dakikaya kadar bekletiyor anneyi... ama arkadaşının doktoru başkaysa ve tercihe bağlı sezeryan olarak algılandıysa o parayı ödemiş olabilirler... tamamen bu doktor tercihiyle ilgili bir durum... bunu yapan doktorlar var malesef... sırf para için sezeryanı seçenler var... ama elif arkadaşımıza özellikle nagihan hanımı önerdim o hastanede başka bi doktoru ASLA önermem demiştim...
deniz güleryüz çakmak
canim cift rahmim var erken dogum riskim o yuzden normalda diger rahmin kucuk kalmasi sıkısmasi gerekiyodu ama bende diger rahimde buyuyor oglumu alllah korusun sıkıstırabilirmis oyle iste hayirlisi
canım bi arkadaş bahar hastanesinde nagihan hanımı söylemişti ama o doktordan randevu almak çok zor ve çok yoğun bi doktor ayda bi anca gidebiliyorsun ayrıca mesai dışındda doğum olursa girmiyormuş o yüzden gitmedim ona.. kızlar özel muaynehanesi olan doktorada gidemiyorum çünkü çalışıyorum ben rapğor yazamıyormuş artık özel muaynehaneler.ya devlete gidicen yada özel hastaneye yoksa rapor alamıyorsun dediler araştırdım ben.jale hanımda özel muaynehanesi olan doktorlardan.
valla bilemiyorum ama doktorun adı doğum raporu önümde şuan muhasebeciyim ben güler yıldız diye bir doktor... hemde devamlı hastasıydı kız nasıl okadar fiyat farkı olabiliyor ozaman sancıları başladığında gittiler kız koktuğu için eşi ile ikisis karar vermiş sezeryan olması için daha cuma akşamı doğum yapmış yani....
yok onuda konuştum ben dr ile 3 hastane sundu bana hangisini beyenirsen dedi ve kendi girecek doğuma 1500-2000 tl ye hallederiz dedi... hastane parası dahil... ama jale hanım ın gerçekten çok hastası var ama paracı bi insan değil kesinlikle ...ayrıca özel muayenehanesi olan doktorlar doğumu herhangi bir hastanede yaptırıyorlar (birkaç alternatif sunuyorlar sanırım-kuzenimin öyle oldu)
hem doktora ameliyat ücreti ödüyosun... hemde o hastanenin doğum ücreti ne kadarsa onu ödüyosun... normalse normal bedeli... sezeryansa onun bedelini... bu da epeyce yüksek bi rakama denk geliyo... örneğin medicalparkta doğum 2000-2500 civarında 1000-1500 de doktora versen 3500-4000 tl gitti...
yok onuda konuştum ben dr ile 3 hastane sundu bana hangisini beyenirsen dedi ve kendi girecek doğuma 1500-2000 tl ye hallederiz dedi... hastane parası dahil... ama jale hanım ın gerçekten çok hastası var ama paracı bi insan değil kesinlikle ...
canım muayne ve tahlil için ne kadar alıyorlar.şimdi baktım bende haftasonu çalışıyorlarmış benim için çok iyi cumartesi için randevu alacağım.bide doğum ücretini öğrenebildinmi? çok soru sordum kusura bakma canım
bu akşam randevum var bu konuyu jale hanıma sorarım ama rapor kendisi yazamasa bile ayarlıyolar arkadaşları oluyo diye biliyorum yarın haber veririm sanada bende çalışıyorum normalde yazıyor diye biliyorum yarın net olarak sölerm sanada ok...
bende istiyorum ki
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne olur bır akıl verınnnnn
malum benım iç karın yırtılmasıyla basım dertte son bır haftadır butun hareketlerımı kısıtlıyo egılme dogrulma yatakta dönme hatta yururken bıle. sureklı cıyır cıyır yırtılma hıssı var bazen bos bulunup bagırıyorum bıle acıdanallah askına kımse benım kadar yırtılmıyomu tabı adı eger iç yırtılma ıse neyse bu sorunu bu kadar yasayan sadece benmıym netde de cok arastırdım hıc bır bılgı bulamadım normal karın catlakları cıkıyo hep. bu sorunun baska bır adımı var yoksa??
ve ne dersınız doktora gıtmelımıyım haftaya zaten kontrolum var :26: bır yanım gıt baktır dıyo bır yanımda belkı normaldır bunun ıcınde gıtme hiç bosuna sonucda eger öyleyse bıle doktorunda yapacagı bırsey yok sanırım dısarıdan bırsey yok cunku ne varsa ıcerdee
o zaman şanslısın... inşallah arkadaşımız da en kısa zamanda bi doktor bulabiilir...
canım şöle söyleyeyim ben sigortalı değilim şuan faydalanamıyorum o yüzden 65 lira muayene ücreti veriyorum sigortalılar ne kadar verir bilemicem 40 50 civarı olsa gerek. ben 28inde gidicem ozaman öğrencem tam fiyatı doğumla ilgili. ama forumda doğum yapan arkadaşlaar var geçen sene falan 400 yapmışlar.şimdi olsa olsa 500 dür die düşünüyorum
canım şöle söyleyeyim ben sigortalı değilim şuan faydalanamıyorum o yüzden 65 lira muayene ücreti veriyorum sigortalılar ne kadar verir bilemicem 40 50 civarı olsa gerek. ben 28inde gidicem ozaman öğrencem tam fiyatı doğumla ilgili. ama forumda doğum yapan arkadaşlaar var geçen sene falan 400 yapmışlar.şimdi olsa olsa 500 dür die düşünüyorum
cnm yarın saat kaçta randevun cicim
yok valla bizi çekemiyolar ben anladım... olan ceza alnlara oluyo yaaa femelovee hemen gel canım arkadaşımmm......
anaaaammmm sendemi fıratçısııııınnnnn...... belliydi zatennnn konuşmalarındantöbe töbe yarebbim dinimiz aminnnn
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah güzel bir hafta olur hepimiz için....
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnn
canım bende kabızlık problemi çekiyorum ve bide ne zaman çıktığımı felanda takip edemiyorum öylede bi yanım var... hemoroid bendede var ama abartı durumda değil... ben hamiş olmadan önce bi krem almıştım eczaneden çok çok iyi gelmişti şimdi adını hatırlayamıyorum araştırmak lazım eğer hamişlerde sıkıntı yapmıyosa alda ondan kullan istersen... bideee akşamları eve gidince sıcak suda bi yarım saat kadar oturursan oda çok rahatlatıyo.. çok geçmiş olsun canım benim....
oyyyyyyyyyyyy hadi gözünüzaydııınnnnnn demek prenses geliyoooooooooooobizimkide galiba prensess haftaya pazartesi tam net olarak öğrenicez bakalım.. sağlıklı olsunda minnoşlarımız gerisi mühüm değil
all işte tek acelecı ben deılmısım
bende 2 gundur aynı seyı dusunuyorum esımede dıyorum ındırımde gordukce stok mu yapsak dıye
bende prıma dusundumde bu prımanın bır yesıl dıslı olanı var bırde beyaz paketlı olan onların farkı ne kı acep aklıma bu takıldı dunden berıı
Ya ben masaj istiyom yaaaaa.heryerim tutuluyor.kalca kemigim kutleyecek gibi ama gerdiremiyom kendimi.spordan uzak kaldim.fikirlerinizi aliyim...
Günaydın canlarım,,
nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim 2 gündür kasılmalarım ve ağrılarım vardı bugünde afedirsiniz wc gittim peçeteye kan geldi allahtan hastane işyerimin yanında hemen gittim dr.tabi ne halde gittim tahmin edersiniz ellim ayağım titriyordu sağolsun dr sakinleştirdi sonra baktık bebeğim duruyordu kocaman olmuştu.büyüdükçe eşide genişliyormuş çok baskı yaptığı içinde bebeğin eşinde kanama vardı.progestan verdi günde 2 defa.ve sürekli yatıp dinleniceksin dedi
annişler dua edin bebeğim beni bırakmazsın şuan çok kötüyüm ve çok korkuyorum
bende cumartesi market alışverişine gitmişken aldım. eşim erken dedi ama yemek kartımda limit vardı. malum hamile kaldıktan beri yemek yemiyorum.
paralar birikti. prima yeni doğan aldım bir tane. bir tanede prima yenidoğan beşyıldızlı korumadan aldım(beyaz) , iki tanede prima ıslak mendil aldım.
her alışverişte iki tane alsam iyi olur. her defasındada bir büyüğünü alırım inş.
ama ıslak mendile takıldım ben acaba kurur mu , ağzı açık olmasa bile.
cumartesi dr kntr vardi 40dk gorduk oglumuzu iyi cok sukur ama yatmaya devam kalkmak yurumek yok 28. haftadan itibaren erken dogum riski varmis 32. haftaya kadar yasama sansi cok az dedidua edin kizlar bana yavruma ne zaman dogacagini yasayacagini rabbimden baska kimse bilemez rabbim korusun yavrularimizi bize saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu olarak versin kucaklarimiza
canımm bence ayrı olsun. her bebek özeldir. sonuçta ikisinin hayatıda farklı olucak herkes kendi defterini kendi evine götürür ilerde :) kesinlikle ayrı olmalı
9.30 da canım sabah işe gelmeden gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?