kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne olur bır akıl verınnnnn
malum benım iç karın yırtılmasıyla basım dertte son bır haftadır butun hareketlerımı kısıtlıyo egılme dogrulma yatakta dönme hatta yururken bıle. sureklı cıyır cıyır yırtılma hıssı var bazen bos bulunup bagırıyorum bıle acıdanallah askına kımse benım kadar yırtılmıyomu tabı adı eger iç yırtılma ıse neyse bu sorunu bu kadar yasayan sadece benmıym netde de cok arastırdım hıc bır bılgı bulamadım normal karın catlakları cıkıyo hep. bu sorunun baska bır adımı var yoksa??
ve ne dersınız doktora gıtmelımıyım haftaya zaten kontrolum var :26: bır yanım gıt baktır dıyo bır yanımda belkı normaldır bunun ıcınde gıtme hiç bosuna sonucda eger öyleyse bıle doktorunda yapacagı bırsey yok sanırım dısarıdan bırsey yok cunku ne varsa ıcerdee
Canım olmazsa ara bi doktorunu ya ne bilim çok fazl yırtılma var diyorsun normalmiki bukadar yırtılması çok şükür bende daha hiç öyle birşey olmadı bence bi sor canım .:26:
en düşük ben veriyorum o zaman bu topikte 28 tl veriyorum muayene ücreti :) daha doğum ne kadar bakmadım valla kızlar yarından sonra cinsiyetimisi öğrenirsek burdan paylaşıcammmm
inşallah canım inşallahhhh zamanımızda daralıyor 5. aydan sonra doktorlarda kabul etmiyorlarmış
kuzum fiyatlar çok uygunmuş valla valla bende baktım şimdi cumartesi gününe randevu aldım zaten doktor doktor geziyorum yavruşumuda görmüş olurum en azından bi gidip görüşecem bakalımkocam 2 hafta süre verdi doktor bulmam için yoksa kendisi bulacakmış perişan ettin cocuğu doktor doktor gezdirirken diye bana kızıyor :26::26:
canım gayet normal aynısı bende de oldu doktora bile gittim doktorum iç karından olduğunu bebeğin kendine yer açtığını söyledi sadece sabır zamanla azalacak dedi
öğlene alırız o zman haberlerini fotosunuda istiyoruz bak ufaklığın ona göre
en düşük ben veriyorum o zaman bu topikte 28 tl veriyorum muayene ücreti :) daha doğum ne kadar bakmadım valla kızlar yarından sonra cinsiyetimisi öğrenirsek burdan paylaşıcammmm
senin hastaneyle falan anlaşman varsa cnm ii veriyomuşsun
sadece sigortalıyım canım sgk başka anlaşmam yok bence uygun özel tıp merkezi gittiğimde ayrıca gayet memnunum :)
evet canım nasip olursa veririm haber fotoda koyarım sen kaç haftalık olcan 16+3 olcam ben
sanırım sen değıl en dusuk benımmbızım muaynene 25 lıra her seferınde esımle konusyoruz gıtmısken dogum ucretınıde soralım dıye ama malesef unutup gerı gelıroyurz
bırde gecenlerde haberlerde vardı ssk lıların özel hastaneye gitmeksi artık zorlasıcak cunku zam geldı falan dıyordu bu konu sızlerın hastanesını etkıledımı :26:
senin hastaneyle falan anlaşman varsa cnm ii veriyomuşsun
sadece sigortalıyım canım sgk başka anlaşmam yok bence uygun özel tıp merkezi gittiğimde ayrıca gayet memnunum :)
çok iyimiş seninde health seninde valla hangi şehirlerdesiniz ki
çok iyimiş seninde health seninde valla hangi şehirlerdesiniz ki
giresunnnbızım burda hep bu cıvarda fıyatlar. hatta ordu da medıcal park var orada muayene hep 12 lıra
cnm bende yarın 16+6 olucam kısmetse
17 haftayı bitiriyoruz hayırlısı ile inş.
giresunnnbızım burda hep bu cıvarda fıyatlar. hatta ordu da medıcal park var orada muayene hep 12 lıra
9.30 da canım sabah işe gelmeden gitcez
[TABLE="class: r10"] [TR] [TD="colspan: 9"][TABLE="class: a12"] [TR] [TD="class: a50"]1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, ÇOĞUL, USG |
ben antalyaaaaaaaaaaaaaaaa :) özel tıp merkezine gidiyorum bende hastaneye gitmiyorum :) bizim burda maşallah özel hastaneler 30-50 öle gidiyo gittiğim doktorumdan memnunum hem fiyat uygun aslında devlet hastanesi en uygunu ama ordada sıra çilesi var
ben antalyaaaaaaaaaaaaaaaa :) özel tıp merkezine gidiyorum bende hastaneye gitmiyorum :) bizim burda maşallah özel hastaneler 30-50 öle gidiyo gittiğim doktorumdan memnunum hem fiyat uygun aslında devlet hastanesi en uygunu ama ordada sıra çilesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?