2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım benim negatif çıkmı bi sorun yok gibi ama doktoruna tahlil sonuçalarını gösterseydin yada faxlayıp arasaydın daha iyi olurdu sonuçta doktorun gibi güzel bilemeyebiliriz

ben devlet hastanesine gitmem ya duyduklarım vardı gördüklerim yetti.. bende sigortam başlayınca daha az miktar vercem ama napalım bebişimize değer diyoruz

ben de duyuyorum bazı şeyler ama genelde doğum zamanı ile ilgili duydum ebeler maşallah bağırıp çağırıyomuş moral vercene ((( niye böyle insanlar hiçmi vicdan yok bilmiyorum

hayırlı olsun oğluşun annelite,bana da yüzde 90 kız dedi :)
ne durumda hamileliğin,sıkıntıların var mı?bayadır giremiyordum nete,2li test yaptırdım ben bir problem yok dedi.
şubatın başında tekrar randevumuz var.testlerden pek bişey anlamıyorum ama normal dediğinde içime su serpiliyor:)
hissetmeye başladınmı bebeğini?

ben de duyuyorum bazı şeyler ama genelde doğum zamanı ile ilgili duydum ebeler maşallah bağırıp çağırıyomuş moral vercene ((( niye böyle insanlar hiçmi vicdan yok bilmiyorum

ben geçen devletin aciline gittim ve bi kadının tekerlekli sandalyede ölü doğum yapmasına şahit oldum resmen kendime gelemedim hala

canım benim negatif çıkmı bi sorun yok gibi ama doktoruna tahlil sonuçalarını gösterseydin yada faxlayıp arasaydın daha iyi olurdu sonuçta doktorun gibi güzel bilemeyebiliriz

Teşekkür ederim canım. Yarın ilk işim doktorumu arayıp sonuçlara yorum yaptırmak olacak. Tekrar teşekkürler.

canım valla acilini gördüm bide polikliniklerini gördüm tek duam allah düşürmesin düşenlerede yardım etsin oldu...böyle rezalet yok valla doktorun yanına asistan adı altında bi kız koymuşlar geleni gideni haşlıyor başı şişmiş herkes bişi soruyor diye herkesi kovuyor kendini ordınaryus prof zannediyordu herhalde aptal bana bişi dese kesin döverdim...... doğuma gelmiş kadın iki büklüm kovmaktan beter ediyorr danışmadakiler.rabbim yardım etsin valla..

ben devlet hastanesine gitmem ya duyduklarım vardı gördüklerim yetti.. bende sigortam başlayınca daha az miktar vercem ama napalım bebişimize değer diyoruz

evet canım benim kociş bugun kadın doğum hastanesini gördükten sonra bankadan kredi çekerim yine burda doğum yaptırmam sana dedi.haklıda valla insan hayatının zerre kadar değeri yok.bide neden doktorları şikayet ediyorsunuz diye doktorlar yürüyüş eylem falan yapıyorlar.siz görevinizi yaptınızdamı biz taktir etmedik....

ben geçen devletin aciline gittim ve bi kadının tekerlekli sandalyede ölü doğum yapmasına şahit oldum resmen kendime gelemedim hala

evet canım okumuştum yazdıklarını (( çok üzülmüştüm yazıktır valla insanlar günah nedir bilmiyo bence ondan oluyo vicdansızlıktan başka bişey değil bence

TATLIM benim düşüncem şu : burada bilir bilmez birisi birşey der sonra canın sıkılır kafana takılır keşke paylaşmasaydın,bu daha özel bişey olmalı,doktoruna mail at ve baksın bebek konusu çok hassas birisi en ufak bişey dese aklımıza takılıyo.. Rabbim meleklerini korusun..

canım valla birazda hastanenin suçu yok yapı meselesi toplamışlar hepsini oraya beni koy oraya haytta kimseyi tersleyemem insan olcak önce işte işe aldıklarında hayat yok

sanki hastaneye gün yapmaya geliyolar amaçları sapmış..neyse yavrular ben yemek yapmaya gidiyorum öpüyoree hepicinizi

canım valla birazda hastanenin suçu yok yapı meselesi toplamışlar hepsini oraya beni koy oraya haytta kimseyi tersleyemem insan olcak önce işte işe aldıklarında hayat yok

insanlıktan nasibini almamış insan olmayı becerememiş insanları koymuşlar oraya egolarını tatmin ediyorlar hasta insanlara bağırarak bide bunlar devletten maaş alıyorlar sanki işlerini yapmışlar gibi valla hakkım varsa zerre helal etmiyorum böyle insanlara.....
bizim insanımızda sesiz agzını açıp bişi demiyor benden öncekine bağırdığı gibi bana bağırsaydı yerin dibine sokardım ben o kızı.tamam işleri yoğun olabilir ama beğenmiyorsan çalışma kardeşim dışarıda o paraya o işi layıkı ile yapacak çok insan var bence insan olmayı becerecekler önce

bi de bana bi tahminnnn yapp irmegannn :d

kuzum seninkide kız gibi geldi bana... hayırlısı olur İnşallahh...

birileri de bize tahmin yapaydı eyiydiii

senim minşide erkek olarak hissettim bakalım ne çıkıcak kutulardan

OYY MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN PEK GÜZEL BEBİŞDE NASI BELLİ OLUYO SIPA

oyyy teşekkür ederiz canımmmm....

Canım büyümüş senin kızında maşallah yerim ben onun totosunu :) ama bizim göbek topiği ne alemde:)

teşekkür ederiz teyzesiiii göbiş topiği pek rabet görmedi heralde.. ama göbiş topiğimizde yok demeyiz açtık var işte şükür

canım çok tatlı olmuşsun belli olmuş baya bebiş Allah nazardan esirgesin benim göbekle beraber kalçalarım da büyüyor gibi görünen 3 kilo aldığım ama bana devasa oldum gibi geliyor

Allah razı olsun canım benimm... ben henüz 1,5 kilo aldım ama bende senin gibi hissediyorum bana sorsan fil gibi oldum hele bide akşamları şişince çok feciii oluyooooo

16 haftalık hamileyim bir kızım var ve tekrardan kızım olucakmış ben kendimi erkek bebeğe çok hazırlamıstım butun belirtilerde bunu gösteriyo çok uzuldum açıkçası çünkü erkek olmasını çok istiyodum bacak arası boş dedi kendi dr um değildi sizce yanılma olabilirmi cuma günü kendi dr uma gidicem

en düşük ben veriyorum o zaman bu topikte 28 tl veriyorum muayene ücreti :) daha doğum ne kadar bakmadım valla kızlar yarından sonra cinsiyetimisi öğrenirsek burdan paylaşıcammmm

en düşük ben veriyorum sanırım :):) 21 tl veriyorum muayene..doğum için de 1500 dedi..mesai saati dışına denk gelirse 1800 dedi ama bu mu normal doğum mu sezeryan mı anlayamadım..telde de sordum söylemediler.bir soraki gittimde sorucm.

sanki hastaneye gün yapmaya geliyolar amaçları sapmış..neyse yavrular ben yemek yapmaya gidiyorum öpüyoree hepicinizi

aynen almışlar yanlarına bi iki kişi dedikodu yapıyorlar..sende bekliyorsun seni kale alacakta bi yere yönlendirecek diye ...rabbime havale ettim bugun sağlık çalışanlarını devlet görmüyor ama rabbim görüyor yaptıklarını..

çok heycanlandımmmmmmmm
bence ben bu hafta bi daha gidiyiim doktora... belkilim gösterirrrrr

çok üzüldüğün şey bir kızın olacağımı ? allahın zoruna gider güzelim yılarca bebek sahibi olmaya çalışıpda olamayan insanları düşün.. Rabbim bizleri şereflendiriyor bebeklerimizle..gerçekten bunları boş bir anında yazdığını ve mantık dışı konuştuğunu düşünüyorum.. sağlıklıysa hamdet,şuan içindeki melekde seni duyuyor bunuda asla unutma!

istanbulda türkiye hastanesi

mehtap karaaslan.

sgk hastalarından 62 tl muayene ücreti alınıyor.

doktorumdan memnunum.

istanbulda olan başka kimler var?

canım bende istanbuldayım özel levent hastanesine gidiyorum şebnem hanıma çok memnunum ama özel sigortam olmadığı için fiyatları az yüksek geliyor bana sen türkiye hastanesine doğum fiyatlarını sordun mu

bizde kendimizi kız çocuğuna çok hazırladık... çok istediğimizden belki de... doktor %80 erkek dedi... belkide kordonudur bu dedi... biz hala konduramıyoruz... %100 desin diye bekliyoruz... Allah'ım kız erkek hiç farketmez... evlatlarımızı sağlıkla eli ayağı düzgün bi şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... çok da üzüldüm demek istemiyorum Allah'ın gücüne gider... sende hayırlısını dile bebeğim... evet şartlanmışken zor... ama dua et... hayırlısını versin rabbim hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…