2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

guzel arkadasim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin oyle dusunme sakin ayrica genelde erkekte yanilma oluyor kiz bebekte yanilma duymadim ben..hem kizina kiz kardes geliyo sevinmelisin buna

kızzzlarrr içinizde ultrason fotosundan cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? sağlıklı olsun da kız ya da erkek farketmez ama oğluşum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık bebişimi. en azından 6 hafta daha öğrenemeyeceğim gibi görünüyor

canım Rabbim ne güzel ikinci bebeği nasip etmiş size... Sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda cinsiyet bana göre çok mühim değil... Allah vermesin erkek olur ama eli ayağı tutmaz bu daha kötü birşey.. tabiiki hepimizin kalbinden geçen bi cinsiyet var ama istediğimiz olmayınca üzelecek kadarda büyük bir istek değil.. İnşallah bebişin sağlıklıdır ve iyiki doğurmuşum seni kızım diyeceğin bi bebek olur annesi.... hem öyle düşünem o minicik pıtırcığıda üzme tamammı tatlım..

guzel arkadasim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin oyle dusunme sakin ayrica genelde erkekte yanilma oluyor kiz bebekte yanilma duymadim ben..hem kizina kiz kardes geliyo sevinmelisin buna

kızın tek kalmaması mükemmel bişey aslında... bi ablam olduğu için hep şanslı hissettim kendimi... erkekler babalarıyla dayılarıyla ve arkadaşlarıyla herşeyini paylaşabiliyor ama malesef kızlar bir kardeşe ihtiyaç duyuyorlar... bi de böyle düşünmek lazım...

hem bu evlat yaa... canın bi parçası... aşkımızın meyvesi... onlar bizim hayattaki en değerli varlığımız olucak...Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Şaka mı bu diye iki kere okudum.
Ne kadar rahat yazmışsınız bir de üzüldüm diye.
Hanımefendi yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlara hakarettir bu serzenişiniz.
Allah'ın verdiğine çok da üzülmeyin derim,naçizane tavrsiyem!
Cinsiyet seçmek,istemek,beklentimiz olmayınca üzülmek lükstür ve günahtır!
Bence böyle konuşup gücendirmeyin.
Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat versin diye dua edin!

lütfen yorum yapınnnnn

valla ne desem bılemedım ama bence sukretmelısın saglıklı kucagına alabılmek ıcın dua etmelısın. gecenlerde forumda okumustum aynı senın gıbı bır kızı olan ve ıkıncı bebegınınde kız oldugunu ogrenınce dunyası basına yıkılan bır arkadas anlatmıs yasadıklarını oda erkek ıstıyomus 2. kızı hıc ıstememıs allahın gönlüne gitmiş olsa gıtmıs olsa gerek 2. kızını ölü dogum yapmıs sımdı ıse kendısı dıyordu sakın ha benım yaptıgımı yapmayın sımdı pişmanlıklar ıcındeyım oda benım yavrumda dıye unutmakı en hayrlı evlat kız evlattır erkekmıs soy sop yuruyecekmıs eskıdendı bunlar sahsen ben cok ıstıyorum bır kızım olmasını. allahım cınsıyetten önce hayırlı evlat versın

lütfen yorum yapınnnnn

kusura bakmayın ama bu ne saçma bi yazıdır böyle ne kadar rahatsınız maşallah , ben 4 senedir bebek istedim tüp bebekle nasip oldu Allahıma şükürler olsun isteğim sadece sağlıklı dünyaya getirmek , siz de ilk önce bunu dileyin tavsiyem önceliğiniz bacak arasında ne olduğu olmasın ikiside evlat............

lütfen yorum yapınnnnn

mesela ne yapalım?birlikte ağlayıp dövünsek?
Allah aşkına nasıl bir yorum bekliyorsunuz,nasıl bir destek arıyorsunuz?
Neyin hırsı,neyin üzüntüsü bu?
Hangi zaman da yaşıyoruz ya?
Ben inanılmaz kızdım size,lütfen bi kendinize gelin de şükredin Allah bekletmedi,aratmadı diye.

böyle yazılar çıktımı sinirden ölücem yaaa doğru dedin kardeş hep beraber niye kız diye dövünelimm yazıkk yaaa çok yazıkkk

sanırım en düşük muane ücreti benim 12 tl:)))) üstelik özel hastane ve kampanya var normal doğum ücretsiz sezeryan olursada 350 tl.
20 gün önce yakın bi arkadaşım benim tavsiyemle aynı hastanede doğum yaptı:) üstelik doğuma ablamda girdi izin veriyorlar çok memnun kaldı :)bende emin oldum kesin kararım o hastanede doğum yapmak aksilik çıkmazsa

yapılabilecek en doğru yorum bence üstüne bişey sölemeye gerek görümüyorum

inanamıyorum hangi hastane orasıııı
ağzım açık kaldıııı

çok iyiymiş sağlıklı doğumlar inşallah canım :)

böyle yazılar çıktımı sinirden ölücem yaaa doğru dedin kardeş hep beraber niye kız diye dövünelimm yazıkk yaaa çok yazıkkk

Aynen,ben de çok sinirleniyorum.
Herhalde kolay sahip olamayanların ortak noktası bu.
Ben de bebeğimi çok bekledim,çok emek verdik olsun diye.
O yüzden böyle tahammülsüzüm bu cinsiyet merakına.
Öyle bir lüksümüz olmamalı.Ancak şükretmeliyiz.
Ve özellikle anneler kendi cinsiyetlerini unutmamalı bu tip beklentilere girerken!
Onlar içinde mi üzülmeliydi ki anneleri acaba?

bence bunu yazarken kendi değildin.çümkü aklı selim insan bunu yazmaz.ben 4 senelik evliyim 3 sene tüp bebek tedavisi gördüm hamile kaldım 2 aylıkken kaybettim.....bir sene sonra normal yollarla hamile kaldım rabbimin mucizesi bana bi lütfu evladım.kız veya erkek rabbim sağ sağlim kucagıma almayı nasip etsin yavrumu sağlıkla büyüteyim dahada bişi istemem .....sen bence bi kendine gel rabbime isyan etmeden önce sağlıklı evlat için dua et....çok sinir oldum yaaa

kızlar çıkıyorum ben hepinize iyi akşamlar, herşeye şükrederim ama Allahım bana bi mucize verdi bebeğimizi... onun için binlerce kere hergün şükrediyorum...Dualarımı kabul ettiği için Binlerce teşekkür binlerce şükürler olsun Allahım sana....

cnm sen bi sakin ol ya valla ağzından ateş çıkcak sinirinden
evet bizim gibi geç ve güç bulanlar böle düşünüyo
bende inanamıyorum şu yazılanlara ama bu arkadaşın tercihi
şükretmeyi bilmemek böle bi şey
ama bu kadar sinirlenipte kendi yavrunu strese sokma cnm
senin yavrun senin en önemli varlığın o yüzden bırak arkadaş kendi düşünsün dertse tabi bu derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…