2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Neyse arkadaşlar uzun zamandır giremedim,dualara devam tabi,buradan paylaşıyor muyuz hala bilmiyorum okundu diye.
İrmegan,feyznur,deragun,papatyaa88,fatos56,missbeauty,babymother,
mercimeg,magnifique,elif_81,merln,pink dream ve yazeell arkadaşlarımızın dualarını okudum,Allah kabul etsin.
Sağlıklı bir hamilelikle,sağlıkla kucaklarına alsınlar evlatlarını.
Devam ediyorum,toplu olarak bitirince yazarım yine.
Herkes iyidir inşallah,bizim keyfimiz yerinde çok şükür.
tahlillerimiz,ikili testimiz de temiz çıktı şükür.
Bulantılarımız geçti,iştahımız arttı :)
şimdi deli gibi ilk hareketini hissetmeyi bekliyorum dört gözle...
Biliyorum daha var ama çok heyecanlanıyorum.

Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))

Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))

bir kaç kere vursaydınız şeyda bak o zaman nasıl gösterirdi kıyamam ben ona,

Bir dahaki kontrolün ne zaman?

kızlarrr doktorlarınız ayrıntılı ultrasonu hangi haftada çektirmenizi söyledi...? benim doktorum kağıt verdi ama hatırlayamadım şimdi.. bi dahaki randevumuza ayrıntılıyı çektirebilirmiyiz diye merak ettim oyyy totolarını ıstırdıklarımm sağlıcakla gelsinlerrr....

canım sinirimden kafamı duvarlara falan vurmuyorum :) ne yaptın sen de allah aşkına :)
Evet sinirlendim,yazı dilin de sana aşırı gelmiş olabilir tepkim,ama bebeğime zarar verecek kadar sinirleneceğim bir konu değil :)
Bayanın kendi tercihi diye görmezden gelemiyorum işte.
Evlat seçmek,erkek olmadı diye üzülmek, çok yanlış geliyor bana.
Ama merak etme,biz iyiyiz :)

ehe şeydoşunda kukucanımı geliyomuşşşş yirim onun kukusunu edepli kız anasına çekmemiş belliii

20 ile 24 hafta arası diye biliyom ama emin değilim canım yarın soralım

vlla yalan yok uslubundan çok sinirlisin gibi hissettim:=)

selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))

hoşgeldin yazdım önceki sayfalarda ama doğum günün kutlu olsun kuzum nice senelere tüm sevdiklerinle o göbeğini yesinler onun ama kız gibiymiş baksana hayırlısı olsun bakalım bidahakine emin olursun

20-21. haftalarda olabilir... 21. haftaya randevu aldık biz...

bende sendenın benımkıde gostermedı 15.2.2012 beklicem sımdı o zaman kesın bısey dedım dedı dr umuz

güllümsün le sen yarın ayrıntılı usg randevularını konuşursunuz kesin.. ayy çabucak gelin de bizi bilgilendirin heee ben çok merakta kalıyorum... :18:

ya cnm söz vermeyim sıpayı görünce aklım uçup gidiyo
ama ayrıntılı için randevu vermez benim dr
kendi yapıyo die biliyorum yanı normal kontrole çağırır
ikilide ole oldu gittik hadi yapalım ikiliyi dedi

herkese iyi akşamlar kızlar coşmuşsunuz yine maşallah çenelerimiz ne düşük yaa sabahtan beri 30 sayfayı aşmış okuyamda gelem

kızlar siz hangi hastanelere gidiyorsunuz??

bende sendenın benımkıde gostermedı 15.2.2012 beklicem sımdı o zaman kesın bısey dedım dedı dr umuz

erkek sanırım senin bebiş :)) çünkü nub açılı duruyor bebeğe, resmi ekleyebilirsen bakabilirim. nubu çok net görülüyor sanırım. ben dr söylemeden kızım olduğunu anlamıştım :) ama 16. haftadan sonra genital organ tam anlamıyla oluştuğu için 16. haftadan önce kesin diyemiyorlar bu yüzden çoğu dr görüp söylemiyormuş

bende çok merak ediyorum bu doktor randevumuzda hangi aşamaya geldik neler incelenecek neler önemli bu haftalarda 18 hafta olucak doktora gittiğimizde .. geçmişte 100 sayfayı geçmiş okuyamadım kızlar kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…