inanamıyorum hangi hastane orasıııı
ağzım açık kaldıııı
Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))
Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))
cnm sen bi sakin ol ya valla ağzından ateş çıkcak sinirinden
evet bizim gibi geç ve güç bulanlar böle düşünüyo
bende inanamıyorum şu yazılanlara ama bu arkadaşın tercihi
şükretmeyi bilmemek böle bi şey
ama bu kadar sinirlenipte kendi yavrunu strese sokma cnm
senin yavrun senin en önemli varlığın o yüzden bırak arkadaş kendi düşünsün dertse tabi bu derdini
kızlarrr doktorlarınız ayrıntılı ultrasonu hangi haftada çektirmenizi söyledi...? Benim doktorum kağıt verdi ama hatırlayamadım şimdi.. Bi dahaki randevumuza ayrıntılıyı çektirebilirmiyiz diye merak ettimOyyy totolarını ıstırdıklarımm sağlıcakla gelsinlerrr....
canım sinirimden kafamı duvarlara falan vurmuyorum :) ne yaptın sen de allah aşkına :)
Evet sinirlendim,yazı dilin de sana aşırı gelmiş olabilir tepkim,ama bebeğime zarar verecek kadar sinirleneceğim bir konu değil :)
Bayanın kendi tercihi diye görmezden gelemiyorum işte.
Evlat seçmek,erkek olmadı diye üzülmek, çok yanlış geliyor bana.
Ama merak etme,biz iyiyiz :)
20 ile 24 hafta arası diye biliyom ama emin değilim canım yarın soralım
selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))
kızlarrr doktorlarınız ayrıntılı ultrasonu hangi haftada çektirmenizi söyledi...? benim doktorum kağıt verdi ama hatırlayamadım şimdi.. bi dahaki randevumuza ayrıntılıyı çektirebilirmiyiz diye merak ettimoyyy totolarını ıstırdıklarımm sağlıcakla gelsinlerrr....
kızzzlarrr içinizde ultrason fotosundan cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? sağlıklı olsun da kız ya da erkek farketmez ama oğluşum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık bebişimi. en azından 6 hafta daha öğrenemeyeceğim gibi görünüyor
güllümsün le sen yarın ayrıntılı usg randevularını konuşursunuz kesin.. ayy çabucak gelin de bizi bilgilendirin heee ben çok merakta kalıyorum... :18:
en düşük ben veriyorum sanırım :):) 21 tl veriyorum muayene..doğum için de 1500 dedi..mesai saati dışına denk gelirse 1800 dedi ama bu mu normal doğum mu sezeryan mı anlayamadım..telde de sordum söylemediler.bir soraki gittimde sorucm.
sanırım en düşük muane ücreti benim 12 tl:)))) üstelik özel hastane ve kampanya var normal doğum ücretsiz sezeryan olursada 350 tl.
20 gün önce yakın bi arkadaşım benim tavsiyemle aynı hastanede doğum yaptı:) üstelik doğuma ablamda girdi izin veriyorlar çok memnun kaldı :)bende emin oldum kesin kararım o hastanede doğum yapmak aksilik çıkmazsa
bende sendenın benımkıde gostermedı 15.2.2012 beklicem sımdı o zaman kesın bısey dedım dedı dr umuz
kızlar siz hangi hastanelere gidiyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?