kızzzlarrr içinizde ultrason fotosundan cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? sağlıklı olsun da kız ya da erkek farketmez ama oğluşum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık bebişimi. en azından 6 hafta daha öğrenemeyeceğim gibi görünüyor
kızlarrr doktorlarınız ayrıntılı ultrasonu hangi haftada çektirmenizi söyledi...? benim doktorum kağıt verdi ama hatırlayamadım şimdi.. bi dahaki randevumuza ayrıntılıyı çektirebilirmiyiz diye merak ettimoyyy totolarını ıstırdıklarımm sağlıcakla gelsinlerrr....
valla ben de en son gittiğimde pek hareketli değildi,tembel benimkisi..bir dahaki sefere çikolata yyip gitcem ben de...:)mümkün olduğunca aç gitmeye çalışıyorum tartıda az çıkmak için..şimdiden 3 kg aldım yaa normal mi??
izmir buca tıp=21 tl
özel tınaz tepe=42 tl muayene ücreti ..ikisinin de sahipleri aynı ama diğeri hastane diye muayene ücreti daha fazla sanırım..
çok iyiymiş sağlıklı doğumlar inşallah canım :)
usg görüntüsünü eklersen ben bir tahminde bulunabilirim belki?? :)
o zaman benımkıne bı tahmın yaparmısın ? rica etsem
KISLARR BEN GELDİM....
akıllılık ettim bugun devlet hastanesine gittim salak gibiçok çok iyi doktorlar varmış dediler kayınvalidemde özele para vercenize bi gitsenize dedi.neyse zar zor randevu alıp gittik bugun 3 saat hastaneden cıkamadık bu kadar berbat olamaz yaaaa.bi doktor 58 hastaya bakıyor düşünün artık doktorun muayne etme şansı yokki 5 dak.bi insana bakması lazım ayrıca sonuç göstermeye gelen bi okadar daha hamile düşünün insan kafayı oynatır . kan tahlili için ayrı upuzun ayrı sıra idrar için apayrı ultrason için ayrııııı sanırım doktorun odasında ultrason olmadığı için muayne etmiyor.yaşın kilon borun soruluyor bide varsa şikayetini söylüyorsun.hastane kalabalık mikrop kapman an meselese. ağsımızın payını aldık bu son gidişim eşim kredi çekerim bankadan yine devlet hastanesinde yaptırmam doğumu diyo artık rezalet ötesi valla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne olur bır akıl verınnnnn
malum benım iç karın yırtılmasıyla basım dertte son bır haftadır butun hareketlerımı kısıtlıyo egılme dogrulma yatakta dönme hatta yururken bıle. sureklı cıyır cıyır yırtılma hıssı var bazen bos bulunup bagırıyorum bıle acıdanallah askına kımse benım kadar yırtılmıyomu tabı adı eger iç yırtılma ıse neyse bu sorunu bu kadar yasayan sadece benmıym netde de cok arastırdım hıc bır bılgı bulamadım normal karın catlakları cıkıyo hep. bu sorunun baska bır adımı var yoksa??
ve ne dersınız doktora gıtmelımıyım haftaya zaten kontrolum var :26: bır yanım gıt baktır dıyo bır yanımda belkı normaldır bunun ıcınde gıtme hiç bosuna sonucda eger öyleyse bıle doktorunda yapacagı bırsey yok sanırım dısarıdan bırsey yok cunku ne varsa ıcerdee
16 haftalık hamileyim bir kızım var ve tekrardan kızım olucakmış ben kendimi erkek bebeğe çok hazırlamıstım butun belirtilerde bunu gösteriyo çok uzuldum açıkçası çünkü erkek olmasını çok istiyodum bacak arası boş dedi kendi dr um değildi sizce yanılma olabilirmi cuma günü kendi dr uma gidicem
amin cnm inşallah şu sıkıntılı günleri bi atlatıyımda allahın izniyle
hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin allahım inşallah
bide bizimle paylaşsaydın o hastaneyi keşke
canım yaa bende kocam hep en çok beni sevsin diye erkek istiyordum biliyor musun!! daha hamile bile değilken bunu kızıma alıcam kızıma şunu yapıcam diyordu, şimdi kız olduğunu duyunca hepten abarttı dün sabah ''kızlaaaaaaar kalkın sabah oldu diyor, gelip karnıma kızımmmm acıktın mı bişeyler yiyelim hadi diyor'' kıskanıyorumhep benimle ilgilensin en çok benimle ilgilensin
Yapar mı yapar canım hiç belli olmaz senin kine ama erkek bak görürsün :)))
günaydın kızlar
hamişşeyda haberlerini bekliyoz bakalım neyin olacak yarında sıra bizde leyla
günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom
erkek sanırım senin bebiş :)) çünkü nub açılı duruyor bebeğe, resmi ekleyebilirsen bakabilirim. nubu çok net görülüyor sanırım. ben dr söylemeden kızım olduğunu anlamıştım :) ama 16. haftadan sonra genital organ tam anlamıyla oluştuğu için 16. haftadan önce kesin diyemiyorlar bu yüzden çoğu dr görüp söylemiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?