2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

usg görüntüsünü eklersen ben bir tahminde bulunabilirim belki?? :)

ayrıntılı ultrasonu 21hafta içerisinde verdi doktorum

valla bence normal canım ben de 3 kilo aldım yada 3.5 diyebilirim değişiyo. evet çikolata olayını banada diyen çok oldu ama başka sorunlardan dolayı cinsiyetine sıra gelemedi biz cinsiyeti arada derede öle bilgi verirlerken 12. haftada öğrendik.özellikle onun için gitmedim hiç. kontrolden 1-2 saat önce yersen yetiyomuş

izmir buca tıp=21 tl
özel tınaz tepe=42 tl muayene ücreti ..ikisinin de sahipleri aynı ama diğeri hastane diye muayene ücreti daha fazla sanırım..

ben egepole medicalparka gitmiştim, buca tıp, tınaztepe ve çınarlıyı duydum. nasıl memnunmusun canım? hastanenin yeni doğan yoğun bakım servisi var mı biliyor musun? (Allah göstermesin önemli kötü bir durum olursa doğumda yada sonrasında diye)

canım ya çok geçmiş olsun valla bayabi yorulmuşsun. ama bence biras oluruna bırakmak lazım. önceden çok planlanan çok istenen şeyler çoğu zaman olmuyor. tabiki özel hastanene bak araştır tabi ama kendini fazla şartlandırma yinede. ben öle yaptım dedim hastanem şöle güzel olsun böle odam suit olsun gelen gidende rahat etsin fln . bak hiçbiri olmıcak şimdiden doğumu cerrahpaşada yapıcağım belli. belki birkaç kişiyle aynı odada kalıcam aynı tuvaleti kullanıcam mecburum çocuğumun iyiliği için. allah hakkında hayırlısını versin herkes için tabiki

canım ben duymuştum öle sancıları olanları. ama zaten dışardan belli olması vakit alıyormuş sen yinede yağını kremini sür. iç karın daha önce yırtılıyormuş çünkü. dar seninki. ama için rahat edicekse erken git kontrole sonuçta senin kafanın rahat olmasıda önemli bence

Sağlık ve hayır diliyorum. Ben de bir kızım olsun çok isterdim. Biz 3 kız kardeşiz, sanırım birbirimizle ve ailemizle olan ilişkiye benzer şeyler yaşamak adına en azından 1 kızım olsa çok mutlu olurdum. Gel görki bu hafta sonu bir oğlum daha olacağını öğrendim. İçim kötü burkuldu, iki gün çok keyifsizdim. Kendime de budakilerin yazdıkları gibi sonrasında çok da kızdım neden mutsuzum diye ama engel olamadım. Ben 3 kızım olsa neden oğlum olmadı diye aklıma getirmezdim, ama şimdi evde benim ve 3 erkek olcak diye kendimi pek yanlız hissettim bi an:) Bilmem sana böyle düşünmek iyi gelir mi ama kız çocuklarının özellikle yaşları ilerlediğinde erkek çocuklarına oranla anneleri ile daha özel bir bağı oluyor. Ve çocuklar için hem cinsi olan kardeşlere sahip olmak ortak paylaşımları adına onlar adına daha iyi olabilir.

sabahtan giremedim,sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım.uzun zamandır baş ağrısı ve burun kanaması sebebiyle kan verdim.
sonra birikmiş işler falan derken takipteydim ama yazamadım.

kızlar cinsiyet beğenmeyen,memnun kalmayanlara sinirlenmeyin.farkındaysanız topiğin huzuru yerindeyken biri çıkıp birşeyler yazıp sinirlerimizi bozup,polemik yaratmaya çalışıyor.lütfen kanmayın.yorum yapmayın,polemiğe girmeyin.birbirini tanımayıp ,hayırlı doğumlar,evlatlar nasip etsin diye güzel dileklerde bulunup birbirine dua ederek kaynaşan bir topik burası.

bırakın kim ne düşünürse düşünsün,ne gelirse Allah tan gelir.Biz bunu biliyoruz ya , o bize yeter.

o yüzden ne sinirinizi ne de topiğin huzurunu bozmalarına izin vermeyin.

Son düzenleme:

Kiskanmaa kisss :))) bende kocise dedim bugun doktor goremedi belki kizzce olabilir dedigimde inanmadi bana kiz olmasini cok istiyoo ben onuda erkek diye inandirdgimdan benimle dalga gecme dedi :))))

günaydın canım evet bugün gelir şeydadan haberler işallah yarını iple çekiyorum desem 4 hafta say say bitiremedim bidaha bu kadar uzatmam en fazla 3 hafta doktora söylicem valla dayanamıyom

Leylosum hadi bakalim bis goremedik 2 hafta sonra bidaha gitcem siz gorunde saglikli sihhatli cindiyetide ogrenin insallaaaa ehii ben bii kuku bilem goremefim biraktim pipiyiiii :))))))))

en son ultr resmı bu cumartesı gunu gıttıgımde sıttını dondu omurgalarını gosterdı bı dahada donmedı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…