Umarım doktorun sana en güzel hediyeyi verir bugün . İnşallah nice senelere bebeğin eşinle güzel mutlu yarınlara canım :)))))
aaa şeydanın doğumgünü demi bugün.. iyiki doğmuşun topiğin neşe kaynağı.. beklediğin haberleri verir inşallah doktorcun bugün sana. nice yıllara..
en son ultr resmı bu cumartesı gunu gıttıgımde sıttını dondu omurgalarını gosterdı bı dahada donmedı :))
Koca memikli kuzum güzel haberlerini bekliyoz işallah doğum günün kutlu olsun eşinle ailenle bebişinle daha nice yıllara işallah allah hep klabine göre versin pastayı üflerken bizim içinde üfle sağsalim hepimiz kucaklarımıza alalım tosunları
Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))
Goremedik kuzum koca gobusluu pek bi iyi beslemisim kuzumuu ama cinsiyet ne bilmiyorum :)))
en düşük ben veriyorum o zaman bu topikte 28 tl veriyorum muayene ücreti :) daha doğum ne kadar bakmadım valla kızlar yarından sonra cinsiyetimisi öğrenirsek burdan paylaşıcammmm
Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))
şeydoş anacıına gitmiştir belki bugün giremez bile... uyus hep merakta bırakıyo biziiiii
hadi ya merak ettim ama ya nesi olacak
bence onunki prensessssssssss
hayırlısı bakalım bizimki ne az kaldı yarın akşamı nasıl edecem bilmiyorum valla
kızlarrr doktorlarınız ayrıntılı ultrasonu hangi haftada çektirmenizi söyledi...? benim doktorum kağıt verdi ama hatırlayamadım şimdi.. bi dahaki randevumuza ayrıntılıyı çektirebilirmiyiz diye merak ettimoyyy totolarını ıstırdıklarımm sağlıcakla gelsinlerrr....
irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo
Tesekkur ederim kuzum :))
Onun kendisi bize hediyeee geldii coook sukur.. Allahim olmayanlarin icinede versin insallah. Cok dusuncelisin kuzum sagol :))
usg görüntüsünü eklersen ben bir tahminde bulunabilirim belki?? :)
nazar değmesin canım maşallah burda ne kadarlık ben ağırlığını boyunu tabi her şeyden önce sağlığını merak ediyorum bakalım yavrucumu yarın göreceğim değişmiş mi:)
Maşallah canım 41 kere kesin erkek meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?