2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Umarım doktorun sana en güzel hediyeyi verir bugün . İnşallah nice senelere bebeğin eşinle güzel mutlu yarınlara canım :)))))

Tesekkur ederim kuzum :))
Onun kendisi bize hediyeee geldii coook sukur.. Allahim olmayanlarin icinede versin insallah. Cok dusuncelisin kuzum sagol :))

en son ultr resmı bu cumartesı gunu gıttıgımde sıttını dondu omurgalarını gosterdı bı dahada donmedı :))

tsk ederım mearak edıyoruz ıste benım ılk bebıs kız erkek hıc farketmıyor saglık oncelıkte gel gelelım su merak yokmu ıste gercı benım ıcımden de erkek gecıyor dr sordu ne hıssedıyorsun dıye ben erkek dedım guldüü

Memiklerimi indiremedim yinee goruyonmu leylosum :))) nice yillara insallah bebeklerimizleee hep beraber yarebbimmmmm

Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))

Ayy foto koysana kiizzzz bakalim acik:):)

Goremedik kuzum koca gobusluu pek bi iyi beslemisim kuzumuu ama cinsiyet ne bilmiyorum :)))

canım doğum günün kutlu olsun huzur dolu yaşlara:) Bu arada bebişin boyu ve ağırlığı nasılmış söyledi mi doktor kaç gram ve kaç cm olmuş yarın 12'de ben de gideceğim acayip merak ediyorum nasıl oldu 15+4 olduk büyümüştür herhalde en son 3 hafta önce görmüştüm:)

en düşük ben veriyorum o zaman bu topikte 28 tl veriyorum muayene ücreti :) daha doğum ne kadar bakmadım valla kızlar yarından sonra cinsiyetimisi öğrenirsek burdan paylaşıcammmm

ben 12 tl veriyorum canım doğum benim bedavaya geliyo kurumum saolsun hepsini sağlık sandığı ödüyo

Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))

Canım benim çok görmek istedin ya ondan göremedin kızın olucak belli olsun sağlıklı sıhatli gelsin annesi sana meleğimizi kocaman öptüm göbşünüde öptüm :) iyi ki varlar Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun allahım sağlıklı sıhatli kucağımaza almayı nasip etsin inşallah

şeydoş anacıına gitmiştir belki bugün giremez bile... uyus hep merakta bırakıyo biziiiii

hadi ya merak ettim ama ya nesi olacak

bence onunki prensessssssssss

hayırlısı bakalım bizimki ne az kaldı yarın akşamı nasıl edecem bilmiyorum valla

Ehiiii merakim seyimde kaldi icimde :))))) gullusum siz gorunde bari acik sevinelimmm irmegos prensesim olursaaa cok cadalos olur eminimmm DD

Canım benim hastane randevum 15 Şubat ya tam 20 . Haftaya denk geliyor ayrıntılı ultrason yapacaklar .

Tesekkur ederim kuzum :))
Onun kendisi bize hediyeee geldii coook sukur.. Allahim olmayanlarin icinede versin insallah. Cok dusuncelisin kuzum sagol :))

Haklısın canım onlar bize kocaman birer hediye binlerce şükürler olsun Bebeklerimizle nice güzel yıllara hepbirlikte inşallah canım

nazar değmesin canım maşallah burda ne kadarlık ben ağırlığını boyunu tabi her şeyden önce sağlığını merak ediyorum bakalım yavrucumu yarın göreceğim değişmiş mi:)

sağol canım benim burada 12+5iz, kocaman duruyor değil mi

değişmiştir minik kuzucun, o kadar çabuk büyüyorlar ki bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…