2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben geçen devletin aciline gittim ve bi kadının tekerlekli sandalyede ölü doğum yapmasına şahit oldum resmen kendime gelemedim hala

canım Rabbim oraya gitmek zorunda olanlara güç kuvvet ve sabır versin

Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))

bizimki kız mı canım? benim de belli değil göstermiyor dedikleri pipi yok ondan mı ki? :)) hayırlısı hayırlısı sabrın sonu selamettir

bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara

irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo

hayırlı olsun canım

heheh annesi gibi pozcu benim meleğim

kıpır kıpırdı o gün

Maşallah bütüncül bir poz görünüyor. Bizimkini 1 aydır bütün göremiyoruz bu şekilde:) Bugün doktora gittik bizimki göstermedi 2. kez. cinsiyetini. Poposunu dönmüş oturuyordu. Ne kadar da umutlanmıştık. Alışveriş yapamıyoruz hiç. Bu gidişle kendime hamile kıyafetleri almakla yetineceğim.

Bu arada arkadaşlar benim doktorum ileri ultrasonu 21 ya da 22. haftada yaptırmayı önerdi, 20. haftada değil de... İstanbul'da Çapa, Cerrahpaşa, Kanuni Sultan Süleyman ve Bezmi Alem Hastanesinde yaptırılabiliyor. Bilginiz olsun :)

canım bu ikili test sırasında çekilmişti o yüzden de detaylı duruyor böyle. inşallah bi dahakinde görürsünüz her şeyini, en güzel ultrason görüntüleri 20. haftadan sonra diyorlar
yakında hep bebişlerimize almaya başlayacağız zaten o yüzden şimdilik kendimize alalım bari

OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

Tüylerim diken diken oldu cok guzel Rabbim bize güç versin

kızlar az önce bir ark.aradı 16 haftalık gebe oda bgn ebe muayenesı varmıs dr ve ebe kalp atısı dınlemısler ve asırı fazla atıyormus ve bebek kasıgında duruyormus ve hemen merkesde yada kayseriye acıl gıtmen gerek fılan demıss oda halı ıle korkmus onlar köyde kalıyorlardaa sızce bu durum nedırrr normal olann 4-5 aylarda 120/160 arası demıstı bnm dr mmm gec oldugu ıcın arayamadımda dr muu ama sızdede bole bır durum oldumuu cvp lutfennnn:26:

Leylosum hadi bakalim bis goremedik 2 hafta sonra bidaha gitcem siz gorunde saglikli sihhatli cindiyetide ogrenin insallaaaa ehii ben bii kuku bilem goremefim biraktim pipiyiiii :))))))))
Bakalım yarını dört gözle bekliyorum ama seninki gibi göremezsek doner geliriz ne yapalım iyi olsun da bak senin sipada tosun olmuş azıcık kız gibi ama değişebilir de hayırlısı tatlımmm

Hiç bilmiyorum canım arkadasın gitmemiş mı doktoruna bi baktirsaymis ici rahat eder di belki bilen vardır Canım yarın gider o da doktora icini ferah tutsun

bir kaç kere vursaydınız şeyda bak o zaman nasıl gösterirdi kıyamam ben ona,

Bir dahaki kontrolün ne zaman?

Tabiki 1ay sonra ayrica bi derdi olan arkadas varmis 2ci kizi olacakmis ona soyyyyle sert bi tokat atasim geldi burada sakalastik cok yorumlar yaptik o dereceye hic gelmedik dertlemecek ne varmis bilemedim ..

canım hızlı atması ve kasık tarafına doğru olması normal diye biliyorum ancak böyle şeyler için doktorun yorum yapması gerek
riske hiç atmasınlar bence gitsinler acile

Ben 20 haftamda giricem bu gittigimde doktoruma sordum fistik koca gobeklimi ayrintili inceleyecegim ehiiiiiii :))))))

hoşgeldin yazdım önceki sayfalarda ama doğum günün kutlu olsun kuzum nice senelere tüm sevdiklerinle o göbeğini yesinler onun ama kız gibiymiş baksana hayırlısı olsun bakalım bidahakine emin olursun

Sagol leylosum gec okudum accik malum bebekti d.gunusuydu yogunuz biraz :)))
Hep beraber nice senelere bebetolarimizlaaa :))))

lütfen yorum yapınnnnn

şakamısın sen yaaa inşallah doktorun yanılmamıştır
çocuk isteyen o kadar çok insan var evlat sahibi olamıyolar allah sana 2. çocuğunu nasip etmiş sen 2. de kız çok üzülüyorum diyosun pes doğrusu pes!

ınsallah dua ıle bu sevap lara naıll oluruz canım ALLAH RAZI OLSUNN kopy yaptıgın ıcınnn

Hiç bilmiyorum canım arkadasın gitmemiş mı doktoruna bi baktirsaymis ici rahat eder di belki bilen vardır Canım yarın gider o da doktora icini ferah tutsun

canım hızlı atması ve kasık tarafına doğru olması normal diye biliyorum ancak böyle şeyler için doktorun yorum yapması gerek
riske hiç atmasınlar bence gitsinler acile
yarınn gelecekler dr sanırım cnm ınsl sorun cıkmazzz sagolun kızlarrrr

şakamı yapıyosun gerçekmi bu söylediklerin.. topiğin huzuru bozulmasın diye konuşmayım diyorum tutamıyorum neyse..

hepiniz çok çookkk haklısınız kızlar.. hastane kapılarında aşılama tüp bebek için randevu sırası bekleyip gözyaşı dökenlerdenim bende.. doktorun odasından ''eşinizde hiç sperm bulunamadı belinden ameliyatla alınacak tabi bulunabilirse'' diye ağlaya ağlaya uğurlanan kadınlar gördüm, 15-20 yıl evlat hasreti çekip 40 yaşlarına gelmiş insanlar gördüm onların dertlerini dinleyip birlikte ağladım, böbrek hastası olduğu için bebek sahibi olamayacak 24yaşında arkadaşım var.. çok şükürki Rabbim o tedaviler sonrası kendimi bıraktığım vazgeçtiğim yorulduğum bi anda bize kendiliğinden nasip etti ama bunları görüp şükretmemek elde değil. keşke benimde bi ablam olsaydı.. keşke kardeşim otistik değil sağlıklı olsaydıda cinsiyeti ne olursa olsaydı.. yazık gerçekten.. Allah selamet versin arkadaş boş bulunup söylemiş sanırım bir anlık üzüntüyle.

Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))

hehehe güleyimmi güleyimmi
hayırlısı canım kız iyidir iyi
doğum günü kızııııııı mutlu yıllar

irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo

ohhhh bugün cinsiyet öğrenen öğrenene hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…