çok güzel poz vermiş yaaaahhhhsüpeerrr
ben geçen devletin aciline gittim ve bi kadının tekerlekli sandalyede ölü doğum yapmasına şahit oldum resmen kendime gelemedim hala
Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))
irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo
heheh annesi gibi pozcu benim meleğim
kıpır kıpırdı o gün
Maşallah bütüncül bir poz görünüyor. Bizimkini 1 aydır bütün göremiyoruz bu şekilde:) Bugün doktora gittik bizimki göstermedi 2. kez. cinsiyetini. Poposunu dönmüş oturuyordu. Ne kadar da umutlanmıştık. Alışveriş yapamıyoruz hiç. Bu gidişle kendime hamile kıyafetleri almakla yetineceğim.
Bu arada arkadaşlar benim doktorum ileri ultrasonu 21 ya da 22. haftada yaptırmayı önerdi, 20. haftada değil de... İstanbul'da Çapa, Cerrahpaşa, Kanuni Sultan Süleyman ve Bezmi Alem Hastanesinde yaptırılabiliyor. Bilginiz olsun :)
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
Bakalım yarını dört gözle bekliyorum ama seninki gibi göremezsek doner geliriz ne yapalım iyi olsun da bak senin sipada tosun olmuş azıcık kız gibi ama değişebilir de hayırlısı tatlımmmLeylosum hadi bakalim bis goremedik 2 hafta sonra bidaha gitcem siz gorunde saglikli sihhatli cindiyetide ogrenin insallaaaa ehii ben bii kuku bilem goremefim biraktim pipiyiiii :))))))))
kızlar az önce bir ark.aradı 16 haftalık gebe oda bgn ebe muayenesı varmıs dr ve ebe kalp atısı dınlemısler ve asırı fazla atıyormus ve bebek kasıgında duruyormus ve hemen merkesde yada kayseriye acıl gıtmen gerek fılan demıss oda halı ıle korkmus onlar köyde kalıyorlardaa sızce bu durum nedırrr normal olann 4-5 aylarda 120/160 arası demıstı bnm dr mmm gec oldugu ıcın arayamadımda dr muu ama sızdede bole bır durum oldumuu cvp lutfennnn:26:
bir kaç kere vursaydınız şeyda bak o zaman nasıl gösterirdikıyamam ben ona,
Bir dahaki kontrolün ne zaman?
kızlar az önce bir ark.aradı 16 haftalık gebe oda bgn ebe muayenesı varmıs dr ve ebe kalp atısı dınlemısler ve asırı fazla atıyormus ve bebek kasıgında duruyormus ve hemen merkesde yada kayseriye acıl gıtmen gerek fılan demıss oda halı ıle korkmus onlar köyde kalıyorlardaa sızce bu durum nedırrr normal olann 4-5 aylarda 120/160 arası demıstı bnm dr mmm gec oldugu ıcın arayamadımda dr muu ama sızdede bole bır durum oldumuu cvp lutfennnn:26:
kızlarrr doktorlarınız ayrıntılı ultrasonu hangi haftada çektirmenizi söyledi...? benim doktorum kağıt verdi ama hatırlayamadım şimdi.. bi dahaki randevumuza ayrıntılıyı çektirebilirmiyiz diye merak ettimoyyy totolarını ıstırdıklarımm sağlıcakla gelsinlerrr....
eheşeydoşunda kukucanımı geliyomuşşşş yirim onun kukusunu edepli kız anasına çekmemiş belliii
hoşgeldin yazdım önceki sayfalarda ama doğum günün kutlu olsun kuzum nice senelere tüm sevdiklerinle o göbeğini yesinler onun ama kız gibiymiş baksana hayırlısı olsun bakalım bidahakine emin olursun
gamzeercan kullanıcısından alıntı
16 haftalık hamileyim bir kızım var ve tekrardan kızım olucakmış ben kendimi erkek bebeğe çok hazırlamıstım butun belirtilerde bunu gösteriyo çok uzuldum açıkçası çünkü erkek olmasını çok istiyodum bacak arası boş dedi kendi dr um değildi sizce yanılma olabilirmi cuma günü kendi dr uma gidicem
lütfen yorum yapınnnnn
ınsallah dua ıle bu sevap lara naıll oluruz canım ALLAH RAZI OLSUNN kopy yaptıgın ıcınnnOKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
Hiç bilmiyorum canım arkadasın gitmemiş mı doktoruna bi baktirsaymis ici rahat eder di belki bilen vardır Canım yarın gider o da doktora icini ferah tutsun
yarınn gelecekler dr sanırım cnm ınsl sorun cıkmazzz sagolun kızlarrrrcanım hızlı atması ve kasık tarafına doğru olması normal diye biliyorum ancak böyle şeyler için doktorun yorum yapması gerek
riske hiç atmasınlar bence gitsinler acile
16 haftalık hamileyim bir kızım var ve tekrardan kızım olucakmış ben kendimi erkek bebeğe çok hazırlamıstım butun belirtilerde bunu gösteriyo çok uzuldum açıkçası çünkü erkek olmasını çok istiyodum bacak arası boş dedi kendi dr um değildi sizce yanılma olabilirmi cuma günü kendi dr uma gidicem
bence bunu yazarken kendi değildin.çümkü aklı selim insan bunu yazmaz.ben 4 senelik evliyim 3 sene tüp bebek tedavisi gördüm hamile kaldım 2 aylıkken kaybettim.....bir sene sonra normal yollarla hamile kaldım rabbimin mucizesi bana bi lütfu evladım.kız veya erkek rabbim sağ sağlim kucagıma almayı nasip etsin yavrumu sağlıkla büyüteyim dahada bişi istemem .....sen bence bi kendine gel rabbime isyan etmeden önce sağlıklı evlat için dua et....çok sinir oldum yaaa
çok üzüldüğün şey bir kızın olacağımı ? allahın zoruna gider güzelim yılarca bebek sahibi olmaya çalışıpda olamayan insanları düşün.. Rabbim bizleri şereflendiriyor bebeklerimizle..gerçekten bunları boş bir anında yazdığını ve mantık dışı konuştuğunu düşünüyorum.. sağlıklıysa hamdet,şuan içindeki melekde seni duyuyor bunuda asla unutma!
Şaka mı bu diye iki kere okudum.
Ne kadar rahat yazmışsınız bir de üzüldüm diye.
Hanımefendi yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlara hakarettir bu serzenişiniz.
Allah'ın verdiğine çok da üzülmeyin derim,naçizane tavrsiyem!
Cinsiyet seçmek,istemek,beklentimiz olmayınca üzülmek lükstür ve günahtır!
Bence böyle konuşup gücendirmeyin.
Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat versin diye dua edin!
Selammmmmm geldik doktorumuza gittik baktik baktik doktorumuz goremiyorum gostermiyo kiss olabilir didi ehiii tombulcaydi gobegi kocmandi yedigimmm tam ogrenemedik yani gobek toto filan gorup geldik :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?