irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo
Sağlık ve hayır diliyorum. Ben de bir kızım olsun çok isterdim. Biz 3 kız kardeşiz, sanırım birbirimizle ve ailemizle olan ilişkiye benzer şeyler yaşamak adına en azından 1 kızım olsa çok mutlu olurdum. Gel görki bu hafta sonu bir oğlum daha olacağını öğrendim. İçim kötü burkuldu, iki gün çok keyifsizdim. Kendime de budakilerin yazdıkları gibi sonrasında çok da kızdım neden mutsuzum diye ama engel olamadım. Ben 3 kızım olsa neden oğlum olmadı diye aklıma getirmezdim, ama şimdi evde benim ve 3 erkek olcak diyekendimi pek yanlız hissettim bi an:) Bilmem sana böyle düşünmek iyi gelir mi ama kız çocuklarının özellikle yaşları ilerlediğinde erkek çocuklarına oranla anneleri ile daha özel bir bağı oluyor. Ve çocuklar için hem cinsi olan kardeşlere sahip olmak ortak paylaşımları adına onlar adına daha iyi olabilir.
Tabiki 1ay sonra ayrica bi derdi olan arkadas varmis 2ci kizi olacakmis ona soyyyyle sert bi tokat atasim geldi burada sakalastik cok yorumlar yaptik o dereceye hic gelmedik dertlemecek ne varmis bilemedim ..
sakiniz kızlar sakiinnn..!! yazmayın cevap..
sizin gibi insanlar yorum yapmasada olur sizler hiç hayal kırıklığı yasamıyomusunuz benim bu kadar takıntım olsaydı bir sürü yontem var yapardım ama allahtan korkum var sadece kendimi hazırlamısım istem dışı ve olmayınca biraz üzüldüm bence abartmanızaa gerek yoktu sizler hiçmi kızınız varken erkek erkek varken gönlünüzden diğeri geçmedimi bence yaptıklarınız çok saygısızca ben oraya kötü bişey yazmadım neyse uzatmaya gerek yok allahın bildiğini kuldan saklamam gerçi bu zamanda öyle insanlar bakbul ben 3 4 5 düşünmediğim için ikisinide tatmak isterdim o kadar ama çok abarttınız
kusura bkma canım herkes farklı şeyler yaşadığı için belki yazdıkların ağır gelmiş olabilir. düşüncende özgürsün tabi ki. rabbim sağlıklı bebek nasip etsin hepimizede
Sagol leylosum gec okudum accik malum bebekti d.gunusuydu yogunuz biraz :)))
Hep beraber nice senelere bebetolarimizlaaa :))))
amin ben anneyim tabikide herşeyden önce allahım sağlık nasip etsin kimse benim nasıl biri olduğumu bilmiyo birden hepsi yüklendi kız istedikleri zaman normal oluyo erkek isteyince ayrım oluyo kim benim için fark etmez dese yalan çünkü herkes olmayanı arzular yaptıklarına utansınlar bence ben olsam onlara allah inşallah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsimn derdim hadi şimdi nerdeler cvp bile yazamıyolar bence çok ayıp yaptıkları çok haksızlık konuyu çok baska fikirlere çektiler demekki onların içindekiler öyle
canım muayne ve tahlil için ne kadar alıyorlar.şimdi baktım bende haftasonu çalışıyorlarmış benim için çok iyi cumartesi için randevu alacağım.bide doğum ücretini öğrenebildinmi? çok soru sordum kusura bakma canım
amin ben anneyim tabikide herşeyden önce allahım sağlık nasip etsin kimse benim nasıl biri olduğumu bilmiyo birden hepsi yüklendi kız istedikleri zaman normal oluyo erkek isteyince ayrım oluyo kim benim için fark etmez dese yalan çünkü herkes olmayanı arzular yaptıklarına utansınlar bence ben olsam onlara allah inşallah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsimn derdim hadi şimdi nerdeler cvp bile yazamıyolar bence çok ayıp yaptıkları çok haksızlık konuyu çok baska fikirlere çektiler demekki onların içindekiler öyle
teşekkürederim diğerleri gibi saldırmadın en azından insan olmayanı ister bu hayatta hep böyledir bende hamile kaldığımda allahım hayırlısını ver gönlümdekini biliyosun dedim ve belkide istem dışı kendimi buna hazırladım v olmayınca ister istemez hayal kırıklığına uğradım bence çok normal tabikide bu da benim yavrum kucağıma aldığımda herşey silinicek ama tercih meselesi diğerleri istemiyo diye kimse istemiycek diye bişey yok ben kız çocuğunu tattım birde erkek çocuğunu tatmak isterdşm ama ben isyan etmedim
teşekkürederim diğerleri gibi saldırmadın en azından insan olmayanı ister bu hayatta hep böyledir bende hamile kaldığımda allahım hayırlısını ver gönlümdekini biliyosun dedim ve belkide istem dışı kendimi buna hazırladım v olmayınca ister istemez hayal kırıklığına uğradım bence çok normal tabikide bu da benim yavrum kucağıma aldığımda herşey silinicek ama tercih meselesi diğerleri istemiyo diye kimse istemiycek diye bişey yok ben kız çocuğunu tattım birde erkek çocuğunu tatmak isterdşm ama ben isyan etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?