2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo

Hayırlı olsun canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsn. bebeklerimizin öncelikle sağlıklı,vatana,millete ve ailesine hayırlı evlat olmasını diliyoruz.tabi ki kız erkek hiç fark etmez ama biz 4 kız kardeşiz onun için ben erkek bebeklere çok özeniyorum ne yalan söylimm :) sevindim senin adına..

teşekkürederim diğerleri gibi saldırmadın en azından insan olmayanı ister bu hayatta hep böyledir bende hamile kaldığımda allahım hayırlısını ver gönlümdekini biliyosun dedim ve belkide istem dışı kendimi buna hazırladım v olmayınca ister istemez hayal kırıklığına uğradım bence çok normal tabikide bu da benim yavrum kucağıma aldığımda herşey silinicek ama tercih meselesi diğerleri istemiyo diye kimse istemiycek diye bişey yok ben kız çocuğunu tattım birde erkek çocuğunu tatmak isterdşm ama ben isyan etmedim

Tabiki 1ay sonra ayrica bi derdi olan arkadas varmis 2ci kizi olacakmis ona soyyyyle sert bi tokat atasim geldi burada sakalastik cok yorumlar yaptik o dereceye hic gelmedik dertlemecek ne varmis bilemedim ..

galiba bana tokat atıyosun kusura bakma hamile kalıncada neden cinsiyeti öğrenmek için debeleniyosunuz bırakın doğumda öğrenin çocuğun varmı bilmiyorum ama olunca sende cinsiyet farkı yasamayınca dersin buda farklı olsaydı tabi şimdi ayırt etmem dersiniz tokat atıcağın elede müsayit bir yer bulurum kendinize gelin

arkadaş sadece düşüncesini yazmış arkadaşlarım abartmayın lütfen. herkesin düşüncesi herkese doğru gelmez zaten. burada farklı kişiliklerde farklı şehirlerden bir sürü kişi var herkes aynı olamaz olmak zorundada değill.saygı gösterelim geçelim. bu tür şeylerden huzursuzluk çıkmıyomu zaten hoşumuza gitmeyen yazılara yorum yapmayız olur biter boşverin :)

sakiniz kızlar sakiinnn..!! yazmayın cevap..

sizin gibi insanlar yorum yapmasada olur sizler hiç hayal kırıklığı yasamıyomusunuz benim bu kadar takıntım olsaydı bir sürü yontem var yapardım ama allahtan korkum var sadece kendimi hazırlamısım istem dışı ve olmayınca biraz üzüldüm bence abartmanızaa gerek yoktu sizler hiçmi kızınız varken erkek erkek varken gönlünüzden diğeri geçmedimi bence yaptıklarınız çok saygısızca ben oraya kötü bişey yazmadım neyse uzatmaya gerek yok allahın bildiğini kuldan saklamam gerçi bu zamanda öyle insanlar bakbul ben 3 4 5 düşünmediğim için ikisinide tatmak isterdim o kadar ama çok abarttınız

kusura bkma canım herkes farklı şeyler yaşadığı için belki yazdıkların ağır gelmiş olabilir. düşüncende özgürsün tabi ki. rabbim sağlıklı bebek nasip etsin hepimizede

kusura bkma canım herkes farklı şeyler yaşadığı için belki yazdıkların ağır gelmiş olabilir. düşüncende özgürsün tabi ki. rabbim sağlıklı bebek nasip etsin hepimizede

amin ben anneyim tabikide herşeyden önce allahım sağlık nasip etsin kimse benim nasıl biri olduğumu bilmiyo birden hepsi yüklendi kız istedikleri zaman normal oluyo erkek isteyince ayrım oluyo kim benim için fark etmez dese yalan çünkü herkes olmayanı arzular yaptıklarına utansınlar bence ben olsam onlara allah inşallah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsimn derdim hadi şimdi nerdeler cvp bile yazamıyolar bence çok ayıp yaptıkları çok haksızlık konuyu çok baska fikirlere çektiler demekki onların içindekiler öyle

ben ne zamandır bu topikteyim çok yorum yapmasamda sürekli takip ediyorum emin ol sana yorum yapanların hiç biride kötü niyetli kızlar değiller. ama dedimya herkesin yaşadıkları çok farklı. bu günlere çok zor gelenler var. belki onlar için kız erkek gerçekten farketmiyo yıllardır bekledikleri an çünkü. mutlaka herkesin gönlünden geçen vardır sen farklı bi şekilde dile getirdiğin için yanlış anlaşıldın. sende sakinleş canım üzülme boş yere olur böyle yanlış anlaşılmalar

merhaba cnm daha öncedende yazmıştım görmedin inş bunu görebilirsin yorumlarını okudum,çok fazla yazmıyorum buraya ama sana yardımcı olmak istedim, bende Bursadayım,sen hangi doktora gidiyodunda memnun kalmadın merak ettim,ben çekirge dorukta Hatice Taşlıya gidiyorum,memnunum kendisinden,sakin bi bayan acele etmeden muayene ediyor,sıkıntı yaşamadım hiç,randevu konusundada sıkıntı olmuyo hemde hiç beklemeden alıyolar,o hastanedeki diğer doktorlarada iyi diyolar ama ben haftasonu eşimle gitmek istediğim için bunu tercih ettim diğerleri hafta içi çalışıyor,bilgin olsun

arkadaşım bu topikte 3 gündür ceza alan alana 3 gündür gerginlik var benim cvp yazmamamın nedeni olay uzamasın diye ama madem cvp yazamıyolar yazmışsın allaha şükür elim kolum var cvp yazabiliyorum bu ilk ve son bi dahada bu konu hakkında yazmam
elbetteki herkesin gönlünden geçen vardır olmadımı burukluk hissedersin ama sen direk çok üzüldüm buda kız acaba dr yanılıyomudur dedin ama deseydin ki arkadaşlar benim bir kızım var bu bebeğimde kız ama gönlümden erkek geçiyodu dr yanılabilirmi diye sorsaydın bu kadar tepki çekmezdin ve burda senelerce tedavi görmüş evlat hasreti çekmiş insanlar var biz 8 ay uğraştık ve psikolojim yerle bir oldu birde o kadar yorumun üstüne bide yorum yapan yokmu diyince bizde ipler koptu doğal olarak bence 2. defa kızın olcak diye üzülme mesela gülşah arkadaşımızın ilk çocuğu erkek onunda gönlünden kız geçiyodu aynlış hatırlamıyosam ama bugün tekrar erkek annesi olcağını öğrenmiş ama senin gibi gelipte erkekmiş çok üzüldüm yazmadı 2. bebeğini bekleyen hiç bir arkadaşımız 2 kızı yada 2 oğlu olcak diye senin gibi tepki vermedi
cvp bile yazamıyolar yazmışsın tabi yazamazlar sana cvp yazanların çoğu gündüz buraya gelen insanlar merak etme sabah olsun baya cvp alırsın arkadaşım

Kizlar bugün ki hastane maceramiz :
tekrar kan alindi kolum mosmor olmus vaziyette
kan tahlili iyi cikti allahtan..
sürekli agrilarim oldugu icin erken dogumsancilarin dan süphelendiler
sanci kemeri / makinasi baglayip kontrol ettiler allahtan öyle bisey yoktu yolundaydi..
plasentaya,suyuma, bebegin harektlerine, kemiklerine falan tekrar bakildi
ilk 24 saatte degisiklikler olabiliyormus cünki, hersey yolunda idi...
ama bizim bebis yine göstermedi kendini dün sirtla popo döndü, bugün ellerini havaya kaldirmis bacaklarini kendine dogru cekmis kapatmisti
ya cok utangac bizim ki ya da fena yaramaz simdiden dalga geciyor bizimle..böyle giderse dogum da ögrenicez artik ne oldugunu :)
bu arada hastane de bayagi ilgilendiler hemsire ayri geldi doktor ayri ebe ayri hepsi konustular dinlediler rahatlattilar..
dogum odalarini gezdim :) bi de ben suda dogum istiyorum kismet olursa oralarida gösterdiler :)

sadece yazarak iletişim kurulan bir ortam yanlış anlaşılmalara müsaittir. canınızı sıkan sözleri kişisel algılamayın derim. ben de kimsenin sırf huzursuzluk çıksın diye birşeyler yazdığını,yada tanımadığı kişilerin canını sıkmak için cevaplar yazdığını düşünmüyorum. Ben de 1 yaşındaki oğlumdan fırsat oldukça temmuz anneleri neler yapıyor diye bakanlardanım. Fazla birşey paylaşmaya fırsatım olmadı şimdiye kadar. ama benzer bi durum yaşadığım için bugün yazmak uygun geldi. yazılan her cümle, her yaşantı bizlere, yaşantımıza, inançlarımıza, görüşlerimize uymayabilir, yetişkin bireyler olarak böyle durumları olgunlukla karşılamak, farklılıklara karşı hoşgörü en güzeli. Hem birbirinden farklı kişilerin paylaşımları ile zenginleşir dünyamız dimi :) Fırsat buldukça umarım yine yazarım, ilk hamilelikte kaygılar daha fazla oluyor ve hamileliğin her sürecini çok ayrıntılı yaşıyordum. Şimdi ise çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum. Herkesin sıkıntısız, sağlıklı hamilelikleri olsun inşallah.

merhaba kızlar ne zamandır giremedim.neler yapıyorsunuz,ben de bu hafta sonu gidicem doktora 1 ayı geçti nerdeyse artık.

Kimse sana saldırmadı senin üslubun bence yanlıştı daha değişik dile getirebilirdin gonlundekileri ama ilk yorumdan sonra bunu açıklamadın bütün yorumlardan sonra bana saldırdınız demen doğru değil bi kaç kişi yüzünden gerginlik yasadık yine aynı seyler olmasını istemiyoruz kimsenin bi yere kaçtığı yok kimse gerginlik yasamak istemiyo artık herkes gibi sanada Allah kalbindekini versin

merhaba kızlar konu nasıl başladı bilmiyorum fazla okuyamadım ben cuma günü öğrenecem rabbim izin verirse canım bebişim gösterirse çok heyecanlıyım ilk bebeğim kız erkek hiç farketmez sağlıkla hayırlıysıyla doğsunda ama gönlümden erkek istiyorum erkek kardeşim yok babamın adını koymak onu mutlu etmek için ama kız olursada asla üzülmem aksine rabbim bana annelik duygusunu tattırıyo o kadar çok yaşamak isteyen varki bu duyguyu ama olmuyo o kadar tedeviden bir sürü şeyden geçiyorlar benim annem beni 9 yıl beklemiş tam umudu kestikleri zaman olmuşum allahıma şükürler olsun hamileyim rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bak canim sana bise dicem benim bi oglum var ilk evliligimden allah bagislasin dunyalar tatlisi ilk goz agrim.. Simdi ikinci evliligimi yaptim ve hamileyim icimden hep kiz gecti ben hayatim boyunca hep kiz istedim ne yalan solim ama ilki erkekti.. Bugun bi oglum daha olcagini ogrendim esim erkek olmasini cok istiyodu ve bugun bebegimin oynamasini hareketlerini gordum sonra esimin Sevincini gordum inanirmisin dunyalar benim oldu.. Ben 2 tane yeter diyenlerdenim kiz cocugunu tadamicam ama dunyalar tatlisi bi oglum daha olcak o kadar mutluyumki anlatamam.. Sana demek istedigim saglikli olsunda hic farketmez sen bebeginin hareketlerini gordugunde eminim agzin kularinda olcak emin ol.. O senin parcan ya daha ne olsun sana muhtac minik bi melek..

iyi geceler kızlarr :))

İş güç koşturmaktan ne zamandır girip bakamıyorum bile. Herkes iyidir inşallah. Beni hem hamişlik hemde yoğun iş temposu çookk yordu. Yakın zamanda izin alma şansımda yok. Perşembe bebişimi görücem inşallah. onu sağlıklı görürsem geçer heralde bütün yorgunluğum.
Geçen hafta iznimde bebiş eşyalarına bakmaya gittik. Delirdim herşeyi toplayıp eve getiresim geldi. Ama tabi yapamadım. Kocam hevesimi alayım diye birkaç parça almama izin verdi Daha cinsiyeti öğrenmedik ondan almak istemiyor o. Ama ben duramıyorum. Bebişime park yatak almayı düşünüyorum. Kuzenimde öyle yapmıştı.Çok memnunmuş. hala kullanıyor bir buçuk yaşında kızı inşallah bende memnun kalırım. Siz neler yaptınız. Büyük eşyalara bakmaya başladınız mı? Alan var mı? Neler Aldınız?

Bu arada tatsız mevzularda olmuş heralde geçmişe hiç bakamadım açıkçası. Ne olduysa olmuş hepimiz unutalım gitsin. Bebişlerimizi kucağımıza alıp onu öpüp koklayacağımız anları düşünelim sadece gerisi boş zaten :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…