2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Canım benim hayılısı olsun çok sevindim oğluşlar önde maşallah

Gozunaydin canım sende öğrenmişin pek sevindim hayırlı olsun

ohhhh bugün cinsiyet öğrenen öğrenene hayırlısı olsun canım[/QUOTE]

hepinize tsk ederim canlarim... Ikbalcim insallah allah gonlune gore verir ama kiz olursada uzulme allahin gucune gider:))

kızlaaaaar ara ara böyle iltihap gibi akıntım oluyordu parça parça mantar da var ben de gebeliğin başından beri ondan diyordum ama bugün eşimle beraber olduk 2 saat sonra WC ye gittiğimde sarı gibi gri gibi renkte olan döküntü gibi bi akıntı geldi böyle parça parça eskimiş sakız gibi. böyle bişey yaşayan var mı? enfeksiyon mu ki yoksa mantar akıntısı mı bilemedim? doktoru arayacağım ama ulaşamıyorum kolay kolay. şimdi saat geç oldu ama sabah cevap bekliyorum kızlar

canım tariflerin maalesef mantar 1.5 ay önce bende oldu doktorum ilaç krem hiçbir şey kullandırmadı tabi daha 12 hafta dolmamıştı sadece 1 lt suya 1 küçük kapak sirke eklettirip mikrobun kırılması için vajinayı onunla yıkattırdı benim canım çok yandı ilaç kullanılmadığı için geçmesi uzun sürmüştü geçmiş olsun

ayrıca canım ilişkiye girdiğiniz için eşine de geçiyor benim eşime geçti 2 hafta boyunca krem kullandı

canım sağolasın çok değişik ya bu akıntı süt ya da yoğurt kaymağı gibi sert sert ve patır patır dökülüyor bugün acile gitmeyi düşünüyorum sabaha kadar canım sıkıldı

canım sağolasın çok değişik ya bu akıntı süt ya da yoğurt kaymağı gibi sert sert ve patır patır dökülüyor bugün acile gitmeyi düşünüyorum sabaha kadar canım sıkıldı

biliyorum canım 1 hafta falan devam ediyor sonra kaşıntısı devam edecek korkma tedirgin olma 12. haftayı geçtiğin için ilaç belki verirler ben ilaçsız 2 haftada atlattım işte eşim de krem kullandı lor peynir gibi ya da süt kesiği gibi topak topak beyazlık değil mi?

Çocuk odası yapmayı sonraya bırakıp park yatak almıştık bir süre kullanır diye, şimdi bizimki 1 yaş 2 aylık hala değiştiremedik yatağını. çünkü güvenlik açısından çok rahat yatakta çok dönüyor, uyandığında zıplayıp sağa sola düşüyor o esnada kafasını çarpacak mı derdi olmuyor, epey derin eğilip sarkıp düşme riski yok. ilk 6 ay yükseltici kısmı da bebeği fazla eğilmeden alabiliyorsun. Sadece en güzeli de olsa çok şık bir görüntüsü olamıyor. mecburen temmuzda ona yeni bir yatak alıp park yatağı kardeşi için kullancaz

gunaydın kızlarrr
sabah sabah yıne burnumuz kanadııı vucudum sıpama hala alısamadıı :26:
su akıntı olayı bendede oluyo da ben daha önce bunun ıcın doktora gıttım muayene oldum testler vs yapıldı benımkı normalmıs :26: fazla akıntı üretiyomus herhangı bır hastalıktan dolayı degılmıs bendekı ılgınc valla :26: offf sımdılerde ıse yanma var sankı yanık varmısta üstüne surttukce sızlıyo gıbı genıtal muayneden nefretttttttttt edıyorumm o yuzden böyle zaman gecırıyorum

bızde cocuk odası almak ıstemıyoruz park yatak alalım dıyoruz yanlız onda da su sıkıntı kafamıza takıldı belkı fıkrın vardır :26: bu park yataklar boy boy oluyomus öncelıkle hangi boy tercıh edılmelı buyuklerı baya buyuk galıba :26: ayrıca park yatak odada oluyo gunduz bebek bızımle bırlıkte otrudugmuz odada olacak ılk zamanlar bu nedenle acaba ufak yenı dogan besıklerıne ıhtıyac duyuluyomuuu ??

açıkcası ilk 1-2 ay çok sık emzirmenin olduğu dönemde keşke bir de küçük daha kolay odadan odaya taşınabilir bir beşik daha olsaydı diyordum. ilk dönemler için belki kısa süreliğini kullanıldığı için gereksiz görüyor çoğu kişi, bambu beşikler park yataklardan daha kısa kullanımı olmasına rağmen onlardan daha pahallı olunca almamıştım. Kullanmadığım için net bir yorum yapamıycam ama alternatif olarak beşik formuna giren ana kucakları var park yatağı alırsanız gündüz kullanmak için o tarz ana kucaklarını tavsiye ederim. en basit olanı bile 6 ay kullanılıyor. Park yatağın ölçüsü ise 70x120, aile ziyaretleri dışında odadan dışarı çıkmadı. bir de iyiki almışım dediğim yan yatırma minderi oldu. yatağın orta hattında tutuyordum her seferinde bir sağa bir sola yatırıyordum ufaklığı yüz üstü dönmesine engel oluyordu.

günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı

günaydın kızlar uzun zmndır yoktum geçmişe bakayım dedim 100 küsür sayfa olmuş biraz rahatsızdım hafta sonu iş yoğunluğuda cabası cinsiyetleri belli olanlar çabuk bana yazsın meraktan ölüyorum

Maasallah maasallah
benim bile o hastanede dogurasim geldii kisss :))))
Guluk guluk suya pirtlatmak istiyon demek
bebekinde benimki gibi gostermemis kisssce geliyoo zannimca utangac terbiyeli pek bi hanimefendi kime cekmis bu kissss D herhangi bi sorun cikmamasina cok sevindim ayrica

gçmiş olsun bizde bu hatun nerde dedik kaç kere
leyla şimdik doktorda inş. öğrenir
bende akşam gidecem bakalım gösterirse hayırlısıyla

kızzzzzzzz nerdesin sen öldük meraktan böyle uzun süreli ortadn kaybolmayın merak ediyoruz hergün topiğe bakılıp ben iyiyim denilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…