Canım benim hayılısı olsun çok sevindim oğluşlar önde maşallah
Gozunaydin canım sende öğrenmişin pek sevindim hayırlı olsun
Hayırlı olsun canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsn. bebeklerimizin öncelikle sağlıklı,vatana,millete ve ailesine hayırlı evlat olmasını diliyoruz.tabi ki kız erkek hiç fark etmez ama biz 4 kız kardeşiz onun için ben erkek bebeklere çok özeniyorum ne yalan söylimm :) sevindim senin adına..
kızlaaaaar ara ara böyle iltihap gibi akıntım oluyordu parça parça mantar da var ben de gebeliğin başından beri ondan diyordum ama bugün eşimle beraber olduk 2 saat sonra WC ye gittiğimde sarı gibi gri gibi renkte olan döküntü gibi bi akıntı geldi böyle parça parça eskimiş sakız gibi. böyle bişey yaşayan var mı? enfeksiyon mu ki yoksa mantar akıntısı mı bilemedim? doktoru arayacağım ama ulaşamıyorum kolay kolay. şimdi saat geç oldu ama sabah cevap bekliyorum kızlar
kızlaaaaar ara ara böyle iltihap gibi akıntım oluyordu parça parça mantar da var ben de gebeliğin başından beri ondan diyordum ama bugün eşimle beraber olduk 2 saat sonra WC ye gittiğimde sarı gibi gri gibi renkte olan döküntü gibi bi akıntı geldi böyle parça parça eskimiş sakız gibi. böyle bişey yaşayan var mı? enfeksiyon mu ki yoksa mantar akıntısı mı bilemedim? doktoru arayacağım ama ulaşamıyorum kolay kolay. şimdi saat geç oldu ama sabah cevap bekliyorum kızlar
canım tariflerin maalesef mantar 1.5 ay önce bende oldu doktorum ilaç krem hiçbir şey kullandırmadı tabi daha 12 hafta dolmamıştı sadece 1 lt suya 1 küçük kapak sirke eklettirip mikrobun kırılması için vajinayı onunla yıkattırdı benim canım çok yandı ilaç kullanılmadığı için geçmesi uzun sürmüştü geçmiş olsun
canım sağolasın çok değişik ya bu akıntı süt ya da yoğurt kaymağı gibi sert sert ve patır patır dökülüyor bugün acile gitmeyi düşünüyorum sabaha kadar canım sıkıldı
iyi geceler kızlarr :))
Bebişime park yatak almayı düşünüyorum. Kuzenimde öyle yapmıştı.Çok memnunmuş. hala kullanıyor bir buçuk yaşında kızı inşallah bende memnun kalırım. Siz neler yaptınız. Büyük eşyalara bakmaya başladınız mı? Alan var mı? Neler Aldınız?
Çocuk odası yapmayı sonraya bırakıp park yatak almıştık bir süre kullanır diye, şimdi bizimki 1 yaş 2 aylık hala değiştiremedik yatağını. çünkü güvenlik açısından çok rahat yatakta çok dönüyor, uyandığında zıplayıp sağa sola düşüyor o esnada kafasını çarpacak mı derdi olmuyor, epey derin eğilip sarkıp düşme riski yok. ilk 6 ay yükseltici kısmı da bebeği fazla eğilmeden alabiliyorsun. Sadece en güzeli de olsa çok şık bir görüntüsü olamıyor. mecburen temmuzda ona yeni bir yatak alıp park yatağı kardeşi için kullancaz
bızde cocuk odası almak ıstemıyoruz park yatak alalım dıyoruz yanlız onda da su sıkıntı kafamıza takıldı belkı fıkrın vardır :26: bu park yataklar boy boy oluyomus öncelıkle hangi boy tercıh edılmelı buyuklerı baya buyuk galıba :26: ayrıca park yatak odada oluyo gunduz bebek bızımle bırlıkte otrudugmuz odada olacak ılk zamanlar bu nedenle acaba ufak yenı dogan besıklerıne ıhtıyac duyuluyomuuu ??
Ehiiii merakim seyimde kaldi icimde :))))) gullusum siz gorunde bari acik sevinelimmm irmegos prensesim olursaaa cok cadalos olur eminimmmDD
Kizlar bugün ki hastane maceramiz :
tekrar kan alindi kolum mosmor olmus vaziyette
kan tahlili iyi cikti allahtan..
sürekli agrilarim oldugu icin erken dogumsancilarin dan süphelendiler
sanci kemeri / makinasi baglayip kontrol ettiler allahtan öyle bisey yoktu yolundaydi..
plasentaya,suyuma, bebegin harektlerine, kemiklerine falan tekrar bakildi
ilk 24 saatte degisiklikler olabiliyormus cünki, hersey yolunda idi...
ama bizim bebis yine göstermedi kendinidün sirtla popo döndü, bugün ellerini havaya kaldirmis bacaklarini kendine dogru cekmis kapatmisti
ya cok utangac bizim ki ya da fena yaramaz simdiden dalga geciyor bizimle..böyle giderse dogum da ögrenicez artik ne oldugunu :)
bu arada hastane de bayagi ilgilendiler hemsire ayri geldi doktor ayri ebe ayri hepsi konustular dinlediler rahatlattilar..
dogum odalarini gezdim :) bi de ben suda dogum istiyorum kismet olursa oralarida gösterdiler :)
günaydın kızlar uzun zmndır yoktum geçmişe bakayım dedim 100 küsür sayfa olmuş biraz rahatsızdım hafta sonu iş yoğunluğuda cabası cinsiyetleri belli olanlar çabuk bana yazsın meraktan ölüyorum
günaydın kızlar uzun zmndır yoktum geçmişe bakayım dedim 100 küsür sayfa olmuş biraz rahatsızdım hafta sonu iş yoğunluğuda cabası cinsiyetleri belli olanlar çabuk bana yazsın meraktan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?