2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

tesekkur ederım cevap verıdgın ıcın. o yan yatırma mınderlerını netde cok gordum de ne kadar lazım olur konusunda kararsız kalmıstım :26: demekkı lazım oluyomus ufak besıkler gercekten park yatakdan daha pahalı hem ıcınde bır kac ay ancak yatacak off bılemıyorum ama sımdı sen dıyınce hatırladım ana kucagı pusetlerı ılk zamanlar yatak olarak kullananlar gormustum aklıma sımdı geldı. hatta pozısyon olarak anne karnı pozısyonu oldug ıcın bebekler daha cok rahat edıyo demıslerdı:26:

bnde o ilişkiden sonra oluyo

günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı

senın cınsıyet bellımıydı :26: sabah hatta az once bır yerde okumustum goguste cok hassaıyet acıma varsa bebek kızdır dıyodu allah bılır tabı
ayrıca hamılelıkte desteklı sutyen takmak lazımmıs memısler sarkmasın dıyee

kızlar dün şöle bi şey oldu
ben arada haziran annelerine bakıyorum bizi neler bekliyo dierekten
bi arkadaş girmiş anladığım kadarıyla işte bizim sayfanın çokluğundan bahsetmiş
ve bu yanlış mı anlaşıldı yoksa arkadaş istediğine mi ulaştı bilmiyorum
ama ortalığı biribirine katan arkadaşta ilginçtir bizim topiğede yazmıyo
ilk defa gördüm
hemen durumu izah ettim haziran annlerine ama
sinir oldum o arkadaşada
zaten bizim topik maşşalllah mimlendi gibi
bide başka topiklerden buraya insanlar saldırsın die uğraşıyo ayıp valla

sorma şeydam taaaa akşamın 19 da gidecem doktora ama leyla sabah gidecekti bi gelsin bakalın ne diyecek
Aksamlar olmaz bize meraktan sen yarin gelirsin bideee dimi once saglik guzellik koca gobus diliyorum sonrada insallah gorursunuz ogrenirsiniz datlimmm cinsiyeti biseyler alamadim ya ben siz ogrenin bari ordan sevinelim . Leylosum bi geleydi

mıllet buraya taktı kafayı ne alıp veremedıklerı var anlamıs degılım dgorusu

Aksamlar olmaz bize meraktan sen yarin gelirsin bideee dimi once saglik guzellik koca gobus diliyorum sonrada insallah gorursunuz ogrenirsiniz datlimmm cinsiyeti biseyler alamadim ya ben siz ogrenin bari ordan sevinelim . Leylosum bi geleydi

ya evet yarına anca teyzesi
bide ikidir bacak bacak üstünde bizim sıpanın arası sıkı sıkı kapalı
inş bu sefer açar sıpacık

ya kızlar ben size sölemeyi unuttum ben yarın nöroloji doktoruna gidiyorum 1 haftadır ilaçla bile geçmeyen baş ağrım var dr nörolojiye git dedi sabahtan gidicem ertesi günde başka bir kadın doğumcuya gidicem çünkü benim gittiğim tam teşekküllü hastane heyet raporu vermiyomuşmuşmuş ben postacıyım dağıtım yapıyorum artık içeri geçmem lazım şimdide 5 günlük raporluyum kadın heyet raporu vermedi içeri geçmem için normal rapor verdi hamile olduğundan ayakta çalışması uygun değildir diye bunun heyet olanı lazım bana

göbeğimi görenlerde kız diyolar ama bakalım bu hafta sonu gitcez doktora ozaman öğrencem daha..destekli takıyorum zaten ama acıtıyo canımı gece ağladım resmen çıkarsam iyice kötü olcak..alt tarafları falan çatlak çatlak off off

bende de oylede acıkca yazamadım burda kıvrandım durdum nasıl yazsam dıyee hatta ılıskıden sonra bıle degıl ılıskı sırasında acım, fena halde acıyo kendımı cekıyorum dayanamaıyorum

inan benimde öyle daha önce hiç böle olmuyodu

Gecmis olsun mercimeg annem iyimisin simdik
Benim utangac biseyim olcak ama ne bilmiyorum :))))
Sena pipicanina kavustuuu
Gulsah pipi no 2 DDD geliyorrr
Gamze arkadasimiz ikinci kizina kavusuyoooo
Hepsi saglikli olsunlarda
Leyla ve gullusum bugun ogrenecekler
Birininde kizi olacakti ama valla hatirlayamadimmm ehiii :)))
Sen nasi oldun kocca memikliiii ozledikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…