açıkcası ilk 1-2 ay çok sık emzirmenin olduğu dönemde keşke bir de küçük daha kolay odadan odaya taşınabilir bir beşik daha olsaydı diyordum. ilk dönemler için belki kısa süreliğini kullanıldığı için gereksiz görüyor çoğu kişi, bambu beşikler park yataklardan daha kısa kullanımı olmasına rağmen onlardan daha pahallı olunca almamıştım. Kullanmadığım için net bir yorum yapamıycam ama alternatif olarak beşik formuna giren ana kucakları var park yatağı alırsanız gündüz kullanmak için o tarz ana kucaklarını tavsiye ederim. en basit olanı bile 6 ay kullanılıyor. Park yatağın ölçüsü ise 70x120, aile ziyaretleri dışında odadan dışarı çıkmadı. bir de iyiki almışım dediğim yan yatırma minderi oldu. yatağın orta hattında tutuyordum her seferinde bir sağa bir sola yatırıyordum ufaklığı yüz üstü dönmesine engel oluyordu.
gçmiş olsun bizde bu hatun nerde dedik kaç kere
leyla şimdik doktorda inş. öğrenir
bende akşam gidecem bakalım gösterirse hayırlısıyla
gunaydın kızlarrr
sabah sabah yıne burnumuz kanadıııvucudum sıpama hala alısamadıı :26:
su akıntı olayı bendede oluyo da ben daha önce bunun ıcın doktora gıttım muayene oldum testler vs yapıldı benımkı normalmıs :26: fazla akıntı üretiyomus herhangı bır hastalıktan dolayı degılmıs bendekı ılgınc valla :26: offf sımdılerde ıse yanma var sankı yanık varmısta üstüne surttukce sızlıyo gıbıgenıtal muayneden nefretttttttttt edıyorumm o yuzden böyle zaman gecırıyorum
günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı
bnde o ilişkiden sonra oluyo
günaydın kızlar
Aksamlar olmaz bize meraktan sen yarin gelirsin bideee dimi once saglik guzellik koca gobus diliyorum sonrada insallah gorursunuz ogrenirsiniz datlimmm cinsiyeti biseyler alamadim ya ben siz ogrenin bari ordan sevinelim . Leylosum bi geleydisorma şeydam taaaa akşamın 19 da gidecem doktora ama leyla sabah gidecekti bi gelsin bakalın ne diyecek
hayırlı haberlerle gelin iyşallah
kızlar dün şöle bi şey oldu
ben arada haziran annelerine bakıyorum bizi neler bekliyo dierekten
bi arkadaş girmiş anladığım kadarıyla işte bizim sayfanın çokluğundan bahsetmiş
ve bu yanlış mı anlaşıldı yoksa arkadaş istediğine mi ulaştı bilmiyorum
ama ortalığı biribirine katan arkadaşta ilginçtir bizim topiğede yazmıyo
ilk defa gördüm
hemen durumu izah ettim haziran annlerine ama
sinir oldum o arkadaşada
zaten bizim topik maşşalllah mimlendi gibi
bide başka topiklerden buraya insanlar saldırsın die uğraşıyo ayıp valla
Aksamlar olmaz bize meraktan sen yarin gelirsin bideee dimi once saglik guzellik koca gobus diliyorum sonrada insallah gorursunuz ogrenirsiniz datlimmm cinsiyeti biseyler alamadim ya ben siz ogrenin bari ordan sevinelim . Leylosum bi geleydi
senın cınsıyet bellımıydı :26: sabah hatta az once bır yerde okumustum goguste cok hassaıyet acıma varsa bebek kızdır dıyoduallah bılır tabı
ayrıca hamılelıkte desteklı sutyen takmak lazımmıs memısler sarkmasın dıyee
bende de oylede acıkca yazamadım burda kıvrandım durdum nasıl yazsam dıyee hatta ılıskıden sonra bıle degıl ılıskı sırasında acım, fena halde acıyo kendımı cekıyorum dayanamaıyorum
Eki Görüntüle 612764 3 günlük hali
Eki Görüntüle 612763 8 aylık hali
Eki Görüntüle 612762 1 yaş hali
Eki Görüntüle 612761 4 yaş hali
Eki Görüntüle 612765 şimdiki hali 9 yaş
mıllet buraya taktı kafayı ne alıp veremedıklerı var anlamıs degılım dgorusu
günaydın kızlar uzun zmndır yoktum geçmişe bakayım dedim 100 küsür sayfa olmuş biraz rahatsızdım hafta sonu iş yoğunluğuda cabası cinsiyetleri belli olanlar çabuk bana yazsın meraktan ölüyorum
sanada günaydın canımGunaydinnnnnn izmirliiiii :)))))))))
Eki Görüntüle 612764 3 günlük hali
Eki Görüntüle 612763 8 aylık hali
Eki Görüntüle 612762 1 yaş hali
Eki Görüntüle 612761 4 yaş hali
Eki Görüntüle 612765 şimdiki hali 9 yaş
offf napcaz bılmıyorum valla onceden bende de olmazdı hamılelıkle bırlıkte basladı ne alaka bılmıyorum ama doktorada soramıyorm yoksa hemen muaynene edecekkinan benimde öyle daha önce hiç böle olmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?